s
Οψεις και απιστια - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Οψεις και απιστια

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Και ημαρτον ρε κοριτσια δεν εγραψα για ολες τις γενητικες διαφορες μεταξυ ανδρων και γυναικων ! Το οτι απιστουν και τα δυο φυλα το ιδιο ,εγραψα . Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να υπερασπιζεται με τοσο σθενος τις "διαφορες" η οτι σωνει και ντε πρεπει να πιστευω οτι "το εχει στο αιμα του του ο ανδρας περισσοτερο απο εμας "...Βεβαια αυτο ειναι πολυ βολικο για οσες ταχα "απελευθερωμενες" και με αποψη γυναικες βρισκονται "κερατωμενες" και επειδη δεν εχουν σταλα εγωισμο μενουν με τον ιδιο ανδρα και δειχνουν στις φιλεναδες τους τις ερευνες απο το περιοδικο "να το γραψει η ερευνα του ταδε πανεπιστημιου οτι οι ανδρες εχουν την ταδε ορμονη που τους κανει απιστους " Δεν εφταιγε ο Τακης βρε κοριτσια.." . Γνωριζω οτι ο δικος μου "πικραμενος" δρομος ειναι και ο πιο δυσκολος ,επειδη δεν θα δωσω στον Τακη την δικαιολογιας της "ορμονης" οταν μου τα φορεσει . Αλλα αμα ειναι να με κερατωνει και να σφυριζω αδιαφορα μονο και μονο για να διατηρησω την βιτρινα ,προτιμω τον δυσκολο τροπο .
    Είναι η απιστία στη φύση της γυναίκας;

Μπορεί οι άνδρες να διατηρούν εδώ και χρόνια τον τίτλο του παραδοσιακά άπιστου φύλου, τα σύγχρονα δεδομένα όμως αποκαλύπτουν την ολοένα αυξανομένη ροπή των γυναικών προς την ερωτική απιστία.

Μία πρώτη εξήγηση του φαινομένου μπορεί να επιχειρηθεί μέσω της κοινωνικής χειραφέτησης της γυναίκας, της σεξουαλικής της απελευθέρωσης και της αυξημένης κοινωνικής δικτύωσης που στοιχειοθετούν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Σε ένα ψυχολογικό επίπεδο το φαινόμενο της γυναικείας απιστίας έχει κατά καιρούς προσεγγιστεί με όρους ναρκισσισμού, ενώ παράλληλα συχνά ενοχοποιούνται η γυναικεία ματαιοδοξία, η ανάγκη για επιβεβαίωση και η εκδικητική συμπεριφορά της γυναίκας σαν απάντηση στην ανδρική απιστία.

Η στερεοτυπική αντίληψη θέλει την απιστία να είναι στη φύση του άνδρα και τοποθετεί τη γυναίκα στη θέση της πιστής Πηνελόπης που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει από τις περιπέτειες, κρατώντας το θεσμό του γάμου αλώβητο. Η άπιστη γυναίκα, αποτελεί απειλή για τη κοινωνία και τους θεσμούς της και εξοστρακίζεται ως ανήθικη.

Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και τα ήθη και η άπιστη γυναίκα αναγνωρίζεται στη σημερινή κοινωνία δίπλα στον άπιστο άνδρα. Αναλαμβάνουν αμφότεροι την ευθύνη των επιλογών τους κι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες χωρίς ουσιαστικές διαφορές. Το ερώτημα είναι αν η απιστία είναι συμβατή με τη φύση της γυναίκας και η νέα κοινωνική δομή έχει απλά διευκολύνει την έκφρασή της, ή αν αποτελεί καθαρό επιτέλεσμα κοινωνιολογικής εξέλιξης.

Μία μελέτη Βρετανών επιστημόνων σε ζευγάρια μονοζυγωτικών διδύμων, έδειξε ότι γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν τη γυναικεία απιστία και τον αριθμό των εραστών που έχει μια γυναίκα. Εκτιμήθηκε ότι ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων των γυναικών και η τάση τους για απιστία επηρεάζονται σε ποσοστό περίπου 40% από γενετικούς παράγοντες. Αντιθέτως η στάση τους απέναντι στην απιστία δε φάνηκε να επηρεάζεται από τα γονίδια , αλλά από την ανατροφή και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι επιστήμονες δεν έχουν εντοπίσει ακριβώς τα γονίδια που επηρεάζουν την σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών, έχουν όμως αρκετές ενδείξεις και η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τη βιολογία άλλωστε, ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, γεγονός που εξυπηρετεί την εξέλιξη του είδους. Ο άνδρας γονιμοποιεί πολλές γυναίκες και η γυναίκα επιλέγει τον ισχυρότερο κάθε φορά άνδρα με σκοπό τη γέννηση ενός υγιούς, δυνατού απογόνου. Η αλλαγή συντρόφων λοιπόν είναι στη φύση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας. Όταν η φυσική αυτή τάση συναντά τους κοινωνικούς θεσμούς και τους ηθικούς φραγμούς, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα αυτό που ονομάζουμε ερωτική απιστία.

Το άρθρο υπογράφει η Αλ. Γυφτοπούλου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονική συνεργάτιδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

[url="http://news.pathfinder.gr/periscopio/cheating_hormone.html"]

« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Γαλούχηση κυρίες μου (και κύριε).

Αυτή είναι η μόνη ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο φύλων ως προς το θέμα της απιστίας.

Συμφωνώ απόλυτα hattie και tonia δεδομένου ότι βρίσκω τα συμπεράσματά σας απολύτως ταυτόσημα..
    Ίσως η διαφωνία να προέρχεται από τον τρόπο με τον οποίο φιλτράρετε/προσεγγίζετε το θέμα;

Για παράδειγμα:
    Η hattie θα μπορούσα να πιστέψω από τον τρόπο που γράφει πως βρίσκεται στη φάση της "διαμάχης με το κατεστημένο" ενώ η tonia το έχει ήδη αφήσει πίσω της (αν και εφόσον χρειάστηκε να 'κοντραριστεί');

Λένα,
    * Όντως βλέπουμε το ίδιο ή μάθαμε αυτό που βλέπουμε να το λέμε "κόκκινο"*...

Ναι Κατια δεν καταλαβαινω που ακριβως βλεπεις κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα ?

Οπως υποστηριξε και η ψυχολογος ετσι ειπα και εγω ο τι η γυναικα εχει ΙΔΙΟ δικαιωμα με τον ανδρα στην απιστια . Η ολη η συζητηση δεν εχει νοημα .

Καποιος εχει απομονωσει δικα μου γραφομενα και τα εχει μεταφερει με εντελως δικη του εξηγηση και εχω φτασει στο σημειο να εξηγω ξανα και ξανα το ιδιο πραγμα.

Για μενα και τα δυο φυλα απιστουν το ιδιο . Εκθεσα την αποψη μου πανω στο οτι υπαρχει το στερεοτυπο οτι "η γυναικα απιστει λιγοτερο απο τον ανδρα " επειδη ειναι "πιο ευαισθητη " και ειπα οτι αυτο δεν ειναι αληθεια ,απλα οι αιωνες που η γυναικα βρισκονταν υπο τον ανδρα την οδηγησαν να εχει μια τετοια συμπεριφορα και δεν ηταν κατι απο την φυση της .

Απο εκει και υστερα ειπα οτι το ιδιο συμβαινει μεχρι και σημερα .

Δεχτηκα ενα κατεβατο σχολιων ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ αφου δεν υπηρχε καμμαι ουσιαστικη διαφωνια και εχω φτασει στο απιστευτο σημειο να "απολογουμε " για πραγματα που καποιος καταλαβε λαθος.

Ξανα λεω λοιπον ,εγω πιστευω οτι η γυναικα απιστει το ιδιο με τον ανδρα και για μενα το κοινωνικο στερεοτυπο οτι "ο ανδρας απιστει περισσοτερο απο την γυναικα " το οποιο τεινει να γινει μεσω "ερευνων" και επισημο συμπερασμα στηριγμενο σε "ορμονες" ,μου ακουγεται σαν δικαιολογια . Για μενα δεν υπαρχει καν νοημα να υπαρχει καμμαι ερευνα σαν "δικαιολογια" της απιστιας ΑΦΟΥ πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε ελευθεροι να επιλεγουμε αυτο το οποιο θελουμε στην ζωη μας και οχι να κρυβομαστε και να "απιστουμε" ειτε σαρκικα ,ειτε εγκεφαλικα ,ειτε μεσω ονειρωξεων Αυτο ειπα και εχει γινει μεσανατολικο Και οπως διαπιστωσε και η Λενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ .

Τωρα αν καποιους τους ενοχλει η αποψη μου και γενικοτερα οποια αποψη εκφραζω και "ψαχνονται " για να μου την "πουν " ,αυτοι εχουν το προβλημα.

Δενχρειαζεται να ψαξω στο ιντερνετ για να βρω πεφωτισμενο για να στηριξει τα λογια μου . Ζω στην υποτιθεμενη κοινωνια που οι ανδρες και οι γυναικες ειναι ενα και εχω δει να γινονται καθημερινα διακρισεις πανω στο "ανδρικο" και "γυναικειο " φυλο (για το τριτο φυλο επισης).

Επισης ,ολες οι ερευνες παντα συμβαδιζουν με καποια κοινωνικα δρωμενα. Με λιγα λογια αν εγραφα καποτε για τον αυνανισμο θα μου ειχε ποσταρει καποιος την περιφημη ερευνα καποιου ανδρολογου που θα ελεγε "Ο αυνανισμος τυφλωνει" .Αποδειχτηκε μετα απο χρονια οτι ηταν λαθος και οτι ειχε γινει για αλλους λογους .

Οπως και η αριστοτελικη κατανομη των ειδων που εφτασε την εποχη του Διαφωτισμου να γινει μια "σκληρη " θεωρια διακρισης και να εξελιχθει μεσα στους αιωνες μεχρι που γεννησε την θεωρια του ναζισμου .

Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να αναφέρω παράδειγμα γενέθλιου χάρτη, στον οποίον ομως ο Ποσειδώνας μόνο μια σύνοδο με τον Δία στον 12ο έκανε, ενώ η Αφροδίτη ήταν σε σύνοδο με τον Ηλιο στον 8ο στο Λέοντα. Καμμία σχέση μεταξύ τους. Όταν συνέβει το γεγονός, μόνο όμως με τη μορφή συναισθηματικής απιστίας, η προοδευμένη Αφροδίτη έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και απέναντι βρισκόταν ο διελαύνων Ουρανός. Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη στην ψυχη του ατόμου αυτού και ευτυχώς που δίπλα στον Ουρανό βρισκόταν ο διελαύνων Δίας και έσωσε την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα ήθελα να πω πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας χωρίς καν να καταλάβει πως έγινε!!!!Όσον αφορά Στον γενέθλιο χάρτη, χωρίς να έχω αρκετές γνώσεις αστρολογίας, νομίζω πως δείχνει περισσότερο τον χαρακτήρα μας και το πως αντιδρούμε σε γεγονότα που προκαλούν διελεύσεις, πρόοδοι, ηλιακή επιστροφή κ.λ.π

Ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Μαράκι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δεν μου πάει όμως η διδασκαλία, ούτε και έχω γίνει ακόμα ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας. Τίποτα καφέδες και να μιλάμε ασύστολα να γουστάρουμε… Μια χαρούλα!

Με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι με μια ματιά που έριξα σε περιστατικά γνωστών μου το απόγευμα, είδα ότι συχνά «παίζει» η όψη προοδευμένου Ήλιου σε τετράγωνο ή αντίθεση με Σελήνη ή το αντίστροφο. Επίσης, ο κυβερνήτης του 7ου σε δύσκολες όψεις στο προοδευμένο ή στο Ηλιακό τόξο. Ο Ουρανός του ηλιακού τόξου σε δύσκολη όψη με γενέθλιο κυβερνήτη 7ου ή πλανητών μέσα στον 7ο και σύνοδο με άξονα 1ου\7ου είναι μια επικίνδυνη όψη για τις σχέσεις. Το ίδιο και ο Κρόνος, αλλά με τον Κρόνο οι καταστάσεις έχουν ένα περιθώριο μεγαλύτερης διαχείρισης και προσωπικών επιλογών αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων.
    Ο Ουρανός είναι αρκετά επαναστατικός και ανατρεπτικός και δημιουργεί το αίσθημα της ασφυκτικής πίεσης οδηγώντας το άτομο σε σπασμωδικές κινήσεις, αγνοώντας το κόστος και τις συνέπειες. Είναι ένας πλανήτης που συχνά παρατηρώ σε ανθρώπους που μπαίνουν στην διαδικασία να απιστήσουν, ακόμα και σε κατάσταση απλής διέλευσης από τον χάρτη ενός ατόμου, κατά την περίοδο που έρχεται σε επαφή με φώτα και προσωπικούς πλανήτες. Είναι η βαθειά και αυθόρμητη ανάγκη του ανθρώπου για το συναρπαστικό και περιπετειώδες.
    Όλα αυτά, σε συνδυασμό πάντα με την γενέθλια προδιάθεση και τις τρέχουσες διελεύσεις που το πυροδοτούν.
    Οι συνδυασμοί των ενδείξεων μπορεί να είναι ατέλειωτοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Ανέφερα αυτό που εγώ έτυχε να συναντήσω αρκετές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Quote Originally Posted by Lilapause View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να αναφέρω παράδειγμα γενέθλιου χάρτη, στον οποίον ομως ο Ποσειδώνας μόνο μια σύνοδο με τον Δία στον 12ο έκανε, ενώ η Αφροδίτη ήταν σε σύνοδο με τον Ηλιο στον 8ο στο Λέοντα. Καμμία σχέση μεταξύ τους. Όταν συνέβει το γεγονός, μόνο όμως με τη μορφή συναισθηματικής απιστίας, η προοδευμένη Αφροδίτη έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και απέναντι βρισκόταν ο διελαύνων Ουρανός. Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη στην ψυχη του ατόμου αυτού και ευτυχώς που δίπλα στον Ουρανό βρισκόταν ο διελαύνων Δίας και έσωσε την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα ήθελα να πω πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας χωρίς καν να καταλάβει πως έγινε!!!!Όσον αφορά Στον γενέθλιο χάρτη, χωρίς να έχω αρκετές γνώσεις αστρολογίας, νομίζω πως δείχνει περισσότερο τον χαρακτήρα μας και το πως αντιδρούμε σε γεγονότα που προκαλούν διελεύσεις, πρόοδοι, ηλιακή επιστροφή κ.λ.π

Ευχαριστώ!
    Δεν νομίζω ότι οι όψεις που αναφέρατε έχουν σχέση με το γεγονός αλλά μάλλον την κατάσταση έσωσε ο Ουρανός διότι οι επιδράσεις του είναι πρόσκαιρες(ξαφνική έλξη). Βέβαια μπορεί να φανεί και στο γενέθλιο ωροσκόπιο η σταθερότητα της σχέσης αν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω!!!Οι ζυγοι είναι άτιμη φάρα, και στατιστικά τα άτομα που επιβεβαιώνονται με το να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση...(και ας με πάρουν με τις ντομάτες..)

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Ξεφύγαμε απ'το αστρολογικό και δεν πειράζει?
    Ωραία τα λέτε κορίτσια,ειδικά εσύ hattie,ξαναπέστα!Καμία επιρροή απ'τον ανάδρομο Ερμη,ε?
    Απο πότε ο άντρας κερατώνει και δεν χαλάει το σπίτι του,επέιδή πάει μόνο για το σεξ?Διαφωνώ λίγο εδώ.
    1.Ο άντρας που απατά(συνήθως)το γράφει στο κούτελο,δεν ξέρουν να κρύβονται,ακόμα και οι πολύ γάτοι.
    2.Δεν πάνε μόνο για το σεξ,γιατί κομματάκι δύσκολο η"άλλη"να μη θέλει κι αυτή σαν γυναίκα τη βολτίτσα/το παραμυθακι της/τα καφεδάκια-εστιατοριακια της/και κάποια έξοδα τελοσπάντων,όσο φτηνή κι αν είναι.
    3.Τελικά ο ανόητος την ερωτεύεται πάντα και οι πιθανότητες να χαλάσει το σπίτι του είναι πολλές,αφού γίνεται σχέση όλο αυτο.

Δεν έχω μάθει αν μ'έχουν απατήσει ποτέ,αλλά σε κάποια ψεμματάκια που μου'χουν πει,χτυπάει μια εσωτερική καμπάνα και δεν τα πιστεύω.Θεωρώ πολύ άτιμο να μεγαλώνω το παιδί στο σπίτι και ο άλλος να φοράει το πουκάμισο που εγώ έπλυνα και σιδέρωσα,και να δείχνει σε κάποιαν άλλη αυτο που εγώ δεν βλέπω πια,τον Θεό που γνώρισα στην αρχή.
    Που δεν κάθεται στον καναπέ τρώγοντας,που είναι μες τον καλο λόγο και τις γλύκες,και μετά φεύγει,οπότε αυτή δεν βλέπει ούτε νεύρα,ούτε ροχαλητά,και τπτ απ'τα όμορφα της βλακείας που λέγεται συμβίωση..
    Επισης,ναι,αν έχεις κότσια χώρισε και κάνε ότι θέλεις φίλε μου..αλλά είπαμε,ζεστό φαγακι μετά?Πως?
    Οι γυναίκες είναι πιο ειλικρινείς-τέλος.
    Και μην με παρουν καποια μέλη με τις ντομάτες,αλλά όσοι άνθρωποι ξέρω που κεράτωσαν από μια έως πολλές φορές είναι Ζυγοί ή με ωροσκόπο στο Ζυγό.sorry...
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω!!!Οι ζυγοι είναι άτιμη φάρα, και στατιστικά τα άτομα που επιβεβαιώνονται με το να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση...(και ας με πάρουν με τις ντομάτες..)

Όνομα:
    Μαρία

Δεν είναι άτιμη φάρα,ειναι μια χαρά άτομα.Τελείως συμπτωματικά όμως,στο δικό μου περιβάλλον,όπου Ζυγος και κέρατο,ειναι μια παρατήρηση μου.Ούτε κριτική κάνω,ούτε θέλω να παρεξηγηθώ.
    Μάλιστα δεν ΄βγάζεις πόρισμα μόνο απ'τον Ηλιο κάποιου για να δεις αν είναι πιστος..και όμως,το χω παρατηρήσει ως τώρα.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Κάτια

Astroboy λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω κάθετα. Ποτέ ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και σίγουρα ένας Ουρανός δεν μπορεί από μόνος του να μας δείξει την απιστία, αλλά είναι ένας ισχυρός πυροδότης γιατί επαναστατεί σε κάθε μορφή καταπίεσης. Η μακροχρόνιες σχέσεις , όπως ο γάμος, μοιραία εμπεριέχουν την αίσθηση της καταπίεσης και μόνο που περιορίζουν την έννοια του «εγώ» , διευρύνοντάς την σε «εμείς». Έτσι, η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το άτομο κατά την περίοδο της επίδρασης του ουρανού, σημειοδοτεί μια χρονική στιγμή που είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στην δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης.
    Βεβαίως, το ίδιο κάνει και ο Ποσειδώνας με την απώλεια της ευθυκρισίας και την εμπειρία του ρομαντικού έρωτα ή ο Πλούτωνας με την αίσθηση του μοιραίου πάθους, αλλά στην πραγματικότητα, όλες οι παραπάνω επιρροές είναι πλευρές του εαυτού μας και ανάγκες που έρχονται στην επιφάνεια με το αίτημα της εκπλήρωσης ως εμπειρία.
    Το πώς θα διαχειριστεί ο καθένας αυτές τις επιρροές, είναι απόρροια του συνόλου του χάρτη του και του βαθμού που έχει δουλέψει με τον εαυτό του.

Μαράκι, μπορώ να δεχτώ αυτό που λες, μόνο υπό την έννοια ότι οι Ζυγοί είναι φιλάρεσκοι και έχουν σχέση εξάρτησης με την αποδοχή και την επιβεβαίωση , καθώς επίσης και μια βαθιά ανάγκη να διατηρούν στις σχέσεις τους τον ρομαντισμό και την αρμονία. Από αυτή τη σκοπιά, κάθε καινούργια περιπέτεια μπορεί να παρέχει άφθονα τα συγκεκριμένα ζητούμενα. Όμως θα έλεγα ότι είναι καλύτερο να μην καταλήγουμε σε αφορισμούς που θέλουν τους Ζυγούς ή κάποιο άλλο ζώδιο πρώτους σε καταστάσεις απιστίας ή τρίτου προσώπου σε μια σχέση. Μην ξεχνάμε ποτέ ότι ανεξάρτητα από τον Ήλιο μας, η συμπεριφορά μας καθορίζεται από το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας και ως εκ τούτου, κάθε Ηλιακός αφορισμός μπορεί να είναι εντελώς αβάσιμος.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Για παράδειγμα:
    Η hattie θα μπορούσα να πιστέψω από τον τρόπο που γράφει πως βρίσκεται στη φάση της "διαμάχης με το κατεστημένο" ενώ η tonia το έχει ήδη αφήσει πίσω της (αν και εφόσον χρειάστηκε να 'κοντραριστεί');

Λένα,
    * Όντως βλέπουμε το ίδιο ή μάθαμε αυτό που βλέπουμε να το λέμε "κόκκινο"*...
    σε συζητήσεις με φίλους πάντα υπήρχε αυτό το θέμα ως απορία... γιατί οι άντρες να αντιμετωπίζονται διαφορετικά στο θέμα της απιστίας από μεγάλη μερίδα της κοινωνίας.

Κάποιος λοιπόν μου είπε το εξής: Όταν ένα κλειδί ανοίγει πολλές πόρτες λέγεται πασπαρτού, οταν μια κλειδαριά την ανοίγουν πολλές πόρτες τότε είναι χαλασμένη.

Δεν το υιοθετώ, απλά το παραθέτω!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)