- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 47 of 47
-
28-10-2011, 12:59 AM #41
Ο γενέθλιος χάρτης μας δίνει αρκετά στοιχεία για να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα μας, όσο είναι αυτό εφικτό ανάλογα με τις γνώσεις μας. Αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ και αν δεν ενοχλεί και σας , στείλτε μου με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία γέννησής σας και θα σας απαντήσω ό,τι μπορώ.
-
28-10-2011, 01:29 AM #42
Όλα επιτρέπονται στο σάιτ όταν δεν θίγουν ή γίνονται με ευγένεια. Αλλά αναρωτιέμαι. Υπάρχει η εντύπωση ότι στο σάιτ δεν βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να απαντούν και μάλιστα σε δημόσια φόρουμ για να είναι υπό κρίση όσα γράφουν;
7 περίπου χρόνια επαναλαμβάνουμε ότι δεν αναζητούμε πελατειακή σχέση με τα μέλη μας. Επιθυμούμε την ενεργοποίηση της κριτικής τους σκέψης. Δεν επιθυμούμε να γίνουν αστρολόγοι αλλά να καταλάβουν το συνθετικό τρόπο που χρησιμοποιεί η πανάρχαια αυτή τέχνη.
Από εκεί και πέρα, ο καθένας που γνωρίζει ή που νομίζει ότι γνωρίζει αστρολογία μπορεί να πράτει όπως θέλει. Πλανάται όμως εάν νομίζει ότι προσφέροντας μασημένη τροφή ή αποσπασματικές ερμηνείες βοηθάει ανθρώπους. Εγώ τολμώ να πω ότι τους δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά ότι κρυφίως επικοινωνεί μαζί τους, έστω κι εάν το με τις πιθανότητες "πετύχει" κάποια πράγματα. αυτό δεν είναι μομφή ούτε υπάρχουν κρυφά νοήματα από πίσω.
Αστρολογία είναι, βάζω κάτω ένα χάρτη, μελετώ τον συμβουλευόμενό μου, στην ουσία μαθαίνω προσωπικά του δεδομένα και εργάζομαι ώρες μαζί του.
Παρακαλώ μη φάω και άλλο βέλος σήμερα. Ήδη έφαγα ένα πλαστικό από κάποιο μέλος μας και μου δημιουργήθηκε τραύμα.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
28-10-2011, 01:31 AM #43
Από το προφίλ σας και από τα στοιχεία που δίνετε συμπεραίνω ότι ο γενέθλιος Ωροσκόπος σας είναι περίπου στις 7 μοίρες των Διδύμων. Ο Ερμής σας είναι ανάδρομος στο γενέθλιο χάρτη και θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να φτάσει στις συγκεκριμένες μοίρες .
Ο Ήλιος είναι οι πραγματικές μας ανάγκες, αυτές που μας ολοκληρώνουν.Ο προοδευτικός σας Ήλιος έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Έχει αλλάξει ζώδιο, από τον Ταύρο πέρασε στους Διδύμους και από τον 12ο οίκο στον Ωροσκόπο. Ο Ωροσκόπος, εκτός άλλων, είναι ο ρόλος που μας δίνει το περιβάλλον που μεγαλώνουμε για να επιβιώσουμε.
Επειδή είναι καλό να αποκτούμε σιγά-σιγά αστρολογική σκέψη, σκεφτείτε πώς λειτουργεί ένας Ήλιος στον Ταύρο και πώς στους Διδύμους? Υπάρχουν διαφορές και ποιες ? Ανέφερα κάποια στοιχεία για το 12ο οίκο στη mimimi. Το ίδιο ισχύει και για σας. Ο ωροσκόπος δεν είναι κρυφός οίκος σαν τον 12ο, είναι ό, τι βλέπουν οι άλλοι στο πρόσωπό μας.
-
28-10-2011, 02:01 AM #44
αγαπητε Σωκρατη,
καταρχάς βελος από μένα δεν θα φατε (τραγουδακια όμως στο turlu πάντοτε)
όπως αναφερα και πιο πάνω έκανα μια αποπειρα ως αρχαρια να συνθέσω και να παραθεσω τις γνώσεις μου με βάση το χάρτη μου και να ανζητησω τα αστρολογικά φώτα των μελών σε συγκεκριμένες απορίες ή παρερμηνίες, εξου και η συζητηση με την φίλη alkimini έγινε δημοσίως. αυτό δεν νομιζω να αντιβαίνει τους όρους του φορουμ ούτε την καλή πρόθεση όλων των μελών να παραθετουν απόψεις...
με αυτό υπόψην θα το εκτιμούσα εαν κάποιος μπορει να μου λύσει τις απορίες μου
ευχαριστώ
-
28-10-2011, 02:17 AM #45
Μπορείτε να προχωρήσετε όπως επιθυμείτε. Οι "Εραστές" αναφέρουν ότι μπορούμε να συζητάμε για προσωπικά μας θέματα.
Εγώ οφείλω, για την ακρίβεια το θεωρώ υποχρέωση τιμής, να περνάω κάποια μηνύματα που είναι αναγκαία.
Και επιμένω ότι αστρολογία και μάλιστα ανάλυση ωροσκοπίου χωρίς να βλέπουμε χάρτη ΔΕΝ γίνεται να κάνουμε. Το έχω δει από αστρολόγους να το κάνουν κατά κόρον, να είναι κατηγορηματικοί σε ωροσκόπια που δεν γνωρίζουν ώρα γέννησης και μετά να κατηγορούν συναδέλφους τους. Με ξινίζει πώς να το κάνουμε.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
29-10-2011, 04:33 PM #46
Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι:
στο 12ο υπάρχει άρης, ερμής, ήλιος σε σύνοδο με ΝΔ στον υδροχόο.
ακμή του 6ου στον λέοντα
ΒΔ στον 6ο
στον 7ο δίας σύνοδο με κρόνο
Δεν έχω απολύτως καμία τάση για εθελοντική προσφορά [είχα μία ιδέα ότι θα με ελκύει η εθελοντική εργασία, αλλά όταν το δοκίμασα ένιωσα απώθηση,προφανώς λόγω ΝΔ]
Το ζήτημα είναι πώς ισορροπείς τις ανάγκες του ΒΔ στον 6ο όταν ο ΝΔ είναι στον 12ο και σε σύνοδο με ήλιο, κυβερνήτη του 6ου;
Ως προς τις κοινωνικές σχέσεις, δεν τις στερούμαι λόγω δία - κρόνου στον 7ο, αλλά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι [όχι τόσο η ανάγκη προσφοράς για ολοκλήρωση] όσο το ωφέλιμο της απομόνωσης, αλλά και πάλι όχι για πολύ. Επίσης καμία καλλιτεχνική ικανότητα! Παρότι ωροσκόπος ιχθύς [δίας στον 7ο και ποσειδώνας στον 10 σύνοδο με μεσουράνημα]. Περίεργο ε;
-
29-10-2011, 05:39 PM #47
Έχετε θέσει αρκετά ερωτήματα και δεν ανήκουν όλα στο συγκεκριμένο thread.
Για τους πλανήτες που γράφετε, μπορείτε να αναζητήσετε τη σημασία του καθένα στο 12ο οίκο και στη συνέχεια να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Το θέμα με την ισορροπία του Ν. και Β. Δεσμού είναι δύσκολο για όλους, φαντάζομαι. Λέγεται ότι το ζώδιο της Σελήνης μας δείχνει τον τρόπο που μπορεί αυτή να πραγματοποιηθεί.
Θεωρώ ότι οι πλανήτες στο 12ο δείχνουν την ανάγκη σας για απομόνωση.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.