- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 42
Thread: Η είσοδος του Κρόνου στον Ζυγό
-
06-07-2010, 05:20 PM #31
Re: Κρόνος στον Ζυγό
Μιλάς για πριν 8-9 χρόνια? Αλλά και τώρα στον Ζυγό που θα περάσει από τον Ωροσκόπο σου πραγματικά αισιοδοξείς για εύνοια?.... :embarrest Ωρίμανση, σοβάρεμα, ναι. Αλλά εύνοια - χμ. Μη με παρεξηγείς που μιλάω έτσι, ομοιοπαθής γαρ.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
09-07-2010, 11:51 AM #32
Και βέβαια δεν παραξηγώ...αλλά αφού είσαι ομοιοπαθής καταλαβαίνεις πόσο χρειαζόμαστε λίγη ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι ....λίγο...πιο εύκολα!!!! Βαρέθηκα να ακούω .."εσείς οι Δίδυμοι έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια ..." Όσο για ωρίμανση και σοβαρότητα πήξαμε...φτάνει!!!! Αισιοδοξία φίλε μου!!! Αισιοδοξία!!!
-
10-07-2010, 10:16 AM #33
Επανάληψη των ετών 2001-2003; Κουραστικό και ψυχοφθόρο...
Δεν έκλεισε πια αυτός ο κύκλος των σχέσεων και της οικογένειας; Αμάν πια!
Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό.
-
22-07-2010, 01:35 AM #34
:clapping: Επιτέλους μετρούσα και τα δευτερόλεπτα!!!!!!!!!:nuts:Εφυγε ο Κρόνος επιτέλους απο πάνω μας......
:toung:Νιώθω τρομερη ανακούφιση.......Σιγα μην ζώ σε τριάντα χρόνια απο τώρα που θα.......ξανάρθει........
Πάντως φοβερή εμπειρία
Ζυγοί καλό κουράγιο και σωστή διαχείρηση σε ότι κανετε!
Αντίο Κρόνε! Σε ευχαριστώ για τα μαθήματα!:respect::
:dizzy:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
28-07-2010, 05:07 PM #35
Καλημερα σε ολους,
Εγω σαν Ιχθυς, δυστυχως βιωνω την δευτερη επιστροφη του Κρονου στην Παρθενο και στον Ζυγο. Το 1981 ξεμεινα τελειως απο χρηματα [Κρονος στον Ζυγο στον 8ο ηλιακο μου οικο και 4ο γενεθλιο] και εζησα με ελαχιστα μεχρι το 1982 οποτε πηγα στο εξωτερικο για δουλεια [προοδευμενος Ερμης στον 9ο Οικο μου οπου εχω τον Ηλιο μου], και το 1982 πηρα διαζυγιο [το χαλι ξεκινησε με τον Κρονο στην Παρθενο].
Ημουν πολυ νεα τοτε.
Αν σας πω πως η επιστροφη του στην ιδια θεση, η οποια πιανει και κατι μεσοδιαστηματα "φωτια", ειναι μια απο τα ιδια?
Απλα ειναι πολυ-πολυ πιο σκληρες οι καταστασεις τωρα. Ο πλανητης αυτος, η οι θεσεις των πλανητων γενικα στις οποιες εμπλεκεται ο Κρονος με οψεις ειτε θετικες ειτε αρνητικες, δεν αστειευονται.
Στερνη μου γνωση, να σ' ειχα πρωτα και εννοω την αστρολογια. Μακαρι να μουχε "κοψει" [οταν επρεπε να κανω καποιες επιλογες], οταν ο Κρονος το 2008 ηταν στην Παρθενο απεναντι απο τον ηλιο μου και να ειχα κοιταξει τι μου ειχε συμβει πριν 30 χρονια πισω.
Οταν λεω "μια απο τα ιδια" εννοω ΚΑΡΜΠΟΝ. Βεβαια τοτε τερματιστηκαν νοσηρες καταστασεις και ξεκινησαν [λογω βοηθητικων οψεων] καινουργια ξεκινηματα, αλλα... Μου βγηκε η ψυχη πρωτα... Αναρωτιεμαι τωρα τι θα γινει. Παλευω παντως με νυχια και δοντια.
Οστοσω... Για εχετε το νου σας οι νεοτεροι....
-
23-11-2011, 10:31 PM #36
Re: Η είσοδος του Κρόνου στον Ζυγό
Περασε ο κρονοs απο τον ΗΛΙΟ μου και αλαξε ολη μου η ζωη με πολυ πονο ειμαι Παρθενοs στην 5 μοιρα γενημενη σε πανσεληνο αρα αντιθεση Σεληνηs στιs 5 των Ιχθυων με ωροσκοπο Ζυγο τωρα ειναι στο ωροσκοπο μου οπου εχω Β. Δεσμο και ΔΙΑ ποσα θα αντεξω ακομα στα προοδευτικα συστηματα σε σχεδων ολα εχω συνοδο προοδευτικου Ηλιου με γενεθλιο Δια στιν 28 μοιρα του Ζυγου με διελαυνοντα Κρονο εχω ελπιδεs για ανακαμψη δεν αντεχω αλλο
-
24-11-2011, 11:02 AM #37
Osfp, καταρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ, μιας και απ’ ό,τι βλέπω είναι το πρώτο σου ποστ.
Ο Κρόνος θα μείνει αρκετούς μήνες ακόμα στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, όπως επίσης και ο Άρης στην Παρθένο.
Η σύνοδος του προοδευμένου Ήλιου με το γενέθλιο Δία στον πρώτο σου οίκο μια χαρά μου φαίνεται. Πρόσθεσε και τα τρίγωνα του Πλούτωνα και Δία στο γενέθλιο Ήλιο σου, εξάγωνα στη γενέθλια Σελήνη σου. Θα δεις ότι δεν είναι όλα τόσο άσχημα.
Τα περάσματα του Κρόνου είναι δύσκολα αλλά απαραίτητα γιατί μας σπρώχνουν να γίνουμε καλύτεροι. Καλώς ή κακώς το χρειαζόμαστε αυτό το σπρώξιμο. Μη ρωτάς λοιπόν πόσα θα αντέξεις ακόμα (αυτό εσύ το ξέρεις) αλλά που χρειάζεται να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις (κι αυτό μόνο εσύ το ξέρεις).
ΥΓ. Αν κρίνω από το ψευδώνυμο σου είσαι ολυμπιακός. Να ένας καλός λόγος να χαμογελάς σήμερα.
-
21-06-2012, 07:06 PM #38
Εγώ πάντως τώρα που τον Οκτώβριο θα φύγει ο Κρόνος από τον 12ο οίκο μου πραγματικά χαίρομαι γιατί κατά την γνώμη μου είναι μία από τις χειρότερες διελεύσεις και ειδικά όταν κάνει και αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη σου την κατάθλιψη την έχεις στο τσεπάκι σου...
Πάλι χαίρομαι και πάλι νομίζω ότι το πέρασμα του Κρόνου στο σκορπιό(στον Ήλιο μου) θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό από τον 12ο!
Ελπίζω να μην διαψευσθώ!
-
17-07-2012, 09:08 PM #39
Re: Η είσοδος του Κρόνου στον Ζυγό
Εγώ εχω κρόνο τοξότη στον 4ο οίκο στις 16 μοίρες γεννήθηκα 30.06.87 ώρα 9:50 πρωί στη Θεσσαλονίκη τι σημαίνει αυτό τώρα που ο κρόνος είναι στο ζυγό
-
04-08-2012, 04:28 AM #40
Γεια σας!!!!
Θα ηθελα να συζητησουμε το γεγονος της επιστροφης του κρονου στο σκορπιο αλλα δεν μπορω να ανοιξω νεο θεμα....
Φανταζομαι οτι επιρρεαζει γενικα η μονο τα τοι οικου που βρισκεται ο κρονος?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.