s
Ωριαια στρολογια! Ερωτηση! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27
    ναι alkmini ετσι ειναι...

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Το ξέρω Αλκμηνη μου όμως γενικά στο θέμα της ωριαίας είμαι παράτολμη ακόμη κι αν χάσω την απάντηση.

Στην προηγούμενη σελίδα θα δεις ότι η κ. Γιαννακοπούλου γράφει "πως ο λόγος που θεσπίστηκαν οι κανόνες ήταν για να προστατευτεί η ζωή του αστρολόγου". Δεν θεωρώ ότι κινδυνεύει η ζωή μου μαζί σας και φυσικά δεν κινδυνεύει η δική σας από εμένα ή κανένα άλλο μέλος, επομένως είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε αν και η hattie23 έθεσε ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Το ίδιο ερώτημα μπήκε πριν από λίγες ημέρες. Αυτό σημαίνει πως άδικα θα το μελετήσετε εκτός κι αν μέσα σ' αυτό το ολογοήμερο διάστημα πρόεκυψε κάποιο γεγονός το οποίο άλλαξε σημαντικά την κατάσταση.
    Τώρα μόλις είδα το ποστ σας. H love1989 διαβεβαιώνει ότι έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Έριξα μια ματιά στον Ερμή και στην Αφροδίτη και πρόσεξα ότι δεν θα γίνει σύνοδος ούτε στο ζώδιο του Σκορπιού ούτε στον Τοξότη, αφού η Αφροδίτη είναι πιο γρήγορη.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Αρα να υποθεσω πως η απαντηση ειναι οχι...

Όνομα:
    Σωκράτης
    Το άγχος σου τσακίζει κόκαλα. Σε παρακαλώ μη με αναγκάσεις να κλείσω το θέμα. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με ασφάλεια.. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, αλλά κρέμμεσαι στην κυριολεξία από μια απάντηση. Και όσο συνεχίζουν οι φίλοι μας τόσο περισσότερο σε αγχώνουν.

Και σε παρακαλώ μη μου πεις ότι αυτή την ερώτηση δεν την έχεις κάνει σε πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους με την ελπίδα να ακούσεις το ναι.

Ξέρω ότι σε στεναχωρώ και ίσως σε θυμώνω αλλά σε δημόσια φόρουμ δεν πρέπει να χαιδεύουμε την πλάτη και να λέμε λόγια παρηγοριάς. Αυτά είναι παρείστικη συμπεριφορά.

Quote Originally Posted by love1989 View Post
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by love1989 View Post
    Αν δεν κάνω λάθος η Σελήνη είναι συγκυβερνήτριά σας. Βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, αλλά όπως είπε προηγουμένως η κα Ζαχαριάδου θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι όψεις που θα σχηματίσει είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό, τρίγωνο με Δία, σύνοδο με Πλούτωνα, εξάγωνο με Ήλιο, τετράγωνο με Κρόνο, εξάγωνο με Ερμή και τέλος εξάγωνο με Αφροδίτη.
    Νομίζω ότι εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για μεταφορά φωτός της Σελήνης. Πρώτα θα σχηματίσει την όψη με τον Ερμή( η πρώην σχέση σας) και στη συνέχεια με την Αφροδίτη(εσείς). Πιθανόν ένα γυναικείο πρόσωπο(Σελήνη στον Αιγόκερω) να βοηθήσει την κατάσταση, έπειτα από κάποιες εναλλαγές θετικών και αρνητικών γεγονότων, από ανατροπές και δυσκολίες .

Κωνσταντίνος Καβάφης

Ενταξει alkimini σε ευχαριστω....

Προς αποφυγη λαθους στο τροπο που εξαγουμε συμπερασματα απο την Σεληνη .Η σεληνη βρισκεται στην τελευταια μοιρα του τοξοτη και ετοιμαζεται να περασει στο επομενο ζωδιο.Σε τετοιες περιπτωσεις "πιανονται μονο αν στις πρωτες μοιρες σχηματιζει οψεις με καποιο πλανητη και οχι ολες οι οψεις μεχρι το τελος του ζωδιου.Αυτο ισχυει μονο οταν η σεληνη της ερωτησης βρισκεται στο ζωδιο.Οταν βρισκεται στις τελευταιες μοιρες η υποθεση εχει παρει το δρομο της και η αλλαγη εξαρταται απο τις οψεις που θα σχηματιστουν στις πρωτες μοιρες του επομενου ζωδιου. Αρα ισχυει μονο το τετραγωνο με τον ουρανο (αν χρησιμοποιεις εξωκρονιους) και μαλλον το τριγωνο με τον αναδρομο δια μια που βρισκεται στις πρωτες 3-4 μοιρες. Οι υπολοιπες οψεις δεν ισχυουν για την συγκεκριμενη ερωτηση.

μηπως hattie θα μπορουσες σε παρακαλω να μου εξηγησεις τι μπορει να σημαινει αυτο;;; εννοω το τετραγωνο με τον ουρανο και το τριγωνο με τον αναδρομο δια;;

Δεν νομιζω οτι εχει αμεση σχεση με αυτο που ρωτας. Εγω δεν χρησιμοποιω τους εξωκρονιους γιατι δεν ειμαι σιγουρη πως μπορω να τους ερμηνευψω μεσα σε ενα ωριαιο χαρτη και το τριγωνο με τον δια ειναι κατα την γνωμη μου οριακα στο να πιαστει.Η σεληνη απο οικο (8ο) και ζωδιο (σε αδυναμια στον αιγοκερω) δεν προδιαθετει οτι οι καταστασεις που θα διαμορφωθουν ειναι ευκολες ετσι και αλλοιως. Ο ερμης του στον ωριαιο βρισκεται αν θυμαμαι στα ορια του και στο προσωπο της αφροδιτης αντιστοιχα και εσυ βρισκεσαι στα ορια του ερμη και στο προσωπο το δικο σου. Αυτα τα στοιχεια και η επικειμενη συνοδος δειχνει οτι υπαρχει ενδιαφερον αναμεσα σας αλλα οτι τελικα ,εφοσον η συνοδος δεν ολοκληρωνεται αφου και η αφροδιτη γινεται γρηγορη αλλα και ο ερμης γυρνα αναδρομος,δεν δειχνει παρα το ενδιαφερον να γινει κατι (τουλαχιστον στην βαση ενος σοβαρου δεσμου οπως δειχνει ο 7ος οικος στον οποιο βρισκεστε. Και ο ερμης του βρισκεται στον 7ο οικο και οχι στον 6ο αφου κανει συνοδο με την ακμη του 7ου.Αρα και εκεινος ενδιαφερεται για κατι σοβαρο). Αν λαβω υποψην μου το τετραγωνο με τον ουρανο κυβερνητη του 10ου στον 11ου ισως καποια ανατροπη στα επαγγελματικα σου σχεδια εξαιτιας καποιου φιλου η καποια ομαδα στην οποια εισαι Μηπως αυτη η αλλαγη σε κανει να στρεψεις το ενδιαφερον σου περα απο εκεινον και να μην εχεις χρονο για δημιουργια σχεσης.Αλλωστε ,η σεληνη στον τοξοτη απο αναλαφρη που ειναι μπαινει στον Αιγοκερω που σκεφτεται τα πραγματα πολυ πιο ψυχρα ,λογικα και τετραγωνα.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)