s
Διελεύσεις Κρόνου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 51
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Quote Originally Posted by ligero View Post
    Καλησπέρα και από μένα,

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε απορία μου;;;;
    Έχω Σελήνη στο 12ο οίκο στις 23 του Αιγόκερου και σε λίγο ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο!
    Πως ερμηνεύεται αυτό;;
    Έχει κάποια σημασία ο γενέθλιος Κρόνος (13ο Παρθένου - ακμή του 8ου);;;
    Από γενέθλιο δεν υπάρχει αντίστοιχη όψη.

Ευχαριστώ Πολύ!

Αν καταλαβα καλα, στο γενεθλιο εχεις τριγωνο σεληνης κρονου με την πιο οριακη ανοχη βεβαια.

Η οψη αυτη υπερτερει της διελευσης κι αυτο σημαινει, οτι η επιδραση του τετραγωνου μειωνεται
    μερικως.

Επισης πρεπει να λαβεις υπ οψιν σου οτι ο κρονος ειναι κυβερνητης του αιγοκερω, πραγμα που σημαινει οτι ειναι <συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια>. Ξερεις δηλαδη πως ν αντιμετωπισεις τα γεγονοτα, αν υπαρξουν.

Όνομα:
    Ligero
    Ευχαριστώ για την απάντηση Savigi.
    Η αλήθεια είναι ότι από γενέθλιο δεν έχω όψη Σελήνης-Κρόνου.
    Όσο για τον Κρόνο και ότι είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια μάλλον έχεις δίκιο!
    Η ακμή του πρώτου οίκου μου είναι στην 28η μοίρα του Αιγόκερου αλλά η Σελήνη 'προτίμησε' τον 12ο οίκο!!!
    Ο προβληματισμός μου ήταν η όποια πιθανή αναστάτωση που μπορεί να φέρει το τετράγωνο αυτό από τον 12ο οίκο (αν τα καταλαβαίνω καλά) και βέβαια σε αντίθεση με τον 6ο μου οίκο (που είναι στον Καρκίνο -επειδή το τετράγωνο γίνεται με την Σελήνη!).
    Από πρόοδο δεν είδα κάτι εκτός από τον προοδευμένο Άρη μέσα στον 6ο στην 19η του Καρκίνου που κάνει τρίγωνο με Μεσουράνημα.
    Υγεία ή εργασιακές σχέσεις λοιπόν;;;

Quote Originally Posted by ligero View Post
    Η ακμή του πρώτου οίκου μου είναι στην 28η μοίρα του Αιγόκερου αλλά η Σελήνη 'προτίμησε' τον 12ο οίκο!!!
    Ο προβληματισμός μου ήταν η όποια πιθανή αναστάτωση που μπορεί να φέρει το τετράγωνο αυτό από τον 12ο οίκο (αν τα καταλαβαίνω καλά) και βέβαια σε αντίθεση με τον 6ο μου οίκο (που είναι στον Καρκίνο -επειδή το τετράγωνο γίνεται με την Σελήνη!).
    Από πρόοδο δεν είδα κάτι εκτός από τον προοδευμένο Άρη μέσα στον 6ο στην 19η του Καρκίνου που κάνει τρίγωνο με Μεσουράνημα.
    Υγεία ή εργασιακές σχέσεις λοιπόν;;;
    Η Σελήνη σας, αγαπητή ligero, μπορεί να βρίσκεται στο 12ο οίκο, αλλά απέχει 5ο από τον Ωροσκόπο. Αυτό σημαίνει ότι ενεργεί και στον 1ο οίκο.

Μία Σελήνη στον Αιγόκερω μας δείχνει μία μητέρα με πολλές υποχρεώσεις ή ευθύνες ή ιδιαίτερα προσγειωμένη, φιλόδοξη, με μελαγχολική διάθεση και που συγκρατεί τα συναισθήματά της και δεν τα φανερώνει στους άλλους. Στο 12ο ενισχύεται η τάση της απομόνωσης και εσωστρέφειας.

Λέγεται πως οι πλανήτες στο 12ο δείχνουν και το στάδιο κύησης και τις τότε συνθήκες.

Ο Κρόνος από διέλευση βρίσκεται πιθανότατα στον 9ο ή 10ο οίκο σας και από κει έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει τη Σελήνη σας.

Ο Κρόνος στο Ζυγό ζητά από όλους μας να είμαστε τίμιοι, δίκαιοι, αξιοπρεπείς και συνεπείς στις σχέσεις μας( προσωπικές και επαγγελματικές) και στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτές.

Από σας διερχόμενος από τον 9ο ή 10ο οίκο σας ζητά να τα εφαρμόσετε στα επαγγελματικά σας(αν εργάζεστε - 10ος), σε θέματα σπουδών(9ος) ,δηλαδή στα θέματα του οίκου που διέρχεται ο Κρόνος. Πιθανόν αυξημένες υποχρεώσεις να επηρεάζουν τις κοινωνικές σας επαφές ή σύντροφο ή σοβαρή σχέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αισθάνεστε μόνη ή απόμακρη από τους άλλους.
    ( Όλα τα παραπάνω γράφονται σε υποθετικό επίπεδο, γιατί μπορεί σε σας να λειτουργεί διαφορετικά το συγκεκριμένο τετράγωνο).

Όνομα:
    Ligero
    Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως η Σελήνη που απέχει 5ο μοίρες (στο δικό μου χάρτη λειτουργεί και στον πρώτο οικο)!
    ΟΚρόνος σε διέλευση όντως βρίσκεται τώρα στην ακμή του 9ου οίκου.
    Ευχαριστώ για την βοήθεια!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το τι μπορει να φερει η διελευση που δεχομαι αυτη την στιγμη.Ο διελαυνων κρονος βρισκεται στον 3ο γενεθλιο οικο μου στην παρθενο και κανει εξαγωνο με τον γενεθλιο ερμη στον 1ο οικο μου στον λεοντα.Επισης η προοδευτικη σεληνη ειναι σε οψη χιαστι με τον ερμη.(δεν ξερω αν λαμβανουμε υποψην τις οψεις χιαστι απο προοδο).και στο ηλιακο τοξο επισης ο ερμης του τοξου βρισκεται σε εξαγωνο με τον γενεθλιο αρη του 12ου οικου.Βεβαια στον γενεθλιο δεν υπαρχει αυτη η οψη που ανεφερα.Τι μπορει να φερει σαν γεγονος αυτη η διελευση μεταξυ 3ου και 1ου οικου__?

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ...επισης η προοδευτικη σεληνη ειναι σε οψη χιαστι με τον ερμη.(δεν ξερω αν λαμβανουμε υποψην τις οψεις χιαστι απο προοδο)....
    Η προοδευτική σελήνη σε όψη χιαστί με τον ερμή μας δείχνει ότι υπάρχει κάποιο άτομο από το άμεσο περιβάλλον που σας δημιουργεί ένταση και πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφωνίες ή καβγάδες μεταξύ σας.
    κάποια ιδέα μπορούμε να πάρουμε βλέποντας ποιον οίκο κυβερνά ο γενέθλιος ερμής .
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Εχω μια απορια..Αυτη την στιγμη και για περιπου ενα μηνα βλεπω οτι ο διελαυνων κρονος ειναι στον 3ο γενεθλιο οικο στη παρθενο και κανει εξαγωνο με το γενεθλιο βερτεξ στον 5ο οικο στον τοξοτη,και οψη τριγωνου με τον βορειο δεσμο στους διδυμους στον 11ο οικο μου.Τον εχω παρει απο φοβο αυτον τον κρονο και δεν ξερω αν σηματοδοτουν αυτες οι οψεις καλο η κακο..

Όνομα:
    Σωκράτης
    Το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε αβίαστα έτσι όπως περιγράφεις την οικοθεσία σου είναι ότι έχεις ωροσκόπο Λέοντα και εμπεριεχόμενο τον 2ο. Σωστά;

Οι όψεις οι συγκεκριμένες είναι άνευ σημασίας αλλά ο αστρολόγος Δημήτρης Αντωνιάδης (atrapos) κάτι θα έχει να μας πει παραπάνω για τους δεσμούς. Δημήτρη μη μου πετάξεις κανα μπαλάκι πίσω

Από την γενικότερη ανασφάλειά σου σου με τον Κρόνο, τρέμω να υποθέσω ότι είσαι παιδί του 81-83 και κάτι, και ο τρανζιτ Κρόνος ίσως ακουμπάει ήδη τον γεν. Πλούτωνά σου. Ψ υ χ ρ α ι μ ί α όλοι μέσα στο φόρουμ γράφουν ότι είναι μια σύνθεση η αστρολογία. Πρέπει να δει κάποιος αναλυτικά, το λιγότερο τα προοδευτικά σου με δευτευρεύουσες κατευθύνσεις και ακόμα περισσότερο τους προχωρημένους πλανήτες του Ηλ. Τόξου.

Όνομα:
    Έρρικα
    τώρα που ο κρόνος είναι στο ζυγό, διανύει τον 11ο οίκο μου και
    έχει σχηματισει με πλανήτες του 1ου οίκου μου 6 εξάγωνα τα 2 χρόνια αυτά.....

ωστόσο, δεν έχω αισθανθεί την παρουσία του..
    μήπως το εξάγωνο δεν είναι και το τόσο ισχυρή όψη στις διελεύσεις του κρόνου;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Σας ευχαριστω για την απαντηση σας!Eχετε απολυτο δικιο ειμαι κρονοφοβικη!Ειμαι το 83, ο ωροσκοπος ειναι λεοντας,στον 2ο οικο βρισκεται η αφροδιτη στην παρθενο,και στον 3ο οικο ο κρονος 28 ΄18 και ο πλουτωνας 26΄49 στην επισης στην παρθενο.Τον αλλο μηνα βλεπω οτι κανει συνοδο με τον γενεθλιο πλουτωνα,συνοδο με τον γενεθλιο κρονο ,εξαγωνο με τον ποσειδωνα του 5ου.Η οψη κρονου συνοδος πλουτωνας και εξαγωνου με ποσειδωνα υπαρχει και στον γενεθλιο χαρτη.Με τι θα ερθω και παλι αντιμετωπη?

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)