s
[Συζήτηση] Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 70 of 70

Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο

Ο διελαύνων κρόνος είναι στις 27 του Ζυγού και ο ουρανός μου στις 28 του ζυγού. Αυτό δεν θεωρείται σύνοδος;

Ανάλογη της θεωρίας του Μεγάλου Τριγώνου υφίσταται για τετράγωνο ή εξάγωνο;

Αντιλαμβάνομαι ότι η πιθανότητες σχηματισμού ενός Τετραγώνου είναι σαφώς λιγότερες αυτών του Τριγώνου (πόσο μάλλον τα ποσοστά αυτών των χαρτών να υπάρχουν σε διάθεση για μελέτες) αλλά θα μπορούσαμε να πούμε κάτι έστω και σε θεωρητικό επίπεδο;

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχει ο μεγάλος σταυρός, που είναι τέσσερεις πλανήτες σε απόσταση 90 μοιρών ο ένας από τον άλλο και ανα δύο είναι σε αντίθεση. Στη ουσία είναι τέσσερα ταυ τετράγωνα. Αυτός είναι από τους δύσκολους σχηματισμούς.

Να γράψω στη λίστα για τον Santa Claus του forum ένα άρθρο ανάλογο του παρόντος για το Μεγάλο Σταυρό ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

Λένα,
    ξέρω, τα 'ξωτικά' δε με συμπαθούν πολύ μετά από αυτό..

Όνομα:
    Δημήτρης

Anastazia,
    Στο αρχικό σου μήνυμα είχες γράψει ότι η θέση του Ουρανού είναι 7ο28 Ζυγού. Αυτό εγώ το καταλαβαίνω ότι είναι στις 7 μοίρες και 28 λεπτά του Ζυγού αλλά φαίνεται ότι εννοείς στον έβδομο οίκο και 28 μοίρες του Ζυγού.
    Αν λύσαμε την παρανόηση, να πω ότι μια διέλευση είναι κάτι διαφορετικό από αυτό στο οποίο αναφερόμουν σε παλιότερο μήνυμα μου σχετικά με συνδυασμό Μεγάλου Τριγώνου με κάποια δύσκολη όψη. Σε εκείνη την περίπτωση έχουμε έναν γενέθλιο σχηματισμό, δηλαδή μια μόνιμη κατάσταση. Στην περίπτωση σου ο διελαύνων Κρόνος είναι σε σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό αλλά και σε τρίγωνο με τη γενέθλια θέση του, όπως και με τη θέση του Δία.
    Ο όρος «ενεργοποίηση» που είχα χρησιμοποιήσει ίσως δεν είναι ο πιο πετυχημένος. Έχεις ένα αέρινο Μεγάλο Τρίγωνο σε οίκους που σχετίζονται πολύ με την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η διέλευση του Κρόνου από τον 7ο οίκο σου και οι όψεις με το Τρίγωνο μπορούν να σε προσγειώσουν και να βάλεις τις σχέσεις σου σε πιο ρεαλιστικές βάσεις. Θέλω να πω ότι σίγουρα θα επιδράσει με το Μεγάλο Τρίγωνο, θα φέρει θέματα στην επιφάνεια αλλά δεν θα έλεγα ότι θα το ενεργοποιήσει. Μάλλον αν είχες επαναπαυτεί στη λειτουργία του τώρα θα πρέπει να ξαναδείς κάποια πράγματα.

Lena_P
    Σχετικά με το Μεγάλο Τετράγωνο είναι πράγματι ένας πιο σπάνιος σχηματισμός αφού μιλάμε για 4 τετράγωνα και 2 αντιθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να επαναπαυτείς. Αντίθετα είναι μια πρόκληση για συνεχή προσπάθεια. Έχει μεγάλη σημασία ποιοι πλανήτες συμμετέχουν, ποια ζώδια και ποιοι οίκοι.

Όντως τα ανέφερα κάπως περίεργα γιαυτό και έγινε η παρανόηση. Όπως και να χει ευχαριστώ για την απάντηση.Πάντως στα τόσα χρόνια δεν μπορώ να πω οτι έχω νιώσει την εύνοια του μεγάλου τριγώνου και γενικά τίποτα δεν ήρθε στη ζωή μου χωρίς κόπο και προσπάθεια.Ίσως να έχει σχέση με άλλες όψεις στο χάρτη μου...Και πάλι ευχαριστώ.Καλές γιορτές!

Είδα παραπάνω ότι αναφέρθηκαν κάποια πράγματα περί μεγάλου τετραγώνου. Στο χάρτη μου έχω 6 πλανήτες και στα τέσσερα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, 4 εκ των οποίων βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες και των τεσσάρων ζωδίων στους οίκους 2, 6, 8 και 12, με 3 αντιθέσεις στον άξονα καρκίνου - αιγόκερω και 1 στον άξονα κριού - ζυγού. Όλοι αυτοί οι πλανήτες (και προσωπικοί και εξωκρόνιοι) σχηματίζουν μεταξύ τους τετράγωνα. Δηλαδή πρέπει να έχω τουλάχιστον 1 μεγάλο τετράγωνο στον χάρτη μου αν κατάλαβα καλά!

Όντως κάθε φορά που θέλω να πετύχω έναν στόχο πρέπει να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, γιατί πολλά ανατρέπονται και πρέπει πάλι να αρχίσω από την αρχή, όμως τελικά αρκετά τα πετυχαίνω. Και εκεί είναι που λέω, να είχα ένα τριγωνάκι να μου διευκολύνει λίγο τη ζωή!

Δεν παραπονιέμαι καλά είμαι Απ ότι κατάλαβα το μεγάλο τρίγωνο δίνει ένα χάρισμα που βοηθάει το άτομο να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες στιγμές και χαρά σε αυτόν που το έχει

Το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει χιλιόμετρα αστρολογικών άρθρων, συνεντεύξεων και συζητήσεων. Τα μηνύματα δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί ακόμα (if ever), παρόλα αυτά θα ήθελα να προσπαθήσω να εκφράσω/μοιραστώ μια 'αίσθηση' που έχω και αφορά σε αυτό που λέμε 'δύσκολη όψη' ζητώντας τη σχετική βοήθειά σας..

Οι δύσκολες όψεις σε ένα γενέθλιο δείχνουν την τάση για 'σκληραγώγηση' του ατόμου. Θα μάθεις θέλεις-δε θέλεις το μάθημα που σου υπόσχεται ο χάρτης σου. Το πόσες φορές εξαρτάται από εσένα: "Θα σε εξετάζω ξανά και ξανά μέχρι να βεβαιωθώ πως το έμαθες".
    Πόσες φορές έχετε ακούσει φίλους σας να παραπονιούνται ότι έχουν τον *μαγνήτη στις σχέσεις αλλά σε εσάς είναι μάλλον ξεκάθαρο πως αυτές οι ατυχίες είναι έκτροπα των κακών επιλογών τους; Κάτι τέτοιο...

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς την 'ευθύνη' σου σε ότι σου συμβαίνει, τόσο πιο γρήγορα λαμβάνεις το μήνυμα του χάρτη. Και όταν πλέον καταλάβεις το 'μάθημα', τότε πλέον οι ανάλογες καταστάσεις παύουν να σε επηρεάζουν ιδιαίτερα. Κάτι σαν τη λογική του ανάδρομου πλανήτη στο γενέθλιο. Όταν ο διελαύνων είναι ανάδρομος δε σε επηρεάζει και πολύ μιας και έχεις μάθει να ζεις με αυτόν.

Το παρόν άρθρο σχετικά με το Μεγάλο Τρίγωνο έρχεται και 'κουμπώνει' πολύ καλά έτσι όπως το κατάλαβα ως τώρα. "Θεώρησε ότι το έχεις περάσει το μάθημα - μην τυχόν όμως και σε πιάσω αδιάβαστο.."
    Η εξέταση μπορεί και να μην έρθει. Αν έρθει όμως και δεν είσαι προετοιμασμένος την έβαψες..

Λένα,
    γκρεμίζει και ξαναχτίζει μήπως και καταλάβει.

PS. Συγγνώμη για τους λαϊκισμούς αλλά μέχρι εκεί μπορώ στην παρούσα φάση.

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει χιλιόμετρα αστρολογικών άρθρων, συνεντεύξεων και συζητήσεων. Τα μηνύματα δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί ακόμα (if ever), παρόλα αυτά θα ήθελα να προσπαθήσω να εκφράσω/μοιραστώ μια 'αίσθηση' που έχω και αφορά σε αυτό που λέμε 'δύσκολη όψη' ζητώντας τη σχετική βοήθειά σας..

Οι δύσκολες όψεις σε ένα γενέθλιο δείχνουν την τάση για 'σκληραγώγηση' του ατόμου. Θα μάθεις θέλεις-δε θέλεις το μάθημα που σου υπόσχεται ο χάρτης σου. Το πόσες φορές εξαρτάται από εσένα: "Θα σε εξετάζω ξανά και ξανά μέχρι να βεβαιωθώ πως το έμαθες".
    Πόσες φορές έχετε ακούσει φίλους σας να παραπονιούνται ότι έχουν τον *μαγνήτη στις σχέσεις αλλά σε εσάς είναι μάλλον ξεκάθαρο πως αυτές οι ατυχίες είναι έκτροπα των κακών επιλογών τους; Κάτι τέτοιο...

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς την 'ευθύνη' σου σε ότι σου συμβαίνει, τόσο πιο γρήγορα λαμβάνεις το μήνυμα του χάρτη. Και όταν πλέον καταλάβεις το 'μάθημα', τότε πλέον οι ανάλογες καταστάσεις παύουν να σε επηρεάζουν ιδιαίτερα. Κάτι σαν τη λογική του ανάδρομου πλανήτη στο γενέθλιο. Όταν ο διελαύνων είναι ανάδρομος δε σε επηρεάζει και πολύ μιας και έχεις μάθει να ζεις με αυτόν.

Το παρόν άρθρο σχετικά με το Μεγάλο Τρίγωνο έρχεται και 'κουμπώνει' πολύ καλά έτσι όπως το κατάλαβα ως τώρα. "Θεώρησε ότι το έχεις περάσει το μάθημα - μην τυχόν όμως και σε πιάσω αδιάβαστο.."
    Η εξέταση μπορεί και να μην έρθει. Αν έρθει όμως και δεν είσαι προετοιμασμένος την έβαψες..

Λένα,
    γκρεμίζει και ξαναχτίζει μήπως και καταλάβει.

PS. Συγγνώμη για τους λαϊκισμούς αλλά μέχρι εκεί μπορώ στην παρούσα φάση.

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Είδα παραπάνω ότι αναφέρθηκαν κάποια πράγματα περί μεγάλου τετραγώνου. Στο χάρτη μου έχω 6 πλανήτες και στα τέσσερα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, 4 εκ των οποίων βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες και των τεσσάρων ζωδίων στους οίκους 2, 6, 8 και 12, με 3 αντιθέσεις στον άξονα καρκίνου - αιγόκερω και 1 στον άξονα κριού - ζυγού. Όλοι αυτοί οι πλανήτες (και προσωπικοί και εξωκρόνιοι) σχηματίζουν μεταξύ τους τετράγωνα. Δηλαδή πρέπει να έχω τουλάχιστον 1 μεγάλο τετράγωνο στον χάρτη μου αν κατάλαβα καλά!

Όντως κάθε φορά που θέλω να πετύχω έναν στόχο πρέπει να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια, γιατί πολλά ανατρέπονται και πρέπει πάλι να αρχίσω από την αρχή, όμως τελικά αρκετά τα πετυχαίνω. Και εκεί είναι που λέω, να είχα ένα τριγωνάκι να μου διευκολύνει λίγο τη ζωή!

Δεν παραπονιέμαι καλά είμαι Απ ότι κατάλαβα το μεγάλο τρίγωνο δίνει ένα χάρισμα που βοηθάει το άτομο να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες στιγμές και χαρά σε αυτόν που το έχει
    Μήπως θα ήταν πιο δόκιμο να ανοίξουμε νέο θέμα για να μπορούμε να το αναπτύξουμε ?
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Με πιο απλά λόγια, αυτό που ήθελα να πω σ' αυτό το άρθρο είναι ότι υπάρχει ένας μύθος γύρω από το μεγάλο τρίγωνο ότι δίνει ένα βόλεμα και μια επανάπαυση στην ζωή. Στην πραγματικότητα όμως, αν μελετήσει κανείς πολλούς χάρτες ατόμων με μεγάλο τρίγωνο θα δει ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις αυτά τα άτομα έχουν πολύ δύσκολη ζωή, μπορεί ακόμα και να φύγουν από την ζωή σε μικρή ηλικία.

Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, το να λέμε στα άτομα αυτά "αχ και νά' χες μια αντιθεσούλα στο μεγάλο τρίγωνο σου για να μην επαναπαύεσαι" ακούγεται μέχρι και σκληρό. Ένα χάρτη δεν τον κρίνουμε από μια όψη και δεν μπορούμε να απομονώνουμε μια όψη όσο ευνοϊκή και να φαίνεται.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)