s
Πλανήτες χωρίς όψεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 64

Re: Πλανήτης χωρίς όψεις

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    ο ουρανος βρισκεται στον 11 οικο , η ακμη οικου ειναι παλι στον τοξοτη και ο κυβερνιτης ειναι ο διας!!! λοιποοοον ?? καποιαν απαντηση?:embarrest:embarrest επισης

Δίας Τρίγωνο Σελήνη 2.08
    Δίας Σύνοδος Αφροδίτη 0.76
    Δίας Τρίγωνο Κρόνος 4.90
    Δίας Χιαστί Μεσουράνημα 2.13

περιμενω συμπερασμα

Είσαι και βιαστικη ε? :toung:

Πολύ επιγραμματικά προκειμένου να το ψάξεις και μόνη σου, αυτές οι όψεις δίνουν αισιόδοξο βλέμμα, με γενναιόδωρο , φιλόξενο και γοητευτικό χαρακτήρα που προσπαθεί να εξελιχθεί πνευματικά χωρίς να πετα όμως στα σύννεφα, ενώ και στη δουλειά του αν και επιθυμεί να καταξιωθεί πρέπει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις με πολλή προσοχή.

edit: γενικά πάντως καποιος πλανήτης που δεν κάνει όψεις, εχει κατά βαση πρόβλημα/δυσκολία να εκφράσει τις βασικές του ποιότητες. Πχ ο Ουρανός αν και μπορεί να έχει πρωτοποριακές ιδέες, δύσκολα θα μπορέσει να τις εξωτερικεύσει.

"Αφώτιστοι" Πλανήτες

Προσπαθώντας να βγάλω άκρη σχετικά με το τι συμβαίνει με τους πλανήτες που δε σχηματίζουν κάποια σημαντική όψη -και ειδικά με αυτούς που δε σχηματίζουν καθόλου όψεις με άλλους πλανήτες ομολογώ πως μπερδεύτηκα αρκετά...

Εσείς θεωρείτε πως έχει ουσιαστική ισχύ ένας τέτοιος πλανήτης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο με βάση την εμπειρία σας;

Σε ένα προοδευμένο χάρτη, μειώνεται ή αυξάνεται η σημασία της όψης του πλανήτη που είναι "αφώτιστος" στον γενέθλιο; Ή σε περίπτωση διέλευσης τέτοιου πλανήτη το Μεσουράνημα ή Ωροσκόπο (σε προοδευμένο);

Μεγαλη ιστορια ανοιξες. Καποτε πιστευα οτι ειχα και εγω τους περισσοτερους πλανητες στο χαρτη μου χωρις σημαντικες οψεις. Το πιστευω οτι το φαινομενο ειανι αρκετα σπανιο .Προχωρα την ανοχη των οψεων μεχρι σε ενα "ανεκτο" σημειο . Ως 10 μοιρες περιπου .Οσο πιο μικρη ειναι η ανοχη τοσο πιο εντονη θα ειναι η επιδραση της οψης ωστοσο εχω δει και το δικο μου χαρτη αλλα και αλλων οτι λαμβανουμε χαρακτηριστικα ακομα και απο οψει ςμε μεγαλυτερη ανοχη απο οτι δινουν συνηθως. Ας πουμε εγω εχω αφροδιτη στον 5ο στις 20η μοιρα του τοξοτη ,ο ουρανος βρισκεται στις 12η μοιρα του τοξοτη.Η ανοχη ειναι 8 μοιρες ωστοσο αμα ο ερωτας δεν ειναι "κεραυνοβολος" συνηθως με αφηνει παγερα αδιαφορη. Ο ποσειδωνας μου βρισκεται στην 29η μοιρα του Τοξοτη σε συνοδο επισης με ανοχη 9 μοιρων. Οχι απλα φοραω ροζ γυαλια στις σχεσεις μου αλλα πατομπουκαλα.Θα μου πεις και μονο η υπαρξη των δυο πλανητων στον 5ο ευννοει τετοια φαινομενα και ομως πιστευω οτι εξαιτιας που η δυσμοιρη τοξοτισια Αφροδιτη βρισκεται αναμεσα τους σε συνοδο ειναι η αιτια που αντι να τα δει αναλαφρα τα πραγματα τα βλεπει γρηγορα ,ροζ και παρορμητικα .Αλλωστε μια αφροδιτη στον τοξοτη δυσκολα χαμπαριαζει απο ερωτες εκτος αν δυο "σκληροι" πλανητες την βαλουν αναμεσα .

Χμμ.. Ίσως να την έψαχνα τη δουλειά με Σελήνη και Άρη του λόγου μου στην περίπτωσή σου. Άν τυχόν "παίξει" και Ουρανός κάπου εκεί σε κάποια επιστροφή θα ήσουν πρώτη θέση για roller coster.. σωστά;

Αν κοίταγες πίσω σε ημερομηνίες που σε "σημάδεψαν", μπορείς να ανακαλύψεις ένα μοτίβο σχετικά με τις θέσεις των πλανητών σου που στο γενέθλιο 'δεν είχαν να σου πουν πολλά';

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Προσπαθώντας να βγάλω άκρη σχετικά με το τι συμβαίνει με τους πλανήτες που δε σχηματίζουν κάποια σημαντική όψη -και ειδικά με αυτούς που δε σχηματίζουν καθόλου όψεις με άλλους πλανήτες ομολογώ πως μπερδεύτηκα αρκετά...

Εσείς θεωρείτε πως έχει ουσιαστική ισχύ ένας τέτοιος πλανήτης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο με βάση την εμπειρία σας;

Σε ένα προοδευμένο χάρτη, μειώνεται ή αυξάνεται η σημασία της όψης του πλανήτη που είναι "αφώτιστος" στον γενέθλιο; Ή σε περίπτωση διέλευσης τέτοιου πλανήτη το Μεσουράνημα ή Ωροσκόπο (σε προοδευμένο);
    Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε πλανήτης στο χάρτη μας έχει ένα "σκοπό". Ίσως να στέκεται μόνος στο χάρτη χωρίς όψεις, κάποια στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε από πρόοδο, είτε από κάποια έκλειψη και να μας "βγάλει" γεγονότα σημαντικά.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα
    Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Μεγαλη ιστορια ανοιξες. Καποτε πιστευα οτι ειχα και εγω τους περισσοτερους πλανητες στο χαρτη μου χωρις σημαντικες οψεις. Το πιστευω οτι το φαινομενο ειανι αρκετα σπανιο .Προχωρα την ανοχη των οψεων μεχρι σε ενα "ανεκτο" σημειο . Ως 10 μοιρες περιπου .Οσο πιο μικρη ειναι η ανοχη τοσο πιο εντονη θα ειναι η επιδραση της οψης ωστοσο εχω δει και το δικο μου χαρτη αλλα και αλλων οτι λαμβανουμε χαρακτηριστικα ακομα και απο οψει ςμε μεγαλυτερη ανοχη απο οτι δινουν συνηθως. Ας πουμε εγω εχω αφροδιτη στον 5ο στις 20η μοιρα του τοξοτη ,ο ουρανος βρισκεται στις 12η μοιρα του τοξοτη.Η ανοχη ειναι 8 μοιρες ωστοσο αμα ο ερωτας δεν ειναι "κεραυνοβολος" συνηθως με αφηνει παγερα αδιαφορη. Ο ποσειδωνας μου βρισκεται στην 29η μοιρα του Τοξοτη σε συνοδο επισης με ανοχη 9 μοιρων. Οχι απλα φοραω ροζ γυαλια στις σχεσεις μου αλλα πατομπουκαλα.Θα μου πεις και μονο η υπαρξη των δυο πλανητων στον 5ο ευννοει τετοια φαινομενα και ομως πιστευω οτι εξαιτιας που η δυσμοιρη τοξοτισια Αφροδιτη βρισκεται αναμεσα τους σε συνοδο ειναι η αιτια που αντι να τα δει αναλαφρα τα πραγματα τα βλεπει γρηγορα ,ροζ και παρορμητικα .Αλλωστε μια αφροδιτη στον τοξοτη δυσκολα χαμπαριαζει απο ερωτες εκτος αν δυο "σκληροι" πλανητες την βαλουν αναμεσα .
    Συμφωνώ και επαυξάνω! Και εγώ έχω αφροδίτη στην 9.36 του τοξότη σε σύνοδο με ήλιο(19.04)και ουρανό (18.05) στον τοξότη στον 1ο οίκο.
    Παρόλο που οι σύνοδοι με την αφροδίτη έχουν ανοχή 9 μοίρες, η επιρροή είναι εμφανέστατη στην πραγματικότητα.

Αντίστοιχα και ο δίας μου από την 14 του υδροχόου
    κάνει εξάγωνο με 5 μοίρες ανοχή με τους παραπάνω πλανήτες και
    8 μοιρες ανοχή με τη σελήνη στον τοξότη...
    αν και αδύναμη ανοχή, είναι εκπληκτικό τι τύχη δίνει εντελώς ξαφνικά και όταν ακριβώς τη χρειάζεσαι!!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Σαφως και οι προοδευτικοι χαρτες ενεργοποιουν τους πλανητες χωρις οψεις αλλα πρεπει να υπαρχει οψη στο γενεθλιο εστω και μεγαλης ανοχης για να "φανει" σε ολο του το μεγαλειο και να σε επιρεασει. Γι αυτο λεω για την ανοχη.Επειδη η δικια μου Αφροδιτη εδω και ετη βρισκεται σε "δυσκολο" ζωδιο γι ασυναισθηματισμους στον Αιγοκερω.Δεν δικαιολογειται η χαζομαρα της παρα αν κοιταξεις την γενεθλια θεση της και τους πλανητες που κανουν οψεις μαζι της . Στις συναστριες ,οποιος βαλει τον ουρανο του σε συνοδο με την αφροδιτη μου ,τα εχω χασει μαζι του απο την πρωτη στιγμη. Ετσι εξηγειτε και το κολλημα με τα αγορια του 1987

Όνομα:
    Κάτια
    Καλημέρα Κυριακάτικη! ...

Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω στην συγκεκριμένη σας αναζήτηση, είναι ότι ένας πλανήτης που δεν δέχεται καθόλου όψεις, είναι ένας «απομονωμένος» πλανήτης που διαχειρίζεται, μονοπωλιακά σχεδόν , τον οίκο που κυβερνά ή τον οίκο που βρίσκεται.
    Φανταστείτε τον κάθε χάρτη σαν έναν μηχανισμό που ο κάθε πλανήτης αποτελεί ένα εξάρτημά του. Ο πλανήτης εκείνος που δεν συνεργάζεται με κανένα «εξάρτημα» του μηχανισμού, κατά μία έννοια, είναι ένα προβληματικό εξάρτημα που δεν έχει τρόπους να απορροφήσει και να διοχετεύσει την ενέργειά του , μετέχοντας ομαλά ως μέρος του μηχανισμού.
    Ανάλογα με το αν ο πλανήτης είναι προσωπικός ή όχι , σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται , αν είναι σε έξαρση, αδυναμία ή πτώση, αν είναι ανάδρομος ή όχι και σε ποιο τμήμα του ωροσκοπίου βρίσκεται, μπορούμε να κάνουμε την αξιολόγησή μας και να κατανοήσουμε-αποκωδικοποιήσουμε το μήνυμα της θέσης του στο χάρτη.
    Last edited by katiakiss; 06-11-2011 at 11:42 AM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλημέρα Κυριακάτικη! ...

Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω στην συγκεκριμένη σας αναζήτηση, είναι ότι ένας πλανήτης που δεν δέχεται καθόλου όψεις, είναι ένας «απομονωμένος» πλανήτης που διαχειρίζεται, μονοπωλιακά σχεδόν , τον οίκο που κυβερνά ή τον οίκο που βρίσκεται.
    Φανταστείτε τον κάθε χάρτη σαν έναν μηχανισμό που ο κάθε πλανήτης αποτελεί ένα εξάρτημά του. Ο πλανήτης εκείνος που δεν συνεργάζεται με κανένα «εξάρτημα» του μηχανισμού, κατά μία έννοια, είναι ένα προβληματικό εξάρτημα που δεν έχει τρόπους να απορροφήσει και να διοχετεύσει την ενέργειά του , μετέχοντας ομαλά ως μέρος του μηχανισμού.
    Ανάλογα με το αν ο πλανήτης είναι προσωπικός ή όχι , σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται , αν είναι σε έξαρση, αδυναμία ή πτώση, αν είναι ανάδρομος ή όχι και σε ποιο τμήμα του ωροσκοπίου βρίσκεται, μπορούμε να κάνουμε την αξιολόγησή μας και να κατανοήσουμε-αποκωδικοποιήσουμε το μήνυμα της θέσης του στο χάρτη.
    Οπότε θεωρώ πως το έχετε επιβεβαιώσει.. no;
    Θέλω να πω, ο λόγος που ρώτησα αρχικά είναι ότι ανακάλυψα να υπάρχουν δύο αντίθετες 'σχολές' στο θέμα. Οι μεν να υποστηρίζουν πως ένας αφώτιστος πλανήτης είναι αδιάφορος -και ειδικά καρμικά- και η άλλη, όπως και εσείς, να τονίζουν τη σπουδαιότητα και κυριαρχία του στον Οίκο του. Θα θεωρούσατε πως ένας τέτοιος πλανήτης μπορεί και επηρρεάζει (κυβερνά με κάποια πιο αδύναμη έννοια) όμορους οίκους εφόσον δεν υπάρχουν πλανήτες σε αυτούς;

Όνομα:
    Κάτια
    Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Οπότε θεωρώ πως το έχετε επιβεβαιώσει.. no;
    Θέλω να πω, ο λόγος που ρώτησα αρχικά είναι ότι ανακάλυψα να υπάρχουν δύο αντίθετες 'σχολές' στο θέμα. Οι μεν να υποστηρίζουν πως ένας αφώτιστος πλανήτης είναι αδιάφορος -και ειδικά καρμικά- και η άλλη, όπως και εσείς, να τονίζουν τη σπουδαιότητα και κυριαρχία του στον Οίκο του. Θα θεωρούσατε πως ένας τέτοιος πλανήτης μπορεί και επηρρεάζει (κυβερνά με κάποια πιο αδύναμη έννοια) όμορους οίκους εφόσον δεν υπάρχουν πλανήτες σε αυτούς;
    Λένα, αρχικά να σου ζητήσω να αφήσουμε τον πληθυντικό ευγενείας κατά μέρος, μια και δεν πιστεύω σε αυτού του είδους την ευγένεια, αν και ωστόσο σε ευχαριστώ για την λεπτότητα.

Επί του θέματος, προσωπικά έχω την γνώμη που παραθέτω στο πιο πάνω ποστ μου. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο ερώτημα περί «όμορων» οίκων. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να φανταστώ, είναι να εννοείς αν ο εν λόγω πλανήτης απέχει μέχρι 3ο μοίρες από την ακμή του επόμενου οίκου ή μέχρι 5ο αν μιλάμε για φώτα. Τότε ναι, σαφώς και επηρεάζει.
    Συμπληρωματικά θα πω ότι σε κάθε περίπτωση η αξιολόγηση ενός τέτοιου πλανήτη εξαρτάται από το σύνολο του ωροσκοπίου.
    Για να σου δώσω ένα πρακτικό παράδειγμα, φαντάσου μία Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 7ο οίκο ενός ωροσκοπίου όπου από τον 4ο μέχρι τον 10ο οίκο δεν έχουμε κανέναν άλλο πλανήτη , εκτός από αυτή την Σελήνη που δεν κάνει καμία όψη με κανέναν πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι το δυτικό τμήμα του ωροσκοπίου το καθορίζει αυτή η Σελήνη.
    Αν τώρα συγκρίνουμε αυτόν τον χάρτη με κάποιον άλλο, που ο πλανήτης δίχως όψεις είναι ο Πλούτωνας και βρίσκεται στην Παρθένο και στον 9ο οίκο, ενώ στο δυτικό τμήμα του ωροσκοπίου υπάρχουν και άλλοι πλανήτες , νομίζω ότι είναι προφανής η εντελώς διαφορετική δύναμη που ασκούν στο σύνολο του ωροσκοπίου στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση οι εν λόγω πλανήτες.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)