- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
-
16-10-2011, 03:43 PM #31
^^^^
*alkmini . ενδιαφέρουσα αποψη. εχω εμβαθύνει λίγο απο όταν πρωτοέγραφα σε αυτό το θέμα, το πόσο άσχημο είναι το να κομπάζεις για το χάρτη σου, σε διαβεβαιώ. ζητώ συγγνώμη για την 'απρέπεια'
παρόλα αυτά , δε μπορούμε παρα να δεχτούμε οτι κάποιες ευκολίες, όπως η π.χ. αισιόδοξία αυτού του χάρτη , η διαίσθηση, η τάση να να αντιμετωπίσει τα θέματα σε βάθος και άλλα, μπορούν να αποτελέσουν θετικά εφόδια στις δυσκολίες της ζωής.
Τώρα το αν η αισιοδοξία ή η τάση για ανάλυση μπορούν απο μόνα τους σε ένα άλλο επίπεδο να αποτελέσουν προβλήματα ή να δημιουργήσουν άλλα, ναι, ΟΚ, αυτό ισχύει όπως ισχύει οτι μια δυσκολία μπορεί να δημιουργήσει άλλες 5 σε μια άλλη περίπτωση.
Είναι προφανές οτι η υπερβολική ευκολία δημιουργεί προβλήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα παιδάκι που μεγαλώνει με γονείς που το καλομαθαίνουν και του κάνουν όλα τα χατήρια: είναι πιθανόν να γίνει μαλθακό και κακομαθημένο.
Ktisila, ενδιαφέρον αυτό
Οσο για τις οψεις του αρη πιστευω πως δινει περισσοτερο επιθετικοτητα στον τροπο που προβαλλεσαι-τετραγωνο αρη ωροσκοπου
Σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα
εξτρα ερμηνείες
μπορεί να δείχνουν άτομο που αντιστέκεται στην κατηγοριοποιηση και τον ορισμό και άτομο που έχει την τάση να βιώσει και κάτι παραπάνω απο τον εαυτό, που εκτιμάει τη μουσική και τις τέχνες
Μπορεί να υπάρχει αδύναμη πατρική φιγούρα ή έλλειψή της, ή μπορεί κάποια μαθήματα της παιδικής ηλικίας να είναι ασαφή και αδύναμα.
Ο συνδυασμός της συνόδου αυτής με τον υπόλοιπο ερμή μπορεί να έχει το άτομο να προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει σε άλλους για τις ανώτερες αναζητήσεις του αυτές. Ξαναβλέπω δηλαδή για ακόμα μια φορά αυτό που πολλοί αναφέρατε την απογοήτευση που μπορεί να βιώνουν τα άτομα αυτά. και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ισχύει, απλά η εμπειρία αυτή είναι τόσο γνωστή και τόσο βίωμα, που δεν μου χτυπάει - παρά σπάνια- άσχημα. Πιθανότατα, για αυτό παίζει μεγάλο ρόλο ο υπόλοιπος φλογερός και χαρούμενος ενθουσιώδης χάρτης, δηλαδή στο κατα πόσο οι απογοητεύσεις αναστέλλουν την ερευνητική δραστηριότητα ή κατα πόσο οι απογοητεύσεις αυτές και δυσκολίες να επικοινωνήσει τον πτοούν. Επίσης εδώ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι παρέες του ανθρώπου αυτού. Κάπου διάβασα, πιθανόν στην σύνοδο ουρανού ερμή, οτι τα άτομα με την όψη αυτή έχουν την τάση να συναναστρέφονται με ανθρώπους με οπτικές παρόμοιες με τις δικές τους και αντίστοιχες αναζητήσεις.
Πραγματικά, θα ήμουν κενός αν δεν είχα στη ζωή μου ανθρώπους δίπλα μου να μπορώ να συζητήσω αυτά που με απασχολούν. Ευτυχώς υπήρχαν, και εκ των πραγμάτων, ο τρόπος μου και οι ιδέες μου αρκετά συχνά κερδίζουν τις εντυπώσεις με έναν τρόπο που διασκεδάζουν τις απογοητεύσεις.
Δηλαδή, ένα κομμάτι της έπαρσης και αυταρέσκειας μπορεί να είναι εφόδιο που χαρίζει ο λέοντας και η σελήνη ωστε να ανταπεξέλθω στις αντιξοότητες των απογοητεύσεων. Το οποίο απο μόνο του μπορεί και να εξελιχθεί σε full on ελάττωμα, το οποίο ασφαλώς είναι αντιπαθητικό στοιχείο σε έναν άνθρωπο.
Αλλα όπως είπαμε δεν είμαστε σε στήλη γνωριμιών, παρα μόνο με τους εαυτούς μας κι αυτό είναι το ζητούμενο.
ΥΓ: θα ήθελα να συμπληρώσω, μιας και εγώ το πρωτοανέφερα, και εκεί πάτησε και ο Ατροπος μάλλον, σχετικά με τα μαγικά μανιτάρια. Τα ανέφερα ως εργαλεια για την εξερεύνηση της διαφορετικότητάς μας, εργαλείο αυτογνωσίας αλλα και εργαλείο επαφής με τα του 12ου οίκου. Η πραγματικότητα δείχνει πως η ανάγκη και αγάπη για την αυτογνωσία ειναι το σημειο κλειδί εδώ και όχι το φάρμακο-εργαλείο καθαυτό. Αυτό βέβαια προκύπτει απο το οτι όσοι έχουν καταναλώσει ή καταναλώνουν τέτοια μανιτάρια ή αντίστοιχες ουσίες όπως τα ψυχεδελικά τύπου LSD, δεν έχουν απαραίτητα μεγαλύτερη αυτογνωσία. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι ουσίες αυτές, χωρίς καθοδήγηση και συγκρότηση και σκοπό δεν κάνουν απο μόνες τους τίποτα, παρά μπορεί να χαρίσουν εκσταστικές στιγμές σχετικά εύκολα, και ίσως-ενίοτε μια οπτική μετέπειτα στη ζωή τους με αυξημένη της εκτίμηση της ζωής , του καθημερινού και της φύσης. Τα μανιτάρια ή τα κάθε "μανιτάρια" δε μπορούν να κάνουν μόνα τους τη δουλειά που πρέπει να κάνει το άτομο στην πορεία προς την αυτογνωσία. Απλά μπορει να τον διεκολύνουν σε κάποια πράγματα, τόσο διαγνωστικά όσο και πρακτικά. Τώρα, το ποσο πρακτικό είναι το να δουλέψει κάποιος με ουσίες στην πλειοψηφία τους παράνομες, που μόλις τα τελευταία χρόνια ξαναφουντώνει η επιστημονική έρευνα πάνω σε αυτές είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο"
Καλή σας ΚυριακήLast edited by to3o; 16-10-2011 at 04:36 PM.
-
16-10-2011, 04:31 PM #32
ktisila, ενα τελευταίο για τους κενούς οίκους. ρωτάω, γιατι απο οτι κατάλαβα παίζουν μεγάλο ρόλο.
Το3ο σχετικα με τους κενους οικους σου κοιτα τους κυβερνητες τους. Δηλαδη ο 5 εχει την ακμη του στον κριο αρα κοιτας τον αρη.
οπότε κάνω και τους υπόλοιπους οίκους
4ο, ιχθύς => ποσειδώνας [δεν είναι και ο δίας δευτερευόντως κυβενρήτης του ιχθύ?]
50, κριός => άρης
6ο, ταύρος => αφροδίτη
70, δύδιυμος => ερμή
οπότε σύμφωνα με αυτό ήταν το σχόλιο της SAGIVI οτι 1,4,7,10 είναι σημαντικοί οίκοι και ακμές, οπότε εξού και η ενίσχυση ερμή και ποσειδώνα, ε?
έχει νόημα να ερμηνεύσω αρχικά ως εξής:
ποσειδώνας στον 4ο, άρης στον 5ο, αφροδίτη στον 6ο, ερμής στον 7ο [με μια κάποια αδυναμία που ανέφερα πριν;]
Τίνα, ευχαριστώ καταρχάς
αν δεν ήταν ο δικός μου χάρτης ή έστω κάποιου ανθρώπου που γνωρίζω, δε θα μπορούσα να εμβαθύνω τόσο. η αυτογνωσία και ενατένιση πάνω στα ελαττώματα και τις εξάρσεις του χαρακτήρα, αλλα και κάποιες βασικές γνώσεις ψυχολογίας είναι τα εφόδια που μου επέτρεψαν να έχω τέτοια καλή 'επίδοση'. βρήκα και ένα πολύ καλό site αγγλικό για τις όψεις και άλλες θέσεις που δεν έβρισκα αλλού το οποίο είναι καταπληκτικό. Οπως και αλλού, με τα ελληνικά δε βγάζεις και πολύ άκρη, εκτός αν πάς σε εξειδικευμένα βιβλία. μεχρι στιγμής το έχω αποφύγει. εξάλλου έχω καταλάβει οτι υπάρχουν και διαφορετικές σχολές οπότε κάπου διαχωρίζονται και στην αστρολογία τα πράγματα.
Παρεπιπτόντως έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση διδύμων ομοζυγωτικών που μάλιστα είναι και cusps, δηλαδή είναι στις 22, κολλητά με διδύμους. Είναι φίλοι και έχουν δώσει τη συγκατάθεση για την ανάλυση. Το ενδιαφέρον είναι οτι έχουν κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα και φυσικά αρκετές ομοιότητες. Εδώ λοιπόν η πρόκληση είναι να εντοπίσουμε στο χάρτη τη διαφορά τους. Εγώ την ξέρω, αλλα θα είχε ενδιαφέρον να τη βρείτε εσείς να δούμε αν θα βγεί. Τι λέτε , σας ενδιαφέρει;
-
16-10-2011, 04:38 PM #33
Έχω την εντύπωση ότι η σύνοδος του Ήλιου-Ποσειδώνα δέχεται τετράγωνο από το Δία και τον Άρη(σύνοδος). Συμφωνείτε με αυτό ?
-
16-10-2011, 05:07 PM #34
κι άλλη ερμηνεία πάνω στον παγαπόντη ποσειδώνα
"...You are extremely sensitive to your environment. Others tend to see whatever they want to see in you, and you thus can come across very differently to different people. You might tend to encourage this, even without knowing. Your appearance and mannerisms tend to be chameleon-like. You are a peace-loving person. While you don't come on strong, you can be subtly alluring and intriguing..."
χάρις την κτισίλα βλέπω το χείρωνά μου. How's that για ερμηνεία πάνω στον 5ο οίκο? μου ταιριάζει γάντι
Ο Χείρων στον 5ο οίκο: Με το Χείρωνα στον 5ο οίκο ο άνθρωπος πρέπει να μάθει να ελέγχει το «πειραχτήρι» μέσα του. Η προσωπικότητα του ατόμου γίνεται υπερβολικά παιδική, χωρίς ευθύνες, αναζητά συνεχώς την εμπειρία για την εμπειρία, εμπλέκεται σε ερωτικά παιχνίδια χωρίς όρια και χωρίς να τα παραδέχεται. Ο άνθρωπος πρέπει να συνειδητοποιήσει με αυτή τη θέση ότι δεν είναι όλα τα πράγματα παιχνίδι και να δει ότι και οι άλλοι άνθρωποι έχουν ανάγκες και τραύματα και δεν υπάρχουν μόνο ως σύντροφοι στο παιχνίδι.
ωραία, τώρα που βρήκαμε και την πηγή της ανασφάλειας, δέσαμε!!
κι άλλη εναλλακτική
In the fifth house, it may indicate a feeling of having to take life too seriously, too early. You are easily deflated due, probably, to parents who told you that you could not do 'that' - though you would have known that you could. There will be a need to draw boundaries for ego survival. Though do not go so far as to cut yourself off from people completely. You are very creative but do not recognize it. Just do it.
ίσως η ανασφάλεια εκφράζεται πιο πολύ απο τις όψεις με αφροδίτη και άρη, αλλα δε βρίσκω ερμηνεία για αυτά
χείρων τρίγωνο αφροδίτη >> τάση να προσπαθείς να αποδείξεις οτι είσαι αρκετά καλός, που πηγάζει απο ανασφάλεια?
το βρήκα? χτύπησα κέντρο? α ρε κερατά χείρωνα τι μου έχεις κάνει [χαχαχαχα]
-
16-10-2011, 05:52 PM #35
Αγαπητό to3o,
Χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση να σας μειώσω σαν άτομο, θα ήθελα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο σας.
Και οι δύο πλανήτες είναι υπερβολικά σημαντικοί σε ένα αντρικό χάρτη. Ο Ήλιος δίνει έμφαση στην ίδια σας την προσωπικότητα, μας λέει ποιος είστε μέσα σας εσείς ο ίδιος. Ο Άρης για έναν άντρα είναι εκτός άλλων ο τρόπος που εκδηλώνεται ερωτικά.
Αυτά τα δύο στοιχεία σας βρίσκονται σε μία συνεχή κόντρα(υποβόσκει το συναίσθημα της μη επάρκειας του ανδρισμού), προσπαθείτε να αποδεικνύετε άλλες φορές ότι είστε ο περιπετειώδης, ανέμελος, ταξιδιάρης, φιλόσοφος Τοξότης και άλλες ο λεπτομερής, κριτικός, αναλυτικός Παρθένος που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Εκεί που θέλετε να ριχτείτε στην περιπέτεια έρχεται η φαεινή ιδέα να αναλύσετε όλες τις λεπτομέρειες και σας χαλάει τη μαγεία του ταξιδιού.
Τα πράγματα περιπλέκονται από την παρουσία του Ποσειδώνα και του Δία. Ο Δίας σας κάνει να υπερασπίζεστε φανατικά τις απόψεις σας και ο Ποσειδώνας ρίχνει ένα πέπλο στην πραγματική σας ταυτότητα και σας θολώνει πού και πού τα νερά. Δεν γνωρίζετε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε. Αυτό εκδηλώνεται κυρίως στην έκφραση της προσωπικής σας άποψης σε σχέση με τους άλλους.
Το ευτύχημα είναι ότι το τετράγωνο συμβαίνει στα μεταβλητά (Παρθένος-Τοξότης) και όχι στα σταθερά ζώδια, πράγμα που με κάνει να ελπίζω ότι με τον καιρό μπορείτε ενσυνείδητα να βελτιώσετε αυτή σας τη δυσκολία σε σχέση με τους άλλους. Ένας καλός τρόπος είναι να συνεχίζετε να μελετάτε.
Ευχαριστώ.
-
16-10-2011, 07:04 PM #36
Αγαπητε το3ο, οταν καποιος οικος ειναι κενος, ειναι απλα κενος. Δεν ειναι σαν να εχει καποιο
πλανητη μεσα.
Ωστοσο για να ερμηνευσουμε το πως καποιος αντιμετωπιζει τα θεματα αυτου του οικου, ελεγχουμε τον κυβερνητη του οικου και ποιες οψεις δεχεται αυτος ο κυβερνητης.
Επισης τσεκαρουμε τους φυσικους κυβερνητες των οικων και τις οψεις τους.
Δηλαδη για τον 1ο οικο τον αρη, τον 2ο την αφροδιτη κ.ο.κ.
Πραγματι ο διας ειναι παραδοσιακος κυβερνητης των ιχθυων, ο αρης του σκορπιου και ο κρονος του υδροχοου.
Οι οικοι 1,4,7,10 ειναι η σπονδυλικη στηλη του ωροσκοπιου. Καθε πλανητης που βρισκεται εκει γινεται ιδιαιτερα σημαντικος γιατι ισχυροποιειται σ εναν γωνιακο οικο, ιδιαιτερα αν ειναι καλα τοποθετημενος. Π.χ αρης στον κριο στον 1ο οικο. Ομως ακομη κι αν βρισκεται σ ενα αλλο ζωδιο
(οχι ομως στην πτωση του), παλι λεμε οτι ειναι καλα τοποθετημενος κι αυτο γιατι ειναι σαν να βρισκεται σπιτι του.
Εκτος ομως απο τους γωνιακους, αν η αφροδιτη βρισκεται π.χ στον ταυρο, στον 2 οικο, παλι ειναι πολυ καλα τποθετημενη κι ας μην προκειται για γωνιακο οικο.
Ελπιζω να καταλαβα την ερωτηση σου και να σου απαντησα πανω σ αυτο.
-
16-10-2011, 09:14 PM #37
Η θεση του κυβερνητη ενος οικου δεν δειχνει σε ποιον οικο εκδηλωνονται τα θεματα του οικου που κυβερνα???[δεν ειμαι σιγουρη αλλα καπου το διαβασα σε ενα αρθρο στο σαιτ].
Το πως αντιμετωπιζονται τα θεματα του οικου νομιζω το αναλυσε η sagivi ωραιοτατα πιο πριν.
To3o εχει ενδιαφερον να αρχισεις να μελετας τον χειρωνα πρωτα μυθολογικα. Θα αρχισεις να συνειδητοποιεις τη φυση του καλυτερα.
Καπου ειχα διαβασει "κενταυρος χειρων=αυτος που κεντα την αυρα με τα χερια". Επειδη ο χειρωνας σου ειναι κοντα και στην ακμη του 6 οικου διαβασε και την ερμηνεια για αυτη την περιπτωση και πες μας αν ισχυει. Θα μπορουσαμε να ελεγξουμε με τον τροπο αυτο αν θελει διορθωση η ωρα γεννησης.
-
17-10-2011, 01:21 AM #38
alkmini το τετράγωνο είναι ήλιος - δίας και όχι άρης, αν και ο διας και άρης είναι σε σύνοδο, οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θεωρείται και τετράγωνο άρη-ήλιου.
sagivi ναι αυτό εννούσα
-
17-10-2011, 01:31 AM #39
Ειναι τελειως οριακο το τετραγωνο ηλιου-αρη.
-
17-10-2011, 08:57 PM #40
ανασφάλεια υπάρχει. τώρα, είναι απο το χείρωνα, είναι απο το λανθάνον [ήπιο, εκτός ορίων τετραγώνου] τετράγωνο άρη ήλιου, είναι απο την λογική στης αιγόκερου , όπου είναι η αφροδίτη.... ποιός ξέρει . Το θέμα βελτιώνεται μέσα στις εκφράσεις του υπόλοιπου χάρτη, ως γνωστόν....[μπορεί να είναι μη αστρολογική φυσικά]
μπορεί η ανασφάλεια να πηγάζει κι απο την διαφορετικότητα του ερμή στο 12ο. Στην παρούσα φάση, έχει πλάκα το πως μπορει να παίξει κανείς με τις ερμηνείες για να βγάλει διάφορα, όσο μπαίνουμε πλέον σε λεπτομέρειες.
δηλαδή, ο χάρτης δε δείχνει ανασφάλειες γενικά, έντονες. αν υπάρχουν που τις αποδίδεις?
καθώς η αστρολογική θεώρηση των πραγμάτων συντίθεται στο κεφάλι μου με αυτό που υπήρχε εκεί πριν, το θέμα γίνεται απίστευτα σύνθετο.
No wonder sceptics diss astrology. Είναι εξάλλου σύστημα που βοηθάει αν 'το βοηθας'.
αναρωτιέμαι λοιπόν, εγώ ο σκεπτικιστής, έως που υπάρχει η ερμηνεία και απο που και ύστερα έρχεται η 'διόρθωση'. μάλλον όμως λέω χαζομάρες όπως πάντα παπατρέχας, γιατι ο μόνος χάρτης που δούλεψα πολύ πάνω του είναι ο δικός μου.
μερικές φορές η αστρολογία μου χαλάει τη διάθεση: δεν ξέρω αν είναι η προβολή άλλων πάνω σε αυτό που εκλαμβάνουν αποτην ενασχόλησή μου με αυτό, ή είναι οι ίδιες οι ιδέες που προκύπτουν απο την αστρολογία [σε συνδυσμό με τα 'στεγανά' μου] που με χαλάνε, όμως κάποιες φορές χρειάζομαι διάλειμα, μιας και παίρνω την όλη υπόθεση πολύ στα σοβαρά - όχι όμως αρκετά για με πούνε ξενέρωτο.
Εκεί που θέλετε να ριχτείτε στην περιπέτεια έρχεται η φαεινή ιδέα να αναλύσετε όλες τις λεπτομέρειες και σας χαλάει τη μαγεία του ταξιδιού.
ενδέχεται να μη χαλιέμαι ο ίδιος μιας απο αυτό , αλλα να χάνω μέρος του ταξιδιού απο το οτι αναλύω το ταξίδι. ενδέχεται να χαλιούνται ενίοτε οι συνοδοιπόροι. Οι δυο πλευρές πάντως είναι κάπως ισοτιμα δοσμένες - μάλλον κυριαρχεί ο ενθουσιασμός, οπότε και οι δυο αναζητούν να εκφραστούν. Το οτι κυριαρχεί η φωτιά, μάλλον, σε αυτό το δίπολο, είναι ευτυχές...
πάρτο έτσι... τώρα είμαι στο trip - ταξίδι της αστρολογίας. πριν καλα καλα μάθω τις πρώτες έννοιες και πριν καν πάρω κάποιες καλές 'κριτικές' ως πρώτη ερμηνεία, έχω παρει περισπούδαστο υφάκι έμπειρου που κάνει υποθέσεις αναλύσεις και βαθειούς συλλογισμούς.
θες να το πάρεις αυθορμητισμός τοξότη με σχολαστικότητα παρθένου?
θες να το πάρεις ουρανός σύνοδος με ερμή;
μάλλον έχει δίκιο η κάτια οτι το επέλεξα για να διαφοροποιηθώ [*θα επιχειρήσω προσεχώς κι άλλη ερμηνεία σε αυτό]
η ερμηνεία του 'σχολαστικού-αυθόρμητου ταξιδευτή-ερευνητή' παντως, μου βγαίνει μέσα απο τη σύνθεση τοξότη και παρθένου πιο πειστική:
Η μια πλευρά θέλει να αφεθεί και να ζήσει και είναι αυθόρμητη, η άλλη θέλει να το αναλύσει και να τα βάλει σε κουτάκια και τετραγωνάκια τακτοποίησης [η σύνοδος ερμή ουρανού θέλει να εκφραστεί εδώ και τώρα , ίσως επειδή πιστεύει οτι η κάθε σκέψη προς στην πορεία της αναζήτησης είναι πολύτιμη]
υπάρχει εδώ η τάση να αναλύω πράγματα σε λάθος στιγμή : ενώ θα έπρεπε να αφήνομαι
ΥΓ: αναγνωρίζει κανείς με ευγνωμοσύνη το παρόν γεγονός? ποιος καρ####ς εκτίθεται έτσι για το παράδειγμα του thread? είναι πρώτη φορά που ο [όποιος] ναρκισσισμός μου [σελήνη στο λέοντα - εκφράζεται αυτάρεσκα] είναι ΤΟΣΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ!
ΤΙ? θα ήταν πιο καλό να βγω καλύπτοντας τα ελαττώματά μου και σεμνός? γιατί να μην τριγκάρω όλα στο μάξιμουμ - αφού μπορώ, και έτσι να βλέπουμε ένα παράδειγμα ζωντανό με τις εκφράσεις του, τα συν και πλην και πως τα συν γίνονται πλην και τα πλην συν!
Σας ευχαριστώ και εγώ αφού σας ευχαριστώ
ο τόξος σας είχε πιει κάτι μπυρίτσες πριν, οπότε συγχωρέστε την α-συγκροτηση.
Δημήτρη, όπως μου επισήμανε κάποιος, ατραπός όχι άτροπος, μπερδεύτηκα, δεν έγινε επίτηδες.Last edited by to3o; 17-10-2011 at 09:09 PM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.