- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 31
-
15-07-2008, 09:43 PM #1
Διελεύσεις Πλούτωνα από τους οίκους
Καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω...τι μπορεί να σημαίνει για κάποιον όταν ο πλούτωνας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του (στον αιγώκερο) για τα υπόλοιπα 15 χρόνια εκτός από ανασφάλεια??Πόσο μάλλον όταν εκεί βρίσκεται και η σελήνη του..?Θα τα καταφέρουμε?..:/
-
15-07-2008, 10:20 PM #2
Re: Πλουτώνια Διέλευση..
Αγαπητή xrin2309
Τέτοιες διελεύσεις δεν φέρνουν γεγονότα, αλλά βαθιές αλλαγές που στην συνέχεια προκαλούν γεγονότα. Επειδή είναι πολύ αργή η διέλευση, μην περιμένετε να δείτε κάτι ως συμβάν, εκτός αν το επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά συστήματα τη χρονιά που θα περνά πάνω απότ η Σελήνη σας.
Θα υπάρχει μία ανασφάλεια γιατί μοιάζετε να είστε στον προθάλαμο μίας νέας εποχής για θέματα και αξίες σχετικές με την οικογένεια, την παράδοση, την πατρίδα, αλλά και τον ίδιο σας τον ψυχισμό. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με εσωτερικές σπουδές και να καλλιεργήσετε την ψυχή σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-07-2008, 10:34 PM #3
Σας ευχαριστώ.!.δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννεοείται όταν αναφέρεστε σε εσωτερικές σπουδές..διότι προς το παρών τουλάχιστον και για δύο χρόνια τουλάχιστον αναγκαστικά εξακολουθώ τις εξωτερικές σπουδές μου ...ελπίζω να ευνοούνται και αυτές κάπως διότι μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή περνάνε από σαράντα κύματα...
-
16-07-2008, 10:14 PM #4
Αγαπητή φίλη
Εννοώ σπουδές ή μαθητεία φιλοσοφικής αναζήτησης, αν και εφ' όσον σας ενδιαφέρουν. Για ενδοσκήπηση και συνειδητοποίηση. Σε ένα χώρο εσωτερικής αναζήτησης με προσεκτική επιλογή όμως πάντα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
17-11-2011, 04:06 PM #5
Διελαυνων πλουτωνας στον πρωτο οικο
Γεια σας ,θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει να ειναι ο διελαυνων πλουτωνας στον πρωτο οικο στον αιγοκερο,παροτι εχω ωροσκοπο τοξοτη ,σε τετραγωνο με το γενεθλιο πλουτωνα και τετραγωνο με το διελαυνων ουρανο στον τριτο.Ευχαριστω
-
21-11-2011, 06:30 PM #6
Re: Διελαυνων πλουτωνας στον πρωτο οικο
Ποιος μπορει να μας πει τι ακριβως φερνει ο πλουτωνας οταν διελαυνει απο τον δωδεκατο οικο μας.Ο γενεθλιος ειναι στον δεκατο και ο ηλιος στον αιγωκαιρο
ευχαριστω
-
21-11-2011, 07:12 PM #7
Αναγέννηση και μεταμόρφωση είναι συνήθως οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για τις διελεύσεις του Πλούτωνα. Το αίτημά του από σας αναφέρεται στο πως παρουσιάζεστε στους άλλους σαν χαρακτήρας και σαν εξωτερική εμφάνιση.
Για περισσότερα θα πρέπει να έχουμε το γενέθλιο χάρτη σας.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
21-11-2011, 09:48 PM #8
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
22-11-2011, 11:29 AM #9
Re: Διελεύσεις Πλούτωνα από τους οίκους
Καλημερα!Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον πλουτωνα. Ο πλουτωνας τωρα βρισκεται στον αιγοκερω.Η ακμη του 6ου γενεθλιου οικου μου ειναι ο αιγοκερως στις 8.41.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ο πλουτωνας σε μενα λειτουργει akoma στον 5ο οικο μου στον τοξοτη 4.15(ετσι μου το βγαζει ο χαρτης).Eπισης ο πλουτωνας σε λγο καιρο θα ερθει σε τριγωνο με την αφροδιτη μου απο τον 2ο οικο στην παρθενο.Ο γενεθλιος πλουτωνας βρισκεται σον 3ο οικο στην παρθενο επισης.Αυτο σημαινει καποια ευκαιρια για αλλαγη επαγγελματικων η συναισθηματικων αλλαγων?
Last edited by mersini1; 22-11-2011 at 11:57 AM.
-
22-11-2011, 11:59 AM #10
Re: Διελεύσεις Πλούτωνα από τους οίκους
Ο Πλούτωνας κινείται αργά, θεωρώ λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή επηρεάζει τον 5ο οίκο. Θα περάσει στον 6ο στις 11/2/2012 και θα συνεχίσει την ευθεία πορεία του μέχρι στις 10/4/2012, οπότε και θα γίνει ανάδρομος.
Την ακμή του 5ου θα ξανακουμπήσει στις 12/6/2012 , θα μείνει στον 5ο για να ολοκληρώσει ότι δεν πρόλαβε μέχρι τις 6 μοίρες και 57΄.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.