- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
-
17-12-2011, 10:45 AM #31
Re: Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια
εγώ επειδή με τόσους χάρτες μπερδεύομαι καμιά φορά, δεν τα ξέρω και πολύ καλά, κοιτάζω από κάτω τον πίνακα που τα έχει όλα έτοιμα και αναλυτικά
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
17-12-2011, 01:20 PM #32
Στα νιάτα μου είχα διαβάσει ένα άρθρο για την πληροφορική και το GIGO. Garbage In Garbage Out.
Αυτό σημαίνει πως σε ένα πρόγραμμα, όταν βάζεις σκουπίδια σου δίνει σκουπίδια. Την ίδια λογική ακολουθώ και στη ζωή μου από τότε. Όσο περισσότερο κόπο βάζεις σε μια εργασία ή hobby, τόσο πιο ανταποδοτικό είναι και αυτό με τη σειρά του για σένα...
Λένα,
όπως όλοι, με άποψη
-
17-12-2011, 11:32 PM #33
Σας ευχαριστώ που με κάνατε και πήρα μπρος.Εγώ τόσο καιρό κοιτούσα μόνο το διπλό χάρτη,κι όχι τους 2 πρώτους ξεχωριστά.Ναι,αισθάνομαι ολόχαζη,αλλά χαίρομαι που ρώτησα..
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
18-12-2011, 03:34 AM #34
-
18-12-2011, 12:37 PM #35
Μαράκι ακόμη δεν τα καταφέρνω με τους διπλούς χάρτες, πάντα προτιμώ να μελετώ δυο χάρτες, παρά έναν διπλό. Όσον αφορά τώρα την ηλιακή επιστροφή καλό είναι να τη μελετάς ξεχωριστά και μόλις πάρεις τη γενική ιδέα τότε να τη συγκρίνεις με το γενέθλιο σου χάρτη για να μη μπερδεύεσαι.
-
18-12-2011, 07:39 PM #36
καλησπερα κι απο μενα. πολυ ενδιαφερον το θεμα της ηλιακης επιστροφης. εγω θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις προβλεψεις. λεμε για παραδειγμα πως θα ειναι το2012 για ολα τα ζωδια. ποιεσ προβλεψεις πρεπει ομως να ακουει κανείς; αυτες για τον ηλιο-ωροσκοπο του γενεθλιου ή και αυτες που αφορουν τον ηλιο-ωροσκοπο της ηλιακης επιστροφης;μπορει καποιος να με ξεμπερδεψει;
-
18-12-2011, 07:44 PM #37
Έχουμε παρακαλέσει να μην μπερδεύετε τα θέματα και να μην τα ανακατεύετε. Ο αναγνώστης χάνεται στην μηχανή αναζήτησης και δεν μπορεί με ευκολία να βρει αυτό που θέλει.
Το θέμα κλειδώνει.
Σημείωση: Δεν μας αρέσει να κλειδώνουμε συζητήσεις, αλλά ούτε και να "ελέγχουμε" τα ποστ ένα προς ένα. Αν πρέπει να επιλέξουμε να απομακρύνουμε τις συζητήσεις ή αυτούς που δεν θέλουν τάξη στην αστρολογική μας κοινότητα θα επιλέξουμε το δεύτερο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.