- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
20-11-2011, 11:07 AM #1
Οι εξωκρόνιοι πλανήτες στην ωριαία αστρολογία
Αρχίζοντας τον «αγώνα» μου υπέρ των εξωκρόνιων πλανητών στην ωριαία αστρολογία, θα ξεκινήσω λέγοντας πως οι πλανήτες μετά τον Κρόνο δεν σχετίζονται με την ατομική συνειδητότητα αλλά με τη συλλογική. Εξαιτίας της αργής τους ανακάλυψης χρονικά, γι' αυτούς τους πλανήτες δεν υπάρχουν θεμελιώδεις δυνάμεις. Για παράδειγμα, ακόμη δεν έχει βρεθεί η έξαρση και πτώση του Πλούτωνα, πόσο μάλλον η απόλυτη έξαρση και πτώση του, τα όρια, η τριπλότητα, τα πρόσωπα και οι πλανητικές ώρες. Έτσι από μια άποψη καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο στην ωριαία αστρολογία οι περισσότεροι αστρολόγοι αποφεύγουν να συμπεριλάβουν στις μελέτες τους πλανήτες έξω από τον Κρόνο. Ωστόσο αυτοί οι πλανήτες υπάρχουν επίσης και οι ενέργειες τους και γι' αυτόν και μόνο τον λόγο θα πρέπει να τους δούμε συνδυαστικά και όχι ως ξεκομμένα σώματα από το σύστημα της ωριαίας αστρολογίας.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Οι εξωκρόνιοι πλανήτες στην ωριαία αστρολογία
-
20-11-2011, 02:54 PM #2
Re: Οι εξωκρόνιοι πλανήτες στην ωριαία αστρολογία
Καλημερα! Καταρχην ,το αρθρο σας με εβαλε σε σκεψεις αν θα πρεπει να εξετασω τονους ωριαιων χαρτων που εχω εδω και 6-7 μηνες κανει για μενα και για αλλους ωστε να δω αν μου εχει ξεφυγει κατι . Ευτυχως για τους περισσοτερους δεν θα χρειαστει γιατι τα αποτελεσματα ηταν οπως ειχαν φανει ακομα και αν δεν χρησιμοποιησα τους εξωκρονιους.
Συμφωνω ,οτι δεν μ αρεσει καθολου να πρεπει να χρησιμοποιησω σαν κυβερνητη του Υδροχοου τον κρονο η σαν κυβερνητη του Ιχθυ τον δια ουτε εμενα ,ομως αναγκαζομαι μια που η κλασικη ωριαια αγνοουσε τους συγχρονους κυβερνητες τους (παρα το οτι ακομα και οι αρχαιοι αστρολογοι ανεμεναν οτι καποτε θα βρεθουν οι κυβερνητες και για τα 12 ζωδια. Ας μην ξεχναμε οτι επισης εκνευριζομαι με το ερωτημα " Α, εγω και αυτος εχουμε το ιδιο κυβερνητη .Ειναι καλο? " . Ναι , ρε κουκλα μου εχετε τον ιδιο κυβερνητη αλλα αλλο ενας ωροσκοπος στους διδυμμους και αλλο στην παρθενο η το αναποδο).
Πρωτη παρατηρηση που εχω να κανω ,γιατι δεν αποφασιζει η αστρολογικη κοινοτητα να καταληξει σε ενα νεο πινακα θεμελιωδων δυναμεων που να καλυπτει τις αναγκες της συγχρονης αστρολογιας ?Γιατι πολλες φορες νιωθω οτι μενουν στοιχεια απεξω η ακομα οτι απογοητευω καποιους.Παρα τις επιτυχιες της κλασσικης μεθοδου υπαρχουν και χαρτες που ουσιαστικα μενουν "αδιαβαστοι" η παρερμηνευονται επειδη ακριβως δεν γινεται η ερμηνεια τους με βαση αυτα που γνωριζουμε σημερα για τους πλανητες ,τους αστεροειδεις κ.λ.π.Τουλαχιστον ,ας γινει μια πρωτη προσπαθεια δημιουργια ενος πινακα ,ο οποιος θα μας βοηθησει ωστε να αποδιδουμε "Τα του Καισαρος τω καισαρι ". Ακομα και η χρηση των εξωκρονιων πλανητων περισσοτερο ως γαρνιτουρα παρα ως πραγματικοι κυβερνητες των ζωδιων τους τους καθιστα ετσι και αλλοιως δευτερευοντα στοιχεια μεσα στους χαρτες. Ενω αν υπηρχε ενας πινακας η διναμε την θεση που πρεπει στους εξωκρονιους (ως κυβερνητες και οχι ως συνδεικτες η τουλαχιστον να λαμβαναμε υποψην μας τους παραδοσιακους ως συν-δεικτες των εξωκρονιων. Ακομα και οτι οι εξωκρονιοι ειναι αργοι πλανητες αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τους αποφευγουμε σαν δεικτες αφου οι γρηγοροι πλανητες σχεδον παντα σχηματιζουν οψεις μαζι τους . Η δυσκολια θα υπηρχε αν οι δεικτες ειναι δυο εξωκρονιοι αλλα και παλι θα μπορουσε να μας βοηθησει η σεληνη η ας πουμε καποιος πιο γρηγορος πλανητης που κανει μεταφορα φωτος .)
Γιατι κατα τον τροπο που παρουσιαστηκε στο αρθρο ,ο τροπος χρηση των εξωκρονιων απο την μια φερνει μαι πνοη ανανεωσης στο τροπο που βλεπαμε μεχρι τωρα την ωριαια απο την αλλη αυτη η ανανεωση θυμιζει σκυλακι που γαβγιζει μεχρι εκει που δεν το πνιγει το λουρι του .
Γενικοτερα πιστευω οτι στην αστρολογια υπαρχουν πολλες αντικροουμενες αποψεις ,οι οποιες ειναι θεμιτες (αλλωστε οπως λενε και στο χωριο μου " οι ζυγαριες,τα ρολογιας και οι γνωμες των ανθρωπων δεν πανε ποτε το ιδιο) αλλα ειλικρινα εγω που γνωριζω 2/6 απο την αστρολογια ,ιδιατερα πανω στο θεμα της ωριαιας εχω σηκωσει τα χερια ψηλα .
Απο την μια ειναι μια περιπλοκη τεχνικη που θελει αρκετη μελετη απο την αλλη ειναι μια μεθοδος που σου προσφερει αμεσες απαντησεις οταν ξερεις να την χειριστεις. Νιωθω ομως σαν να βουλιαζω σε κινουμενη αμμο. Πρωτον, ειναι μια μεθοδος που παρολο τους δομημενους κανονες της κλασσικης ωριαιας εχουμε κανει στο σημερα αρκετες αλλαγες,σε σημειο που δεν ξερω ποτε πρεπει να πω ποτε ενας χαρτης ειναι ακυρος η οχι.
Κανονες οπως η πλανητικη ωρα αν συμπιπτει με τον ωροσκοπο της ωριαιας, αν λαμβανουμε υποψην τον 5ο η τον 7ο , αν ο κρονος ειναι στον 1ο η τον 7ο ,αν η σεληνη βρισκεται σε κενη πορεια . Σε καποιους ειναι κανονες απαραβατοι και σε καποιους αλλους σχεδον δεν ισχυει κανενας.
Και αλλα στοιχεια οπως η χρηση των εξωκρονιων η οχι , η συγκριση του ωριαιου χαρτη με τον γενεθλιο χαρτη του ατομου που θετει την ερωτηση , η χρηση των αστερισμων η των αραβικων κληρων .
Καθε φορα εμφανιζονται καποιοι αστρολογοι που χλευαζουν ο ενας τον αλλον επειδη καποιοι χρησιμοποιουν κατι που αλλοι το θεωρουν απαρχαιωμενο και καποιοι αλλοι το θεωρουν χωρις βαση αφου δεν εχει ριζα στο παρελθον.
Σαφως παντου υπαρχουν διαφορετικες γνωμες αλλα νομιζω οτι στην ωριαια εχει γινει της τρελλης το πανηγυρι . Μου θυμιζει το μυθο του Αισωπου που ο καθενας ελεγε τι γνωμη του αν επρεπε ο γαιδαρος να ειναι φορτωμενος η οχι ,αν ο γερος πατερας επρεπε να ειναι πανω στο γαιδαρο η το παιδακι κ.λ.π.
Δεν εχω αντιρρηση για οτιδηποτε καινουργιο ,προσωπικα η αστρολογια για μενα ειναι χομπυ οχι επαγγελμα και βλακεια να πω σε μια φιλη μου για την εκβαση μια ερωτησης δεν προκειται να μου στοιχισει ,αλλα θελω να ξερω τι γραμμη να ακολουθω στην εξεταση του χαρτη.
Να ξερω κοιτω τους προειδοποιητικους κανονες (ποιοι ειναι εκεινοι που με εμποδιζουν πραγματικα να μην δω ενα χαρτη ? Γιατι σχεδον βλεπω οτι ειτε εχουν αναιρεθει η υπαρχουν εξαιρεσεις) ,χρησιμοποιω εξωκρονιους ,χρησιμοποιω αραβικους κληρους,αστεροειδεις οπως ο Χειρωνας ,αστερισμους η οχι ?
Τελος, και συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα με αφορμη αυτο το αρθρο και την αναφορα μου γενικοτερα στο τι συμβαινει στην ωριαια θελω να ρωτησω και το εξης . Υπαρχουν αρκετοι αστρολογοι που προτρεπουν καποιον να ρωτησει παρομοιες ερωτησεις με ενα μονο χαρτη (παραδειγμα "θα παντρευτω με τον ταδε ? θα κανω παιδια μαζι του ?πως θα ειναι ο γαμος μας?) και αλλοι που δεν επιτρεπουν παρα μια ερωτηση ωστε να υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση.
Αλλο θεμα ειναι τι ειδους ερωτησει ςμπορουμε να κανουμε . Παραδειγμα , υπαρχουν σημαντικες και ασημαντες ερωτησεις που δεν μπορουμε να ρωτησουμε ? Μπορουμε να απασχολουμε το συμπαν με μια ασημαντη ερωτηση ? παραδειγμα, ερωτηση για την εκβαση ενος ζευγαριου σε ενα σηριαλ . Ποσες φορες μπορουμε να κανουμε μια ιδια ερωτηση ? Σε 1 μηνα ? 2? 6 ? οταν αλλαξουν τα δεδομενα? (ακομα και αν τα δεδομενα αλλαξουν αυριο το πρωι μπορει καποιον να θεσει την επαυριο την ιδια ερωτηση ?).
Τελος, ερωτησεις του στυλ " θα κανω οικογενεια ? " η "θα αποκτησω σταθερο δεσμο καποια στιγμη στην ζωη μου ?" χωρις να υπαρχει χρονικος προσδιορισμος μπορουν να μελετηθουν απο την ωριαια και να ισχυουν? Δεδομενου οτι ,η ανθρωπινη ζωη μεσα σε λογικα πλαισια εχει μεγαλη διαρκεια,αν δω οτι την στιγμη της ερωτησης καποιος/καποια εχει αρνητικη απαντηση ως προς το οτι δεν θα κανει ποτε οικογενεια (και βεβαια υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν στην ζωη τους οικογενεια ) ωστοσο μια τετοια απαντηση ειναι de facto η οπως οι αλλες ερωτησεις μπορει να αλλαξουν αμα ξαναγινει ερωτηση σε καποιο χρονικο διαστημα ?
Σε ολα αυτα τα ερωτηματα εχω λαβει διαφορετικες απαντησεις και θα ηθελα να δωθει μια απαντηση και απο τους γνωστες η αστρολογους του φορουμ .
Γνωριζω οτι το αρθρο αναφερεται μονο στους εξωκρονιους και η συζητηση ξεφευγει αλλα νομιζω οτι ειναι μια καλη αφορμη να μπουν λιγο τα πραγματα σε μια σειρα ,γιατι εχω χασει την μπαλα διαβαζωντας αντικροουμενες αποψεις σχεδον για ολες τις πτυχες της ωριαιας.
-
20-11-2011, 07:13 PM #3
Πάρα πολύ καλό το άρθρο σου, Τίνα μου. Σ' ευχαριστούμε.
Αυτό που σου είχα πει τότε όταν συζητήσαμε αυτό το ωριαίο ήταν ότι δεν θεωρούσα ότι ο Ερμής έκανε μεταφορά φωτός γιατί στην μεταφορά φωτός ο πιο γρήγορος πλανήτης έχει πιάσει ήδη τον ένα πλανήτη και κινείται προς τον δεύτερο, πράγμα που δεν συμβαίνει εδώ. Στο ωριαίο αυτό η ερωτούσα δεν έβαλε χρονικό προσδιορισμό στην ερώτησή της, επομένως ο χάρτης ισχύει για 3 μήνες περίπου. Και σ' αυτούς τους 3 μήνες σαφώς η απάντηση είναι αρνητική. Όταν έγινε η συνεργασία μετά από 5 μήνες, ήταν μια νέα πρόταση με διαφορετικό ποσό.
Αυτό που λέει ο Frawley ότι "αυτό είναι συνηθισμένο σε καταστάσεις όπου η αρχική δράση δεν έχει ξεκινήσει" δεν μπορεί να ισχύει σ' αυτή την περίπτωση επειδή η πρόταση για συνεργασία είχε ήδη γίνει. Θα ίσχυε στην περίπτωση που δεν της είχε γίνει ακόμα η πρόταση.
Τώρα που βλέπω όλο το ιστορικό του ωριαίου αυτού, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ερμής εδώ δεν έκανε μεταφορά φωτός γιατί αν έκανε θα ήταν θετική η απάντηση στο ωριαίο μέσα στα χρονικά του πλαίσια. Πιστεύω ότι ο Ερμής εδώ μπορεί να έδειχνε ότι θα επαναλαμβανόταν η πρόταση για συνεργασία στο μέλλον, πράγμα που συμφωνεί και με την άποψη του Frawley που παραθέτεις.
-
20-11-2011, 09:02 PM #4
hattie23 Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω πρώτα στην Κοραλλία. Έχεις θέσει πολλά ερωτήματα κι αυτή την στιγμή δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο.
Σ' ευχαριστώ Κοραλλία μου για το σχόλιο αλλά και για το χρόνο που μου διέθεσες όταν έγραφα για το συγκεκριμένο ωριαίο.
Όταν μπήκε το ερώτημα ουσιαστικά δεν χρειαζόταν χρονικός περιορισμός γιατί η κοπέλα έπρεπε να απαντήσει άμεσα. Δεν είχε στη διάθεση της ούτε εβδομάδες, μήνες και φυσικά ούτε χρόνια. Είχε το πολύ 10 ημέρες για να απαντήσει και εννοείται πως αν απαντούσε γρήγορα, ακόμη καλύτερα θα ήταν.
Αυτό που λέει ο Frawley ότι "αυτό είναι συνηθισμένο σε καταστάσεις όπου η αρχική δράση δεν έχει ξεκινήσει" δεν μπορεί να ισχύει σ' αυτή την περίπτωση επειδή η πρόταση για συνεργασία είχε ήδη γίνει. Θα ίσχυε στην περίπτωση που δεν της είχε γίνει ακόμα η πρόταση.
Δεν συμφωνώ μαζί σου στο συγκεκριμένο και θα σου πω για ποιό λόγο. Η πρόταση μπορεί να είχε γίνει όμως η συνεργασία δεν είχε γίνει, άρα η αρχική δράση της συνεργασίας δεν έχει ξεκινήσει. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί αφορούσε το άμεσο μέλλον όμως ένα ωριαίο γνωρίζουμε πολύ καλά και οι δυο πως αν το ψάξουμε περισσότερο θα δούμε ότι κρύβει πολλά περισσότερα και γι αυτό θεωρώ πως επί της ουσίας το ωριαίο έδειχνε ότι θα γινόταν η συνεργασία μελλοντικά.
Υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι μεταφορά φωτός άρα η μόνη ένδειξη για μεταξύ τους μελλοντική συνεργασία είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό παρόλο που το σύνολο του χάρτη έδινε αρνητικό αποτέλεσμα, εξ ου και η ανοχή. Όταν όμως γίνεται η συνεργασία 5 μήνες μετά και βλέπω αυτό το φαινόμενο ...... δεν μπορώ να το θεωρήσω σύμπτωση και μάλιστα τη στιγμή που το διαβάζω και στο βίβλιο του Frawley.
Βέβαια όπως έγραψα και στο άρθρο δεν μπορώ να το δεχτώ ως κανόνα, δεν το έχω ξαναδεί, όμως την επόμενη φορά που θα το δω δεν θα το περάσω στα ψιλά.
Σ' ευχαριστώ και πάλι Κοραλλία μου.
-
21-11-2011, 11:37 AM #5
Πρωτη παρατηρηση που εχω να κανω ,γιατι δεν αποφασιζει η αστρολογικη κοινοτητα να καταληξει σε ενα νεο πινακα θεμελιωδων δυναμεων που να καλυπτει τις αναγκες της συγχρονης αστρολογιας ?
Θα σου απαντήσω αυτό που γράφει στο βιβλίο του ο Χρήστος Παίζης γιατί πολύ απλά δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο ή κάτι καλύτερο. " Αυτό σημαίνει επανάσταση, άρδην αλλαγή του συστήματος. Ίσως πρέπει να γίνει. Όμως, μην ξεχνάμε, πως θα πρέπει να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα στο σώμα της Ωριαίας." Όπως κατάλαβες κανείς δεν είναι έτοιμος γι αυτή την επανάσταση, βέβαια ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν τους εξωκρόνιους αλλά μια τόσο μεγάλη αλλαγή κανείς δεν είναι έτοιμος να την κάνει και δεν γίνεται να την κάνει ένας.
Πρωτον, ειναι μια μεθοδος που παρολο τους δομημενους κανονες της κλασσικης ωριαιας εχουμε κανει στο σημερα αρκετες αλλαγες,σε σημειο που δεν ξερω ποτε πρεπει να πω ποτε ενας χαρτης ειναι ακυρος η οχι.
Κανένας χάρτης δεν είναι άκυρος, όποιο σύχγρονο βιβλίο κι αν διαβάσεις θα δεις ότι γράφει για περισσότερη προσοχή και μελέτη και όχι για "πέταμα" του χάρτη. Οι προειδοποιητικοί κανόνες δεν "απαγορεύουν", το αντίθετο, "μιλάνε" και σου λένε να προσέξεις συγκεκριμένα πράγματα.
Καθε φορα εμφανιζονται καποιοι αστρολογοι που χλευαζουν ο ενας τον αλλον επειδη καποιοι χρησιμοποιουν κατι που αλλοι το θεωρουν απαρχαιωμενο και καποιοι αλλοι το θεωρουν χωρις βαση αφου δεν εχει ριζα στο παρελθον.
Αυτό δεν ιχύει μόνο στην ωριαία αλλά σε ολόκληρη την αστρολογία. Αφενός, όλα εξελίσσονται, αφετέρου, αν συζητήσεις με αστρολόγους οι περισσότεροι πιστεύουν πως πολλα είναι εκείνα τα οποία χάθηκαν με το πέρασμα των αιώνων. Οι περισσότεροι από εμάς ακόμη ψάχνουμε τα χαμένα κλειδιά της αστρολογίας γι αυτό και βλέπεις διάφορες τεχνικές. Οι υποθετικοί πλανήτες για παράδειγμα πότε ανακαλύφθηκαν και γιατί;
Γιατι σχεδον βλεπω οτι ειτε εχουν αναιρεθει η υπαρχουν εξαιρεσεις) ,χρησιμοποιω εξωκρονιους ,χρησιμοποιω αραβικους κληρους,αστεροειδεις οπως ο Χειρωνας ,αστερισμους η οχι ?
Δεν έχουν αναιρεθεί, δίνουν επιπρόσθετα στοιχεία στα οποία όμως δεν μπορείς να βασιστείς για να δώσεις ολοκληρωμένη απάντηση.
Υπαρχουν αρκετοι αστρολογοι που προτρεπουν καποιον να ρωτησει παρομοιες ερωτησεις με ενα μονο χαρτη (παραδειγμα "θα παντρευτω με τον ταδε ? θα κανω παιδια μαζι του ?πως θα ειναι ο γαμος μας?) και αλλοι που δεν επιτρεπουν παρα μια ερωτηση ωστε να υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση.
Αν κάποιος θέλει να θέσει παραπάνω από ένα ερώτημα, μπορεί να το κάνει. Δεν του βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό, το θέμα είναι όμως πως μπερδεύονται κυβερνήτες και παράλληλα οι πληροφορίες με αποτέλεσμα να χάνονται ωριαία ενώ αν κάποιος θέσει ένα ερώτημα και είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε απάντηση. Κι εγώ τις πολλές ερωτήσεις δεν τις θέλω, δεν μπορεί μέσα από ένα ωριαίο να πάρουμε απαντήσεις για όλους τους τομείς της ζωής μας, όχι βρίκαμε παπά να θάψουμε 5,6.
Ερωτήσεις του τύπου "θα παντρευτώ" θα κάνω "παιδιά" εγώ προσωπικά δεν τις δέχομαι αν δεν έχει μπει χρονικός περιορισμός.
Παραδειγμα , υπαρχουν σημαντικες και ασημαντες ερωτησεις που δεν μπορουμε να ρωτησουμε ? Μπορουμε να απασχολουμε το συμπαν με μια ασημαντη ερωτηση ? παραδειγμα, ερωτηση για την εκβαση ενος ζευγαριου σε ενα σηριαλ . Ποσες φορες μπορουμε να κανουμε μια ιδια ερωτηση ? Σε 1 μηνα ? 2? 6 ? οταν αλλαξουν τα δεδομενα? (ακομα και αν τα δεδομενα αλλαξουν αυριο το πρωι μπορει καποιον να θεσει την επαυριο την ιδια ερωτηση ?).
Δεν υπάρχουν ασήμαντες ερωτήσεις από τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος ανησυχεί για πράγματα που εμάς μας φαίνονται ασήμαντα. Την ίδια ερώτηση και με δεδομένο πως δεν έχει αλλάξει κάτι, μπορούμε να τη βάλουμε 2.5 με 3 μήνες μετά. Εάν αλλάξουν τα δεδομένα όποτε θέλουμε.
Γνωριζω οτι το αρθρο αναφερεται μονο στους εξωκρονιους και η συζητηση ξεφευγει αλλα νομιζω οτι ειναι μια καλη αφορμη να μπουν λιγο τα πραγματα σε μια σειρα ,γιατι εχω χασει την μπαλα διαβαζωντας αντικροουμενες αποψεις σχεδον για ολες τις πτυχες της ωριαιας.
hattie23 ο καθένας εξασκεί την τέχνη του με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Γι αυτό σας παροτρύνουμε να ψάξετε. έχεις για παράδειγμα χάρτες μηνών, κάνε τον κόπο και μελέτησε, αν όχι όλους κάποιους από αυτούς και δες αν και πως εμπλέκονται οι εξωκρόνιοι και βγάλε τα δικα σου συμπεράσματα.
Δεν νομίζω να άφησα κάτι αναπάντητο, αν υπάρχει κάτι τα ξαναλέμε.Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 21-11-2011 at 11:39 AM. Reason: Η στραβομάρα μου.
-
21-11-2011, 12:30 PM #6
Τίνα μου,
συμφωνώ μαζί σου φυσικά ότι ένα ωριαίο λέει πολύ περισσότερα πράγματα και συμφωνώ επίσης με όσα λες για το τρίγωνο Ήλιου/Ουρανού. Η μικρή διαφωνία μας ήταν για ένα επιμέρους "τεχνικό" θέμα και θέλω να ξαναπώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο σου. Η μελέτη του συγκεκριμένου ωριαίου ήταν και για μένα μια καλή εμπειρία.
-
23-11-2011, 10:57 PM #7
Ακομη και για μενα που δεν ειναι ολα τα παραπανω ευνοητα, καθως δεν ειμαι γερη μαθητρια, ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα. Μεσα απο αυτη τη διαδικασια, αν μη τι αλλο, βοηθουμαστε εξαιρετικα, τουλαχιστον στο να μην ειμαστε κοντοφθαλμοι. Ευχαριστουμε!
-
24-11-2011, 09:45 AM #8
Τόνια μου, δεν νομίζω ότι δεν είσαι γερή μαθήτρια, είσαι απλώς νέα μαθήτρια και το θέμα είναι λίγο πιο εξειδικευμένο. Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάς πληροφορίες για ένα θέμα που δεν κατέχεις, (όπως βλέπεις και εμείς ψαχνόμαστε ακόμη) γι αυτό σ' ευχαριστώ διπλά για το σχόλιο σου.
-
26-11-2011, 01:16 PM #9
Τίνα μου,
Θερμά συγχαρητήρια για το όπως πάντα μεστό και κατατοπιστικό αρθρο σου.
-
26-11-2011, 05:11 PM #10
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.