- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 47
-
18-10-2011, 12:33 PM #31
Αγαπητή Σταχτοπούτα, πιθανώς να σημαίνει ότι σου αρέσει να ζεις σ’ ένα δικό σου παραμυθένιο κόσμο.
Θα πρότεινα όμως να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα του site, να διαβάσεις εκεί ερμηνείες για την κάθε θέση που αναφέρεις και να προσπαθήσεις να κάνεις μία σύνθεση.
Έτσι η συζήτηση θα γίνει πιο δημιουργική και ωφέλιμη για τον καθένα.
-
18-10-2011, 01:33 PM #32
Καλημέρα,
Θα ήθελα να πω ότι πράγματι ο 12ος οίκος έχει κακή φήμη και θεωρείται οίκος δοκιμασιών, θλίψης, εγκλεισμού και γενικά είναι ότι μας κάνει να υποφέρουμε.
Ταυτόχρονα όμως έχει σχέση με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Επειδή όμως είναι ένας οίκος που έχει σχέση με το ασυνείδητο, μας τρομάζει γιατί απλά δεν μπορούμε εύκολα να τον καταλάβουμε. Έτσι οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον οίκο αυτό λειτουργούν αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε την λειτουργία τους. Με ένα Ερμή στο 12ο μπορεί απλά να μην μπορούμε εύκολα να συνειδητοποίσουμε το κίνητρο πίσω από τα λόγια και τις σκέψεις μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο.
Έχω και προσωπικό παράδειγμα ατόμου με στέλλιουμ με συμμετοχή των φώτων στο 12ο οίκο, που ασχολείται με παιδιά με ειδικές ανάγκες και είναι κάτι που το γεμίζει και το ολοκληρώνει. Αν οι πλανήτες του 12ου έχουν καλές όψεις η ενέργεια θα βρει θετική διέξοδο όπως στο παράδειγμα που ανέφερα.
Ευχαριστώ
ΥΓ Η δυσκολία με τα κεφαλαία γράμματα συνεχίζεται.
-
18-10-2011, 06:01 PM #33
Καλησπέρα και από μένα,
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε απορία μου;;;;
Έχω Σελήνη στο 12ο οίκο στις 23 του Αιγόκερου και σε λίγο ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο!
Πως ερμηνεύεται αυτό;;
Έχει κάποια σημασία ο γενέθλιος Κρόνος (13ο Παρθένου - ακμή του 8ου);;;
Από γενέθλιο δεν υπάρχει αντίστοιχη όψη.
Ευχαριστώ Πολύ!
(δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει ή αν έκανα εγώ κάτι λάθος, αλλά η ερώτηση μου εμφανίστηκε σε άλλο θέμα και την ξανά ανεβάζω!)
-
18-10-2011, 06:12 PM #34
Ναι, μόνο που η ερώτησή σας δεν εμφανίστηκε από μόνη της σε άλλο thread. Μεταφέρθηκε στο ανάλογο θέμα για τις διελεύσεις του Κρόνου, όπως ήταν και η ερώτησή σας, ενώ εδώ η συζήτηση αφορά τονισμένο 12ο και κοινωνικές επαφές, όπως γράφει και ο τίτλος.
Εκτός αυτού θα ήταν προτιμότερο και πιο ωφέλιμο για όλους αν ο καθένας προσπαθούσε πρώτα να επιδιώξει μια ερμηνεία, να κάνει μια εκτίμηση ζητώντας και τη γνώμη των υπολοίπων ώστε να γίνεται ένας γόνιμος διάλογος, αντί να περιμένουμε "μασημένη τροφή". Αυτό δεν αφορά μόνο εσάς φυσικά, αλλά όλα τα μέλη
-
27-10-2011, 04:50 AM #35
καλησπέρα και από μένα..
ως παθούσα με τονισμένο 12ο και κυριώς αρχάρια σε αστρολογικα θέματα θα προσπαθησω να κάνω μια ερμηνία για τους πλανητες στο 12ο μου και να ζητήσω τα φώτα σας
αρχιζουμε με ήλιο- λέων ερμη αφροδιτη-και 2 σε παρθενο σε 12ο. σχετικά με την επικοινωνια και λόγω του ότι δεν υπάρχει σύνοδος του ήλιου μου κυριαρχεί η άποψη από τους άλλους ότι δεν είμαι λιονταρακι (εκτος κ αν μου πατησουν τον κάλο). για αφροδιτη και ερμη σε 12ο με κάνουν όχι ανασφαλή αλλά με δυσκολία εκφράζω τα συναισθήματά μου και σε καμία μα καμία περίπτωση δεν κάνω το πρώτο βήμα. Σε σχέσεις έχω έντονο το στοιχείο της αυτοθυσίας και της προσπάθειας διατήρησης της σχέσης ακόμη κ όταν όλοι οι άλλοι θα τα είχαν παρατήσει ή να παίζω το ρόλο της "ανήσυχης μαμας"(εξ ου και μακροχρόνιες).
θα ήθελα να ρωτήσω όταν η ακμη του 12ου είναι η ίδια με τον ήλιο-- λέων αυτό τι σημαίνει...ότι προσβάλλονται τα στοιχεια της προσωπικότητας ακόμη πιο πολύ δεδομένου ότι δεν υπάρχουν συνόδοι με κανενα αλλο πλανήτη?? θα ήθελα επισης την βοηθεία σας όσον αφορά την προοδευτικότητα για ήλιο στο 12ο έχω διαβάσει ότι χρόνο με το χρόνο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου με ήλιο στο 12ο βγαίνουν στην επιφάνεια σε σχέση με τον ωροσκόπο (ναι και αυτόν παρθενο τον έχω..)... τι ακριβώς σημαίνει αυτο??
αν εχω κανει λάθη στη ερμηνια ή θελετε να προσθεσετε κατι
ευχαριστώ
-
27-10-2011, 12:18 PM #36
To ζώδιο του ΄Ηλιου μας δεν αλλάζει, τροποποιείται όμως από τις όψεις του(όχι μόνο τις συνόδους ) και από τους άλλους πλανήτες ,κυρίως τους προσωπικούς.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου προδιαθέτει στην κριτική και δεν εκφράζεται με τυμπανοκρουσίες όπως στο ζώδιο του Λέοντα. Της αρέσει να φαίνεται χρήσιμη και να προσφέρει τη βοήθειά της σε αγαπημένους και μη. Στο 12ο οίκο λειτουργεί κάπως παρασκηνιακά , παίρνει και στοιχεία από τους Ιχθείς, το στοιχείο της αυτοθυσίας που αναφέρετε.
Ο 12ος οίκος αναφέρεται στο ασυνείδητο, παρασκήνιο, απομόνωση, κρυφό, ιδρύματα , νοσοκομεία, φιλανθρωπία, πνευματικές αναζητήσεις και πολλά άλλα. Ο Λέων, ζώδιο του Ήλιου δεν λειτουργεί καλά στο σκοτεινό και ανεξερεύνητο κομμάτι του ατόμου. Μπορεί να λειτουργήσει όμως θαυμάσια σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Μπορείτε να συνδυάσετε τα στοιχεία του 12ου οίκου με τις ιδιότητες του Λέοντα και να βγάλετε και μόνη σας κάποιο συμπέρασμα. Το ίδιο και για τον Ερμή και την Αφροδίτη στο 12ο οίκο.
Οι πλανήτες στο 12ο οίκο θεωρούνται "κρυμμένοι" και για άλλους "χαμένοι". Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν χωρίς εμείς οι ίδιοι να τους καταλαβαίνουμε, όχι όμως ότι δεν λειτουργούν. Ο Ήλιος στο Λέοντα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο λειτουργούν κανονικότατα, εσείς μάλλον δυσκολεύεστε να συνειδητοποιήσετε το πως λειτουργούν. Αυτό συμβαίνει (η συνειδητοποίηση ), όταν προοδευτικά ένας-ένας οι πλανήτες έρχονται στον 1ο οίκο.
-
27-10-2011, 12:30 PM #37
Οι πλανήτες στο 12ο οίκο θεωρούνται "κρυμμένοι" και για άλλους "χαμένοι". Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν χωρίς εμείς οι ίδιοι να τους καταλαβαίνουμε, όχι όμως ότι δεν λειτουργούν. Ο Ήλιος στο Λέοντα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο λειτουργούν κανονικότατα, εσείς μάλλον δυσκολεύεστε να συνειδητοποιήσετε το πως λειτουργούν. Αυτό συμβαίνει (η συνειδητοποίηση ), όταν προοδευτικά ένας-ένας οι πλανήτες έρχονται στον 1ο οίκο.
Πότε περνάνε στον πρώτο οίκο,θα πρέπει να περάσουν χρόνια?Αυτο έχει σχέση και με τις μοίρες που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης?
-
27-10-2011, 12:37 PM #38
Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Βέβαια στην περίπτωση της mimimi ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στην Παρθένο, πιο μπροστά από το ζώδιο του Ήλιου της, πράγμα που μεταφράζεται ότι ίσως να περάσουν στον 1ο οίκο και κάποια στιγμή να αρχίσει η ανάδρομη κίνησή τους, ίσως η ανάδρομη κίνηση να πραγματοποιηθεί στο 12. Όλα εξαρτώνται από τη θέση των πλανητών και του Ωροσκόπου .
-
28-10-2011, 12:00 AM #39
αγαπητή alkimini ώντος ο γενέθλιος ερμής μου είναι ανάδρομος και στον 12ο. οι αναλυτικές του ικανοτήτες λειτουργουν καλύτερα σε περιπτώσεις όπου οι φίλοι μου χρειάζονται βοηθεια ή υποστηριξη... νομιζω κάπου είναι κ ο οίκος σε αυτό. οι φίλοι μου με φωνάζουν χαϊδευτικά "γιατρε" .
όσο για τα στοιχεια του λέωντα στο 12ο και πως μπορούν να εκφραστούν και την προδευτική κίνηση του μπορειτε να γινετε λίγο πιο σαφής?? στο άρθρο που διάβασα έλεγε ότι σε κάθε έτος τα στοιχεια του ζωδίου -λέων θα ενισχύονται χρόνο με το χρόνο και θα γίνοτνται περισσότερο αντιληπτά από τους άλλους ιδαίτερα με τις κατάληλες συνθήκες (σε σχέση με τα στοιχεία του ωροσκόπου), πράγμα που μετά την ενηλικίωση μου αρχίζει σιγα σιγα να συμβαίνει.
επίσης το ότι η δυναμικότητα του λέωντα εκφράζονται μόνο απο δύσκολες καταστάσεις και πολυ έντονα είναι κατι που συνδέεται με το 12 ο??
ευχαριστω
-
28-10-2011, 12:37 AM #40
Εγω εχω ηλιο και ερμη στον ταυρο στον 12ο..Ο προοδευτικος μου ηλιος αυτη την περιοδο ειναι πανω στον ωροσκοπο και εχει αρχισει και διελαυνει τον 1ο οικο ,σε καποια χρονια και ο ερμης μου τι δειχνει αυτο?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.