s
Έκλειψη σελήνης στους διδύμους!10/12/2011 - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Έκλειψη σελήνης στους διδύμους!10/12/2011

Quote Originally Posted by μανταλένα View Post
    Katiakiss χαίρομαι για την "συνάντησή" μας και σε ευχαριστώ για την πληροφορία.. Ναι υπάρχουν διαζύγια (2)., Ο Ερμής σε θέση αδυναμίας στον Τοξότη., στον 12ο οίκο και σε σύνοδο με Ν. Δεσμό... Η προγεννέθλεια έκλειψη (8 ημέρες πριν την γέννηση) έγινε στις 18ο των Διδύμων (ακριβώς όπως η επικείμενη) και η ακμή του 7ου βρίσκεται στις 16ο58΄των Διδύμων... Καλές γιορτές...
    Συμπληρωματικά., η έκλειψη δέχεται ακριβείας τετράγωνο όπως άλλωστε και ο Ωροσκόπος απο τη σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα (παρθένος, 9ος) και απο Χείρωνα (ιχθύς, 3ος)
    Πω πω Μανταλένα... Χάρτη για μάθημα προγενέθλιας έκλειψης έχεις! Καλό κουράγιο και καλές εμπειρίες σε ότι έρθει.

Να 'σαι καλά...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Γιάννα

Η αλήθεια είναι πως μελετώντας εσάς τους πιο έμπειρους ερευνητές έμαθα πως υπάρχει σε κάθε αστρολογικό χάρτη ένα "αίτημα"., μια "υπόσχεση"., οπότε τα τελευταία τρία χρόνια παρατηρώ από διελεύσεις, ηλιακή επιστροφή, προοδευτικά και εκλείψεις τι μπορώ να ξεκαθαρίσω σιγά σιγά και ψυχανεμίζομαι πως αυτή η προγεννέθλεια έκλειψη και ο ταλαίπωρος κυβ. του 7ου και της έκλειψης Ερμής (ο οποίος για πρώτη στην ηλιακή επιτροφή στις 18/12 θα βρεθεί στη γενέθλια επίσης θέση 5ο Τοξότη) έχουν να πουν κάτι.. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι που μπορεί να έχει αστρολογικό ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα των εκλείψεων θα το μοιραστώ μαζί σας..
    Υ.Σ.. Ο άνθρωπος που είμαι ζευγάρι έχει προοδευτικό Ωροσκόπο στις 16ο 58΄!! Διδύμων (ακμή 7ου δικού μου και έκλειψη) και γενέθλια Σελήνη στις 17ο Τοξότη...

Όλα δείχνουν ότι η έκλειψη στις 10/12 θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τους δύο.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

εκλειψη στους διδύμους

εξαιτίας της επερχόμενης σεληνιακής έκλειψης πείτε μου σας παρακαλώ μιας και έχω σελήνη και ωροσκόπο δίδυμο σε ποιό μεσοδιάστημα και σε ποιό οίκο του ωροσκοπίου μου γίνεται ? και τι γίνεται με την έκλειψη αυτή ?
    5/10/1966 ΑΘΗ 20.40
    Ευχαριστώ
    cajoline

Re: εκλειψη στους διδύμους

Quote Originally Posted by cajoline View Post
    εξαιτίας της επερχόμενης σεληνιακής έκλειψης πείτε μου σας παρακαλώ μιας και έχω σελήνη και ωροσκόπο δίδυμο σε ποιό μεσοδιάστημα και σε ποιό οίκο του ωροσκοπίου μου γίνεται ? και τι γίνεται με την έκλειψη αυτή ?
    5/10/1966 ΑΘΗ 20.40
    Ευχαριστώ
    cajoline
    Η έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα 1ου-7ου πάνω στη γενέθλια Σελήνη σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών φθάνουν σε μια ολοκλήρωση. Επίσης ενεργοποιεί τη γενέθλια Σελήνη σας, τον 2ο και 3ο οίκο σας, αν είναι ακριβής η ώρα γέννησης.

Δεν βρήκα να ενεργοποιεί κάποιο μεσοδιάστημα.

Κωνσταντίνος Καβάφης

ευχαριστώ πολύ . τώρα θα πρέπει να δώ και τι όψεις κάνει?

Ακριβώς, τι όψεις κάνει και με άλλους πλανήτες εκτός της συνόδου με τη Σελήνη .

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

αν η έκλειψη αυτή συμβαίνει σε αντίθεση ακριβείας με ήλιο και ουρανό στον τοξότη, την ημέρα των γενεθλιων, σηματοδοτει και χρωματίζει όλη τη γενέθλια χρονιά?
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    αν η έκλειψη αυτή συμβαίνει σε αντίθεση ακριβείας με ήλιο και ουρανό στον τοξότη, την ημέρα των γενεθλιων, σηματοδοτει και χρωματίζει όλη τη γενέθλια χρονιά?
    Ακριβώς ! Η νέα Ηλιακή χρονιά θα έχει χαρακτηριστικό της την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

αχ alkmini μου.... σίγουρα η αντίθεση δεν είναι εύκολη όψη. εκτός από την ολοκλήρωση θεμάτων μπορούμε να πούμε ότι θα είναι μια δύσκολη γενεθλιακή χρονιά από συναισθηματικής άποψης;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)