s
Πλανήτες σε σύνοδο με ακμές οίκων - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Καλημέρα Κοραλλία μου1

Εννοείται πως συνλειτουργούν, δεν είπα κάτι άλλο. Από την στιγμή που κάνει σύνοδο ο Κρόνος με την ακμή του 4ου χρωματίζει τον 4ο με τις ιδιότητες τους, ωστόσο δεν τον τοποθετώ στον 4ο εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με μια μοίρα ανοχή. Το σωστότερο, πάλι κατά την γνώμη μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να εξετάζεται ο πλανήτης και στους δυο οίκους. Όπως δεν μπορώ να παραβλέψω την συνένωση του πλανήτη από την ακμή ομοίως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι βρίσκεται στον 3ο οίκο κι αυτό γιατί τίποτα δεν θεωρώ τυχαίο. Ακόμη κι η μια μοίρα πριν την ακμή κάτι θέλει να δείξει.
    Σύνοδο για παράδειγμα έχουμε και στις 8 μοίρες, πάλι θα έπρεπε να τοποθετήσουμε τον πλανήτη στον επόμενο οίκο?
    Με 8 μοίρες όχι. Δεν πιστεύω ότι η σύνοδος πλανήτη και ακμής έχει τέτοια ανοχή.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Τελικά, ποια ανοχή να θεωρούμε σωστή; Και επίσης, για τα φώτα έχουμε ή δεν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή; Αν ναι, τι ανοχή έχουμε εκεί;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Τελικά, ποια ανοχή να θεωρούμε σωστή; Και επίσης, για τα φώτα έχουμε ή δεν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή; Αν ναι, τι ανοχή έχουμε εκεί;
    Νομίζω για τους γωνιακούς οίκους 5 μοίρες ανοχή και για τους υπόλοιπους 3. Τώρα για τα φώτα που λες, δεν ξέρω αν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή..

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Νομίζω για τους γωνιακούς οίκους 5 μοίρες ανοχή και για τους υπόλοιπους 3. Τώρα για τα φώτα που λες, δεν ξέρω αν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή..

Χρύσα μου, αυτές είναι οι ανοχές που δίνονται. Στην πράξη όμως υπάρχει πρόβλημα γιατί για να εφαρμοστούν αυτές οι ανοχές πρέπει να έχουμε απόλυτα ακριβή ώρα, πράγμα που συνήθως δεν έχουμε. Έτσι, σε κάποιους χάρτες φαίνονται να δουλεύουν αυτές οι ανοχές ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Γι' αυτό και την σύνοδο πλανητών με ακμές την χρησιμοποιούμε στην διόρθωση ώρας ενός χάρτη.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κοραλλία μου ξέρεις πόσους αστρολόγους τους εξωτερικού έχω δει να πιάνουν σύνοδο πλανήτη με ακμή όχι μόνο τις 8 μοίρες αλλά και τις 10?

Τελευταία μάλιστα σε μια συζήτηση έμαθα πως γενικότερα αρχίζουν ν' αυξάνουν την ψαλίδα και για τους πλανήτες.
    ¶κουσα μάλιστα για τα φώτα πως οι ανοχές φτάνουν έως και τις 14 μοίρες, τώρα γιατί 14 κι όχι 15 :unsure:

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Κοραλλία μου ξέρεις πόσους αστρολόγους τους εξωτερικού έχω δει να πιάνουν σύνοδο πλανήτη με ακμή όχι μόνο τις 8 μοίρες αλλά και τις 10?

Τελευταία μάλιστα σε μια συζήτηση έμαθα πως γενικότερα αρχίζουν ν' αυξάνουν την ψαλίδα και για τους πλανήτες.
    ¶κουσα μάλιστα για τα φώτα πως οι ανοχές φτάνουν έως και τις 14 μοίρες, τώρα γιατί 14 κι όχι 15 :unsure:
    Ναι, Τίνα μου. Είναι το καινούριο ρεύμα της στροφής στην παραδοσιακή αστρολογία. Έτσι χρησιμοποιούν τις ανοχές που έδιναν οι αστρολόγοι κυρίως στην ελληνιστική εποχή και οι ¶ραβες αστρολόγοι. Αυτοί θεωρούσαν ότι κάθε πλανήτης είναι ένας δίσκος με μια ακτινοβολία γύρω του, διαφορετικής έκτασης ο καθένας κι όποιος πλανήτης μπει σ' αυτή την σφαίρα ακτινοβολίας βρίσκεται στην ανοχή της όψης. Έτσι έδιναν μεγάλες ανοχές αλλά διαφορετικές για κάθε πλανήτη. Την μεγαλύτερη ανοχή την έδιναν στον Ήλιο φυσικά γιατί θεωρούσαν ότι η έκταση της ακτινοβολίας του είναι μεγαλύτερη.

Προβληματισμός σχετικά με την οικοθεσία στο ωροσκόπιο μου.

Καλησπέρα.Είμαι εδώ και καιρό μέλος και βρίσκω πολύ ολοκληρωμένο και χρήσιμο το sait σας.Εχω όμως τον εξής προβληματισμό: βάση της ανάλυσης του ωροσκοπίου μου ερμηνεύεται την Αφροδίτη,τον Ερμή και τον Ηλιο μου στο 12ο οίκο.Σύμφωνα με όσα γνωρίζω όσοι πλανήτες απέχουν ως και 3 μοίρες από τον ωροσκόπο εμηνεύονται στον 1ο και συγκεκριμένα ο Ερμής και η Αφροδίτη μου απέχουν περίπου 3 μοίρες
    ενώ ο Ηλιος 7 μοίρες.Παίρνουν χαρακτηριστικά του 12ου μόνο που αναφέρετε ή και του 1ου οίκου;

Quote Originally Posted by justimb View Post

Καλησπέρα.Είμαι εδώ και καιρό μέλος και βρίσκω πολύ ολοκληρωμένο και χρήσιμο το sait σας.Εχω όμως τον εξής προβληματισμό: βάση της ανάλυσης του ωροσκοπίου μου ερμηνεύεται την Αφροδίτη,τον Ερμή και τον Ηλιο μου στο 12ο οίκο.Σύμφωνα με όσα γνωρίζω όσοι πλανήτες απέχουν ως και 3 μοίρες από τον ωροσκόπο εμηνεύονται στον 1ο και συγκεκριμένα ο Ερμής και η Αφροδίτη μου απέχουν περίπου 3 μοίρες
    ενώ ο Ηλιος 7 μοίρες.Παίρνουν χαρακτηριστικά του 12ου μόνο που αναφέρετε ή και του 1ου οίκου;
    Mπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο http://php56.astrowin3.org/forum/%CE...D%CF%82-12466/

Η Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο ? Ο Ωροσκόπος σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ?

Εχω γεννηθεί 06-02-1986 07.50.Ο Ηλιος ειναι στις 17μοίρες,η Αφροδίτη κ ο Ερμής στις 21μοίρες κ ο ωροσκόπος στις 24μοίρες, όλα στον υδροχόο.

Θεωρώ ότι ο Ήλιος σας λειτουργεί και στον 1ο οίκο λόγω της μικρής σε απόκλιση συνόδου με Αφροδίτη και Ερμή και λόγω του ότι όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)