s
Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9
Results 81 to 86 of 86

Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

Κανένας πλανήτης δεν έχει μόνο αρνητικά, hattie. Κι αν σε γνωρίσει κανείς πραγματικά μέσα από το "μάρμαρο", όπως λες, θα δει ένα πολύ ζεστό και συναισθηματικό άτομο, με αρκετή δόση αυθορμητισμού (Ήλιος στον Σκορπιό, ωροσκόπος στον Λέοντα και Σελήνη στον Κριό). Αυτά τα στοιχεία είναι που σου λέω να εκφράσεις από την αρχή της συζήτησης. Αυτά τα στοιχεία είναι που συγκρατεί ο Κρόνος σου.

Όνομα:
    Πόπη

Κοριτσάκι μου,
    διασκεδαστική γραφή για ένα μάλλον σοβαρότατο θέμα.
    Δεν θα αναλύσω και τις δικές μου όψεις (η Σελήνη στον 11ο μου φτάνει)
    ωστόσο δεν έχω και τόση
    δυσκολία στην κοινωνικοποίηση αλλά έχω πολύ πονέσει από φίλους μου
    χωρίς να έχω κάνει κάτι ''χειροπιαστό'' και το πιο λυπηρό είναι ότι τους αγαπώ πολύ
    και τους υπολογίζω. Σχήμα οξύμωρο.
    Σε νιώθω -με τον τρόπο μου- και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το φαίνεσθε
    αυτό που εισπράττουν οι γύρω μας αλλά και αυτό που εκπέμπουμε.
    Καμιά φορά λέω ''Βρε μπας και το παράκανα? Δεν με αντέχω ούτε κι εγώωωωωωω!''
    Καλησπέρες
    Tabula rasa

Δεν θα αναλύσω και τις δικές μου όψεις (η Σελήνη στον 11ο μου φτάνει) .Τι κακο έχει μια σελήνη στον 11ο?

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by stavri1 View Post
    Δεν θα αναλύσω και τις δικές μου όψεις (η Σελήνη στον 11ο μου φτάνει) .Τι κακο έχει μια σελήνη στον 11ο?
    Μια Σελήνη στον 11ο δεν έχει κανένα κακό. Σε γενικές γραμμές δηλώνει έναν τομέα της ζωής όπου πρόκειται να σπαταληθεί αρκετή ενέργεια , μια και είναι ένας τομέας αρκετών εμπειριών και μεγάλου προσωπικού ενδιαφέροντος. Κατά τα άλλα, το ζώδιο , το στοιχείο και οι όψεις προς την Σελήνη είναι αυτά που θα καθορίσουν την ποιότητα αυτής της θέσης.

Προσωπικά, θεωρώ τον 11ο έναν σπουδαίο τομέα στη ζωή μας (όπως όλοι άλλωστε) γιατί τελικά είναι αυτός που παίζει έναν σημαντικό ρόλο σε ένα κεντρικό κομμάτι της ποιότητας της ζωής μας στην πράξη. Για να εξηγηθώ θα πω ότι σε χοντρές γραμμές ο 11ος σχετίζεται με τις ομάδες στις οποίες θέλουμε να είμαστε μέρος, τους φίλους, τα κοινά όνειρα , στόχους και ελπίδες που ευχαριστιόμαστε να μοιραζόμαστε με ομοϊδεάτες. Μην ξεχνάμε ότι είναι απέναντι από τον 5ο που σχετίζεται με την αυτοέκφραση και την χαρά.
    Πως μπορεί μια ζωή να είναι χαρούμενη χωρίς φίλους να μοιραστούμε την χαρά, τα όνειρα, τους στόχους, τις ελπίδες μας;
    Ένας άνθρωπος που δεν έχει σταθερές φιλίες στη ζωή , «εραστές» με την αρχαιοελληνική σημασία , τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην δομή του χαρακτήρα του και οφείλει να το δουλέψει. Χωρίς την καλή λειτουργία του 11ου, η ζωή δεν έχει χρώμα και γεύση.
    Σκέψου ένα ευτυχισμένο γεγονός στη ζωή σου, ένα γεγονός που σε κάνει να χαμογελάς και να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου, αλλά να μην έχεις κάποιον φίλο να το μοιραστείς μαζί του, ξέροντας ότι θα χαρεί κι εκείνος όσο εσύ. Δεν ξέρω τι σόι ζωή θα ήταν η ζωή χωρίς τα όνειρα, την φιλία και την ενότητα του 11ου.
    Αν θες και μια άλλη πλευρά, σκέψου πόσες ευχάριστες στιγμές σου δίνει η δυνατότητα να επικοινωνείς σε αυτή την διαδικτυακή κοινότητα (11ος) και να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου πάνω σε ένα θέμα που σε απασχολεί, την αστρολογία.
    Ο 11ος , όπως και ο 7ος , είναι ένας οίκος κατάθεσης και δουλειάς για να τον κατακτήσεις και να τον χαρείς. Αφού η ψυχή σου (Σελήνη) χτυπάει εκεί, είναι ο χώρος που θα σε ανταμείψει βρίσκοντας τον τρόπο να νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένη.

ΥΓ: Να συμπληρώσω ότι μια Σελήνη στον 4ο ή στον 2ο για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι πιο συμβατή με τα αιτήματα του οίκου σε σχέση με τον πλανήτη που επιθυμεί την ασφάλεια. Ο 11ος οίκος δεν είναι ο οίκος που η Σελήνη εύκολα μπορεί να απορροφήσει τις σταθερές που την τρέφουν. Ωστόσο, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η Σελήνη μας βρίσκεται εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να βρίσκεται , γιατί σίγουρα υπάρχει κάποιος καλός και σοβαρός λόγος.
    Last edited by katiakiss; 12-12-2011 at 12:45 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ο 11ος , όπως και ο 7ος , είναι ένας οίκος κατάθεσης και δουλειάς για να τον κατακτήσεις και να τον χαρείς. Αφού η ψυχή σου (Σελήνη) χτυπάει εκεί, είναι ο χώρος που θα σε ανταμείψει βρίσκοντας τον τρόπο να νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένη.
    Καλημέρα κι από εμένα και καλή εβδομάδα! (ημερα σελήνης σήμερα!)

Συμφωνω και επαυξάνω Κάτια!
    Η σελήνη στον 11ο και στον Τοξότη, αλλά και ο Ωρ. στον Τοξότη, τόσο καιρό, με έκαναν να καταλάβω πως πραγματικά ισχύει αυτό που λέει ο λαός "μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένη λύπη, μισή λύπη".

Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Μην ξεχνάμε ότι είναι απέναντι από τον 5ο που σχετίζεται με την αυτοέκφραση και την χαρά.
    Αν περιμενα να αντλησω χαρα απο τον 5ο........καλα κρασια με συνοδο Αρη και Κρονου μεσα στον οικο.Ευτυχως που με σωζουν οι αντιθεσεις προσωπικων πλανητων με το Δια.
    Μια σεληνη στον 11ο χρωματιζεται και απο στοιχεια ''Υδροχοιστικα'' μιας και ο Υδροχοος ειναι φυσικος κυβερνητης του οικου ή ασχετο;Εν κατακλειδι αυτο που θελω να ρωτησω μια σεληνη σε ενα συντηριτικο ζωδιο απο φυση π.χ. αιγοκερως θα μπορουσε να εχει στοιχεια υδροχοου ή οχι;
    Εχω βγει εκτος θεματος το γνωριζω αλλα δν ξερω πως μπορω να ανοιξω καινουριο θεμα.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)