s
[Συζήτηση] Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 37
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Θα έριχνα μια ματιά στην προοδευτική μου Αφροδίτη να δω αν υπάρχει κάποιο στοιχείο από κει.
    Επίσης το Ηλιακό Τόξο για ένα τόσο σημαντικό θέμα εγκυμοσύνης( αν ... !!!).

Η Σελήνη με τον Πλούτωνα σε ποιο ζώδιο βρίσκονται στο γενέθλιο και ποιους οίκους κυβερνούν ?
    Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Φοβάμαι ότι δεν καταλάβατε την πειραχτική μου διάθεση στο ποστ με τα αστρολογικά μου δεδομένα. Τα παρέθεσα με διάθεση να πειράξω τα κορίτσια που έγραψαν αυτό το χρήσιμο άρθρο και τα μέλη που γράφουν ένα σορό δεδομένα περιμένοντας την πρόβλεψη (αν και καταλαβαίνω την ανάγκη τους).

Αλκμήνη μου, το πήρες σοβαρά το θέμα βλέπω. Για την ιστορία θα σου πω ότι η προοδευμένη μου Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο, αλλά μην αγχώνεσαι, τα έχω τσεκάρει όλα!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Φοβάμαι ότι δεν καταλάβατε την πειραχτική μου διάθεση στο ποστ με τα αστρολογικά μου δεδομένα. Τα παρέθεσα με διάθεση να πειράξω τα κορίτσια που έγραψαν αυτό το χρήσιμο άρθρο και τα μέλη που γράφουν ένα σορό δεδομένα περιμένοντας την πρόβλεψη (αν και καταλαβαίνω την ανάγκη τους).

Αλκμήνη μου, το πήρες σοβαρά το θέμα βλέπω. Για την ιστορία θα σου πω ότι η προοδευμένη μου Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο, αλλά μην αγχώνεσαι, τα έχω τσεκάρει όλα!
    τώρα που η προοδευμένη αφρροδίτη σου περνά απο τον ωροσκοπο σου, τί άλλο μπορέι να σημαίνει?
    έχει την ίδια ερμηνεία αν ο προοδευμένος ωροσκόπος περνά απο τη γενέθλια αφροδίτη ή σχηματίζει σύνοδο με την προοδευένη αφροδίτη?

ελπίζω να μη σε μπρέρδεψα
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Μαρία

Σε όλα τα άρθρα για ηλιακή επιστροφή λέει ότι μελετάμε τη θέση του Ηλιου,σε ποιον οίκο είναι.(Και για Σεληνιακή επιστροφή το έχω διαβάσει αυτό).
    Μα αφού κανει σύνοδο ο Ηλιος με το γενέθλιο Ηλιο μας,δεν θα είναι παντα,μα παντα και στον γενέθλιο οίκο του?Υπάρχει περίπτωση να πάει στον 11ο,απ'τον 10ο πχ?Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό...
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Σε όλα τα άρθρα για ηλιακή επιστροφή λέει ότι μελετάμε τη θέση του Ηλιου,σε ποιον οίκο είναι.(Και για Σεληνιακή επιστροφή το έχω διαβάσει αυτό).
    Μα αφού κανει σύνοδο ο Ηλιος με το γενέθλιο Ηλιο μας,δεν θα είναι παντα,μα παντα και στον γενέθλιο οίκο του?Υπάρχει περίπτωση να πάει στον 11ο,απ'τον 10ο πχ?Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό...
    ο ωροσκόπος της ηλιακής αλλάζει επομένως αυτό επηρεάζει τις ακμές των οίκων.

Για παράδειμα αν έχεις ήλιο στις 21 του ζυγού και ωροσκόπο στις 1 του ζυγού τότε ο ήλιος είναι στον 1ο οίκο.

Στην ηλιακή επιστροφή ό ήλιος είναι πάλι στην 21η του ζυγού όμως ο ωροσκόπος μπορεί να είναι π.χ. στην 18η του τοξότη (για τη συγκεκριμένη χρονιά) οπότε ο ήλιος τώρα είναι στον 3ο οίκο.
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Δοκίμασε να φτιάξεις στο πρόγραμμα του σάιτ ένα χάρτη και θα δεις..... μια εικόνα, χίλιες λέξεις.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Μαρακι οταν λενε ο ηλιος σε ποιον οικο βρισκεται νομιζω πως εννοουν της ηλιακης και οχι του γενεθλιου χαρτη. Στον γενεθλιο βρισκεται παντα στον ιδιο οικο αφου οπως ανεφερες κανει συνοδο.

Όνομα:
    Μαρία

Πάω και κοιτάζω στους χάρτες μου την ηλιακή μου επιστροφή.Κι είναι ο γενέθλιος ο εξωτερικός χάρτης κι η επιστροφή ο εσωτερικός.Ο Ηλιος και στους 2 χάρτες είναι παντα στον 10ο οίκο βρε κορίτσια,τι να πω..τι δεν κατάλαβα?
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Αν κοιταξεις πανω απο αυτον τον χαρτη βρισκονται 2 αλλοι. Ο πρωτος ειναι ο γενεθλιος και ο δευτερος της ηλιακης. Κοιτα στον δευτερο χαρτη [δηλαδη της ηλιακης ] για να δεις σε ποιον οικο βρισκεται ο ηλιος!!!

Πάω και κοιτάζω στους χάρτες μου την ηλιακή μου επιστροφή.Κι είναι ο γενέθλιος ο εξωτερικός χάρτης κι η επιστροφή ο εσωτερικός.Ο Ηλιος και στους 2 χάρτες είναι παντα στον 10ο οίκο βρε κορίτσια,τι να πω..τι δεν κατάλαβα?
    Ηλιακή Επιστροφή νομίζω λέμε το χάρτη που δημιουργείται την ώρα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στην ίδια ακριβώς μοίρα με αυτή του γενέθλιου.

Λόγω αποκλίσεων, η επιστροφή του Ήλιου στη γενέθλια θέση για κάποια χρονιά, μπορεί να συμβεί ακόμα και μία ημέρα πρίν ή μισή μέρα μετά την ώρα γέννησης. Εξαιρετικά σπάνιο (μάλλον απίθανο θα έλεγα) είναι να συμπέσουν και ημερομηνία και ώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια διαφορετική Ακμή Ωροσκόπου Ηλιακής Επιστροφής, άρα και οικοθεσίας..

Δημιουργείται λοιπόν ένας νέος χάρτης με τον Ήλιο στην ίδια μοίρα με το γενέθλιο. Συγκρίνοντας τους δύο χάρτες, βάζουμε τον έναν πάνω στον άλλο και "περιστρέφουμε" το χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής ώστε οι δύο Ήλιο να συμπέσουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπόλοιποι πλανήτες του χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής να 'πέφτουν' σε άλλους οίκους, στους γενέθλιους...

Τουλάχιστον αυτά έχω καταλάβει εγώ ως τώρα..

Λένα

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Καλησπέρα σας.

Οταν επιλέξουμε στο πρόγραμμα του site την ηλιακή επιστροφή της χρονιάς που μας ενδιαφέρει σχηματίζονται 3 χάρτες. Ο πρώτος είναι ο γενέθλιος, ο δεύτερος είναι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής και ο τρίτος ο συνδιασμός τους γιατί πάντα ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής μελετάται σε συνάρτηση με τον γενέθλιο.
    Στο πρόγραμμα λοιπόν, ο γενέθλιος είναι ο εξωτερικός κύκλος και ο ετήσιος ο εσωτερικός. Στο μεν γενέθλιο οι πλανήτες έχουν χρώμα μαύρο στον ετήσιο χρώμα κόκκινο. Πάντα ο Ηλιος του γενέθλιου κάνει σύνοδο με τον Ηλιο του ετήσιου μιας και είναι η κοινή συνισταμένη των δύο χαρτών. Ο ετήσιος χάρτης φτιάχνεται ακριβώς την στιγμή που ο Ηλιος βρίσκεται στη γενέθλια θέση του, μοίρες,ζώδιο.Αν προσέξετε θα δείτε ότι η ώρα του ετήσιου και πολλές φορές και η ημέρα δεν είναι ίδια με του γενέθλιου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι μοίρες του Ηλιου να ειναι ίδιες με του γενέθλιου.
    Από αυτό λοιπον προκύπτει ο διαφορετικός ωροσκόπος και φυσικά η διαφορετική οικοθεσία το χάρτη της ηλιακής επιστροφής.

Βάζοντας λοιπόν τον χάρτη της ηλιακης πάνω στον γενέθλιο, βλέπουμε ότι ο ωροσκόπος του ετήσιου πέφτει σε κάποιο οίκο του γενέθλιου ( ωροσκόπος ετήσιου = AC σε χρώμα κόκκινο) και από εκεί και πέρα βλέπουμε πάνω στον γενέθλιο αριθμούς, 1, 2 ,3 κλπ σε μωβ χρώμα. Αυτές είναι οι ακμές των οίκων του χάρτη της ηλιακής και έτσι βλέπουμε σε ποιούς γενέθλιους οίκους πέφτουν. Ετσι διαβάζουμε τον διπλό χάρτη. Πάντα ο Ηλιος θα πέφτει στον οίκο που βρίσκεται στον γενέθλιο αλλά θα προέρχεται από έναν άλλο οίκο, τον οίκο του χάρτη της ηλιακής. Καμμιά φορά είναι μπερδευτικός ο διπλός χάρτης αλλά και πολύ βοηθητικός για μένα γιατί δεν χρειάζεται να πηγαίνω πάνω κάτω και να κοιτώ μια τον γενέθλιο μια τον ετήσιο.
    Last edited by vogue; 17-12-2011 at 02:18 AM.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)