- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
Thread: Κρόνος στον 7ο γενέθλιο οίκο
-
16-10-2011, 10:37 AM #11
Με ένα Κρόνο στον 7ο οίκο μπορεί κανείς να παντρευτεί νωρίς στην ζωή του μπορεί και πιο αργά. Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικό, η ποιότητα του γάμου είναι πιο σημαντική από το πότε θα παντρευτεί κανείς. Με τον Κρόνο στον 7ο, ο γάμος χρειάζεται πάντα πολλή δουλειά για να διατηρηθεί η συναισθηματική και η ψυχική σύνδεση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Κρόνος τείνει να οδηγεί τον γάμο σε μια ψυχική αποξένωση και υπάρχει ο κίνδυνος τα δυο άτομα να καταλήξουν απλοί συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.
Το θέμα της επιστροφής του Κρόνου είναι υπερεκτιμημένο κατά την γνώμη μου. Η ωριμότητα δεν είναι κάτι που έρχεται από την μια στιγμή στην άλλη αλλά είναι μια διαδικασία ζωής. Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι υπάρχουν εμπειρίες και διαστήματα της ζωής μας που μας "ωριμάζουν" πιο γρήγορα, μπορεί ένας τράνζιτ Κρόνος πάνω από τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο μας να το καταφέρει καλύτερα αυτό.
Εξάλλου, έχει σημασία και το τι ορίζουμε ως ωριμότητα. Η ωριμότητα που σχετίζεται με τον Κρόνο συνδέεται περισσότερο με την έννοια της ευθύνης και της σοβαρότητας, τους εξωτερικούς μας στόχους και την προσαρμογή στην κοινωνική μας πραγματικότητα. Ωριμότητα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ωριμότητα, για παράδειγμα, είναι και η συναισθηματική αυτογνωσία που δεν είναι θέμα Κρόνου. Ο Κρόνος δεν μονοπωλεί την έννοια της ωριμότητας.
Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που περισσότερο από όλους τους άλλους κουβαλά το βάρος παλιότερων πολιτισμικών αντιλήψεων και πρέπει κάποια στιγμή να τον φέρουμε στο παρόν και να τον δούμε κάτω από το πρίσμα της σύγχρονης εποχής και όλων των πνευματικών κατακτήσεων του σύγχρονου ανθρώπου.
-
16-10-2011, 08:25 PM #12
Πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο αν αυτος ο κρονος η ακομη και η ακμη του 7ου οικου προσβαλλονται. Αν οχι γιατι να φοβαται κανεις την κρονια επιστροφη? Μπορει να προσθεσει καποια βαρη αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργησει αρνητικα.
-
17-10-2011, 01:10 AM #13
Με τον Κρόνο στον 7ο, ο γάμος χρειάζεται πάντα πολλή δουλειά για να διατηρηθεί η συναισθηματική και η ψυχική σύνδεση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Κρόνος τείνει να οδηγεί τον γάμο σε μια ψυχική αποξένωση και υπάρχει ο κίνδυνος τα δυο άτομα να καταλήξουν απλοί συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.
Ακμή 7ου στον Αιγόκερω,και ο οίκος άδειος.Αρα κυβερνήτης του ο Κρόνος.Η παραπάνω παράγραφος είναι αυτό που ζω.Απίστευτο!Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
17-10-2011, 02:26 AM #14
Μαρακι μου το like το εβαλα οχι βεβαια γιατι ειναι ευχαριστο αυτο που ζεις, αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω αν οντως ο κρονος σου βαλλεται απο καποιο αλλον πλανητη.
-
17-10-2011, 11:15 PM #15
-
17-10-2011, 11:24 PM #16
Ελα παραπονιάρα!
Δες το θετικά!
Ενας Κρόνος στον 7ο, μπορεί να δείχνει και διάθεση για σοβαρή δέσμευση, ή σταθερό και μακρόβιο γάμο, παρ'όλες τις δυσκολίες!
Τα καλά του Κρόνου!
Για φαντάσου να είχες διπλό ζωδιο στον 7ο και ο κυβερνήτης να σχημάτιζε δυσαρμονία με Κρόνο!!! Ασε που δεν είναι πλέον και της μόδας να σε φωνάζουν .......ζωντοχήρα!!!!!!!!!!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
17-10-2011, 11:34 PM #17
Στην περιπτωση της Μαριας μιλαμε για δυσκολη θεση του κυβερνητη του 7 [κρονος στον καρκινο] που ταυτοχρονα δεχεται δυσκολες οψεις.
Οπως λεμε συχνα Μαρια "ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΟΥΝ!!!!"
-
17-10-2011, 11:45 PM #18
Σας ευχαριστώ για την παρηγοριά,αλλά δεν λύνεται τίποτα,και η κατάσταση έγινε δύσκολη αμέσως,δεν είναι τώρα μόνο.Οπότε μην ξεφεύγουμε κι απ'το θέμα,για μένα ο Κρόνος είναι πάντα κακά μαντάτα τελικά..που δεν με εξελίσσουν Ανδριάννα μου,απλά μου βγάζουν το χειρότερο μου εαυτό.
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
17-10-2011, 11:56 PM #19
Μηπως πρεπει να ανοιξουμε καινουριο θεμα γιατι το συγκεκριμενο αναφερεται στον κρονο στον7???
Εχει ενδιαφερον να μιλησουμε και γενικα για τον κυβερνητη του 7.
-
18-10-2011, 12:00 AM #20
Πράγματι είναι δύσκολη θεση στον Καρκίνο, όπως και στο Λιοντάρι, και στο Σκορπιό. Και μπορεί να γίνει πιο δύσκολος ή εύκολος, αναλόγως την οικοθεσία.
Όσους όμως γνωρίζω με Κρόνο στον Καρκίνο, (κι επειδή το Μαράκι είχα την τύχη να το γνωρίσω), είναι άνθρωποι με θαυμαστά κουράγια,αναφορικά με τη στάση τους στο θέμα "οικογένεια".
Ο σύζυγός μου έχει Κρόνο στον Καρκίνο, αλλά στον 10ο και σε σύνοδο με το Mc του. Εκεί, λόγω οικοθεσίας λειτούργησε πολύ διαφορετικά, καθως εκεί τον ανάγκασε να γίνει από τα μικράτα του "προστάτης οικογενείας". Και συναστριακά να το δούμε, ο Κρόνος του πεφτει στον δικό μου 7ο, αλλά εκεί λειτουργεί ελαφρως υπερπροστατευτικά, και με έντονο το αίσθημα ευθύνης.
Και για να κλείσω το θέμα, θα έλεγα πως ένας Κρόνος στον 7ο,και στα παρορμητικά,δείχνει εκτός των άλλων ,έναν άνθρωπο που δεν την "κάνει", αλλά μένει και πολεμά.
Και αυτό είναι ένα από τα καλά του Κρόνου.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.