s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 220
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 220 of 350 FirstFirst ... 120 170 210 216 217 218 219 220 221 222 223 224 230 270 320 ... LastLast
Results 2,191 to 2,200 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Γεια σας, ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο και σεληνη στον υδροχοο.Μου αρεσει πολυ να διαβαζω ο,τι υπαρχει για τις ερωτικες συναστριες και τις διελευσεις σε ζωδια και οικους.Καλη συνεχεια

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Γειας ειμαι ενα νεο μελος !το ονομα μου ειναι Ελενα.Προσφατα ανακαλυψα πως η αφροδιτη μου (γεννεθλια ειναι στο σκορπιο) κινειται αναδρομα απο την ηλικια των 8 χρονων μου και θα ορθροδρομισει στα 50 μου.Αν ξερει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο ΄?και τι σημαινει αυτο για την ζωη μου.ευχαριστω

Καλώς ήλθατε ! Σ' αυτό το thread συστηνόμαστε μόνο.Καλό θα ήταν να αναζητήσετε για τους ανάδρομους πλανήτες και να επανέλθετε.

Με λίγα λόγια η Αφροδίτη και ο Ερμής συχνά βρίσκονται ανάδρομοι στο γενέθλιο χάρτη. Ανάλογα με τη θέση τους σε σχέση με τον Ήλιο γίνονται ανάδρομοι στο προοδευτικό ωροσκόπιο. Η διάρκεια αναδρομής τους είναι περίπου 43 μέρες.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

4. Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλησπέρα σε ολους.Ονομάζομαι Άννα κ μόλις πριν λίγων ημερών εγινα μελος σας.το site φαινεται ενδιαφερον κ ελπιζω να κατατοπιστω ευκολα.ελπιζω να τα λεμε με ολους.χαρηκα για την γνωριμια.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by ΑΣΤΑΚΟΓΛΟΥ View Post
    Καλησπέρα σε ολους.Ονομάζομαι Άννα κ μόλις πριν λίγων ημερών εγινα μελος σας.το site φαινεται ενδιαφερον κ ελπιζω να κατατοπιστω ευκολα.ελπιζω να τα λεμε με ολους.χαρηκα για την γνωριμια.
    Καλώς μας ήρθες Αννα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπερα σας,

συνεχιστε την καλη δουλεια..

γειά σας είμαι η φαίη, λέων με ωροσκόπο σκορπιό. ασχολούμαι ερασιτεχνικά και πολλά χρόνια με την αστρολογία κι ελπίζω να βρω αυτά που αναζητώ εδώ..

Καλώς όρισες φαίη.πολύ ωραία και τα δυο ζώδια..................και εγώ ασχολούμαι ερασιτεχνικά..αλλά πείστεψε με θα μάθεις πολλά εδώ........

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by mart19 View Post
    καλησπερα σας,

συνεχιστε την καλη δουλεια..
    Καλώς μας ήρθες
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας!!!Ειμαι καινουργια στην παρεα σας και δεν ξερω τι ακριβως γινεται!!!Γραφτηκα για να μαθω τις προβλεψεις του λεοντα αλλα δεν καταφερα τιποτα!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 71 users browsing this thread. (0 members and 71 guests)