s
Αφροδίτης ερωτικά σκέρτσα και καμώματα!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Αφροδίτης ερωτικά σκέρτσα και καμώματα!

    Και τα δύο φύλα έχουν ορισμένα «πρέπει» στα οποία συμφωνούν ενώ υπάρχουν άλλα στα οποία διαφωνούν ή τα κατατάσσουν σε διαφορετική μοίρα ο καθένας. Σε γενικές γραμμές όμως και τα δύο φύλα θέλουν ένα/μία σύντροφο που να έχει την αίσθηση του χιούμορ, ευγένεια, τρυφερότητα, κατανόηση. Ευελπιστούν να υπάρχει τόση «χημεία» μεταξύ τους και να επικοινωνούν καλά. Φυσικά, η πίστη και η αφοσίωση του ενός προς τον άλλον συγκαταλέγεται στα επιπρόσθετα θέλω τους.

    Γενικά οι περισσότεροι σημερινοί νέοι αναζητούν έναν/μία σύντροφο που να είναι συναισθηματικά υγιής. Μεγάλη βαρύτητα δίνουν επίσης ο/η σύντροφος τους να μην λέει ψέματα ή να μην κρύβεται πίσω από ψεύτικες αλήθειες.

    Ο συγκροτημένος χαρακτήρας είναι ένα άλλο σημαντικό αλλά και εύλογο σημείο που οι σημερινοί νέοι επιζητούν. Η συγκρότηση, θεωρείται σήμα κατατεθέν για την μακροημέρευση της σχέσης τους. Όμως τι είναι εκείνο που πραγματικά μπορεί να προκύψει από μία σχέση είναι αρκετά δύσκολο να το πει κανείς.

    Το μαντείο των Δελφών ήδη προ χιλιετιών ανενεργό όντας, είναι βέβαιο πως επίσης δεν μπορεί πια να μας διαφωτίσει. Εξυπακούεται φυσικά, ότι δεν υπάρχει κανείς που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με το άτομο που θα θεωρήσει ως το άλλο του μισό, δεν θα αρχίσει να αναρωτιέται. Πως είναι; Τι πιστεύει; Θα με ερωτευτεί τρελά όπως και εγώ; Ήδη λίγες μέρες μετά, αναπάντητα ερωτήματα και απορίες ξεπηδούν σαν καταρρακτώδης βροχή σε εκείνο το απόκρυφο αλλά εξαιρετικά ενεργό μυαλό κάθε ερωτευμένου. Άραγε που το πάει; Θέλει απλώς να περάσει την ώρα του/της μαζί μου, ή με σκέπτεται πιο σοβαρά; Θα έχουμε προοπτική να σταθούμε επάξια ο ένας κοντά στον άλλον;

    Ακόμα μία καυτή ερώτηση που στριφογυρνά στο νου όλων των ερωτευμένων αυτής της γης. Δικαίως ή αδίκως; Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μάλλον το αμέσως πλέον σύνηθες φαινόμενο της εποχής μας.

    Εκείνη/νος τρέχει άμεσα στον/στην αστρολόγο του/της. Το και το του/της λέει. Ο/η αστρολόγος με βλέμμα ερευνητικό, θέτει ευθύς αμέσως εκείνη την κατακλυσμιαία αλλά για εκείνα που εκείνος/νη καλείται να απαντήσει άκρως σημαντική ερώτηση.

    Τι ζώδιο είναι παρακαλώ; Εκκωφαντική σιωπή συνοδεύει την απάντηση.

    Μα και αν ακόμα ήδη από τις πρώτες ώρες της γνωριμίας τους αντάλλαξαν τα ζώδια τους, άλλα στοιχεία όπως ακριβής χρονολογία, στάνταρ ώρα, τόπος δεν υπάρχουν. Και τώρα; Τώρα πως θα ανοίξουμε εκείνη την απόκρυφη μα τόσο χρήσιμη πόρτα της αστρολογίας;

    Η Χρυσάνθη Σπίγγου είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ».
    ΤΗΛ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 210 – 96 35 955
    ΚΙΝ.: 6937 277 476
    email: chrysanthyspigou@rocketmail.com





    Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ

    Κατά μία παραπλήσια προσέγγιση του είδους που περιγράφεται στο εξαίρετο άρθρο: «Τι αποκαλύπτει ο χάρτης επιστροφής της Αφροδίτης», του μέλους μας whisperer, μπορεί τώρα πια, κάθε ερωτευμένος/νη και μη, να λάβει άμεσα απαντήσεις. Το σπουδαίο αυτής της προσέγγισης είναι, ότι κανείς λύνει την «αστρολογική σιωπή» ακόμα και όταν δεν έχει στην διάθεση του τα στοιχεία γέννησης του άλλου προσώπου.

    Κατά το ρητό «η ανάγκη είναι μητέρα της επινόησης», ο πλανήτης Αφροδίτη, ή για να το πούμε πιο σωστά μία διαφορετική προσέγγιση της μπορεί να αποβεί χρήσιμη ευθύς αμέσως της γνωριμίας μας με κάποιον/αν. Για να το πούμε πιο σωστά. Ο πλανήτης Αφροδίτη, που πρωτοστατεί του γνωμικού

    «Γεννήθηκα όταν με φίλησες.
    Πέθανα όταν με παράτησες.
    Έζησα για λίγες βδομάδες, όσο με αγάπησες»


    ξεδιπλώνει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την απαρχή τουλάχιστον των ιδιοτήτων και την ποιότητα της εξέλιξης κάθε γνωριμίας, επαφής, συναλλαγής, συνεργασίας κ.ο.κ. Η Αφροδίτη λοιπόν δεν είναι χρήσιμος φορέας αποκάλυψης για τα οικονομικά, και τις σχέσεις μας μόνο. Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει στο θαυμάσιο άρθρο του και το μέλος μας whisperer, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανοίξει κανείς την κρυφή κλείθρα της αστρολογίας.

    Στην περίπτωση όμως μίας νέας ενέργειας, μίας καινούριας γνωριμίας, επαφής συνεργασίας ή κατά την περίπτωση μας ενός ερωτικού ραντεβού, δύο πολύ συγκεκριμένοι χάρτες – άλλοι από αυτούς που γνωρίζαμε έως τώρα – μας αποκαλύπτουν με ακρίβεια του 100% τον τύπο, την διαμόρφωση και όλες τις πτυχές της περαιτέρω εξέλιξης μίας σχέσης όταν αυτή βρίσκεται εν τη γενέσει της.

    Οι δύο αυτοί χάρτες, μας παρουσιάζουν γλαφυρά τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ο/η ερωτευμένος/νη θα συναντήσει στην πορεία της σχέσης του με το άτομο για το οποίο χτύπησε η καρδιά του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται αφενός για το χάρτη μίας οποιασδήποτε Ηλιακής Επιστροφής ενός ατόμου, αφετέρου για τον χάρτη της στιγμής ενός εκάστοτε γεγονότος, γνωριμίας, κατάστασης κ.ο.κ. Οι δύο αυτοί χάρτες συντασσόμενοι ως μία συνήθη συναστρία, θα μας αποκαλύψουν εκείνες τις κατευθύνσεις στις οποίες ο ένας εκ των δύο – συγκεκριμένα εκείνος που δεν γνωρίζει τα στοιχεία γέννησης του άλλου, αλλά ενδιαφέρεται να μάθει για το μέλλον της καινούριας του/της σχέσης – θα πρέπει να εστιάσει, ώστε να μάθει το που θα οδηγηθεί το καινούριο φλερτ. Το πώς το άλλο άτομο είναι πιθανότερο να αντιδράσει και να σταθεί απέναντι σε αυτό το νέο δεδομένο.

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση, στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις σχέσεις-όψεις και συνθέσεις του πλανήτη Αφροδίτη του πρώτου χάρτη, και από την άλλη στις σχέσεις όψεις και συνθέσεις της Αφροδίτης του δεύτερου χάρτη, θα αντλήσουμε σαφείς και ξεκάθαρες πληροφορίες και απαντήσεις σχετικά με την ποιότητα των ερωτικών χτύπων καρδιάς, νου πνεύματος και ψυχής ένθεν και ένθεν.

    Αλλά πως; Πως είναι δυνατόν καν, να μην διαθέτει κανείς τα στοιχεία γέννησης του άλλου ατόμου αλλά πάραυτα εμείς να μπορούμε έστω και στο ελάχιστο να αποφανθούμε στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα;

    Όπως ήδη είπαμε. «Η ανάγκη είναι η μητέρα της επινόησης». Μία επινόηση που όσο απλή είναι, άλλο τόσο χρηστική και χρήσιμη μπορεί να γίνει. Μάλιστα όχι μόνο σε θέματα σχέσεων, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο γεγονός. Εδώ πρόκειται για μία προσέγγιση που εμένα προσωπικά με έχει αλάθητα συνοδεύσει τις αστρολογικές μου έρευνες σε πληθώρα εργασιών με άριστα αποτελέσματα και εκπληκτική θα έλεγα ακρίβεια και κατά συνέπεια επιτυχία.

    Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που θα ακολουθήσουμε.




    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    Λίγο έως πολύ, ήδη γνωρίζουμε όλοι πως η Αφροδίτη σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο είναι ο πλανήτης που πρωτοστατεί στην ικανότητα μας να προσελκύσουμε άλλα άτομα. Η ικανότητα του να αγαπάει κανείς και να τον αγαπούν, είναι ίσως η πιο προσοδοφόρα και ελπιδοφόρα για την ζωή και τις σχέσεις μας επιρροή, που μόνο η Αφροδίτη μπορεί να μας προσφέρει. Υπό την επιρροή της Αφροδίτης στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας προσδίδονται ορισμένες τάσεις που προορίζονται στο να γοητεύσουμε και να προσελκύσουμε τους άλλους.

    Παρομοίως στην Ηλιακή Επιστροφή, κάθε έτους ξεχωριστά, υπό την επίδραση της Αφροδίτης θα αναδειχθούν και θα καλλιεργηθούν μία σειρά συγκεκριμένων τρόπων – διανθισμένων με άλλα ή διαφορετικά χαρακτηριστικά ίσως από εκείνα της γέννησης - που θα μας ωθήσουν να δούμε τους άλλους με διαφορετικό ίσως τρόπο, ή οι άλλοι να αναγνωρίσουν σε εμάς καινούρια στοιχεία προσέλκυσης.

    Είναι αλήθεια, πως με την πάροδο των χρόνων καθώς μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, χαιρόμαστε ή λυπούμαστε, τα χαρίσματα μας και οι ικανότητες μας να προσελκύσουμε τους άλλους αποκτούν έναν θα έλεγα πιο εξατομικευμένο ίσως και πολύ πιο ιδιαίτερο τρόπο από εκείνον που είχαμε αναπτύξει στα πρώτα χρόνια της ζωής μας.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, η θέση της Αφροδίτης στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής, δείχνει το εάν και το πώς θα μπορέσουμε να στρέψουμε τους άλλους κοντά μας. Πολλά και ποικίλα είναι τα θέλγητρα και τα μέσα που η επιρροή της Αφροδίτης προσδίδει στην προσωπικότητα μας.

    Το εάν τώρα ο προσωπικός μας μαγνητισμός η φυσική ζεστασιά, θα είναι ευνοϊκή και οι σχέσεις μας με τους άλλους γενναιόδωρες, στοργικές με βαθιά κατανόηση, έντονη αλλά και έντιμη συμπάθεια, δημοφιλία και χάρη, θα εξαρτηθεί φυσικά και στην ηλιακή επιστροφή από τις σχέσεις και τις όψεις της Αφροδίτης με άλλους πλανήτες.

    Όπως και σε οποιοδήποτε γενέθλιο ή προοδευτικό ωροσκόπιο έτσι και στην Ηλιακή Επιστροφή, οι δυσαρμονικές όψεις, μπορεί να φέρουν δυσκολίες, να δημιουργήσουν άγχος στις ερωτικές ή τις οικονομικές υποθέσεις, τις σχέσεις τις συνεργασίες, και τις φιλίες.

    Άτομα στων οποίων η θέση της Αφροδίτης στην Ηλιακή Επιστροφή χαρακτηρίζεται από εντάσεις, πιέσεις, ψυχρότητα – χωρίς αισθήματα – η γενικά οιεσδήποτε άλλες αρνητικές επιρροές, έστω και αν πρόκειται για προσωρινές δυσαρμονίες - που έτσι και αλλιώς εμφανίζονται από χρονιά σε χρονιά - ανάλογες θα είναι και οι επαφές, οι σχέσεις οι οικονομικές συναλλαγές και οι ερωτικές τους γνωριμίες.

    Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι η επίγνωση των επιδράσεων της Αφροδίτης μπορούν να διευκολύνουν τον καθένα που προτίθεται να ξεκινήσει ή που ξεκίνησε μία σχέση, να ενισχύσει τα θετικά του θέλγητρα ή αντίθετα να μετριάσει ίσως εκείνα που πιθανόν να απωθήσουν το πρόσωπο του ενδιαφέροντος του/της. Αυτή είναι μία εξαίρετη στην ουσία βοήθεια, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως η ανάγκη μας να συνυπάρχουμε με άλλους, είναι το άλφα και ωμέγα των επιδιώξεων κάθε ανθρώπου.

    Ερχόμενοι λοιπόν στον πυρήνα του θέματος μας, θα πρέπει να πούμε πως αν συντάσσοντας το ωροσκόπιο της Ηλιακής Επιστροφής, συντάξουμε οιοδήποτε άλλο ωροσκόπιο, π.χ. γνωριμίας, επικοινωνίας, συνεργασίας, σχέσης, αρραβώνα, γάμου, γέννηση παιδιού κ.λ.π., - σε μορφή συναστρίας, τότε θα διαπιστώσουμε με απόλυτη ευχέρεια και το τι θα προκύψει αλλά και ποια θα είναι η σχέση αμφοτέρων των πλευρών.

    Εδώ να πούμε ότι αυτή η προσέγγιση δεν διαφέρει σε τίποτε από μία κανονική συναστρία. Εκείνο στο οποίο σίγουρα όμως διαφέρει, είναι αφενός στον τόνο, την ποιότητα, και προπάντων τα ερεθίσματα τα οποία καλείται ούτως ή άλλως να λάβει κάθε χρόνο.

    Αν για παράδειγμα, θα ήθελε κάποιος να μάθει αν θα κλείσει μία συνεργασία, τότε δεν έχει να κάνει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το να συντάξει μία συναστρία μεταξύ της τελευταίας του ηλιακής επιστροφής και της ημέρας κατά την οποία προτίθεται να συνάψει αυτή την συνεργασία.

    Όταν δε, πρόκειται για μία νέα γνωριμία ενός ατόμου του οποίου κανένα άλλο στοιχείο δεν έχουμε στην διάθεση μας παρά μόνο την ημερομηνία, ώρα και τόπο που προέκυψε η γνωριμία αυτή, τότε οι πληροφορίες που θα αντλήσουμε θα είναι άκρως διαφωτιστικές και χρήσιμες.

    Τι εννοώ. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ηλιακή Επιστροφή ενός πατέρα και αντίστοιχα την Ηλιακή Επιστροφή μίας μητέρας .

    Τοποθετούμε την ηλιακή επιστροφή του ενός ή του άλλου, εντός ενός εσωτερικού κύκλου και τον χάρτη της γέννησης του παιδιού στον εξωτερικό κύκλο, και βασιζόμαστε στις όψεις και τις πλανητικές σχέσεις γενικότερα της Αφροδίτης της ηλιακής επιστροφής του πατέρα ή της μητέρας, με εκείνες της γενέθλιας Αφροδίτης στο χάρτη του παιδιού. Τότε, ως της έκπληξης μας, θα ανακτήσουμε μία απολύτως ξεκάθαρη εικόνα ως προς την σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ πατέρα και παιδιού ή αντίστοιχα, μεταξύ μητέρας και παιδιού.

    Αυτού του είδους η προσέγγιση, αν και πιο σύνθετη για κάποιον που δεν έχει ακόμα εξοικειωθεί αρκούντος με τα αστρολογικά δρώμενα, είναι άκρως κατατοπιστική, απολύτως χρηστική και χρήσιμη. Η αναφορά των σχέσεων μεταξύ της ηλιακής επιστροφής ενός γονέα με εκείνη της γέννησης ενός παιδιού δεν έγινε φυσικά καθόλου τυχαία. Απλώς, βάση αυτού του παραδείγματος, ήθελα να καταδείξω, πως κάθε νέα φάση της ζωής μας – οιουδήποτε περιεχομένου και εάν είναι αυτή – δεν παύει ποτέ να συμβολίζει ένα είδος γέννησης.

    Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, είτε πρόκειται για την αγορά ενός αυτοκινήτου, την εκδρομή με μία παρέα, την συνάντηση με ένα πρόσωπο, τέλος πάντων οτιδήποτε, πάντα καταγράφεται στο σύμπαν και η πλήρης συσχέτιση μας με αυτό το γεγονός.

    Ειδικότερα όμως, όταν πρόκειται για ένα τόσο καυτό πάντα θέμα – το θέμα του έρωτα - που απασχολεί ολόκληρη την ανθρωπότητα, η στιγμή της γνωριμίας μας με ένα άτομο, είναι αυτή που θα καθορίσει και την σχέση μας μαζί του.

    Φυσικά, ο έρωτας και η σχέση μας με εκείνο το άλλο ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής μας, την μία μοναδική αδελφή ψυχή που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην ζωή μας να μας πλαισιώσει θα θέλαμε να πιστεύουμε πως θα παραμείνει για πάντα στην ζωή μας.

    Είναι όμως έτσι;




    Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ

    Ο Κίμωνας , ερωτεύτηκε. Ερωτεύτηκε τρελά. Το μοιραίο συμβάν συνέβη εντελώς τυχαία εφέτος και συγκεκριμένα στις 12.3.2011 στις 10.50 το πρωί στην Αθήνα. Ο Κίμωνας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Η τελευταία Ηλιακή Επιστροφή του συνέβη στις 6.10.2010 στις 9:22:04 π.μ. στην Αθήνα.



    Μέχρι σήμερα ο Κίμωνας δεν μπόρεσε να μάθει τα στοιχεία της κοπέλας που γνώρισε εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η γνωριμία έγινε σε ένα στενό θεοσκότεινο θάλαμο ενός νοσοκομείου. Ο ίδιος – βοηθός ακτινολόγου γιατρού - δεν είχε καμία δυνατότητα να αντλήσει την παραμικρή πληροφορία σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη και την τύχη αυτής της γνωριμίας. Στην πραγματικότητα δεν θα έχει και ποτέ στο μέλλον. Η ίδια η Μελίνα –έτσι ονομάζεται το κορίτσι του – δεν διαθέτει στοιχεία περί της γέννησης της.

    Κατά την συγκεκριμένη περίοδο της ηλιακής επιστροφής η κυρίαρχη πρόκληση και βασική ανάγκη του Κίμωνα, έγκειτο σε ένα νέο ξεκίνημα - 1ος. Ένα ξεκίνημα, ενδόμυχος και καθαρά υποσυνείδητος σκοπός του οποίου ήταν, να εδραιώσει μία όσο το δυνατόν πιο πρόσφορη, εναρμονισμένη στις διαπροσωπικές, τις κοινωνικές και τις οικονομικές του - Αφροδίτη - ανάγκες, προσπάθεια. Αναζητούσε ένα συνεργάτη-συνεργάτιδα ώστε να στήσουν μαζί μία καινούρια επιχείρηση.

    Η θέση της Αφροδίτης στο 1ο οίκο της ηλιακής επιστροφής, σε πτώση στο ζώδιο του Σκορπιού –ζώδιο τρωκτικού χαρακτήρα, και φάσης μετασχηματισμού – Σκορπιός - τον προδιαθέτει να αγωνιστεί - 1ος, να παλέψει - 1ος - και αν χρειαστεί ακόμα και να επιτεθεί - 1ος - για να εδραιώσει το νέο κοινωνικό και επαγγελματικό του γίγνεσθαι. Αυτή είναι μία προσπάθεια εκ μέρους του, που όπως μας λέει ο ίδιος του τρώει ακόμα και σήμερα κυριολεκτικά τα σωθικά.

    Αρκετά είναι δε εκείνα τα χαρακτηριστικά του χάρτη του, που δείχνουν ότι ο Κίμωνας θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες σε αυτή τη φάση της ζωής του αν πράγματι θέλει να αναπτύξει ασφαλείς και αρμονικούς δεσμούς και συνεργασίες.

    Τουλάχιστον τέτοιου είδους δεσμούς μέσω των οποίων να μπορεί να δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη αισθημάτων εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας του ιδίου - 1ος - προς τους άλλους και αντίστροφα.

    Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης των - 7ου, 11ου, και 12ου οίκων - υποδηλώνουν πως οι τομείς διαμέσου των οποίων θα δεχτεί τις επιρροές εκείνες που θα τον βοηθήσουν να επεκτείνει τις σχέσεις και τα οικονομικά του θα είναι αν όχι περίπλοκοι, πάντως σίγουρα σύνθετοι.

    Η Αφροδίτη πράγματι, υπό την έντονη επήρεια της στενής της σχέσης με την ιδιαιτέρως ιδιάζουσα όψη των - 135ο με τον Ουρανό, και τον Δία, στο ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο οίκο, - οίκο του φλερτ, του έρωτα και της αγάπης – υποκρύπτει πολλά.

    Η Αφροδίτη εδώ δεν παίζει. Δεν παίζει και δεν αστειεύεται. Τυγχάνει συγκυβερνήτης των οίκων, της συντροφικότητας της συνεργασίας - 7ος -, της φιλίας και της ιδεολογίας - 11ος -, τέλος της αγωνίας, της ακούσιας υπηρεσίας της απογοήτευσης, και της απομυθοποίησης - 12ος .

    Η όψη αυτή καθεαυτή -135ο – είναι από μόνη της εξαιρετικά δύσκολη. Είναι μία όψη προσαρμοστικής - Αφροδίτη 12ου - αναδιάρθρωσης - Σκορπιός - , του Εγώ του Κίμωνα - 1ος .

    Πρόκειται για μία στην ζωή κάθε ανθρώπου, επίπονη ωστόσο απαραίτητη για την προοδευτική επίτευξη οιονδήποτε νέων αναπτυξιακών στόχων πνεύματος και ψυχής. Υπό την επήρεια αυτής της όψης, ο ανθρώπινος ψυχισμός αναπτύσσεται και διαμορφώνεται μέσα από διαδοχικά εξελικτικά στάδια. Κάθε ένα εξελικτικό στάδιο θέτει συγκεκριμένες προκλήσεις με τη μορφή νέων αναπτυξιακών κρίσεων κάθε φορά.

    Με άλλα λόγια, η φετινή χρονιά του Κίμωνα που καθορίζεται από αυτή την ηλιακή επιστροφή, είναι μία χρονιά, εκπλήξεων, μεγάλων σκαμπανεβασμάτων, ανατροπών και φυσικά βαθύτατων αναθεωρήσεων τόσο για τον έρωτα, την αγάπη όσο και για τα χρήματα. Κάποιες από αυτές τις κρίσεις θα μπορούσαν να αποβούν κατά κάποιο τρόπο ταπεινωτικές έως και ιδιαίτερα επώδυνες για αυτόν.

    Με γνώμονα όμως την επιρροή της καρμικής όψης των 135ο , η ικανοποιητική επίλυση των αναπτυξιακών κρίσεων προηγούμενων επίσης επίπονων σταδίων, αποτελεί τη βάση για την επιτυχή αντιμετώπιση των αναπτυξιακών κρίσεων των επόμενων σταδίων. Σταδίων που στην περίπτωση του Κίμωνα, δεν φαίνεται να υπόσχονται ούτε ευκολίες μα ούτε και πραγματικά καθαρόαιμη εναρμόνιση με τις όποιες περιστάσεις ανακύψουν. Περιστάσεις που εντελώς παραστατικά μπορούμε να συνάγουμε από την θέση της Αφροδίτης.

    Να τονίσουμε πως βάση της όψης των 135 μοιρών, οποιαδήποτε αναπτυξιακή κρίση που δεν επιλύεται ικανοποιητικά σε προηγούμενα στάδια τείνει να επανεμφανίζεται ξανά και ξανά στην ζωή μας.

    Εμφανίζεται δε, με τη μορφή συγκεκριμένων ή παραπλήσιων επαναλαμβανομένων δυσκολιών στη ζωή μας και φυσικά δυσχεραίνουν την πορεία μας προς την επίτευξη μίας όσο το δυνατόν πιο πρόσφορης ψυχοσυναισθηματικής ωριμότητας.
    Το ότι η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Άρη στον Σκορπιό στον 1ο οίκο και σχηματίζει την δύσκολη όψη των 135ο μοιρών με Δία και Ουρανό, δείχνει ότι οιουδήποτε χαρακτήρα σχέση θα συνάψει ο Κίμωνας καθ’όλη την διάρκεια της ετήσιας ηλιακής επιστροφής, θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω στην ζωή του.

    Μάλιστα οποιαδήποτε ίσως ανεπιθύμητη κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και εντελώς ανέφικτο –λόγω Ουρανού - να ανακοπεί ακόμα και εάν ο ίδιος το προσπαθήσει.

    Η αλήθεια είναι, πως η όψη των 135ο μοιρών, όντας μία όψη «κρίσης», έρχεται κατά κάποιο τρόπο να επιβάλλει ή για να το πούμε πιο χαρακτηριστικά, να του επιβληθεί ίσως και να τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

    Πράγματι, η έξωθεν δυνάμεων φύση του Ουρανού στον 5ο οίκο στο ζώδιο των Ιχθύων συγκυβερνήτη του 4ου στην σύνδεση του με την Αφροδίτη, δείχνει ότι ο Κίμωνας, εάν για παράδειγμα δεν ερωτευόταν παράφορα, θα συσχετιζόταν υποχρεωτικά με άλλο/α πρόσωπο/α ή θα ερχόταν αντιμέτωπος και με οικονομικές δυσκολίες και περιπλοκές. Αυτό ήταν και θα είναι τουλάχιστον καθ’όλη την διάρκεια της φετινής ηλιακής επιστροφής και το καρμικό του αποτύπωμα.

    Είτε στην μία περίπτωση είτε στην άλλη, μα με τον έναν μα με τον άλλο τρόπο, θα εφέτος θα έρχονταν τα επάνω κάτω στη ζωή του Κίμωνα. Είτε γιατί θα ερωτευόταν, είτε γιατί θα επεδίωκε μία συνεργασία, όλα μα όλα θα έτειναν σε μία καθολική και καθοριστική ανατροπή. Ίσως πάλι άλλες αιτίες θα συνέτρεχαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να αντιμετωπίσει κατάματα - 1ος - την νέα - 1ος - αυτή κρίση, - Σκορπιός.

    Όπως όμως ήδη φάνηκε, η συναισθηματική, η κοινωνική και η οικονομική διαφοροποίηση του από και προς το περιβάλλον, άλλαξε πράγματι – πάλι λόγω της όψης των 135ο - την προϋπάρχουσα αίσθηση του εαυτού του.

    Αυτό φυσικά δεν συνέβη τυχαία.

    Λόγω του 1ου οίκου άλλωστε, η προϋπάρχουσα εδραίωση του αισθήματος της ατομικότητάς του μεταλλάχθηκε ήδη στο βαθμό εκείνο, ώστε τώρα να αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες για τις καινούριες μάχες της ζωής του.

    Ο Κίμωνας περισσότερο από ποτέ πριν στην ζωή του, νιώθει την ανάγκη της απόλυτης αυτεξουσιότητας και υλικής αυτονομίας. Αυτό είναι ένα κυρίαρχο κριτήριο για αυτόν, ώστε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την κυριαρχία του απέναντι στην Μελίνα, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

    Η αίσθηση του Εγώ του - 1ος - άλλαξε μέσα σε λίγους μόνο μήνες ριζικά. Οι μεταβολές, αυτές ήταν συναισθηματικά θα έλεγε κανείς βίαιες, και εξαναγκασμού. Οι εσωτερικές αναδιαρθρώσεις και οι μεταλλαγές του σαρωτικές - Σκορπιός /Ουρανός .

    Τώρα η οποιαδήποτε προϋπάρχουσα θετική αίσθηση περί του εαυτού, βρέθηκε σε ένα είδος υποχρεωτικής αποκήρυξης – Δίας στους Ιχθείς συγκυβερνήτης του 1ου - και αποχωρισμού - Σκορπιός - από όλα εκείνα που πίστευε ή προσδοκούσε ο ίδιος για τον εαυτό του παλιότερα.

    Η ατομικοποίηση του Κίμωνα - Ουρανός Ιχθύων 5ου – αφότου η Μελίνα μπήκε τόσο αναπάντεχα στην ζωή του μεταστράφηκε υποχρεωτικά στο εμείς. Για να το πούμε πιο συγκεκριμένα, ο Κίμωνας τώρα πια, αισθάνεται πως μόνο με τις δικές του και κανενός άλλου την συμβολή – οι γονείς του πέθαναν πρόσφατα σε αυτοκινητιστικό ατύχημα – και τις δυνάμεις, πρέπει όχι μόνο να αγωνιστεί για τα προς το ζην, αλλά και για να πετύχει μία σταθερή σχέση με την αγαπημένη του.

    Λόγω της βιαιότητας ελέγχου και παρείσφρησης – Σκορπιός /Ουρανός - που εκφράζουν ο καθένας αντιστοίχως, ο επαναπροσδιορισμός της ικανότητας του για αυτόβουλη - 1ος - λειτουργικότητα , θα τον υποχρεώσουν να διεισδύσει στα ενδότερα της ψυχής και των εσωτερικών του βιωμάτων και απωθημένων, –Ουρανός συγκυβερνήτης 4ου.

    Είναι δε σχεδόν βέβαιο, ότι λόγω της συγκυβέρνησης του Ουρανού του 4ο οίκου, θα αναδιαρθρωθούν καταλυτικά οι σχέσεις του και μάλλον, πολύ κοντά ή σχετικά ή γύρω από το άμεσο οικείο ή το οικογενειακό περιβάλλον. Αν όχι το δικό του, μιας και οι γονείς του δεν ζουν πια, τουλάχιστον γύρω από το οικείο περιβάλλον της Μελίνας.

    Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα ανασυρθούν υποχρεωτικά από την λήθη - Ουρανός /4ος - του παρελθόντος εσωτερικές αναστατώσεις, και θύμησες αλλοτινών του σχέσεων - Αφροδίτη /Ουρανός 135ο - με την μάνα, τον πατέρα, τους συγγενείς, το σπίτι την πατρίδα, τις χαμένες ή για πάντα ξεχασμένες αγάπες του.

    Γενικά άτομα ή συνθήκες της παιδικής του ηλικίας, που ίσως στάθηκαν εμπόδιο και σημάδεψαν καθοριστικά την τωρινή ενήλικη ζωή του, θα αποτελέσουν τον πυρήνα των οιονδήποτε .κοινωνικοοικονομικών του συναλλαγών και σχέσεων του – Αφροδίτη - στο παρόν.

    Να σημειωθεί εδώ, πως η γενικότερη εικόνα και το βαθύτερο γίγνεσθαι αυτής της ηλιακής επιστροφής, έρχεται να επιβάλλει ακόμα και δια της βίας, την επίλυση της κρίσεως γύρω από τους τρόπους και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει ο Κίμωνας ώστε να διατηρήσει ή να κερδίσει ξανά την αυτονομία - 1ος - του. Εσωτερική, οικονομική, κοινωνική.

    Για να εισέλθει στο επόμενο αναπτυξιακό στάδιο όπως το επιβάλλει η άκρως καρμική όψη των 135ο, θα κυριαρχήσουν ξεκάθαρα οιδιπόδειες επιθυμίες –Σκορπιός - και εσωτερικές συγκρούσεις – Ουρανός συγκυβερνήτης 4ου - .

    Κοντολογίς, ο Κίμωνας καλείται να αναπτύξει βαθμιαία την διαμόρφωση –Σκορπιός 1ου - μιας αίσιας ισορροπίας - Αφροδίτη 1ου - όχι μόνο προς τους άλλους, αλλά και σε ότι αφορά τις δικές του πρωτοβουλίες έναντι οιονδήποτε ανασταλτικών παρελκόμενων καταστάσεων ανάλογων των ιδιοτήτων Σκορπιού και Ουρανού.

    Η έλλογη θέσπιση ορίων - 1ος - και η αποφυγή βίαιων διεκδικητικών και ανταγωνιστικών - 1ος - αντιδράσεων θα χρειαστεί να ενσωματωθεί με έναν όσο το δυνατόν πιο πρόσφορα και αρμονικό - Αφροδίτη /Δίας – τρόπο στις εν γένει συμπεριφορές και αντιδράσεις του.

    Εξάλλου, να μην ξεχνάμε πως καθώς ο Κίμωνας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Ο παράγοντας σχέσεων εκτός από σημαντικός για αυτόν, είναι και καρμικά αναγκαίο ας πούμε κακό.

    Ένας παράγοντας, που τον κάνει να πρέπει αλλά και να θέλει –άσχετα εάν το καταφέρνει - να λειτουργεί σε ήπιους και για όλους όσων τον περιβάλλουν εποικοδομητικούς τρόπους. Είναι άλλωστε βέβαιο, ότι θέλει να κερδίσει και να ελκύσει όχι μόνο την αγαπημένη του για πάντα, αλλά και τους φίλους του, και γενικά εκείνους που αγαπά και θέλει να τον περιβάλλουν.

    Αντιθέτως, η μη προσαρμοσμένη στις εξελικτικές ανάγκες στάση του Κίμωνα - Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο οίκο συγκυβερνήτη και του 1ου - είναι δυνατόν και πιθανόν να προξενήσει είτε εχθρικές συμπεριφορές εκ μέρους του ίδιου –Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον 1ο οίκο - είτε όμως και εκ μέρους των άλλων - Αφροδίτη συγκυβερνήτης 7ου – προς το άτομο του.

    Ένα παράδειγμα δυσλειτουργικής έκβασης του εν λόγω σταδίου στην ζωή του Κίμωνα θα είναι η περιστολή - 12ος - της αυτόβουλης - 1ος / 5ος - έκφρασης και της λειτουργικότητας των συμπεριφορών του, στον έξω κόσμο.

    Λόγω ίσως κάποιας επιθετικής ή αβασάνιστης, άκομψης άδικης και αδιάντροπης εκ μέρους του στάσης οι σχέσεις, τα οικονομικά του ζητήματα και οι κοινωνικές του συναλλαγές θα δοκιμαστούν πάρα πολύ σκληρά. Εδώ άλλωστε, καρμικά ιδωμένες οι όψεις των 135ο της Αφροδίτης της ηλιακής επιστροφής του Κίμωνα, υποδηλώνουν πως κατά την φετινή περίοδο λόγω της - Αφροδίτης σε όψη τετραγώνου με το Ζενίθ - θα χρειαστεί να διερευνήσει βαθιά τον εσωτερικό του εαυτό και να κάνει ειλικρινή απογραφή στα δρώμενα του υποσυνειδήτου του.

    Θα χρειαστεί να διαμορφώσει μια αίσθηση συνέχειας του εαυτού του που να αποτελεί μεν τη βάση της προσωπικής του ταυτότητας αλλά να λειτουργεί πια, κάτω από εντελώς νέες βάσεις. Δηλαδή να αλλάξει, ουσιαστικά το βασικό αίσθημα και του ποιος είναι, και του πως θα επιβάλει την προσωπικότητα του, αλλά και το πώς θα διεκδικήσει τα θέλω του στις σχέσεις του.

    Ωστόσο οι έντονες αλλαγές που λόγω Σκορπιού και Ουρανού θα επέρχονται θα τον εξαναγκάσουν σε μία εκ βάθρων αναδιάρθρωση του ψυχισμού του, - Σκορπιός 1ου . Το πόσο καλή ή όχι όμως θα είναι αυτή η αναδιάρθρωση μόνον ο ίδιος μπορεί να ξέρει.

    Αυτό δεν θα είναι άλλωστε εύκολο. Αν σκεφτεί κανείς πως όλα τα προηγούμενα αναπτυξιακά θέματα της ζωής του θα επανέρχονται ως μάχες - 1ος - που θέλοντας και μη καλείται να ξαναδώσει στην πορεία του για την απαρτίωση – Σκορπιός - μιας νέας ταυτότητας - 1ος – τέτοιας, που να είναι αρεστή και συμπαθητική σε εκείνους που ο ίδιος θα θελήσει να ελκύσει κοντά του.

    Με άλλα λόγια η όλη σύνθεση μεταξύ 1ου οίκου και Αφροδίτης με Άρη, Ουρανό, Δία και Ζενίθ, αποτελεί μια δεύτερη και δη ουσιαστικής σημασίας διαδικασία της ατομικοποίησης του όπου όμως θα πρέπει να μάθει το πώς να την χειρίζεται υπό το πρίσμα του εμείς. Θα είναι επομένως εξαιρετικά σημαντικό να υπάρξει κάτι που να λειτουργήσει υποστηρικτικά ώστε να εναρμονιστεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά με αυτές τις νέες εξελικτικές ανάγκες.

    Θα χρειαστεί να θέσει ο ίδιος πρώτα προς τον εαυτό του τα κατάλληλα όρια και τους σωστούς κανόνες χωρίς να χρειάζεται να «αντεπιτίθεται» ή αντίθετα να «καταρρέει» ως αποτέλεσμα των εντάσεων - 1ος - που είτε θα προξενεί ο ίδιος –Αφροδίτη σύνοδος Άρη στον Σκορπιό - προς τους άλλους ή αντίστροφα, οι άλλοι προς αυτόν.

    Είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στο ότι εδώ πρόκειται για μία καθοριστική έναρξη - 1ος - μίας δεύτερης ευκαιρίας για την εξομάλυνση των ψυχοσυναισθηματικών - Σκορπιός 1ος - δυσκολιών που έλαβαν χώρα σε προηγούμενα αναπτυξιακά στάδια.

    Το αν τώρα η απαρτίωση όλων των προηγούμενων και πρόσφατων ταυτίσεων και αναπτυξιακών δεξιοτήτων θα είναι επιτυχής και θα οδηγήσει στην ανάδυση – Σκορπιός - μιας υγιούς ταυτότητας - 1ος - και στην επίτευξη των βασικών καρμικών αναπτυξιακών στόχων του, μένει να κριθεί.

    Βέβαια, λόγω του ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και δη στο ζώδιο του Σκορπιού, εξυπακούεται πως συγχρόνως με την αποδοχή της νέας μορφής των εσωτερικών του θεμάτων σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διαμόρφωση ή η αναδιαμόρφωση της σεξουαλικής του ταυτότητας – Σκορπιός 1ου -.

    Επιπρόσθετα, στον εν γένει πλανητικό σχηματισμό, συμπεριλαμβάνεται και η αποκρυστάλλωση της προσωπικής ψυχοκοινωνικής του ταυτότητας. Επίσης η προοδευτική ψυχική και συναισθηματική ανεξαρτητοποίηση του καθώς και η δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για τη μελλοντική οικονομική του ευημερία, θα είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα αυτής της ηλιακής επιστροφής.

    Πάντως αν η φετινή εξελικτική πορεία του Κίμωνα δεν ευοδωθεί, η αθροιστική συσσώρευση αναπτυξιακών ελλειμμάτων - Σκορπιός - από τα προηγούμενα στάδια της ζωής του, θα του προξενήσει σίγουρα σύγχυση ρόλων και ταυτότητας.

    Στο τέλος θα αδυνατεί να δεσμευθεί σε αποφάσεις ή επιτέλεση κάποιου έργου. Ο χειραγωγικός ρόλος - του ζωδίου του Σκορπιού από τον 1ο οίκο - είναι δυνατόν και πιθανόν να αποτελέσει μία στάση και συμπεριφορά υπόγειου αντιπερισπασμού εκ μέρους του Κίμωνα προς τους άλλους, ή αντίστροφα των άλλων προς αυτόν.

    Αυτός είναι ένας σοβαρός ενδεχόμενος κίνδυνος που απορρέει από την κρίση ταυτότητας - 1ος – και που μοιραία θα οδηγήσει τον Κίμωνα να ζήσει μία δόλια και ύπουλης φύσης αντισταθμιστική και όχι ειλικρινή - Αφροδίτη στο Σκορπιό, - εδραίωση της νέας του ταυτότητας. Μίας ταυτότητας κατά την οποία ο Κίμωνας, δεν αποκλείεται να καταφύγει απελπισμένα σε άσχημες έως και επικίνδυνες ή ανεπιθύμητες κοινωνικά σχέσεις ή ενέργειες.

    Γενικά ο Κίμωνας στην προσπάθεια του να διαμορφώσει ένα αίσθημα ύπαρξης και μια αίσθηση ελέγχου - Σκορπιός 1ος - επί των έμψυχων και άψυχων συναλλαγών - Αφροδίτη 1ου στο Σκορπιό - κατά την αποκρυστάλλωση των βασικών δομικών στοιχείων της ταυτότητας του - 1ος - κινδυνεύει να περιπλεχθεί συναισθηματικά.

    Κατά γενικό κανόνα, η επιρροή της Αφροδίτης στην ζωή κάθε ανθρώπου, είναι πάνω απ’όλα κάτι ωφέλιμο, και μπορεί να βοηθήσει να κερδίσει κανείς την αγάπη και τον θαυμασμό των άλλων. Η μετάβαση και η προσαρμογή στα επόμενα εξελικτικά στάδια θα κρίνουν το εάν το πώς και το γιατί η μετάβαση του Κίμωνα στα κοινωνικά δρώμενα και στις σχέσεις του με τους άλλους θα είναι επιτυχής ή όχι.

    Το ερώτημα είναι από ποιους θα περιβάλλεται. Με ποιους θα έρθει σε επαφή. Τι θα επιδιώξει να κερδίσει ή τι θα θελήσουν οι άλλοι από τον ίδιον. Η Αφροδίτη ας μην ξεχνάμε, εκφράζει το δούναι και λαβείν. Για ότι κάνει λοιπόν ο Κίμωνας εφεξής, δεν θα πρέπει να ξεχνά πως ότι δώσει θα πάρει. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Εάν εκείνος αποφασίσει μέσα του πως για να πάρει, πρέπει να στραφεί στις υπόγειες και δόλιες επιρροές του ζωδίου του Σκορπιού, τότε, αν όχι τώρα, πάντως όμως αργότερα, θα εισπράξει και αυτός από άλλους τα ανάλογα.

    Γενικά ποιο θα είναι το είδος των κοινωνικών ή των διαπροσωπικών γνωριμιών και επαφών που θα αναπτύξει ο ίδιος ή που μοιραία θα εισχωρήσουν στην ζωή του αυτή την περίοδο, δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το πεπρωμένο και από την μοίρα, αλλά και από το ηθικό του γίγνεσθαι.

    Να μην ξεχάσουμε να πούμε πως η θηλυκή ενέργεια της Αφροδίτης κάνει τον άνθρωπο να χρησιμοποιεί την έμφυτη μαγνητική του δύναμη για να πείσει, να σαγηνεύσει και να έλξη. Ενώ κατά κανόνα η επίδραση της Αφροδίτης βοηθά ώστε ο άνθρωπος να μην προκαλεί, αντίθετα τον κάνει να απεχθάνεται τις συγκρούσεις, στην περίπτωση της ηλιακής επιστροφής του Κίμωνα ή σχέση συνόδου της με τον Άρη, θα τον κάνει πιο μαχητικό στις απαιτήσεις του για τον έρωτα, την αγάπη, τη απόκτηση φίλων και συμμάχων, συνεργασιών και χρημάτων. Ενδέχεται όλη αυτή η μαχητικότητα να μην του βγει σε καλό. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι δεν θα του βγει σε κάτι πολύ κακό.

    Για αυτό ο τρόπος και τα μέσα που ίσως θελήσει να χρησιμοποιήσει ο Κίμωνας στο να κερδίσει ή να ξοδέψει τα χρήματα του, ίσως τονίσουν περισσότερο από όσο πρέπει τα εσωτερικά του πάθη, και συνάμα όμως το φόβο, την καχυποψία, και την προσκόλληση περισσότερο στην υλιστική πλευρά της Αφροδίτης, παρά στην ερωτική.




    Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ

    Όπως ήδη προαναφέραμε, η γνωριμία του Κίμωνα με την Μελίνα έγινε στις 12.3.2011 στις 10.50 π.μ. Στον εξωτερικό κύκλο βλέπουμε το γεγονός της γνωριμίας του Κίμωνα με την Μελίνα, και στον εσωτερικό κύκλο βλέπουμε την ηλιακή επιστροφή του Κίμωνα για το έτος 2010. Η Αφροδίτη του γεγονότος της γνωριμίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε όψη τριγώνου με την Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιο του Ζυγού.


    Επίσης, η Αφροδίτη του γεγονότος σχηματίζει όψη ημιεξαγώνου με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, και επομένως αυτή χρωματίζει κατά κάποιο τρόπο την συναισθηματική πλευρά του όλου θέματος. Κρίνοντας μάλιστα ότι γνωρίστηκαν στο σκοτεινό θάλαμο ενός νοσοκομείου τότε άνετα μπορούμε να πούμε ότι η γνωριμία αυτή, ανακτά και μία ανθρωπιστική χροιά.

    Πάντως από μόνο του αυτό το μεγάλο τρίγωνο –Αφροδίτης/Σελήνης/Κρόνου - υποδηλώνει ευθύς εξαρχής ότι εδώ πρόκειται για μία δύσκολη λόγω ανάδρομου Κρόνου σχέση, η εξέλιξη της οποίας θα δοκιμαστεί από πολλές πλευρές και μάλλον για πάρα πολλά χρόνια.

    Η Αφροδίτη του γεγονότος σχηματίζει όψη ακριβούς τετραγώνου με την σύνοδο Αφροδίτης/Άρη του Κίμωνα, αλλά και τρίγωνο ακριβείας με τον Ήλιο του Κίμωνα. Εδώ πρόκειται αφενός για την πλήρη εναρμόνιση όσο αφορά την έλξη των δύο εμπλεκόμενων ατόμων –Κίμωνα –Μελίνας – αλλά και από την άλλη, την κτητική και χειραγωγική διάθεση εκείνου προς εκείνη. Επίσης ο Κίμωνας θα κάνει την Μελίνα πολλές φορές να ασφυκτιά και λόγω της κτητικότητας του, αλλά και λόγω της αίσθησης του ότι εκείνη δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τα δικά του προβλήματα.

    Εκείνη μάλλον θα αντιλαμβάνεται τα πράγματα κάτω από ένα πιο φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πρίσμα. Η διάθεση της γενικά πιο ανάλαφρη και χαριτωμένη σίγουρα θα κεντρίζει ευχάριστα τον Κίμωνα, αλλά και από την άλλη, θα του μεγαλώνει τα εσωτερικά του αδιέξοδα, λόγω της αποστασιοποιημένης και πολλές φορές αδιάφορης και απόμακρης στάσης της.

    Η Αφροδίτη του γεγονότος της γνωριμίας σχηματίζει όψεις μισού τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Δία, θέμα που θα επιφέρει έντονο εκνευρισμό στον Κίμωνα καθώς συχνά –πυκνά θα οξύνει την αδυναμία του να καλύψει την ανάγκη του για κατοχή και έλεγχο. Είναι αρκετά εκείνα τα οποία ο Κίμωνας δεν θα μπορεί να ελέγχει, μιας και η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ωροσκόπο και την αντίθεση με το ζενίθ της ηλιακής επιστροφής, δείχνουν ότι η Μελίνα θα ακολουθήσει το δικό της ανεξάρτητο μετερίζι, δίχως να πολύ ενδιαφέρεται ή ακόμα χειρότερα να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες του Κίμωνα.

    Τώρα το πόσο και για πόση διάρκεια θα «βασανίσουν » ίσως ο ένας τον άλλον, είναι σίγουρα θέμα που αφενός μεν αφορά τις ιδιότητες του ανάδρομου Κρόνου, αφετέρου τις ιδιότητες Ήλιου – Αφροδίτης, αφού βάση αυτών, δύσκολα θα μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.

    Να μην ξεχάσουμε βέβαια να αναφέρουμε πως καθώς η Αφροδίτη συμπαρασύρει στο τρίγωνο της την Σελήνη και εκείνη από την πλευρά της σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ήλιο του Κίμωνα, σίγουρα εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερης ψυχικής διάστασης σχέσης.

    Μπορεί κρίνοντας την έναρξη μίας σχέσης βασιζόμενοι μόνο στις όψεις της Αφροδίτης να μην μπορούμε να αποφανθούμε σε απόλυτο βαθμό ούτε για την ποιότητα της, αλλά ούτε και για τις ακριβείς προεκτάσεις της. Ωστόσο, όσο αφορά την περίπτωση του Κίμωνα και της Μελίνας μπορούμε με ακρίβεια να πούμε ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος θα έχουν να λύσουν μεγάλες πτυχές του κάρμα τους. Εκείνος αφενός θα έχει να μάθει να λειτουργεί περισσότερο κάτω από το πνεύμα του Εμείς. Εκείνη θα πρέπει να μάθει πως η ζωή και δη η ερωτική, δεν είναι μόνο χάρες, χαριτωμενιές και παιχνιδίσματα.

    Ενώ ο Κίμωνας σίγουρα θα πασχίζει να καλύψει και να κερδίσει την καρδιά της τόσο ερωτικά, σεξουαλικά και υλικά, εκείνη ενδόμυχα θα προσδοκά, μία πιο πνευματική και διανοητική συντροφικότητα, χωρίς να εμποδίζει τις διαθέσεις της για περιπλάνηση.

    Θα είναι δύσκολο κατά κανόνα για την Μελίνα να δεσμευτεί –κάτι που εκείνον θα τον τρελαίνει – και για αυτό η απρόσιτη στάση της θα εκτινάξει σίγουρα τα νεύρα του Κίμωνα στον αέρα. Η Μελίνα δεν θα μπορεί να ασχολείται με τα τετριμμένα και πολύ λιγότερο με πεζότητες της καθημερινότητας.

    Εκείνος αγαπά περισσότερο με το σώμα παρά με το μυαλό. Προτιμά την μοναξιά παρά μία σχέση με φτωχή σεξουαλική ζωή. Θα γραπώνετε επάνω στην Μελίνα, κάτι που η Μελίνα που χρειάζεται ελευθερία και χώρο να αναπνέει δυσκολεύεται να αποδεχτεί.

    Αν και δεν έχουμε τα στοιχεία γέννησης της Μελίνας, σε σχετική επερώτηση μας αν και κατά πόσο νιώθει οι παραπάνω περιγραφές να την εκπροσωπούν μας απαντά καταφατικά. Το ίδιο και ο Κίμωνας.

    Ήδη κατόπιν της συνεδρίας μου μαζί τους, αισθάνθηκα και εγώ του λόγου το αληθές.

    Η αστρολογία η ίδια είναι όντως μητέρα της επινόησης, αλλά και η επινόηση μητέρα εποικοδομητικών λύσεων όπου και όταν εκλείπουν τα κατάλληλα στοιχεία. Αν κάτι όμως για το οποίο είμαι πάρα μα πάρα πολύ σίγουρη, είναι ότι μετά από αυτή την γνωριμία –που ολόψυχα ελπίζω να είναι ευτυχής και για τις δύο πλευρές – ο φίλος μας ο Κίμωνας, θα χρειαστεί να ωριμάσει, να σοβαρευτεί καθώς και να μάθει να σέβεται τους άλλους, τις σχέσεις του εν γένει, αλλά και το να χειρίζεται ψυχή και ύλη με περισσότερη ειλικρίνεια και ευγένεια. Η Μελίνα πάλι, θα χρειαστεί να λάβει σοβαρά υπόψη της, να μην ξοδεύετε άσκοπα σε διανοητικά ταξίδια, ακόμα δε πολύ περισσότερο σε άσκοπα έξοδα.

    Πάντως ότι δίνεις παίρνεις. Εκείνο που εκείνος θα έχει να πάρει, είναι η διανόηση, ενώ εκείνη, το πάθος του έρωτα. Ίσως και την κακοβουλία της ζήλειας, ίσα ίσα για να μάθει πως η ανεξαρτησία είναι μεν καλή, αλλά ολέθρια όταν καταλήγει σε αδιαφορία και απομάκρυνση.

    Καλή τύχη στις κοινές σας προσπάθειες Κίμωνα και Μελίνα, σας εύχομαι όπως και όλοι οι φίλοι μας.

    Χρυσάνθη Σπίγγου
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	l_sk.jpg 
Views:	4982 
Size:	10.0 KB 
ID:	3526  

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads