s
Διελεύσεις Ουρανού - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 50 of 50
    Eυχαριστω παρα πολλη γα τον χρονο που αφιερωσες για την απαντηση,ηαληθεια ειναι οτι αυτη η σνοδος λειτουργει οπως το αναφερεις χαρακτηριστικα.η κανω γαιδουρινη υπομονη[κρονος]η δεν υπολογιζω τιποτα[αρης]αυτην την συνοδο την βιωνω στην καθημερινοτητα μου,και οσο και να θελω να την διαχειριστω καλυτερα δεν τα καταφερνω.και καμια φορα και ταυτοχρονα,π.χ.σε ενα ζητημα κανω πισω στην αρχη ενω θελω να ξεσπασω......και νιωθω ασηκωτο το βαρος τησ συγκρατησης και μετα ξεσπαω γιατι δεν αντεχω.δηλ.καλωσ τον ουρανο να λεω!!!!!!!!
    ''Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας''...........

Re: Διελεύσεις Ουρανού

Καλησπερα
    θα ηθελα να ρωτησω οταν ο διελαυνων ουρανος κανει συνοδο με την γεννεθλεια αφροδιτη στον κριο στον 11ο τι να περιμενεις δεδομενου οτι η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις εξαγωνω με αρη, ο αρης ειναι στους διδυμους στον 1 οικο σε συνοδο με τον οροσκοπο , τετραγωνω με ποσειδωνα στον αιγ. στον 8ο ανοχη οψης 6μ κ τελως εξαγωνω με μεσουρανιμα στον υδροχοο στον 10ο οικο κ τελος ο ουρανος στον γεννεθλιο χαρτη ειναι στον τοξοτη στον 7 σε συνοδο με την σεληνη!!

Όνομα:
    Έρρικα

ρ
    Quote Originally Posted by PAPINO View Post
    Καλησπερα
    θα ηθελα να ρωτησω οταν ο διελαυνων ουρανος κανει συνοδο με την γεννεθλεια αφροδιτη στον κριο στον 11ο τι να περιμενεις δεδομενου οτι η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις εξαγωνω με αρη, ο αρης ειναι στους διδυμους στον 1 οικο σε συνοδο με τον οροσκοπο , τετραγωνω με ποσειδωνα στον αιγ. στον 8ο ανοχη οψης 6μ κ τελως εξαγωνω με μεσουρανιμα στον υδροχοο στον 10ο οικο κ τελος ο ουρανος στον γεννεθλιο χαρτη ειναι στον τοξοτη στον 7 σε συνοδο με την σεληνη!!
    χωρίς να είμαι σίγουρη και με τα λίγα που ξέρω, μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό κεραυνοβόλο έρωτα μέσα από τις παρέες ή διάφορες κοινωνικές ομάδες

ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα!!! αν παίζει παιχνίδι και ο κρόνος θα έχει και διάρκεια με τις ευχές μου!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

ααα ευχαριστω παρα πολυ οι οψεις αυτες ανηκουν στον συντροφο μου...απλα ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με διελευσεις και ειπα να ξεκηνισω απο τον δικο του χαρτη.....αυτος θα παρει δωρο τον καινουργιο ερωτα για τα χριστουγεννα κ εγω τα κερατα
    Εγω να σου πω την αληθεια απο τα λιγα που ξερω μου φαινοταν σε ξαφνικο καινουργιο επαγκελματικο ξεκινημα ισως με καποια συνεργασια η βοηθεια απο φιλικο προσωπο...

Όνομα:
    Έρρικα

ωχχχχ επλίζω να μην έκανα καμιά βλακεία!!

κοίτα η αφροδίτη σχετίζεται και με τα χρήματα, οπότε μπορεί να έχει ξαφνικά έσοδα ή κέρδη από συνεργασία με άλλους ανθρώπους!!

εεε???
    katiakiss, πες... το 'σωσα??

xaxaxaxaxa....καμια βλακεια δεν εκανες αλλωστε θα δουμε μεχρι τοτε...θελει λιγο καιρο ακομα να γινει συνοδος....ουτε στην τουαλετα δεν θα πηγενει μονος του....απο πισω κ εγω...

Όνομα:
    Κάτια

ααα ευχαριστω παρα πολυ οι οψεις αυτες ανηκουν στον συντροφο μου...απλα ηταν η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με διελευσεις και ειπα να ξεκηνισω απο τον δικο του χαρτη.....αυτος θα παρει δωρο τον καινουργιο ερωτα για τα χριστουγεννα κ εγω τα κερατα
    Εγω να σου πω την αληθεια απο τα λιγα που ξερω μου φαινοταν σε ξαφνικο καινουργιο επαγκελματικο ξεκινημα ισως με καποια συνεργασια η βοηθεια απο φιλικο προσωπο...
    Μην κλαις τόσο πολύ, με τρεις φατσούλες! Ο σύζυγός σου έχει Αφροδίτη στον 11ο και Ουρανό στον 7ο , κάτι που το έχω κι εγώ στον χάρτη μου (σε άλλα ζώδια βέβαια) και πραγματικά συνήθως τέτοιες καταστάσεις έχω βιώσει με αντίστοιχες διελεύσεις. Το like πιο πάνω, το έβαλα πιο πολύ ως ευχή να σου συμβεί κάτι τόσο όμορφο , όσο ένας καινούργιος έρωτας, αλλά και γιατί ήταν ένα σωστό ενδεχόμενο ερμηνείας, όσο σωστό μπορεί να είναι χωρίς την αξιολόγηση ολόκληρου του χάρτη . Όμως για να είμαι ειλικρινής, πολύ καλά το σκέφτηκες ότι μπορεί να πρόκειται για ένα ευχάριστο επαγγελματικό άνοιγμα, οπότε άσε τις κλαμένες φατσούλες και επικεντρώσου σε αυτό που σε κάνει να ανησυχείς. Αν δεν υπάρχουν κενά στη σχέση σου, δεν μπορεί να χωρέσει κανείς, γιατί δεν υπάρχει χώρος.

Ουφ! Το έσωσα ή θα την πληρώσει ο σύζυγος;

ΥΓ: Σε άνθρωπο με Ουρανό στον 7ο, δεν το βρίσκω επιτυχημένη ιδέα να αρχίσεις το στενό μαρκάρισμα. Πνιγόμαστε πολύ εύκολα.
    Last edited by katiakiss; 05-12-2011 at 03:37 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

ο συζηγος την πληρωνει καθε μερα βλεπεις εμενα ο Ποσειδωνας μου αντι να με κανει να τα βλεπω με ροζ γυαλια και ολα ωραια τα βλεπω ολα καχυποπτα και κανω την ζωη του αλλου μαυρη...εκτος αν το πολυ νερο που εχω στον χαρτη κ ο πολυς πλουτωνας μου στελνουν τα μηνυματα τους και εγω δεν τα λαμβανω δεδομενου οτι εχω γενεθλια οψη Ηλιος αντιθεση Ποσειδ. και αυτος αφρο τετρ. ποσειδ..συν οτι σαν οψεις ειναι αμφιδρομες...ο ποσειδειδωνας μου τετρα. την αφροδιτη του και ο ποσειδ. του κανει αντιθεση με τον ηλιο μου!!!αχ και ξανα αχ...δεινω και δευτερη εκδοχη να κανει τις απιστιουλες του να μου αραδιαζει ενα ματσο ψεμματα και να νιωθω και ασχημα απο πανω που κανω στην αγαπη μου που εχει ματια μονο για μενα την ζωη δυσκολη με την καχυποψια μου ......οποτε errikaki αν ισχυει τελικα και συμβει αυτο που σκεφτηκες ..στο καλο να παει δεν μας χρειαζονται ατομα τετοια στην ζωη μας αν παλι συμβει το καινουργιο επαγελματικο θα μηνει με το κεφαλι του στην θεση του....

Μπορείς να εξετάσεις και τον προοδευτικό του χάρτη, να δεις τι γίνεται !
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

xaxaxaxaxa....καμια βλακεια δεν εκανες αλλωστε θα δουμε μεχρι τοτε...θελει λιγο καιρο ακομα να γινει συνοδος....ουτε στην τουαλετα δεν θα πηγενει μονος του....απο πισω κ εγω...
    Να σου πω την αλήθεια καλά θα το κάνεις!! (για καλό και για κακό) πάντως με τόσο νερό στο χάρτη σου όπως λες, αν σου κάνει καμιά απατεωνιά θα τη διαισθανθείς για να μη σου πως μπορεί να το δεις και όνειρο!

απλά θα σου πρότεινα να μην κάνεις τέτοιες σκέψεις... γιατί οι σκέψεις είναι μαγνητικές και ελκύουν αυτά που σκεφτόμαστε κατά κάποιο τρόπο..

οι γυναίκες πάντα καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά (είναι η κατασκευή μας τέτοια)
    απλά τείνουμε να δικαιολογούμε στον εαυτό μας καθετι ύποπτο που αντιλαμβανόμαστε.

....είναι που ο έρωτας πολλές φορές υποχρεώνει τον άλλο να καταλάβει...
    (παιδιά ένα ένα τα like εδώ)

οπότε απόλαυσε τη ζωή με τον άνθρωπό σου χωρίς αρνητικές σκέψεις...απλά έχε τις κεραίες τεντωμένες για να αντιληφθείς αν χρειαστεί τα μηνύματα απο το σύμπαν..

με αγάπη μια τοξότης με ουρανό στον 1ο

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)