- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 50
Thread: Διελεύσεις Ουρανού
-
13-11-2011, 03:33 PM #31
Θεωρώ χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά και στο άρθρο του κ. Άρχου για τους πλανήτες εκτός ορίων.
Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Έχω την εντύπωση ότι ο Ουρανός σας είναι εκτός ορίων.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
14-11-2011, 10:14 PM #32
και μια και θιξατε το θεμα συνοδος-διελευση ουρανου,να ρωτησω και εγω.εκτος οικος στον κριο,αρησ συνοδος κρονος[αρησ 13,28 κρονος11,38]τον κριο.η διελευση του ουρανου απο τον κριο πως θα μπορουσα να την ερμηνευσω.οταν θα κανει συνοδο ο ουρανοσ με αρη π.χ.ατυχημα.
''Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας''...........
-
14-11-2011, 11:51 PM #33Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
15-11-2011, 01:18 AM #34
Οταν ο διελαυνων ουρανος στον 11ο κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο ουρανο απο τον 8ο και τον Δια απο τον 2ο τι συμβαινει?και οταν ο Διελαυνων Πλουτωνας στον 8ο κανει συνοδο με τον γενεθλιο Ουρανο και αντιθεση με τον γενεθλιο Δια τοτε?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
15-11-2011, 10:07 AM #35
Εσείς έχετε μία γενέθλια αντίθεση Δία-Ουρανού και στους οίκους 2ο-8ο. Πώς βιώνετε αυτή την αντίθεση σε προσωπικό επίπεδο? Εννοώ μ' αυτό, έχετε βρει τη χρυσή τομή της αντίθεσης?
Όταν από διέλευση ο Ουρανός θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την αντίθεση θα δημιουργηθεί Τ-τετράγωνο και θα κληθείτε να τη διαχειριστείτε . Με λίγα λόγια ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χρειάζεται κάποιες αναπροσαρμογές. Το ίδιο δηλώνει και ο Πλούτωνας στον 8ο.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
15-11-2011, 12:46 PM #36
Astrotrella καλημέρα σου. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μία αντίθεση στον άξονα 2ου\8ου , σαφώς και είναι σχετική με τα οικονομικά , όπως σωστά επεσήμανε η alkmini , αλλά ο άξονας αυτός σχετίζεται και με άλλες σοβαρές πτυχές της ζωής μας, ίσως και πιο σημαντικές. Λαμβάνοντας υπόψη μου τις θέσεις των πλανητών σου, θα πρέπει να είσαι 21 χρονών. Η λογική μου , μου λέει ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι οι οικονομικοί πόροι , η ασφάλεια η κάποιο δάνειο που θα σε απασχολήσουν.
Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας τον χάρτη σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γενέθλια αντίθεση έχει μια αχαλίνωτη σφοδρότητα και υπόσχεται μια ποικιλία εμπειριών γύρω από τα θέματα που κυβερνά ο άξονας 2ου \8ου . Ο Ουρανός στον 8ο είναι μία θέση που μπορεί να δείχνει ότι έχεις να βιώσεις κάποιες ιδιόμορφες εσωτερικές αποκαλύψεις και μεταστροφές. Κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες. Ο Δίας στον 2ο είναι μια ευνοϊκή θέση, που σε βοηθά να έχεις μια καλή σχέση με τις αξίες, τον υλικό κόσμο και τις απολαύσεις. Ο συνδυασμός της αντίθεσης των δύο πλανητών, μας ειδοποιεί, πιθανόν, για κάποιου είδους υπερβολής ή έστω για κάποια μπλοκαρίσματα στην διαχείριση των θεμάτων του άξονα.
Βάσει της ηλικίας σου, νομίζω πως είναι περισσότερο η στιγμή που θα έρθεις σε πιο στενή επαφή με την παρόρμηση της λιμπιντικής σου ενέργειας και τον κόσμο των εντελώς προσωπικών κατευθύνσεων στον τομέα αυτό. Ο διελαύνον Ουρανός από τον 11ο και Κριό, σχηματίζοντας ταυ-τετραγώνου προς την αντίθεση Δία\Ουρανού σε 2ο\8ο και σε συνδυασμό με τα 21 σου χρόνια, θα έλεγα ότι σηματοδοτούν μια περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε σχέση με τον εαυτό σου, τις αξίες σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου και τον εσώτερο εαυτό σου. Τον τρόπο που όλα αυτά τα προβάλεις ή τα διαχειρίζεσαι στον χώρο που κοινωνικοποιείσαι.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-11-2011, 12:56 PM #37
οι οψεισ με τουσ αλλουσ πλανητες ειναι κρονοσ εξαγωνο βετρεξ και τριγωνο μεσουρανημα και αρης
εξαγωνο ερμη,αφροδιτη,βερτεξ.ερμησ αφροδιτη στον 4 οικο υδροχοο,βερτεξ στον 8 και στους διδυμους,μεσουρανημα στον λεοντα.''Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας''...........
-
15-11-2011, 02:22 PM #38
Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δημιουργεί κάποια ένταση στα θέματα του 6ου και του οίκου που κυβερνά ο Κρόνος σας, πιθανόν τον 3ο οίκο σας(επικοινωνία προφορική ή γραπτή, αδέλφια αν υπάρχουν, μάθηση ...).
Ο Κρόνος μπλοκάρει τον Άρη σας(δράση, πρωτοβουλία, θάρρος,...). Σκέφτεστε να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα (Άρης στον Κριό) και ο Κρόνος σας φωνάζει : "Πού πας? Είσαι έτοιμη? Μπορείς να αναλάβεις κάτι τέτοιο?". Και να σταματάτε πριν καν ξεκινήσετε.
Ίσως να συμβαίνει και ακριβώς το αντίθετο, να μπαίνετε με φόρα σε νέα σχέδια χωρίς να υπολογίσετε κάποια εμπόδια που ίσως παρουσιαστούν.
Ο Άρης σας είναι πιο ισχυρός από τον Κρόνο και μάλλον υπερισχύει των εμποδίων που ορθώνονται μπροστά σας.
Ο Ουρανός με τη διέλευσή του προσπαθεί , κατά τη γνώμη μου, να σας ξεσηκώσει, να κάνετε κάτι διαφορετικό απ' ότι συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Σε όλα βέβαια με μέτρο.
Οι θετικές όψεις της συνόδου δείχνουν ότι, αν διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια του Ουρανού, θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
16-11-2011, 12:33 AM #39
αληθεια ειναι πως πιστευα και εγω οτι πιο πολυ θα με επηρεασουν αυτες οι οψεις κυριως σε θεματα αξιων αυτοπεποιθησης 2ος οικος και στον ψυχισμο μου στην σεξουαλικοτητα αλλα και τα οικονομικα μεσω αλλως παιζουν κυριως των γονιων μου..Μετα οι αλλαγες οσων αφορα εμενα, του εαυτου μου (και οχι γεγονοτων στην ζωη μου πιο πολυ) εχουν ξεκινησει απο το 2008 με την εισοδο του Πλουτωνα στον 8ο οικο μου, μετεπειτα με το τετραγωνο του Πλουτωνα με την Αφροδιτη μου και τωρα με την συνοδο του Ουρανου με την Αφροδιτη μου, και μεσα στο 2012 θα γινουν αυτες οι οψεις που σας ειπα που πιστευω θα κορυφοσουν ολο αυτο το πραγμα.Μετα απο αυτες τις διελευσεις μεσα σε λιγα χρονια νομιζω οτι εχω γινει μια αλλη, οτι ανακαλυψα τα Πλουτωνια χαρακτηριστικα που εχω στο ωροσκοπιο μου και που δεν ειχα καταλαβει οτι ειχα..Αλλα κατι αλλο θα ηθελα να σας ρωτησω με ολες αυτες τις δυσκολες οψεις θα μπορεσω να θεμελιωσω μια σταθερη κατασταση τα επομενα χρονια, μια δουλεια ,μια σχεση,σχεδια,νεα ξεκινηματα?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
16-11-2011, 12:45 AM #40
Εσείς έχετε μία γενέθλια αντίθεση Δία-Ουρανού και στους οίκους 2ο-8ο. Πώς βιώνετε αυτή την αντίθεση σε προσωπικό επίπεδο? Εννοώ μ' αυτό, έχετε βρει τη χρυσή τομή της αντίθεσης?
Όταν από διέλευση ο Ουρανός θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την αντίθεση θα δημιουργηθεί Τ-τετράγωνο και θα κληθείτε να τη διαχειριστείτε . Με λίγα λόγια ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χρειάζεται κάποιες αναπροσαρμογές. Το ίδιο δηλώνει και ο Πλούτωνας στον 8ο.
Πιστευω οτι περισσοτερο αυτη η οψη στο συγκεκριμενο αξονα δειχνει μια αντιφατικοτητα προς στον τροπο που διαχειριζομαι τα θεματα 2ου/8ου απ την μια ακρατη γεναιοδωρια ,ξαφνικες σπαταλες αγαπη για την πολυτελεια και απ την αλλη φοβερη τσιγκουνια, ανασφαλεια, και ολα αυτα και σε υλικο και σε συναισθηματικο επιπεδο..Απ την μια διαθεση για αυτονομηση οικονομικη και συναισθηματικη ,απ την αλλη εξαρτηση απ τους αλλους.Εκρηκτικος ερωτισμος, ξαφνικες ερωτικες επιθυμιες ,γουστα που δεν εξωτερικευεται αν δεν αισθανθω πρωτα ασφαλης με τον αλλον..Περιεργια πειραματισμος στο σεξ, διαστηματα με υπερβολικη ενασχοληση μαζι του και αλλα διαστηματα με μεγαλη αποχη..Ταση προς την ΙντριγκαΤο σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.