- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Εκλειψη ηλίου στον 7ο οικο
-
16-11-2011, 12:48 PM #11
Αν χρησιμοποιώ συχνά παραδείγματα από την πολιτική αστρολογία είναι επειδή είναι κοινά σε όλους μας. Είναι και μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις προσωπικές αναλύσεις.
Τώρα στην επισήμανση σου, το θέμα του χρέους είναι μεγάλη ιστορία που είχε ξεκινήσει πολύ πριν. Γνωρίζεις Τίνα ότι οι εκλείψεις ακολουθούν ένα σχεδόν 19ετή κύκλο. Ουσιαστικά ο κύκλος που ολοκληρώνεται στις μέρες μας (βασικά το 2012) είχε ξεκινήσει στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 κι αν θέλουμε να πάρουμε και τον προηγούμενο κύκλο, στις αρχές της Μεταπολίτευσης.
Αν θεωρήσουμε την αρχή του κύκλου κάτι σαν τη «Νέα Σελήνη», τότε η έκλειψη στα τέλη του 2003 ήταν κάτι σαν την «Πανσέληνο». Το πρόβλημα είχε γίνει φανερό, εμείς νομίσαμε ότι κάτι αλλάξαμε αλλά στην ουσία μείναμε ίδιοι. Τώρα πια, στο τέλος του κύκλου, διόρθωση δεν μπορεί να γίνει, ούτε μπαλώματα. Χρειάζεται αλλαγή πορείας και αυτό είναι πάντα το ζητούμενο σ’ ένα καινούργιο κύκλο που ανοίγεται μπροστά μας. Μόνο που η πορεία αυτή θα χαραχτεί έχοντας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του κύκλου που κλείνει.
-
16-11-2011, 03:32 PM #12
Ευχαριστώ για την καθοδήγηση Δημήτρη, είναι σημαντική αλλά μάλλον για το επίπεδο γνώσης που έχω δεν φτάνει.Θα διαβάσω και θα απευθυνθώ πάλι στά μέλη για βοήθεια.Είστε πολύ καλή παρέα και μέσα από παραδείγματα παρακινούμε να γνωρίσω τον κόσμο της αστρολογίας.
-
19-11-2011, 05:04 PM #13
Re: Εκλειψη ηλίου στον 7ο οικο
εμενα θα με επηρεασει η εκλειψη που η ακμη του 7ου οικου μου ειναι στις 6.56 του Τοξοτη και ο προοδευτικος ηλιος στην 7η μοιρα των διδυμων?Θα λειτουργησει και στον 6ο και στον 7ο οικο?Επισης η εκλειψη θα κανει τριγωνο προς την γενεθλια αφροδιτη μου στις 3.24 του Κριου?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
19-11-2011, 06:19 PM #14
Προσωπική μου άποψη είναι ότι συνήθως η επιρροή είναι μεγαλύτερη όταν οι πλανήτες, γενέθλιοι και προοδευτικοί απέχουν 3ο .
Ο 7ος είναι γωνιακός και επιτρέπει 5 μοίρες απόκλιση.Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα λειτουργήσει και στους δύο οίκους.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
19-11-2011, 08:10 PM #15
Δηλαδη δεν θα επηρεασει τοσο εντονα τον προοδευτικο ηλιο επειδη ειναι πανω απο 3 μοιρες η ανοχη..?Μακαρι να ειναι επιβοηθητικη η εκλειψη στον 7ο οικο λογω και του τριγωνου της με την Αφροδιτη μου ( να μην με επηρεασει για κακο)και να μην δημιουργησει και κανενα προβλημα υγειας λογω 6ου οικου
Αληθεια ο αναδρομος ερμης στον 7ο που ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπου μου και τον 5ου μου πως θα με επηρεασει ,που εγω εχω γεννηθει και με αναδρομο Ερμη?Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
19-11-2011, 08:23 PM #16
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.