s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 91 to 100 of 113
    Όνομα:
    Γιώργος

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;

Ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, ο Πλούτωνας ισχυρός στο Σκορπιό, υπερισχύει. Ο Άρης είναι πιο αργός, δηλαδή αν είχαμε τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σκεφτόμουν διαφορετικά.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by doukas View Post
    μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;
    Πόσο μεγαλύτερη ανοχή δίνουμε στις όψεις του ήλιου;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by PAPINO View Post
    Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!
    Με τη σελήνη μπορεί να δοθεί και περισσότερη ανοχή μια και κινείται πολυ γρήγορα?

και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
    με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε??
    ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by vetaki View Post
    και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
    με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε??
    δεν νομίζω ότι περνάει απαρατήρητη μια τέτοια σύνοδος και ειδικά στο σκορπιό
    σε ποια μοίρα είναι ο πλούτωνας και σε ποια ο ωροσκόπος?
    τί όψεις σχηματίζουν με άρη, αφροδίτη και ειδικά με ουρανό?

Ένας πλανήτης που βρίσκεται στο 12ο οίκο και απέχει 5 μοίρες από τον Ωροσκόπο δεχόμαστε ότι λειτουργεί και στον 1ο οίκο ιδίως αφού βρίσκεται και στο ίδιο ζώδιο με αυτό της ακμής του 1ου.

Κωνσταντίνος Καβάφης

errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
    δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
    η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της

alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....
    ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3

errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
    δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
    η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της

alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες όντως ο Ήλιος και ο Ερμής τετραγωνίζουν Σελήνη, Πλούτωνα και Ωροσκόπο, χιαστί με Άρη.

Η Αφροδίτη σου, εκτός από την αντίθεση με τον Ουρανό, σχηματίζει αντίθεση και με τον Κρόνο, οπότε μάλλον ...''πιάνει'' τα θέλω της κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος την γλυκοκοιτά και ο Ποσειδώνας με ανοιχτή απόκλιση. Δεν γνωρίζω αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του στα οικονομικά και αισθηματικά σου.

Όσο για τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί και στον έβδομο. Δε ξεφεύγεις εντελώς από τον 6ο.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)