s
[Συζήτηση] Οι κρίσιμες μοίρες του ζωδιακού - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30
    Να ρωτησω κατι ποσο ανοχη δινετε στο σημειο 0 του κριου για να κανει συνοδο πλανητης (η αφρο μου συγκεκριμενα)? τι συμβαινει οταν πεφτει μεσοδιαστημα πανω στην μηδενικη του κριου? και αν στις μηδενικες μοιρες των παρορμητικων δεν πεσει πλανητης αλλα οικοι (ο αξονας 2ου -8ου συγκεκριμενα στις μηδενικες μοιρες Καρκινου, Αιγοκερω)
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Δημήτρης
    Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Να ρωτησω κατι ποσο ανοχη δινετε στο σημειο 0 του κριου για να κανει συνοδο πλανητης (η αφρο μου συγκεκριμενα)? τι συμβαινει οταν πεφτει μεσοδιαστημα πανω στην μηδενικη του κριου? και αν στις μηδενικες μοιρες των παρορμητικων δεν πεσει πλανητης αλλα οικοι (ο αξονας 2ου -8ου συγκεκριμενα στις μηδενικες μοιρες Καρκινου, Αιγοκερω)
    Η ερώτηση σχετικά με τις ανοχές έχει απαντηθεί παλιά στη συζήτηση και έχει αναφερθεί για δέκατα της μοίρας. Ας πούμε ότι είναι μέχρι μια μοίρα το πολύ, ειδικά για την πρώτη ή μηδενική (ανάλογα πως το μετράει κανείς) των παρορμητικών.

Το μεσοδιάστημα θα έχει ιδιαίτερη σημασία όταν ενεργοποιηθεί από κάποια διέλευση. Αν ο Δίας για παράδειγμα βρεθεί στην 0 του Κριού, σε μια ανάλυση των διελεύσεων για το γενέθλιο χάρτη σου, μπορείς να συμπεριλάβεις ότι βρίσκεται στο μεσοδιάστημα των δύο πλανητών.

Με τις ακμές των οίκων δεν θα ασχολιόμουνα. Καταρχήν θα πρέπει να έχεις ακριβή ώρα γέννησης. Έπειτα ανάλογα με το σύστημα των οίκων που θα χρησιμοποιήσεις μπορούν οι ακμές αυτές να αλλάξουν ζώδιο. Σιγουρέψου λοιπόν πρώτα ποιο ζώδιο είναι πράγματι στην ακμή του οίκου και θα έλεγα μην ασχοληθείς με την «κρισιμότητα» της μοίρας. Ξεκαθάρισε λοιπόν αν η Σελήνη ή ο Ερμής κυβερνάει τον 2ο οίκο και αντίστοιχα αν ο Κρόνος ή ο Δίας κυβερνάει τον 8ο.

Βασικα η ωρα ειναι ακριβειας οποτε ξερω ποιοι ειναι οι κυβερνητες των οικων (αλλα καπου ειχα βρει νομιζω ενα αρθρο που ελεγε κατι για τις ακμες των οικων στις μοιδενικες μοιρες των παρορμητικων αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε)
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

4. Κ. Σίμου, παρακολουθώ τις απαντήσεις σας, ομολογουμένως πολύ εμπεριστατωμένες! μας λύνεται καίριες απορίες! Θα ήθελα κι εγω να ρωτήσω κατι σχετικο με τις μοίρες, στο οποίο προσπαθώ να βρω ακριβή απάντηση αλλα δυσκολευομαι: αν υπάρχει Δίας, ανάδρομος, στις 27 μοίρες ακριβώς, στον δεύτερο οίκο, στο ζώδιο του ταύρου, (με ακριβείας σύνοδο με τον απλανή algol όπως εύκολα καταλαβαίνετε), θα μπορούσα να μάθω από κάποιον τι γίνεται εδώ? στην κρισιμη μοίρα, αλλά με αναδρομο τον πλανήτη εντός του οίκου..? θα χαρω πολύ να ακούσω πάνω από μία γνώμη...! ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δεν νομιζω πως ο πλανητης που αναφερεις βρισκεται σε κρισιμη μοιρα. Διαβασε πιο προσεκτικα τα ποστ.

6. Αγαπητή Ktisila, εχεις δίκιο να λες ότι η 27η μοιρα δεν ανηκει στις "κρισιμες μοιρες", ετσι οπως αναφέρονται στο άρθρο. Οι μοίρες είναι σημεια ιδιαίτερης δύναμης στο χάρτη. Κατα την προσωπική μου άποψη, εκτος από τις 12 μοιρες και 51, υπάρχουν και άλλες θέσεις, ξεχωριστες για κάθε ζωο, οι οποίες είναι εξίσου "κρίσιμες"! Η 27η μοιρα ταύρου, είναι "κρίσιμη" αν καποιος έχει τοποθετημενο πλανητη εκει, όπως και η 16η μοιρα κριου, η 15η μοιρα καρκινου κλπ.. Αν υπάρχει αλλη άποψη, παρακαλω...πες μου! θα χαρω να μαθω περισσοτερα!

Όνομα:
    Τίνα
    Αγαπητή toniateddybear δεν θα διαφωνίσω μαζί σου ως προς την σημαντικότητα των μοιρών, όμως άλλο πράγμα κρίσιμες μοίρες κι άλλο σημαντικές. Φαντάζομαι για να μιλάς για την 16η μοίρα του Κριού και την 15η μοίρα του Καρκίνου, πως αναφέρεσαι στις πύλες ενός ωροσκοπίου ενώ για την 27η Ταύρου αναφέρεσαι στον algol;

Ωστόσο, κρίσιμες μοίρες θεωρούνται οι 0΄,12΄ 51 και 25΄43 παρορμητικών, οι 8΄34 και 21΄26, σταθερών και 4΄17 και 17΄09 μεταβήτών. Θα πρότεινα λοιπόν για να μην μπερδεύουμε τα μέλη μας να ξεχωρίσεις και να μας πεις ακριβώς τι εννοείς όταν λες ότι "εκτός από τις 12 και 51 υπάρχουν και άλλες θέσεις ......κτλ".

8. Νομιζω πως και οι δύο σας εχετε δίκιο! Ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο η ενασχοληση μου με την αστρολογια! Αυτο που θα ηθελα να διατυπώσω ειναι το εξης: οι κρίσιμες μοίρες, είναι αυτές που ακριβώς αναφέρατε κι εσεις. Η ερωτηση μου δεν ειχε να κάνει με τον algol, αλλά με τη συγκεκριμενη θεση (δηλαδη στις 27 μοιρες), επειδη εκει βρίσκεται πλανήτης.
    Ωστόσο, θελοντας να διευρυνω τον όρο "κρισιμες", (εξου και τα εισαγωγικα) θεωρω και άλλες μοίρες, εκτος από αυτες που πολυ σωστα προαναφερατε. Η ερωτηση μου ειχε να κάνει με κρισιμες μόιρες από τη σκοπια της σημασίας τους, επειδη ειναι σημαντικες, ως προς τη σημασία της θεσης τους. Ελπιζω να μη διμιουργησα παραπανω συγχηση! Η ερωτηση μου ειναι λοιπον, τι γινεται όταν στην 27 μοιρα ταυρου υπάρχει Διας, ο οποίος ειναι αναδρομος. Αν, δηλαδη, σε αυτη τη μοιρα, αποκτα μια ιδιαιτερη διασταση. Και παλι συγνωμη για τη συγχηση! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Όνομα:
    Τίνα
    Καταρχάς δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, αν κάποιος μπερδευτεί, ρωτά και ξεμπερδεύεται, επομένως μην αγχώνεσαι. Τώρα ως προς την ερώτηση σου θεωρητικά ο Δίας κάνει σύνοδο με τον algol που συγκαταλέγεται στους δύσκολους απλανείς. Αν συνυπολογίσεις την ανάδρομη πορεία του ας πούμε ότι καθυστερεί να φέρει τα "δώρα" του, τα οποία σχετίζονται με την αίσθηση της οικονομικής ασφάλειας και ανεξαρτησίας. Τώρα τι ακριβώς εννοείς οταν λες Αν, δηλαδη, σε αυτη τη μοιρα, αποκτα μια ιδιαιτερη διασταση. ποιός να αποκτά άλλη διάσταση ο Δίας;

10. ευχαριστω πολυ για την κατανοηση! αποκτα μια ιδιαιτερη διασταση...δηλαδη, δινεται μεγαλυτερη εμφαση ως προς καποιες ιδιοτητες. θα το πω διαφορετικα, μηπως ετσι γινω σαφεστερη: σε εκεινο το σημειο, καταλαβαινω οτι η ενεργεια ειναι πολυ μεγαλύτερη απο καποιο άλλο, αλλα δεν καταλαβαινω πρακτικα τι σημαινει αυτο, ιδιαιτερα αν ο Διας ειναι αναδρομος! θα μπορουσε ισως να σημαινει οτι απαιτειται μεγαλυτερη προσπαθεια για την αποκτηση αγαθων, ή οτι το άτομο αποκτα ενα ιδιαιτερο δεσιμο με τα κεκτημενα αγαθα, ή οτι τα υλικα αγαθα αποκτουν μια βαρυνουσα σημασια για το ατομο με αναδρομο δια στην 27η..?αυτη ειναι η απορια που μου εχει δημιουργηθει...ελπιζω να εγινα σαφης αντι να περιπλεξω τα πραγματα περισσοτερο! ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread