- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
16-05-2006, 10:25 AM #121
Re: Ωροσκόπια μελών.
tannia ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!
-
16-05-2006, 03:09 PM #122
η πρώτη δεκάδα αποτελείται από τους :
1) Runaway : 25/6/1977, 9:30 π.μ., Αθήνα (διότι το ξεκίνησε, οπότε το δικαιούται νομίζω)
2) lila pause (Ρένα) : 5/12/1976, 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, Αθήνα
3) stabie (Έφη) : 13/6/1985, 1:00 π.μ., Αθήνα
4) tottini : Στοιχεία θέλουμε
5) ζουζούνα 1977 : 15/6/1977, 23:05, Αθήνα
6) Amelie : 11/11/1966, 10:00 π.μ., Θεσσαλονίκη
7) kia : 7/2/1984, 21:50, Αθήνα
8) vickynaf2004 : 29/3/1982, 04:20, Πάτρα
9) sagita : 29/11/1965, 01:30, Αθήνα
10) scorpion : 21/11/1983, 18:00, Αθήνα
μη δηλωνετε συμμετοχη αν δεν ολοκληρωθει η πρωτη δεκαδα:amuse:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-06-2006, 12:27 PM #123
Πέρασαν 4 εβδομάδες και κανείς δεν ασχολείται πλέον.....
-
15-06-2006, 10:24 AM #124
Καλημέρα σε όλους! Μου φαίνεται πως αυτό το θέμα ξεκίνησε στραβά και γι΄αυτό έχει "κολλήσει" Εν πάσει περιπτώσει θα το παλέψουμε... χιχι...
Όσον αφορά αυτό που γράφεις, καλή μου LULU ( Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα και θα βοηθούσε και εμάς τους αρχάριους στην αστρολογία να κατανοήσουμε την αστρολογική τέχνη στην πράξη εφ΄όσον φυσικά υπήρχε η έγκριση του μέλους που θα αναλυθεί, μιας και θεωρώ ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα τα οποία εαν θέλει κάποιος μπορεί να μοιραστεί με τους άλλους.) ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (΄3/2006, που ξεκίνησε το θέμα) και
συγκεκριμένα : Θεωρώ πως δεν πρέπει να "βολευόμαστε" με τα θετικά και τα προτερήματα που υπάρχουν για το άτομο μας, αλλά να ακούμε και τα αρνητικά. Αυτό σημαίνει πως γιατί να μην γίνεται ανάλυση κάποιων μελών διεξοδικά (αφού αυτοί συμφωνήσουν) και να δ έ χ ο ν τ α ι όμως (χωρίς παρεξηγήσεις) τις αναλύσεις με όποιο τίμημα έχει αυτό, εννοώ έστω και αν φαίνεται κάποιο ¨μελανό¨ σημείο στο ωροσκόπιο. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας? Όποιος "φοβάται" απλά δεν συμμετέχει, σωστά?
Αυτά.-Φιλάκιααααααααααααα............ .........
-
15-06-2006, 10:52 AM #125
Αγαπητή Ζουζουνα & αγαπητά μέλη,
το θέμα αυτό δεν έχει ξεκινήσει στραβά. Απλά, κακώς έχει ξεκινήσει και αναφέρω παρακάτω τους λόγους:
Είναι πολύ δύσκολο για τα μέλη (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) που έχουν κάποια "σχετική - μικρή" γνώση με την Αστρολογία, να ερμηνεύουν ένα - ένα χάρτη, για να μην πω όλη τη λίστα που δημιουργήθηκε.
Πρώτον, γιατί δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη (τουλάχιστον εγώ) για τις όψεις, θέσεις κλπ..Δεύτερον γιατί θεωρώ πως όπως εγώ έτσι και τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν τον χρόνο*. Και τρίτον, γιατί αυτό είναι φόρουμ αστρολογίας και εμείς δεν είμαστε αστρολόγοι.
*(Για να αναλύσεις έναν χάρτη σωστά, πρέπει να ασχοληθείς τουλάχιστον 1 ημέρα, καταλαβαίνετε -λοιπόν- πόσο δύσκολο είναι αυτή η διαδικασία. Δεν μπορείς να ερμηνεύσεις ένα χάρτη στο πόδι, απλά βλέποντας 3 - όψεις).
Παρόλα αυτά, έχουμε την διάθεση να βοηθήσουμε τα μέλη για οποιαδήποτε συγκεκριμένη απορία έχουν (όπως αυτές που ήδη έχετε ρωτήσει) και εφόσον γνωρίζουμε την απάντηση να σας την κάνουμε γνωστή.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
15-06-2006, 11:13 AM #126
καλημερα.
Συμφωνω απολυτα με την Ιουλια.Δεν ειναι η αναλυση χαρτη κατι απλο που θα δεις 2 πραγματα και ετοιμη.Εδω καλα καλα πολλοι απο εμας δεν εχουμε βγαλει ακρη με τον προσωπικο μας χαρτη,πως να προχωρησουμε σε αλλους?
Αλλωστε και οι γνωσεις μας ακομα ειναι ελλειπεις και δεν μπορουμε να λεμε στους υπολοιπους χαρακτηριστικα τους χωρις πληρη επιγνωση οτι αυτο που λεμε ειναι σωστο!
-
15-06-2006, 02:09 PM #127
Καλημέρα,
θα ήταν ενδιαφέρον να μπορόυσε να συνέχισει αυτό το θέμα αλλά προφανώς αυτή που έχουμε απομείνει δεν έχουμε τις γνώσεις η δεν έχουμε τον χρόνο.
-
19-06-2006, 09:58 AM #128
Δυστυχώς και εγώ θα συμφωνήσω
-
20-06-2006, 11:52 AM #129
Ισως πρέπει να πάρουμε μία απόφαση για το άν θα το κρατήσουμε ή καλύτερα να κλειδωθεί το συγκεκριμένο θέμα.
-
20-06-2006, 02:15 PM #130
Σήμερα διάβασα τις εξελίξεις στη συζήτηση μετά από αρκετό καιρό που είχα να επισκεφθώ το myhoroscope. Από την πλευρά μου θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω την διαδικασία ανάλυσης ενός αστρολογικού χάρτη διότι είμαι πολύ αρχάρια στο αντικείμενο. Βλέπω όμως ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο για αυτούς που γνωρίζουν. Καταλαβαίνω ότι αν η αστρολογία ήταν απλό και εύκολο πράγμα όλοι θα την γνωρίζαμε από τα δημοσιεύματα σε διάφορα περιοδικά.
Η μελέτη από έγκυρες πηγές φαίνεται απαραίτητη. Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποια έγκυρη βιβλιογραφία για το θέμα?
Ευχαριστώ πολύ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.