- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 39 of 39
-
11-12-2011, 11:00 AM #31
Re: εκλειψη στους διδύμους
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
11-12-2011, 11:36 AM #32
Εννοείς ότι πρέπει να λάβω υπόψη τον οίκο που πραγματοποιείται η έκλειψη στο προοδευτικό ωροσκόπιο και όχι στο γενέθλιο;
Στο γενέθλιο είναι ο άξονας 1-7 ενώ στο προοδευτικό 6-12,
οπότε αν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει να δώσω προσοχή σε θέματα υγείας(6ος)... για να μην καταλήξω ξαφνικά (ουρανός)
στο νοσοκομείο (12) από επιπόλαιη αντιετώπιση του θέματος (τοξότης)
(αν το έχω ερμηνεύσει σωστά τότε μαλλον έχω κάνει άλματα αλλά μάλλον αυτά θα πρέπει να προσέχω μια και συνέχεια κουτουλώ, χτυπώ και σκονάφτω..βλέπω που θέλω να πάω και δεν κοιτώ μπροστά μου )καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
11-12-2011, 01:26 PM #33
Για αισθηματικά δε μιλούσαμε ?
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
11-12-2011, 01:39 PM #34
καλά το λες εσύ εγώ μάλλον κατάλαβα λάθος
έχουμε και ανάδρομο ερμή...
νόμιζα ότι για να δω τον τομέα που θα επηρεάσει η έκλειψη τη γενεθλιακή μου χρονιά πρέπει να εξετάσω τον άξονα που πραγματοποιείται στο προοδευτικό.
Τώρα αν με ρωτησεις ποιον άξονα περίμενα να δω για τον συσχετίσω με τα συναισθηματικά, δεν ξερω να σου πω
μάλλον απέχω ακόμη έτη φωτός από τις ερμηνείες των διελεύσεωνκαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
12-12-2011, 10:51 PM #35
Re: Έκλειψη σελήνης στους διδύμους!10/12/2011
geia sas,aformh gia na grafto sto site htan to 8emataki ayto!!!eimai karkinos me oroskopo zygo,selinh stoys yx8ies,ermh ston karkino, afrodhth stoys dydimoys k arh sto zygo.8a h8ela na moy perigrapsete pos me epirease h eklhpsh ayth me bash ton xarth moy k gia na moy peite mexri pote diarkei h epidrash mias eklhpshs apo th stigmh poy 8a pragmatopoih8ei.sas eyxaristo prokatabolika!!!
-
13-12-2011, 06:28 PM #36
μπορει καποιος να με βοηθησει στα ερωτηματα μου?δεν ξερω παρα πολλα απο αστρολογια αλλα ειδα οτι με επιρρεασε η εκληψη αυτη κ 8α ηθελα να δω κ μια πιο επιστημονικη απαντηση πανω στο θεμα
-
13-12-2011, 09:42 PM #37
-
15-12-2011, 04:17 PM #38
-
15-12-2011, 04:54 PM #39
Αγαπητή/έ ssppss,
Η λογική του φόρουμ δεν είναι να γίνονται ερωτήσεις σε στυλ: έχω αυτόν τον χάρτη, πείτε μου πως θα με επηρεάσει το τάδε αστρολογικό γεγονός. Το ζήτημα είναι το κάθε μέλος να μάθει να μελετάει μόνο του τον χάρτη του κι όπου δεν μπορεί να ρωτάει τι πρέπει να κοιτάξει.
Σε μια έκλειψη Σελήνης λοιπόν, που καταρχήν είναι αντίθεση Ήλιου – Σελήνης, το πρώτο που πρέπει να δεις είναι σε ποιους οίκους του γενέθλιου χάρτη σου συμβαίνει. Στην περίπτωση σου πιθανόν να είναι στον άξονα 3ου – 9ου. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό από τους δωρεάν χάρτες του αστρολογικού προγράμματος του site και μετά να ψάξεις τη βιβλιοθήκη να δεις ποιους τομείς της ζωή μας αφορούν αυτοί οι οίκοι.
Το επόμενο που πρέπει να δεις είναι με ποιους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη σου σχηματίζουν όψη Ήλιος - Σελήνη στην έκλειψη, ουσιαστικά ποιους πλανήτες έχεις στο μέσο των μεταβλητών ζωδίων (ίσως Σελήνη και Αφροδίτη) και ποιος είναι ο ρόλος των πλανητών αυτών στον χάρτη σου.
Τέλος αν σε ενδιαφέρει μόνο η έκλειψη θα πρέπει να απομονώσεις την επίδραση της από άλλα αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό. Είσαι Καρκίνος όπως είπες με Ωροσκόπο Ζυγό. Αυτό το διάστημα έχουμε Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα στα παρορμητικά ζώδια, πιθανόν λοιπόν να βιώνεις τη συνδυασμένη επίδραση πολλών παραγόντων.
Θα έλεγα λοιπόν, ξεκινώντας από την επίδραση της έκλειψης, να αρχίσεις να μαθαίνεις τον χάρτη σου και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε.
Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν είναι πως δεν θέλω να βοηθήσω στην απορία σου αλλά κανείς δεν μπορεί να σου πει πως θα σε επηρεάσει μια έκλειψη αν δεν έχει τον χάρτη σου και δεν είναι ο ρόλος μας εδώ να κοιτάμε τους χάρτες των μελών.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.