s
[Συζήτηση] Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 131 to 140 of 143

Re: Το ζήτημα του γάμου - διαζυγίου και των σχέσεων κατά τον Sepharial

οκ hattie! Το παω απο την αρχη τοτε αφου η ακμη του 7 οικου ειναι στον τοξοτη τοτε εχει κυβερνητη τον Δια. Οι οψεις που σχηματιζει ο Διας ειναι:

Δίας Σύνοδος Ήλιος 7.43
    Δίας Χιαστί Κρόνος 3.28
    Δίας Χιαστί Ποσειδώνας 4.29
    Δίας Χιαστί Πλούτωνας 3.04
    Δίας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 1.13
    Δίας Σύνοδος Ωροσκόπος 5.00

Οι 3 πλανητες
    Κρόνος Αιγόκερως 12° 51' 47" R 7
    Ουρανός Αιγόκερως 04° 20' 39" R 7
    Ποσειδώνας Αιγόκερως 11° 51' 02" R 7

Βασικα ο αιγοκερως εχει ακμη στον 8 οικο στις 13 μοιρες..

Δεν ξέρω τι να πω.... Ίσως να μην δικαιούμαι παρέμβασης αλλά καταθέτω τα εξής:
    Έχω στον 7ο οίκο άρη ουρανό και αφροδίτη όλοι αυτοί οι πλανήτες στο σκορπιό και η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ουρανό. Ακμή 7ου στο ζυγό. Είμαι 33 ετών είχα αμέτρητες ευκαιρίες για σοβαρή δέσμευση ή γάμο και όμως ούτε γάμος ούτε τίποτα... Με την λογική των πιο πάνω θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα στο βιογραφικό μου τουλάχιστον ένα γάμο.... Λέτε να αποτελώ εξαίρεση?

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by afria View Post
    Δεν ξέρω τι να πω.... Ίσως να μην δικαιούμαι παρέμβασης αλλά καταθέτω τα εξής:
    Έχω στον 7ο οίκο άρη ουρανό και αφροδίτη όλοι αυτοί οι πλανήτες στο σκορπιό και η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ουρανό. Ακμή 7ου στο ζυγό. Είμαι 33 ετών είχα αμέτρητες ευκαιρίες για σοβαρή δέσμευση ή γάμο και όμως ούτε γάμος ούτε τίποτα... Με την λογική των πιο πάνω θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα στο βιογραφικό μου τουλάχιστον ένα γάμο.... Λέτε να αποτελώ εξαίρεση?
    Κατά την ταπεινή μου άποψη η σύνοδος του ουρανού και της αφροδίτης δε σε αφήνει σε ησυχία... αναζητάς την αλλαγή και την ελευθερία σου.. την εχω και εγώ αυτή την όψη.
    Επίσης το ότι η ακμή του 7ου είναι στο ζυγό ίσως να σε κάνει κάπως αναποφάσιστη σχετικά με τη λήψη σοβαρών αποφάσεων όπως αυτό του γάμου και αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στη δέσμευση και την ελευθερία σου που πιθανόν να μην ήσουν έτοιμη να θυσιάσεις.. ή απλά να περίμενες κάτι καλύτερο να προκύψει στη ζωή σου γιατί δεν βρήκες αυτό που σε ικανοποιούσε απόλυτα.

με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά...

αλήθεια το 2005 ήρθε κάποιος ξαφνικός έρωτας στη ζωή σου ο οποίος έληξε το ίδιο ξαφνικά?
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

" αλήθεια το 2005 ήρθε κάποιος ξαφνικός έρωτας στη ζωή σου ο οποίος έληξε το ίδιο ξαφνικά?"
    όχι το 2005 δεν είχα κάτι αξιόλογο μπορώ να πω... το 2008 όμως με ταρακούνησε για τα καλά

Σε οτι αφορα την "Αγαπη 1989" ,ο κρονος δεν βρισκεται μεσα στον 7ο οικο σου αφου κανει συνοδο με την ακμη του 8ο αρα θεωρητικα βρισκεται μεσα στον 7ο.

Και παλι ομως δεν μου δινεις πληρη στοιχεια σχετικα με τι κυβερνουν οι αλλοι πλανητες (μπορω να το υποθεσω κοιταζωντας με βαση τον ωροσκοπο σου αλλα δεν ξερω αν εμπριεχεται καποια ακμη μεσα σε αλλο οικο .Δωσε μου τι κυβερνα ο ποσειδωνας ,ο πλουτωνας και ο ηλιος σου .Και ο Αρης σου που βρισκεται ,τι οψεις κανει ,τι κυβερνα) .

Εχε υποψη σου βεβαια οτι η εξεταση ενος σημειου στο χαρτη δεν σημαινει οτι ντε και καλα καποιος θα εχει γαμο επειδη εχει αυτον και αυτον τον πλανητη και δεν θα εχει γαμο αν δεν εχει καποιους συγκεγκριμενους πλανητες η οψεις.

Για να συμβει ενα γεγονος πρεπει να το δειχνει και ο γενεθλιος χαρτης και να ενεργοποιειται απο τους προγνωστικους.

Ο Αρης μου βρισκεται στον Καρκινο στον 2 οικο στις 19 μοιρες. Η ακμη του 2 οικου ειναι στον καρκινο στις 12 μοιρες.

Η μονη οψη που υπαρχει ειναι Αρης Τετράγωνο Κλήρος Τύχης 1.90.

Ο πλουτωνας ειναι στον Σκορπιο στις 13 μοιρες στον 6 οικο. Η ακμη του 6 οικου ειναι στον Σκορπιο στις 11 μοιρες.

Ο ηλιος ειναι στους διδυμους στις 8 μοιρες στον 12 οικο. Η ακμη του 12 οικου ειναι
    στον ταυρο στις 11 μοιρες.

Ο ποσειδωνας ειναι στον αιγοκερω στις 11 μοιρες αναδρομος στον 7 οικο. Η ακμη του 7 οικου ειναι στον τοξοτη στις 20 μοιρες.

Ο ουρανος ειναι στον αιγοκερω στις 4 μοιρες αναδρομος στον 7 οικο και η ακμη του 7 οικου ειναι στον τοξοτξ στις 20 μοιρες.

Ελπιζω να ειμαι σωστη τωρα και να εγραψα αυτο που μου ζητας !

Λοιπον ,οπως ειπα στον 7ο οικο σου ουσιαστικα εξεταζεις τον κυβερνητη δια και τον ουρανο . Ο ποσειδωνα ςκαι ο κρονος ανηκουν στον 8ο οικο σου ,αφου κανουν συνοδο με την ακμη του .

Επισης στο θεμα γαμος ρολο παιζει και ο ηλιος που δειχνει τον συζυγο και ο Αρης που δειχνει τι τυπος ανδρα αρεσει σε μαι γυναικα .

Προσωπικα εμενα μ αρεσει που υπαρχει συνοδος μεταξυ του ωροσκοπου και του κυβερνητη του 7ου δια ,οπως μ αρεσει που εχει συνδο μεταξυ ηλιου-δια. Δειχνει οτι εισαι ατομο "πληθωρικο" ,ευχαριστο και γενναιοδωρο και οτι προσεκλυεις κοντα σου ατομα με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Αν και εφοσον υπαρξει γαμος (θα εξαρτηθει και απο τους προγνωστικους) θα ειανι ενας συντροφος ευθυμος,καλοψυχος ,τυχερος και ευχαριστος . Ενδεχομενως να ειναι απο αλλη χωρα η να εχει διαφορετικη κουλτουρα η αποψεις ζωης απο εσενα .Να υποθεσω οτι η ακμη του 9ου ειανι στον Υδροχοο και ο κυβερνητης ουρανος βρισκεται στον 7ο αναδρομος ? (δεν εγραψες τι κυβερνα ο ουρανος σου ) Αν κυβερνα τον 9ο οικο ,ενισχυει την περιπτωση ο συντροφο σου να προερχεται να ειναι ξενος η να εχει γεννηθει στο εξωτερικο η να τον συναντησεις εσυ σε καποιο ταξιδι στο εξωτερικο .

Ο ηλιος στον 12ο στον ταυρο και ο αρης σε αδυναμια στον καρκινο στον 2ο . Δειχνει οτι αναζητας ανδρες ευαισθητους ,τρυφερους με αβρη συμπεριφορα .

Σε οτι αφορα τις οψεις του κυβερνητη ο διας χ με κρονο και ποσειδωνα στον 8ο οικο .Δειχνει μια δυσκολια σε θεματα του 8ου οικου .Ενδεχομενως να υπαρχουν διαφωνιες σε θεματα οικονομικα η δυσκολιες σε σχεση με αυτα. Ακομα μπορει καποιος απο τους δυο να ειναι πιο σπαταλος η πιο συγκρατημενος απο τον αλλον Δεν ειναι κατι σοβαρο ,η χιαστι ειανι μια οψη που λειτουργει περισσοτερο ασυνειδητα ,μαι καχυποψια ο ενας προς τον αλλον αν διαχειριζεται τα οικονομικα -υλικα θεματα.Ισως να υπαρξει καποια μικρη δυσκολια και στα θεματα εγκυμοσυνης .

Ευχαριστω Ηattie

Η ακμη του 9 οικου ειναι στον Υδροοχο και ναι ο ουρανος ειναι στον 7 οικο αναδρομος! Βασικα στην τελευταια μου σχεση, αυτος ειχε γεννηθει στο εξωτερικο.

Το οτι εχω και αφροδιτη στους διδυμους... Δεν κανει πιο δυσκολο το εργο στο να κανω μια σωστη σχεση δεν ξερω ισως το προβλημα να ειναι και δικο μου αποκλειστικα ισως να φοβαμαι και την ιδεα της δεσμευσης αλλα ειναι μεχρι να ερωτευτω οταν ερωτευτω τοτε φευγει ο αλλος και μενω εκει εγω...( τραγικο την εχω πατησει 3 φορες μεχρις στιγμης, αρα εγω κατι κανω λαθος)...

Με αφροδιτη στους διδυμμους λογικα θα επρεπε να "διπλομπερδευεσαι " και να μην κολλας πολυ .

Συγγνωμη αλλα θα πω οτι δεν ερωτευομαστε στα αληθεια αυτους που φευγουν απλα εκει λειτουργει ο εγωισμος του οτι "μας παρατησαν " και δεν τους "παρατησαμε".

Οταν εγω κολλαω σε τετοιες καταστασεις προσπαθω να σκεφτω "Αν αυριο το πρωι μου χτυπουσε το κουδουνι και περνουσαμε οπως καποτε ,θα τον ηθελα πισω?" (προσεξε οπως ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ οχι οπως θα ηθελα η φαντασιωνομαι οτι θα ειναι μια πιθανη "ονειρικη" επανασυνδεση ). Συνηθως η απαντηση ειναι "οχι δεν θελω να επιστρεψει και να ειμαστε οπως παλια αλλα να αλλαξει " .

Μεγαλωνοντας θα καταλαβεις οτι κανενας ανθρωπος δεν αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη (σχεδον ποτε δεν αλλαζει καποιος θεαματικα αλλωστε). Πιστευω οτι μονο αν κανεις αυτη την ερωτηση και παρεις θετικη απαντηση του στυλ "Ας γυρισει και ας μου κανει την ζωη ποδηλατο οπως παλια " θελεις εκεινον και οχι την ικανοποιηση οτι "τον εχεις στο δικο σου χερι ".

ναι εχεις δικαιο ειναι θεμα πληγωμενου εγωισμου τις περισσοτερες φορες.... και πως ο αλλος μας παρατησε και προτιμησε κατι αλλο απο εμας... αυτο το ας γυρισει και ας μου κανει την ζωη ποδηλατο το ειπα πολλες φορες στην ζωη μου αρα ουσιαστικα ακομη δεν εχω ερωτευτει ακομη....
    δεν ξερω αλλα εγω περα του οτι εχω αφροδιτη τους διδυμους τις περισσοτερες φορες κολαω σε καταστασεις αρρωστημενες που ξερω πως δεν οδηγουν πουθενα....

Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)

Tags for this Thread