s
Πλανήτες χωρίς όψεις - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 64 of 64
    Δύσκολη μέρα σήμερα....

Στο στάδιο γνώσης που βρίσκονται οι ερωτώντες (που δεν είναι σίγουροι για το αν κάνουν όψεις οι πλανήτες τους ή όχι) , γνώμη μου είναι ότι το να ψάχνουν τα μεσοδιαστήματα, είναι σαν να δίνουμε λύσεις τριτοβάθμιας εξίσωσης στις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Έχω την προσωπική άποψη ότι η κατάσταση του κυβερνήτη ενός πλανήτη δίχως όψεις, έχει αρκετά να μας πει και στο γενέθλιο χάρτη και στις διελεύσεις. Τουλάχιστον σε ένα πρώτο επίπεδο.

Είμαι σίγουρη ότι η επόμενη ερώτηση θα είναι : «Και πως βρίσκουμε τα μεσοδιαστήματα;» «Τα μεσοδιαστήματα προοδεύουν;» «η όψη χιαστί προς το μεσοδιάστημα ισχύει;»
    Κα. katiakiss δεν έχω σκοπό να σας ρωτήσω για τα μεσοδιαστήματα.
    Είμαι πιστεύω σε θέση να αντιληφθώ πως απαιτείται κάποιο διάβασμα πριν την ερώτηση.

Θα μου επιτρέψετε να διατηρώ κάποιες ενστάση σχετικά με την
    αντιληπτική ικανότητα
    ενός τρίτου. Για κάποιο λόγο τη θεωρώ απευθείας ανάλογη της επεξηγηματικής ικανότητας του πρώτου.

Μια δεύτερη ένσταση στο παράδειγμά σας
    είναι σαν να δίνουμε λύσεις τριτοβάθμιας εξίσωσης στις πρώτες τάξεις του δημοτικού
    Μακάρι η επιστήμη της αστρολογίας να ήταν τόσο απόλυτη όσο αυτή των μαθηματικών. Για κάποιο λόγο πιστεύω πως αφορά κυρίως στην εμπειρία των ενασχολουμένων με αυτή. Και ακριβώς σε αυτή την εμπειρία απευθύνθηκα αρχικά μιας και το να εντοπίσω και να διαβάσω τις θεωρίες που κυκλοφορούν ήταν το μόνο εύκολο.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αρχικά προέχει η κατανόηση του μηνύματος ενός πλανήτη δίχως όψεις σε έναν γενέθλιο χάρτη και όχι ο τρόπος να τον ελέγξουμε.
    Ίσως αναλόγως να όφειλα να εκφράσω την απορία μου εξ' αρχής. Οπότε επιτρέψατέ μου να αναδιατυπώσω.
    Βάσει της εμπειρίας σας και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, θα λέγατε πως ένας πλανήτης ή ακόμα και κάποιο θεωρητικό σημείο χωρίς Πτολεμαϊκές όψεις σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο έχει πρωτεύουσα σημασία στην κατανόησή του ή θα το αναλύατε σε δεύτερη ή ακόμα και τρίτη φάση;

Λένα,
    επαγγελματίας αρχάρια

Όνομα:
    Κάτια
    Αγαπητή Λένα , δεν έχετε τοποθετηθεί ορθά. Δεν διατύπωσα ποτέ «την αντιληπτική ικανότητα» , αλλά «την επί του θέματος αντιληπτική ικανότητα» , κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό!
    Η αστρολογία σε καμία περίπτωση δεν είναι επιστήμη και τέλος , έχω ήδη απαντήσει στην ερώτησή σας.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Θα μου επιτρέψετε σε κάθε περίπτωση να έχω τη δική μου άποψη περί επιστήμης όπως και την αντίληψη περί ορθότητας έκφρασης και εννοιών.

Επίσης καλή σας συνέχεια.

Re: Πλανήτες χωρίς όψεις

Καλησπερα οταν σε ενα γενεθλιο χαρτη ο κρονος δεν κανει καθολου οψεις τι γινεται?

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)