s
Αν μπορούσες να διαλέξεις. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30

Re: Αν μπορούσες να διαλέξεις.

Λένα,

να κοιτάξεις κατ' αρχήν τα προγνωστικά συστήματα για να δεις την κατάσταση του 10ου σου. Όπως κι αν ονομάζεις αυτό που έκανες είναι εργασία. Η κατάσταση του 10ου σου θα δείξει την επιτυχία, την τύχη ή την υποδοχή για φέτος της εργασίας σου αυτής. Πάντως ο τράνζιτ Ουρανός πάνω στην ακμή του 10ου σου είναι καλό σημάδι και ιδιαίτερα αφού πρόκειται για πρόγραμμα πληροφορικής.

Αφού εξετάσεις την κατάσταση του 10ου σου και ξέρεις πια τι μπορείς να περιμένεις για φέτος, αν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην παρουσίαση, τότε κοίταξε αν έχεις θετικές όψεις της προοδευτικής Σελήνης για φέτος, κυρίως με την ακμή του 10ου, τον κυβερνήτη του 10ου, τον Ουρανό, τον Ήλιο ή τον Δία. Αν υπάρχει τέτοια όψη είναι καλό να επιλέξεις εκείνο τον μήνα για την παρουσίασή σου. Μετά μπορείς να κοιτάξεις τους τράνζιτς για να καθορίσεις και την μέρα.

Σας ευχαριστώ για τη διάθεση να ασχοληθείτε κα. Μόζορα.
    Προσπάθησα όσο μπορούσα να ακολουθήσω τις συμβουλές σας:

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Λένα,

να κοιτάξεις κατ' αρχήν τα προγνωστικά συστήματα για να δεις την κατάσταση του 10ου σου. Όπως κι αν ονομάζεις αυτό που έκανες είναι εργασία. Η κατάσταση του 10ου σου θα δείξει την επιτυχία, την τύχη ή την υποδοχή για φέτος της εργασίας σου αυτής. Πάντως ο τράνζιτ Ουρανός πάνω στην ακμή του 10ου σου είναι καλό σημάδι και ιδιαίτερα αφού πρόκειται για πρόγραμμα πληροφορικής.
    Γενέθλιος: Δύο μεγάλα τρίγωνα φωτιάς 2-6-10 (Κρόνος/Σελήνη/Άρης - Αφροδίτη)
    Πρόοδος και αντίστροφη πρόοδος (ημέρα -έτος): Έντονη δραστηριότητα από Ζενίθ έως και AC
    Relocated Ηλιακή επιστροφή τρέχοντος γεν.έτους: 5 πλανήτες στον 10ο.
    Relocated Ηλιακή επιστροφή επόμενου γεν.έτους:
    • Tr.Ουρανός σε σύνοδος με κυβερνήτες (Αφροδίτη και Άρη στον Κριό) 10ου.
    • Tr.Β.Δ. σε σύνοδο με Σελήνη (τριγωνίζοντας κυβερνήτες 10ου, ακμή MC)

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αφού εξετάσεις την κατάσταση του 10ου σου και ξέρεις πια τι μπορείς να περιμένεις για φέτος, αν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην παρουσίαση, τότε κοίταξε αν έχεις θετικές όψεις της προοδευτικής Σελήνης για φέτος, κυρίως με την ακμή του 10ου, τον κυβερνήτη του 10ου, τον Ουρανό, τον Ήλιο ή τον Δία. Αν υπάρχει τέτοια όψη είναι καλό να επιλέξεις εκείνο τον μήνα για την παρουσίασή σου. Μετά μπορείς να κοιτάξεις τους τράνζιτς για να καθορίσεις και την μέρα.
    Υποθέτω πως οι ενδείξεις που αποσπασματικά αναφέρω παραπάνω είναι αρκετές για να συνεχίσω το ψάξιμο.
    Στην παρούσα φάση μπορώ απλά να αντιληφθώ πως επίκεινται έντονες αλλαγές χωρίς να είμαι σε θέση να ξέρω τι να περιμένω όπως το λέτε βάση των χαρτών. Η προοδευτική Σελήνη δε δημιουργεί καμία όψη. Είναι απλά τοποθετημένη στο Ζενίθ στους Ιχθύες...

Πριν 8 μήνες περίπου, με τον Ουρανό στις ίδιες μοίρες είχα απρόσμενες και μπερδεμένες εξελίξεις στην εργασία μου. Μια πολύ 'περίεργη' προαγωγή.
    Μου κάνει αίσθηση η τότε "ύποπτη" τοποθέτηση του Transit Τ.Ν. (σε τετράγωνο με MC και 135ο με Ήλιο-ενδέκατο και Κρόνο-δεύτερο). Θα μπορούσε να ενεργοποίησε το ταυ τετράγωνο με κορυφή τον Κρόνο ή ένα από τα Yod με κορυφή τον Ήλιο;

Στην παρούσα φάση ο Transit T.N. αγγίζει τα μεγάλα τρίγωνα. Τριγωνίζει λοιπόν την Αφροδίτη στο 10ο και πρόκειται να κάνει σύνοδο με Σελήνη και να τριγωνίσει Άρη και ΜC. Μιας και δεν έχω κάποια ξεκάθαρη επιλογή από την προοδευτική Σελήνη, αναρωτιόμουν, θα μπορούσα να τοποθετηθώ δυνάμει των Tr.Δεσμών της;.. Ή ίσως βάση των επιστροφών Αφροδίτης, Ήλιου, Ερμή, Δία;

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάπου ο συλλογισμός μου είναι λάθος...

Ευχαριστώντας ιδιαίτερα,

Λένα

Λένα,

είναι πολύ δύσκολο να σου απαντήσω πολύ συγκεκριμένα χωρίς να έχω μπροστά μου τον χάρτη σου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου εξηγήσω την διαδικασία για να το κάνεις εσύ.

Η έντονη ενεργοποίηση του 10ου οίκου στον προοδευτικό χάρτη και στην ηλιακή επιστροφή καθώς και η προοδευτική Σελήνη στον 10ο οίκο δείχνουν έτσι κι αλλιώς μεγάλη δραστηριότητα στα επαγγελματικά σου θέματα φέτος. Το ίδιο δείχνει και ο τράνζιτ Ουρανός πάνω στην ακμή του 10ου σου.

Αν η προοδευτική Σελήνη δεν σε βοηθά να επιλέξεις ένα μήνα για την παρουσίασή σου, προσωπικά θα επέλεγα τον μήνα από την ηλιακή επιστροφή. Μπορείς να πάρεις την πιο θετική όψη του κυβερνήτη του 10ου της ηλιακής επιστροφής ή του κυβερνήτη του γενέθλιου 10ου μέσα στην ηλιακή επιστροφή και να μετρήσεις την ανοχή της σε μοίρες. Αυτή την ανοχή θα την μετατρέψεις σε μήνες. Για παράδειγμα, αν η ανοχή είναι 3ο αυτό σημαίνει 3 μήνες, από τα γενέθλιά σου. Επιβεβαίωσέ το αυτό και με τους τράνζιτς του μήνα εκείνου.

Λέγοντας Σελήνη στο Ζενίθ εννοούσα το σημείο ΜC αν επέλεγα Equal House. Με βάση το Koch που χρησιμοποιώ, η Σελήνη είναι στον 9ο. Συγγνώμη για τη λάθος διατύπωση.

Νομίζω κατάλαβα τι πρέπει να κάνω...

Η ανοχή όψης αφορά αποκλειστικά χρονικό διάστημα μετά την ημερομηνία γενεθλίων;
    Αν για παράδειγμα ο εν λόγω πλανήτης απομακρύνεται από την όψη, θα μπορούσα να υπολογίσω τη διαφορά προς τα πίσω;

Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά πριν μπορέσω να βρω χρόνω να το μελετήσω, στον τρέχοντα χάρτη reloc.S.R.2011. έχω τους συγκυβερνήτες 10ου (στον Κριό) του γενεθλίου ήτοι Άρης και Αφροδίτη, συμμέτοχους σε stelium με Δία και και Ερμή (πάλι στον Κριό). Οι συγκυβερνήτες είναι τα άκρα του stelium σε απόσταση 8μοιρών15λεπτών. Να δώσω βάση εδώ ή θεωρείται εκτός ανοχής η σύνοδος;

Λένα,
    υπόχρεη για τη βοήθεια.

Λένα,

δεν μιλάμε την ίδια αστρολογική γλώσσα γι' αυτό είναι δύσκολο να συνεννοηθούμε.
    Στην ηλιακή επιστροφή δεν υπολογίζουμε προς τα πίσω. Η ανοχή που σου είπα πιο πάνω ισχύει είτε η όψη είναι προσεγγίζουσα είτε αποχωρίζουσα.

Δώσε βάση στην σύνοδο που λες, δεν είναι εκτός ανοχής.

Αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι εννοείτε περί αστρολογικής γλώσσας και ευχαριστώ για την προσπάθειά σας.

Η αλήθεια είναι πως βλέποντας ξανά και ξανά τις οδηγίες σας εντοπίζω λάθη μου οπότε ξαναπάω από την αρχή. Θα το καταφέρω, που θα πάει..

Ευχαριστώντας ιδιαίτερα,

Λενα,
    Σίσυφος.

Ahm..

Οι φάσεις της Σελήνης είναι κάτι που οφείλω να δώσω βάση;

Λένα,
    Ούτε Πανελλήνιες τέτοιο διάβασμα γμτ...

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλημέρα σε όλους,

Επειδή έχω μάθει να εκτιμώ τον τρόπο προσέγγισης και οπωσδήποτε τον χαρισματικό λόγο της Κάτιας ο οποίος οφείλω να ομολογήσω πως έχει εκπλήξει και πολλές φορές εκστασιάσει όλους μας πάρα πολύ ευχάριστα, δεν θα εκθέσω την δική μου εμπειρική και αστρολογική γνώση στο θέμα "δημιουργήματος" συγγραφής έκδοσης κ.λ.π. καθώς δεν υπάρχει τίποτε παραπάνω από όλα όσα είπε η Κάτια να ειπωθεί επ'αυτού!

Θα περιοριστώ μόνο στο να πω πως, και λόγω εμπειρίας αλλά και λόγω των γνώσεων της στην αστρολογία, εξέθεσε το θέμα άρα και την επίλυση της απορίας υπερ του δέοντος σωστά.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω μόνο, πως όταν κάποιος δεν έχει αρκετές γνώσεις ή γενικά δεν ξέρει το πως να προσεγγίσει οποιαδήποτε θεματολογία -όχι μόνο την συγκεκριμένη - ένας ευχάριστος και ασφαλής τρόπος είναι το να συμβουλεύεται ανελλειπώς τα σύμβολα των Σαββαίων
    ( Sabian Symbols) . Βέβαια σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται οξύνεια, οξυδέρκεια, περισσυλογή και μεγάλες δόσεις διαίσθησης. Αλλά αξίζει τον κόπο! Σχετικά υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ιστοσελίδες που η επισκεψιμότητα σε αυτές, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο σωτήρια από ότι να ψάχνει κανείς ενδελεχώς για κάτι όταν δεν είναι ακόμα σε θέση ή δεν ξέρει το πως να το ψάξει.

Αλλά όπως αναφέρω και στο άρθρο μου περί της Μυσταγωγικής Τέχνης της Αστρολογίας, το να ρωτάς κανείς και δη να λύνει τις απορίες του είναι ένας ασφαλής και σίγουρος τρόπος το να πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω.

Εύχομαι και εγώ καλή συνέχεια στο εγχείρημα σου, προσθέτωντας τη σοφή ρήση, "ρωτώντας πας στην πόλη", όπερ και σημαίνει ότι καλό θα ήταν να ξαναδείς το θέμα σου μέσα από την οπτική που η Κάτια πολύ σωστά προέταξε.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Ahm..

Οι φάσεις της Σελήνης είναι κάτι που οφείλω να δώσω βάση;

Λένα,
    Ούτε Πανελλήνιες τέτοιο διάβασμα γμτ...
    Γεια σου, Λένα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Μην δώσεις τόση βάση στις φάσεις της Σελήνης τώρα. Έχεις μπερδευτεί πολύ μέχρι εδώ. Απλοποίησε όσο μπορείς τα πράγματα και να παραμείνεις όσο μπορείς στα βασικά για μπορέσεις να βρεις μια άκρη.

@κα. Σπίγγου

Ένα από τα δύο θέματα που επέλεξα να μην ασχοληθώ στην παρούσα φάση είναι τα σύμβολα Sabian. Η αλήθεια είναι όμως πως μου εξάψατε την περιέργεια... Θα επανέλθω!

@κα. Μόζορα

Χρόνια Καλά!

Ότι μπερδεύτηκα αυτό να λέγεται..

Ευχαριστώ,

Λένα

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)