s
Ωριαια απορια! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Ωριαια απορια!

Συμφωνω αυτο που λες για το χρονικο περιθωριο . Επειδη δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να υπολογιστει "το ποτε" μεσα σε εναν ωριαιο χαρτη ,πρεπει να θετουμε εμεις ενα ορισμενο χρονικο διαστημα. Παντως μην την αποκαρδιωνεις λεγωντας το αποτελεσμα ενος ακυρου χαρτη .

Αν ειχε θεσει την ερωτηση τις μερες πριν ο χαρτης εκεινης της στιγμης ειναι εγκυρος και οχι αυτος .

Ειναι σημαντικο οταν κανουμε μια ερωτηση να σημειωνουμε τον χρονο και οχι εκει που καθομαστε να κανουμε την ερωτηση και να λεμε "α, οταν επιστρεψω σπιτι θα κανω ωριαιο " και να φτιαχνουμε χαρτη για οταν θα παμε σπιτι. Η ερωτηση πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο αυθορμητη και κυριως να γινεται την στιγμη που νιωθουμε την αναγκη να την κανουμε.

Και κατι τελευταιο , μην προσπαθουμε να ξεγελασουμε το συμπαν ωστε να μας δωσει μια απαντηση την στιγμη που η σεληνη δεν θα ειναι σε κενη πορεια η οι οψεις δεν μας ικανοποιουν . Αφου η ερωτηση ηρθε τοτε πρεπει να δεχτουμε το αποτελεσμα.

Δηλαδή.. όταν είναι η σελήνη κενής πορείας ποια η διαφορά απο την κανονική την σελήνη?
    Αν μπορείς εξήγησε μου γιατί δεν ξέρω και πολλά..
    Και έτυχε να κάνω μια ωριαία και έπεσα σε σελήνη κενής πορείας..

Η απαντηση ηταν γιατι τις περισσοτερες φορες γινονται ερωτησεις εσκεμμενα σε μερες που ειναι "διαλεγμενες" ωστε να μην υπαρχει σεληνη κενης πορειας η ασχημες οψεις.
    Οσο αφορα την ερωτηση του "Εγωμανιακου" σεληνη κενης πορειας εχουμε οταν η σεληνη δεν σχηματιζει πτολεμαικη οψη με καποιον πλανητη πριν φυγει απο το ενα ζωδιο και παει στο αλλο . Συνηθως δειχνει ειτε οτι η κατασταση θα μεινει οπως εχει η οτι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ωστε να αλλαξουμε την εκβαση της υποθεσης .

Επι ευκαρια να πω κατι που εχω παρατηρησει στους δικους μου χαρτες ,εδω και περιπου 1 χρονο που ασχολουμαι με την ωριαια. Οταν κανω ερωτηση για συγκεκριμενο ατομο ,τις περισσοτερες φορες εγω εχω δεικτη Ερμη ενω το αλλο προσωπο Κρονου.Και σχεδον υπαρχει παντα η ιδια οικοθεσια,τις περισσοτερες φορες ο δεικτης του αλλου βρισκεται μεσα στο δικο μου 2ο. Ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ? Μεταξυ μας δεν εχουμε καμμια οικονομικη συναλλαγη ,ουτε με βοηθα σε οικονομικα θεματα ,ουτε εμπλεκεται με καποιον τροπο στα θεματα του δικου μου 2ου .

Υπαρχει καποια αλλη ερμηνεια περα απο τα υλικα αγαθα του 2ου οικου ωστε να καταλαβω γιατι επιμενει ο δεικτης του αλλου να "πεφτει" σχεδον παντα στο δικο μου 2ο?

Εκτος αν το παμε εντελως γενικα και σκεφτεται το χρεος της Ελλαδας με αφορμη την γνωριμια μας και εμμεσως την οικονομικη μου κατασταση .

Όνομα:
    Πόπη

Hattie,
    σε άρθρο του ο κος Άρχος
    έχει αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο 2ος οίκος δεν αφορά μόνο στα οικονομικά
    αλλά και στις αξίες και την αυτοπεποίθησή μας.
    Tabula rasa

Hattie23 ? Απλά.. Έκανα μια ωριαία για ένα παιδί που είχα παρα πολύ καιρό να μάθω νέα του.. Μερικά πράγματα βγήκαν καλά αλλα η σελήνη ήταν κενής πορείας.. τέλος πάντων.. Μετά απο λίγο καιρό έμαθα νέα του.. Μήπως να ξανακάνω μια ωριαία αφου είχα εξελίξεις?
    πφ..

Δικιο εχεις popininja. Αλλα και παλι δεν μπορω να βρω πως μπορει να συσχετιστει αυτο με εμενα.
    Θελω να πω οτι σε γενικες γραμμες ολοι λιγο πολυ εχουμε ανησυχιες οταν προκειται για το αλλο προσωπο μπορω να καταλαβω ( και μεχρι τωρα ετσι το ερμηνευα) οτι η επιμονη να εμφανιζεται ως κρονος στον 2ο οικο μου ,σχεδον παντα εχει να κανει οτι επηρεαζει την "αυτοπεποιηθηση" η τις προσωπικες αξιες μου (αφου οικονομικα μπλεξιματα δεν εχουμε) .Αλλα σε οποιαδηποτε ερωτηση και αν αφορα , επιμενει σθεναρα στο Κρονος και στον 2ο.

Δηλαδή να ξανακάνω μια ωριαία?

καλησπερα σας,σε μια δικια μου προσπαθεια να κανω εναν ωριαιο χαρτη εγω βγηκα τοξοτινα με δια στον 4 οικο και αναδρομο στον ταυρο φυσικα ο διας,εκεινος βγηκε ταυρος με αφροδιτη στον αιγοκερο και στον 1 οικο,διχως οψεις μεταξυ τους οι δυο κυβερνητες.ερωτηση "συναισθηματικης φυσεως."

το γεγονος οτι η αφροδιτη ειναι στον πρωτο οικο τι δειχνει;

και μια διευκρινηση ακομα

το τελος της υποθεσης ειναι στον κριο ο αρης στην παρθενο στον 9 οικο της κοπελας και η αφροδιτη σημειοδοτης του στον πρωτο οικο-δηλαδη απο παραγωγο 9 οικο δικο του
    μηπως αυτο παιζει καποιο επιπροσθετο ρολο αν λαβουμε υποψην οτι η κοπελα ειναι να ταξιδεψει προς την πολη του μεσα στην βδομαδα και εκεινος το γνωριζει και αν ναι τι ερμηνεια θα διναμε εδω;

ξερωντας οτι ο αρης κανει οψη με την αφροδιτη τριγωνο;

σας ευχαριστω..

Η οψη τριγωνο αρη -αφροδιτη δεν ισχυει γιατι εχει ηδη γινει . Η Οψη ειναι αποχωριζουσα ,δειχνει γεγονος που εχει ηδη συμβει.

Ο δεικτης του αλλου στον ωροσκοπο δειχνει ενδιαφερον εκεινου προς εσας. Αλλα ο διας σας αναδρομος δειχνει οτι εσεις αλλαζετε γνωμη σχετικα με το ζητημα που ρωτησατε .

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)