- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
11-10-2011, 04:23 PM #11
Εχω την εντύπωση πως ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο πλανήτης που κυβερνάει το ζωδιο που ανατέλλει και όχι οι εμπεριεχόμενοι πλανήτες στον 1ο οίκο.
Αν εχεις π.χ ωρ. Τοξότη ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Διας άσχετα με το που βρίσκεται.
Βέβαια, θα δωσεις σημασία και στις όψεις που σχηματίζονται με τον Δια πχ, την οικοθεσία, το ζωδιο κλπ, για να διαπιστωσεις πόσο 'δυνατός" είναι ο εν λόγω κυβερνήτης.
Τους πλανήτες που εχεις στον ωροσκόπο σου, θα τους ερμηνεύσεις σίγουρα με βάση τη θέση τους αλλά και τους οίκους που κυβερνάει ο καθένας.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-10-2011, 04:39 PM #12
Σε ευχαριστώ!
Έχω μπερδευτεί κάπως, γιατί ο δίας(κυβερνήτης του ωροσκόπου)δεν κάνει όψεις (μάλλον κάνει 6 εξάγωνα αλλα σε ανοχή 4-5 μοιρών, πιάνει?)
..... στον ωροσκόπο πάνω οι πλανήτες κάνουν πάρτυ.. έκτός από ερμή και κρόνο, στον ωροσκόπο είναι και σελήνη και αφροδίτη αλλά σε μεγαλύτερη ανοχη. ....ενώ παράλληλα στον 1ο οίκο είναι ήλιος και ουρανός σε σύνοδο ακριβείας.
Τι ανοχή μπορώ να δώσω στις όψεις του ωροσκόπου;Last edited by errikaki; 11-10-2011 at 05:08 PM.
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
11-10-2011, 05:50 PM #13
Καταρχήν πες μου ποιος είναι ο ωροσκόπος σου.
1.θα κοιτάξεις αν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου κάνει όψεις με τα φωτα,
2.αν είναι σε γωνιακό οίκο
3.αν το ζωδιο που βρίσκεται είναι σε θέση ή έξαρση
4.αν η ζωδιακή θεση είναι σε αδυναμία ή πτωση
5.αν βρίσκεται σε κατιόντες οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο)
Κοίτα, αν μιλάμε για το Δία, και όχι για τους εξωκρόνιους, αποψή μου είναι ανοχή μεχρι 2 ή 3 μοίρες το πολύ με φωτα και προσωπικούς πλανήτες.
Μεσα στα φόρουμ, είμαι σίγουρη πως υπάρχει ενα σχετικό άρθρο για τον κυβερνήτη του ωροσκοπου, το οποίο είναι χωρισμένο σε 2 μερη και το διάβασα αρκετα πρόσφατα.
Γράφει μεσα πως αν συντρεχουν, οι παράμετροι 1,2,3 τότε ο πλανήτης ΕΙΝΑΙ ο κυβερνήτης του ωροσκόπου.
Αν πάλι συντρεχουν οι παράμετροι 4,5 τότε χάνει κάτι από την κυριαρχία του στο ωροσκόπιο.
Να σου φερω κι ένα παράδειγμα:Στην περίπτωση που έχεις ωροσκόπο Τοξότη όμως, αν ο Δίας βρίσκεται στο 12ο οίκο (κατιών οίκος) και στον Τοξότη πάλι (θεση), τότε ισχυροποιείται η επιρροή του! Αν μάλιστα απέχει και μεχρι 3-4 μοίρες περίπου από την ακμή του 1ου τότε η άποψή μου είναι πως πρόκειται για σύνοδο.
Να ξερεις πως μου πήρε κάμποσο καιρό να κατανοήσω πως λειτουργεί ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, αλλά διαβάζοντας τα συγκεκριμένα άρθρα και μελετωντας συνδυαστικά τις θέσεις, τΙς όψεις, και τΙς επιρροές στην ψυχοσύνθεσή μου, έβγαλα αρκετά συμπεράσματα για το πόσο ισχυρός ή όχι είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Και να σου πω και κάτι άλλο? Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προσπάθησε να διαχωρίσεις αν η συμπεριφορά και η ιδιοσυγκρασία σου "κουμπώνουν" με τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη σου ή όχι.
Πρώτα από όλα όμως, μελέτησε βήμα βήμα το χάρτη σου και θυμήσου πως αντέδρασες σε διάφορα γεγονότα στη ζωή σου που αντικατοπτρίζονται μέσα στους οίκους. Εκεί είμαι σίγουρη πως θα καταλάβεις πολλά...
Ψάξε όμως να βρεις αυτα τα 2 άρθρα. Είναι πολύ σημαντικά.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
11-10-2011, 09:36 PM #14
Σε ευχαριστώ καλό μου ταυράκι
-----------------
Σημείωση διαχείρισης: Υπάρχουν και τα Likes. Δεν είναι απαραίτητο να γεμίζουμε το φόρουμ με ευχαριστίες, κάτι που θα δυσκολέψει αργότερα την αναζήτηση όποιων ψάχνουν τα μηνύματα ουσίας.καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
12-10-2011, 01:25 AM #15
Κοίταξα το συγκεκριμένο άρθρο και βρήκα ότι κυβερνήτης του χάρτη μου είναι ο Πλούτωνας.Μάλιστα το φοβερό είναι ότι τώρα συνειδητοποίησα γιατί έχω τόσα πλουτώνια χαρακτηριστικά διότι έχω ωροσκόπο σκορπιό,ο πλούτωνας μου είναι στον 1ο οίκο(στον σκορπιό)κάνει όψεις με ήλιο,σελήνη,ερμή,δία,κρόνο και ποσειδώνα!Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ο άρης ως παραδοσιακός αλλά βρίσκεται σε πτώση και στον 9ο!Οπότε κυβερνήτης είναι ο πλούτωνας.
-
12-10-2011, 11:57 AM #16
-
16-10-2011, 03:53 PM #17
Errikaki, κυβερνήτης ωροσκόπου είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον ωροσκόπο. Αν για παράδειγμα έχει κάποιος ωροσκόπο Κριό, κυβερνήτης ωροσκόπου είναι ο Άρης.
Αν τώρα, πολύ κοντά στον ωροσκόπο ή και μέσα στον 1ο οίκο υπάρχουν πλανήτες, τότε αυτοί είναι συγκυβερνήτες του 1ου οίκου.
Το ίδιο ισχύει για όλους τους οίκους, από το ζώδιο που "πέφτει" η ακμή ενός οίκου βρίσκουμε του κυβερνήτη του οίκου. Αν μέσα υπάρχουν πλανήτες τότε αυτοί θεωρούνται συγκυβερνήτες.
Πιάσε έναν έναν του οίκους βρες τους κυβερνήτες, δες σε ποιούς πηγαίνουν και τι όψεις κάνουν και σιγά σιγά θα έχεις αναλύσει όλο σου το γενέθλιο χάρτη.
-
16-10-2011, 04:01 PM #18
Greymage ακόμη κι αν δεν είχες ωροσκόπο Σκορπιό ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο χρωματίζει αρκετά Πλουτώνια μια προσωπικότητα. Στην δική σου την περίπτωση είναι ο ωροσκόπος στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα μέσα στον 1ο οίκο να σχηματίζει όψεις με τα φώτα. Πιο Πλουτώνιος δεν γίνεται
Συνήθως στη γενέθλια αστρολογία δεν κοιτάζουμε τους παραδοσιακούς πλανήτες για κυβερνήτες. Οχι ότι είναι λάθος απλά είναι καλύτερο να μελετάμε τους σύγχρονους.Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 16-10-2011 at 04:18 PM.
-
16-10-2011, 06:37 PM #19
Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου κανει αντιθεση με τον Πλουτωνα δινει πλουτωνια χαρακτηριστικα?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.