s
Προφητικά όνειρα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 87

Re: Προφητικά όνειρα

Βλέπω συνέχεια από πολύ μικρή σημαδιακά όνειρα, τα περισσότερα απο τα οποία πραγματοποιούνται στην "πραγματική" μου ζωή. Έχω εξοικειωθεί με αυτό που μου συμβαίνει και είναι φορές που περιμένω να κοιμηθώ για να δώ τι θα γίνει στη συνέχεια της ζωής μου.
    Θα περιγράψω ένα χαρακτηριστικό όνειρο που είχα δεί σε ηλικία περίπου δεκαέξι χρονών. Το όνειρο εξελίχθηκε σε τρεις διαδοχικές νύχτες.
    Το πρώτο βράδυ, βλέπω τον εαυτό μου σε μια παραλία γεμάτη μεγάλα βότσαλα, θάλασσα καταγάλανη, πολύ ήσυχη και όμορφη, όμως διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει αέρας και δεν αισθάνομαι οτι βρίσκομαι σε περιβάλλον με ήχους, υπάρχει μάλλον μια απόκοσμη ησυχία.
    Απο την θάλασσα τότε, βλέπω να βγαίνει ένας ρωμαλαίος άντρας, πάρα πολύ όμορφος, με πολύ γεροδεμένο σώμα, μακριά ξανθά μαλλιά και καταγάλανα μάτια. Όπως βγαίνει, μου κάνει εντύπωση το νερό που καθώς περπατάει διαγράφει το σώμα του. Το βλέμμα του είναι επάνω μου και απο τα μάτια του που είναι γαλανά αρχίζουν να δημιουργούνται καταγάλανοι κύκλοι που μεγαλώνουν.
    Το επόμενο βράδυ, βρίσκομαι πάλι στην ίδια ακριβώς παραλία. Τώρα επικρατεί μια αναμονή - πως είναι λίγο πριν το σεισμό, κάτι τέτοιο- και ξαφνικά βλέπω έναν θεώρατο άντρα - άντρας πρέπει να ήτανε- επάνω στα βότσαλα ο οποίος όμως είναι φτιαγμένος απο μαύρο καπνό. Η φιγούρα του ωστόσο, είναι ξεκάθαρη και φαίνονται τα πάντα όπως σε ένα ανθρώπινο σώμα. Τότε, αυτός ο άντρας και εκείνος που είχα δει την προηγούμενη νύχτα άρχισαν να παλεύουν με σπαθιά. Ήταν δε τόσο δύσκολος ο αγώνας τους που εγω η ίδια ένοιωθα την ένταση κάθε φορά που ο ένας πήγαινε να νικήσει τον άλλον, καταλάβαινα την προσπάθεια και σχεδόν ένοιωθα μέχρι και τις συσπάσεις των μυών.
    Το τρίτο και τελευταίο βράδυ, είδα τον άντρα με τα γαλανά μάτια να είναι ξαπλωμένος μέσα στη μέση της θάλασσας πάνω σε έναν βράχο που ήταν εκεί, και να ηρεμεί.
    Δεν είδα ποτέ την έκβαση της μάχης τους, όμως κατάλαβα ποιός νίκησε..

Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα του τι περίπου βλέπω στον ύπνο μου. Συνήθως εκείνο που βλέπω έχει τέτοια ακρίβεια στον τρόπο που μετά πραγματοποιείται που πραγματικά νοιώθω οτι κάτι με προστατεύει απο αναπάντεχες καταστάσεις στη ζωή μου.

εγω ειχα δει στο ονειρο μου οτι πεθανε το παπαγαλακι μου και πεθανε την τριτη μερα και την ιδια μερα εμαθα κατι ασχημο που αλλαξε τη ζωη μου εκεινο το διαστημα. Γενικα οταν ειναι να μου συμβει κατι ασχημο βλεπω προειδοποιητικα ασχημο ονειρο χωρις ομως παντα να μπορω να το κωδικοποιήσω
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Εγώ πιστέυω ότι τα όνειρα έρχονται για να μας προειδοποιήσουν για κάτι το οποίο πρόκειται να γίνει. Προσωπικά, όταν περνάω περιόδους με πολλή ένταση βλέπω όνειρα (εφιάλτες) καθημερινά. Όμως ένα όνειρο συγκεκριμένο, που μου είναι δύσκολο να περιγράψω, έρχεται κάθε φορά που θέλει να με προειδοποιήσει για θάνατο καποιού δικού μου ανθρωπού. Μέχρι στιγμής το ίδιο όνειρο το έχω δεί 3 φορές στη ζωή μου και έχει επαληθευτεί ακριβώς μετά απο 3 ημέρες.
    Επίσης για μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου έβλεπα σχεδον κάθε βράδυ έναν αετο με αδύναμα φτερά να πετά πλάι σε μια καμινάδα που έβγαινε καπνός. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα φτερά του ήταν όλο και πιο δυνατά, πετουσε πιο ψηλά και ο καπνός απο μαύρος γινόταν σιγά σιγά άσπρος. Όταν κάποια στιγμή σταμάτησα να βλέπω αυτό το όνειρο είχα καταλάβει οτι εκείνο το διάστημα είχα καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό στη ζώη μου.
    Νομιζω οτι τα όνειρα για τον καθένα μας έχουν διαφορετική σημασία και δύσκολα κάποιος ονειροκρίτης θα μας δώσει μια ακριβή απάντηση.

Quote Originally Posted by kritsinaki
    ...έναν αετο με αδύναμα φτερά να πετά πλάι σε μια καμινάδα που έβγαινε καπνός. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα φτερά του ήταν όλο και πιο δυνατά, πετουσε πιο ψηλά και ο καπνός απο μαύρος γινόταν σιγά σιγά άσπρος..
    kritsinaki είναι ολοφάνερο ότι το όνειρο σου προμηνύει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία τελικά μετά από πολλά "εμπόδια" θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Όσο δυναμώνουν τα φτερά του αετού, προφανώς σου δείχνει ότι θα αποκτήσεις και συ δύναμη με τον καιρό, θα ανέβεις ψηλά και το τοπίο θα είναι θετικό, ειδικά αφού ο μαύρος καπνός γίνεται άσπρος. Να ξέρεις πάντα, ότι το άσπρο συμβολίζει θετικό αποτέλεσμα, επιτυχία και χαρά.

Εγώ παλιά δεν εβλεπα σχεδον καθόλου ονειρα ή εκτος αν εβλεπα και δεν θυμόμουνα. Από τοτε που παντρεύτικα αρχισα να βλεπω πολυ παραξενα ονειρα. Μαλιστα οταν τα ερμηνεύω βλέπω ποσο πολυ μου βγαινουν και ανακαλύπτω οτι γενικά εχω μια τρομερη αισθηση γενικότερα στη ζωή μου

Όνομα:
    Παρασκευή

Εγώ τρία όνειρα έχω δεί προφητικά, το πρώτο όταν ήμουν δέκα οκτώ χρονών, το είδα 2 Μαίου και 26 Μαίου έγινε αυτό που ονειρευτηκά το οποίο ήταν κακό.
    Το δεύτερο το είδα Ιούνιο του 97 ήταν ένα μήνυμα απο τον παππού μου που είχε πεθάνει 5 μήνες πρίν το οποίο έπιπβεβαιώθηκε και αυτό.
    Και το 3 το είδα πρίν τρία χρόνια και μέσα σε 20 μέρες βγήκε αλλά αυτή την φορά ήταν κάτι πολύ καλό.
    Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)

εμενα παλι μια γνωστη μου βλεπει ολους τους νεκρους συγγενεις της και αναλογα απο το ατομο καταλαβαινει αν θα συμβει κατι καλο ή κακο.:embarrest

Όνομα:
    Καλλιόπη

Quote Originally Posted by kiaRRa
    εμενα παλι μια γνωστη μου βλεπει ολους τους νεκρους συγγενεις της και αναλογα απο το ατομο καταλαβαινει αν θα συμβει κατι καλο ή κακο.:embarrest
    Λένε πως οι νεκροί συγγενείς και φίλοι όταν μας επισκέπτονται στα όνειρά μας μας μετφέρουν κάποια "νέα", κάποια μηνύματα, γι αυτό θα πρέπει να τους κάνουμε ερωτήσεις και να τους ακούμε προσεκτικά. Τώρα θα μου πε'ιτε, αφού κοιμόμαστε, πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Προφανώς, γνωρίζοντάς το, αφυπνίζουμε το υποσυνείδητό μας, έτσι ώστε, όταν συμβεί η επίσκεψη, να μπορούμε να συμμετέχουμε στο όνειρο. Από τον καιρό που το έμαθα, έκπληκτη ανακάλυψα πως το εφαρμόζω...Είδα τη γιαγιάκα μου και της έκανα ερωτήσεις,την πρώτη φορά...Κι έκτοτε, ακολούθησαν κι άλλα...Πες το στη φίλη σου, και ποιός ξέρει, μπορεί να έχει τα αναμενόμενα..

Καλημερα,αυτο που θα ηθελα να πω,δεν ξερω αν ηταν στον υπνο μου η οχι.Ημουν στο κρεβατι μου και με τα ματια κλειστα.Νομισα οτι καποιος ηταν στο σπιτι μου και προσπαθουσα να ανοιξω τα ματια μου και δεν μπορουσα,αλλα ουτε και να φωναξω,δεν εβγαινε φωνη.Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα οταν <ξυπνησα>.Δεν ξερω αν ειχα κοιμηθει και αυτο ειναι που με τρομαζει.Ημουν ανημπορη να κουνηθω...

Quote Originally Posted by sagita
    Λένε πως οι νεκροί συγγενείς και φίλοι όταν μας επισκέπτονται στα όνειρά μας μας μετφέρουν κάποια "νέα", κάποια μηνύματα, γι αυτό θα πρέπει να τους κάνουμε ερωτήσεις και να τους ακούμε προσεκτικά. Τώρα θα μου πε'ιτε, αφού κοιμόμαστε, πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Προφανώς, γνωρίζοντάς το, αφυπνίζουμε το υποσυνείδητό μας, έτσι ώστε, όταν συμβεί η επίσκεψη, να μπορούμε να συμμετέχουμε στο όνειρο. Από τον καιρό που το έμαθα, έκπληκτη ανακάλυψα πως το εφαρμόζω...Είδα τη γιαγιάκα μου και της έκανα ερωτήσεις,την πρώτη φορά...Κι έκτοτε, ακολούθησαν κι άλλα...Πες το στη φίλη σου, και ποιός ξέρει, μπορεί να έχει τα αναμενόμενα..
    Αγαπητή sagita
    Εγώ σπάνια βλέπω τον παππού μου στον ύπνο μου...τελευταία τον είδα λίγο πριν γεννήσω (και μόλις είχα δει αυτό το όνειρο ένιωσα μια δύναμη, ένα πολύ όμορφο συναίσθημα) και αφότου γεννησα....Ε λοιπόν τις 3 αυτές τελευταίες φορές που τον είδα εγώ προσωπικά έμπαινα κατευθείαν στο ψητό: τον ρωτούσα πως είναι εκεί πάνω, πως είναι εκεί που είναι τελοσπάντων...Σε πληροφορώ ότι και τις 3 φορές δεν πήρα απάντηση είτε γιατί ξύπνησα είτε γιατί με ξύπνησαν...Μόνο σοβαρό τον έβλεπα με μια υποψία λύπης...Το είχα τόση μεγάλη απορία, ήθελα τόσο πολύ να μάθω αλλά δυστυχώς.......

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)