- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 113
-
03-12-2011, 05:27 PM #91
Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;
-
03-12-2011, 07:15 PM #92
Ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, ο Πλούτωνας ισχυρός στο Σκορπιό, υπερισχύει. Ο Άρης είναι πιο αργός, δηλαδή αν είχαμε τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σκεφτόμουν διαφορετικά.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
03-12-2011, 08:15 PM #93
-
03-12-2011, 08:20 PM #94
Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!
-
03-12-2011, 08:27 PM #95
-
04-12-2011, 01:18 AM #96
και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε??ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3
-
04-12-2011, 09:17 AM #97
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
04-12-2011, 10:51 AM #98
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
04-12-2011, 03:01 PM #99
errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της
alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3
-
04-12-2011, 04:02 PM #100
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες όντως ο Ήλιος και ο Ερμής τετραγωνίζουν Σελήνη, Πλούτωνα και Ωροσκόπο, χιαστί με Άρη.
Η Αφροδίτη σου, εκτός από την αντίθεση με τον Ουρανό, σχηματίζει αντίθεση και με τον Κρόνο, οπότε μάλλον ...''πιάνει'' τα θέλω της κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος την γλυκοκοιτά και ο Ποσειδώνας με ανοιχτή απόκλιση. Δεν γνωρίζω αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του στα οικονομικά και αισθηματικά σου.
Όσο για τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί και στον έβδομο. Δε ξεφεύγεις εντελώς από τον 6ο.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.