s
Πώς ερμηνεύουμε ένα γενέθλιο χάρτη; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 43 of 43
    Ανασφαλεια?????????????
    Ο 5 εχει την ακμη του στον κριο [η επιτομη της παρορμητικοτητας]. Ενθουσιασμος, παρορμητικοτητα πρωτοπορια και μια δοση απο........... "χανω ευκολα το ενδιαφερο μου". Ναι αλλα ο κυβερνητης βρισκεται στην παρθενο οποτε εχεις και την αναγκη να αναλυσεις τα θεματα του 5 λεπτομερεστατα... τοσο που μπορει να μην σε ικανοποιει τιποτα απο αυτα που βρισκεις. Επιπλεον ο κυβερνητης του 5 στον 9 δεν ξερω σιγουρα αλλα μπορει να σου δινει την αναγκη για ερωτικους συντροφους αλλα και ενδιαφεροντα με "υψηλες πνευματικες προδιαγραφες". Τελος [συνεχιζοντας με τον κυβερνητη του 5] σε συνοδο με δια[κυβερνητη 1 οικου και ηλιου] και τετραγωνο με ωροσκοπο...
    Περαστικα σου!!!!!
    Πλακα κανω. Τα στοιχεια του χαρακτηρα μας πρεπει να τα αγαπαμε. Τις αδυναμιες μας πρεπει να καταπολεμαμε. Εξαλλου τι σημαινει ελαττωματα? Ισως οσα οι αλλοι δεν μπορουν να ανεχτουν. Ελα υπαρχουν τοσοι που μπορουν να αντεξουν ενα διανοουμενο πειραχτηρι με υπερκριτικες τασεις???

το στοιχείο αυτό να χάνω το ενδιαφέρον μου ή/και να μένω ανικανοποίητος απο τις αναζητήσεις μου δε τα έχω... ευτυχώς

ktisila, σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που θα βρουν ένα κατα βάθος καλοσυνάτο διανοούμενο πειραχτήρι με υπερκριτικές τάσεις ενδιαφέρουσα παρέα.

Τα ελαττώματα δεν τα ανάγω στο τι δεν εγκρίνουν οι άλλοι σε μένα, αλλα το τι εγώ θα προτιμούσα να είχα διαφορετικό, έχοντας διαπιστώσει οτι είναι τάση που δημιουργεί προβλήματα άξια λόγου.

αλλα ακόμα και έτσι, έχεις δίκιο στο ότι ακόμα και τα 'ελαττώματα' έχουν πλευρές θετικές. Π.χ. η τάση μου να κάνω 'αγωνιστικά' και έντονα debates που μπορεί να ξενερώνουν έναν συνομιλητή είναι η ίδια που με κάνει καλό στη διαλεκτική και τη ρητορία.

Μπαινουμε σε δυσκολα μονοπατια. Το τι θελουμε να ειμαστε, το τι θελουμε να δειχνουμε στους αλλους και το τι ειμαστε στην πραγματικοτητα.

Το τι δειχνουμε στους αλλους φανταζομαι περιστρεφεται γυρω απο τον ωροσκοπο μας. Ζωδιο, πλανητες, κυβερνητης, οψεις- λιγο πολυ τα αναλυσαμε παραπανω.

Το τι ειμαστε μαλλον καθοριζεται λιγο πολυ απο το συνολικο μας ωροσκοπιο-κι αυτο το προσεγγισαμε αρκετα.

Ενδιαφερον παρουσιαζει το τι θελουμε να ειμαστε και πως αυτο φαινεται μεσα στον χαρτη.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread