Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο Περα δηλαδη απο ζωδιο και οικο δεν γνωριζω κατι σε σχεση με οψεις και τα λοιπα. Η Λιλιθ βρισκεται στον 9ο και στον Κριο .Πρακτικα τι προσφερει η Λιλιθ σε ενα χαρτη μεσα ? Εχω διαβασει και τα δυο αρθρα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που να την ενταξω.Την εξεταζουμε οταν θελουμε να δουμε την "σκοτεινη " πλευρα της σεξουαλικοτητας μας ,αφου αναφερεται κυριως σε ενα κρυφο κομματι της σεξουαλικης ζωης η ειναι ο κρυφος συναισθηματικος μας κοσμος μια που αναφερεται και ως Μαυρη Σεληνη.Λογικα με τετοια ονομασια θα επρεπε να ριχνουμε βαρος σε κρυφες συναισθηματικες μας επιθυμιες και αναγκες αν και οι περισσοτερες ερμηνειες σχετιζονται με με την σεξουαλικοτητα.Αρα την εξεταζουμε μεσα σε ενα γενεθλιο χαρτη παραλληλα με τον αρη και τους κυβερνητες του 5ου και του 8ου (και του 2ου θα προσθετα μια που ο δευτερος δειχνει πως απολαμβανουμε εμεις αυτα που μας ανηκουν ) για την σεξουαλικη ζωη καποιου η την εξεταζουμε παραλληλα με την σεληνη,τον πλουτωνα και τον κυβερνητη του 12ου ως "κρυφη " οψη της συναισθηματικης μας ζωης .

Την εχω σε ακριβες τριγωνο με τον ωροσκοπο και ειναι η μονη οψη που εχω δεν θα ελεγα οτι σε καμμια περιπτωση οτι αποπνεω στην εικονα που δινω στους αλλους τα χαρακτηριστικα της κριαρισιας Λιλιθ μου αν και μπορω να βρω χαρακτηριστικα αλλων πλανητων η αστεροειδων.Βεβαια παιζει οτι εχω τον κυβερνητη του ωροσκοπου μου σε συνοδο με τον κρονο οποτε την καπελωνει .

Ελπιζω να μην σας μπερδευψα.