s
Αγαπάμε την Αστρολογία και Πάμε Αστρολογία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
    Όνομα:
    Βασίλης
    Καλημέρα κι από μένα στην παρέα σας... Γεγονός είναι ότι η δημιουργία του Συλλόγου αποτέλεσε θετικό έναυσμα για την επαναδραστηριοποίηση πολλών ανθρώπων στον αστρολογικό χώρο. Είτε ανήκει κανείς στο Σύλλογο είτε όχι, όπως συμβαίνει με μένα, το σίγουρο είναι ότι επηρέασε τα πράγματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να ξυπνήσουν ιδέες και να βγούμε από τη ραστώνη. Υπό την έννοια αυτή κάθε τι καινούριο είναι σημαντικό, γιατί ανακατεύει τα πράγματα και οδηγεί σε δραστηριοποίηση και άνοδο του επιπέδου. Επιμέρους αδυναμίες πάντα υπάρχουν βέβαια, αλλά υπάρχει πάντα κι η ελπίδα ότι θα διορθωθούν στην πορεία.

Υπό αυτή την έννοια εύχομαι καλή επιτυχία στο Σύλλογο αλλά και γενικότερα σε όλες τις τυχόν άλλες συλλογικές προσπάθειες που θα δημιουργηθούν στο χώρο. Κάθε τι προς την κατεύθυνση της συνεργασίας είναι πάντα θετικό.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Τίνα
    Μυρτώ και Βασίλη τα λόγια σας είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά. Γενικά πιστεύω πως όταν υπάρχει καλή διάθεση, ενθάρρυνση και ομαδικότητα σπάνια αποτυγχάνει μια προσπάθεια σε όλους τους τομείς.

Το συνέδριο πήγε αρκετά καλά με γνώμονα πως ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εμάς αλλά και για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, ενδεχομένως και λάθη από εμάς και πολύ τρακ,τρακ,τρακ όπως έλεγε και ο Σταύρος Παράβας στην ταινία "Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας". Χέρια, πόδια, σαγόνια κάποιων έτρεμαν λίγο παραπάνω όμως από τα μηνύματα που δεχτήκαμε αν όχι όλοι οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι. Κάποια στιγμή, την 2η ημέρα του συνέδριου είχαμε και διακοπή ρεύματος για περισσότερο από μισή ώρα, δεν βαριέστε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Προσωπική μου άποψη είναι πως δείξαμε την αγάπη μας για την αστρολογία, επαγγελματισμό και καλή διάθεση κι αυτό για αρχή εμένα μου είναι αρκετό. Να ευχαριστήσω προσωπικά όλη την ομάδα του συλλόγου, φίλους και συναδελφους, τον Σωκράτη (ξέρει εκείνος το λόγο), τις μαθήτριες μου που παρευρέθησαν και με στήριξαν, όλους όσους είδαν με θετικό μάτι την κίνηση, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά την αγαπημένη μου αδερφή και δασκάλα Εβίτα Ζαχαριάδου (η οποία ήταν "άπαιχτη" στο συνέδριο ) για αμέτρητους λόγους.

Θέλω να πιστεύω πως κι άλλοι εραστές της αστρολογίας θα ενταχθούν στο σύλλογο μας γιατί σύλλογος δεν είναι μόνο οι αστρολόγοι αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την αστρολογία. Κλείνοντας θα δανειστώ την τελευταία φράση του Βασίλη που μου άρεσε πολύ "Κάθε τι προς την κατεύθυνση της συνεργασίας είναι πάντα θετικό".

Καλό μεσημέρι!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)