- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Πάμε Αστρολογία
-
06-11-2011, 01:59 AM #11
Καιρό ήθελα να συμμετέχω και εγώ σε αυτά τα ατέρμονα μπλα μπλα και μου δίνεις την ευκαιρία.
Ο επαγγελματίας πρέπει να αμοίβεται. Όποιος όμως γράφει ημερήσια το βουλώνει και δεν το παίζει ότι πασχίζω για να ενημερώσει τον κόσμο για την μη αξιοπιστία τους. Κι εγώ δούλευα στο 90 και έγραφα ημερήσια αλλά έκανα την επιλογή μου να σταματήσω και ας έχασα χρήματα. Τώρα ομως, για να το συνδέσω με το τελευταίο που δεν το τσάκωσες μπορώ ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κάνω προτάσεις του στυλ. Ορίστε αγαπητοί φίλοι. Όπως και εμείς σε άλλες εποχές παλαιότερες, έντιμα και σταράτα κόψαμε τις μπούρδες, εσείς ή αποφασίστε να πείτε όχι στους επιχειρηματίες (το άλλο με τον Τοτό; ) ή βρείτε τρόπους αφού ίσως να "πεινάσετε" να πείσετε τους επιχειρηματίες να κάνουν τα αυτονόητα. Να ΜΗΝ κοροιδεύουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας αστρολόγους.
Διότι ο αστρολόγος ιδεολόγος θα εκτιμηθεί -κατά την άποψή μου- περισσότερο από τον λαοπλάνο αστρολόγο.
Ένας ισχυρός ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Σύλλογος αστρολόγων, μπορεί να διεκδικήσει όταν μάλιστα έχει δίκιο και άσε τους επιχειρηματίες να κλείνουν ένα έναν σάιτ και περιοδικά. Γιατί ποιος θα τους καλύψει με κείμενα; Ο νέος δημοσιογράφος που γράφει τις νεκρολογίες στις εφημερίδες; Επιστροφή στο παρελθόν; Η ίδια η Βλάχου τα έλεγε.
Ένας όμως σύλλογος ΠΙΟΝΙ είναι καταδικασμένος. Εξού και στην χαραυγή του 2012 γίνεται προσπάθεια. Στις όσες παλαιότερες έγιναν, όλες αποτυχημένες, και οι πέτρες γνωρίζουν ότι είτε φαγώθηκαν οι αστρολόγοι για τις καρέκλες, είτε γιατί δεν είχαν τα κότσια να πουν όχι στους "σπόνσορες".
Όλα αυτά γράφονται με καλή διάθεση από έναν άνθρωπο που έβαλε ένα λιθαράκι στο χώρο. Εάν χαρακτηριστούν "διασπαστικά" και ακολουθηθούν μέθοδοι παρελθόντος "Αποφασίζουμε και διατάζουμε" θα πάει άφαντο το πλοίο.
Υ.Γ. Επικοδομητικές συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος δεν θα έλεγα ότι είναι τρυπάκι και επειδή με γνωρίζεις καλά και ξέρεις ότι τα λέω έξω από τα δόντια γιατί δεν έχω συμφέροντα σου θυμίζω τη φράση σου "οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν λένε τα καλύτερα για σένα". Την έγραψα κομψά.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-11-2011, 12:09 PM #12
Μάλιστα δηλαδή αν κατάλαβα καλά όποιος γράφει ή έχει γράψει ημερήσιες προβλέψεις το βουλώνει και δεν δικαιούται να ενημερώσει ή να μιλήσει στον κόσμο για το τι είναι η αστρολογία;
Αν εννοείς αυτό, τότε να σου πως μου έγινε πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι για να λέω τις ημερήσιες προβλέψεις και σκέφτομαι να την αποδεχτώ. Αν πιστεύεις πως μια τέτοιους είδους συνεργασία με κάνει "λαοπλάνο αστρολόγο" ή μου στερεί το δικαίωμα να λέω για το τι είναι και τι προσφέρει η αστρολογία (πέραν της πρόβλεψης) πηγαίνω πάσο γιατί απλά διαφωνώ.
Η εγκυρότητα των ημερήσιων προβλέψεων είναι ίδια με αυτή των εβδομαδιαίων και των μηνιαίων αφού μιλάμε μόνο για το ηλιακό ζώδιο, αυτό πλέον το γνωρίζουμε όλοι. Όμως όλα αυτά τι σχέση έχουν με το σύλλογο ή το συνέδριο δεν έχω καταλάβει. Σου χρέωσε κανείς κάτι παρόμοιο; Σε κατηγόρησε κανείς για λαοπλάνο αστρολόγο, σου είπε κανείς ότι δεν έχεις προσφέρει στον αστρολογικό χώρο; Γιατί σ' αυτή την περίπτωση κι εγώ μαζί σου.
Ναι, γνωρίζω πως δεν έχεις συμφέροντα, όμως στο τρυπάκι με βάζεις όταν μου παραθέτεις λινκ με ποστ του 2006 και περιμένεις να βγω να το σχολιάσω από τη στιγμή που γνωρίζεις πως δεν είμαι ενήμερη για το τι έγινε και δεν έγινε στο παρελθόν και που σε τελική ανάλυση δεν με ενδιαφέρει.
Έχεις μια τάση να παρελθοντολογείς και μιλάς για αποτυχημένες απόπειρες και για διαμάχες που έγιναν για τις καρέκλες ενώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αφενός η ίδρυση του σύλλογου είναι γεγονός, επομένως η απόπειρα δεν είναι αποτυχημένη, αφετέρου, άσε να πλακωθούν για τις καρέκλες και το συζητάμε εκ νέου το θέμα, άλλωστε εδώ θα είμαστε πάλι.
Καταλαβαίνω τη δυσπιστία σου όμως πιστεύω πως πρέπει να δείξεις υπομονή.
-
06-11-2011, 03:09 PM #13
Βρε καλώς την
Έγραψα
Όποιος όμως γράφει ημερήσια το βουλώνει και δεν το παίζει ότι πασχίζω για να ενημερώσει τον κόσμο για την μη αξιοπιστία τους.
Απλά ελληνικά δημοτικού.
Άλλο γάλα, άλλο Καβάλα. Άλλο αστρολογία, άλλο ημερήσια μπούρδα. Ναι;
Έχεις παιδιά; Φυσικά και έχεις. Είναι μάλιστα ζωηρά και τα καταλληλότερα για το παράδειγμα που θα γράψω.
Τα διδάσκεις ότι ένα μαχαίρι έχει μια λαβή και μια λάμα; Ότι το μαχαίρι το πιάνουμε από τη λαβή και ποτέ από την λάμα γιατί θα κόψουμε τα χεράκια μας;
Πόσες φορές ένας γονιός θα χρειαστεί να επαναλάβει αυτή τη διδαχή και να προειδοποιήσει - θυμήσει ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα ειδικά εάν ένα παιδί έχει ήδη κοπεί μια φορά για να αποφύγει κακά ίσως και μοιραία;
Δεν είναι απολύτως λογικό, όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του να είναι καταδικασμένος να μην έχει μέλλον;
Εκτός εάν βάλουμε την παράμετρο "δεν πειράζει που έχεις χάσει ήδη κάποια δαχτυλάκια", όταν θα κάνεις τη νέα σου προσπάθεια με κάποιο κοφτερό αντικείμενο αγαπημένο μου παιδί εγώ δεν θα σου θυμίσω το παρελθόν.
Επαναλαμβάνω, (και δεν επανέρχομαι) γιατί δεν απευθύνομαι σε παιδί αλλά σε μια έξυπνη ενήλικα, ότι ο διάλογος, οι συμβουλές και οι προειδοποιήσεις, όταν γίνονται καλοπροαίρετα μόνο ωφέλιμοι μπορεί να είναι.
Μήπώς λοιπόν η "δυσπιστία" ξεκινάει από άλλον πυρήνα ; ; ;
Και για να αστρολογίσουμε ελάχιστα. Η αστρολογία μεταξύ άλλων στηρίζεται και στην παρατήρηση της επαναληψιμότητας των γεγονότων. Έτσι δημιουργήθηκαν οι αφορισμοί και τα μικρά στατιστικά δείγματα που μας βοηθούν όσο το δυνατόν να εξαγάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Την αγάπη μουDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-11-2011, 04:22 PM #14
Κι εγώ Σωκράτη μου έγραψα Η εγκυρότητα των ημερήσιων προβλέψεων είναι ίδια με αυτή των εβδομαδιαίων και των μηνιαίων αφού μιλάμε μόνο για το ηλιακό ζώδιο, αυτό πλέον το γνωρίζουμε όλοι.
Επίσης απλά ελληνικά δημοτικού.
Η αξιοπιστία τους αγγίζει μια μερίδα ανθρώπων και αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο.
Η Αστρολογία όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό κι αν κάποιος επιθυμεί να μιλήσει γι αυτήν και για το τι πραγματικά είναι, ακόμη κι αν έχει ασχοληθεί με τις ημερήσιες και έχει διατυμπανίσει την μη αξιοπιστία τους, θεωρώ πως έχει το δικαίωμα να το κάνει. Και σ' αυτό το σημείο ακριβώς φαντάζομαι πως είναι η διαφωνία μας.
Καλό μεσημέρι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.