- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 64 of 64
-
08-10-2011, 02:07 AM #61
Το τετραγωνο ηλιου-δια χαρακτηριζεται απο υπερβολη. Πραγματι πιστευω οτι ενα εξαγωνο ερμη-κρονου (ωριμη και βαθεια σκεψη), μπορει να συγκρατησει αυτη την υπεραισιοδοξια και την υπερβολη.
Οι οψεις ηλιου-δια θεωρουνται γενικα τυχερες.
-
08-10-2011, 09:52 AM #62
to3o δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι καθόλου κατάλληλη αυτή η ενότητα. Μέχρι τώρα συζητούσατε στην off topic ενότητα επειδή η συζήτηση δεν είχε συγκεκριμένο θέμα για να ενταχθεί σε κάποιο από τα κύρια forums συζητήσεων αστρολογίας. Εφόσον οι απορίες σου αποκτούν συγκεκριμένη μορφή, παύουν να αποτελούν μέρος της off topic ενότητας.
Και σου ξαναλέω πως όταν θέλουμε να ποστάρουμε μια ερώτηση, ψάχνουμε ένα θέμα ανάλογο της ερώτησης, δεν εκφράζουμε τις απορίες μας όπου να ‘ναι, επειδή όλες οι συζητήσεις θα γίνουν ένα μπάχαλο στο τέλος, με σκόρπιες πληροφορίες όπου κανείς δε θα βρίσκει τίποτα όταν ψάχνει –πληροφορία για μελλοντικά. Λέω μελλοντικά, επειδή πλέον έχουν κλείσει τα παλιά forums συζητήσεων που περιέχουν ήδη αρκετές πληροφορίες (τα βρίσκετε στο αρχείο παλιών θεμάτων), οπότε προς το παρόν δε βρίσκετε υπάρχοντα ανοιχτά θέματα που μπορείτε να ποστάρετε. Ανοίγετε νέο θέμα στα καινούρια forums συζητήσεων, με σαφή τίτλο ανάλογο της ερώτησης.
Πώς ερμηνεύουμε ένα γενέθλιο χάρτη;
-
08-10-2011, 05:02 PM #63
ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για το θέμα που άνοιξες φίλη gold soul. θα συνεχίζω εκεί τις παρατηρήσεις ερμηνείες και απορίες
Greymage, η αλήθεια είναι οτι τα στοιχεία που αναφέρεις δε μου φαίνονται αντιφατικα με τον Τοξότη. Αν έχω ηγετικά στοιχεία, το αυταρχικό κομμάτι τους ανήκει εν πολλοίς στο παρελθόν - έχει δουλευτεί, μιας και είμαι φύσει αντιεξουσιαστής [εδώ μπορεί να παίζει ρόλο τόσο ο τοξότης καθαυτός όσο και η σύνοδος ουρανού ερμή [οξύ + ασυμβίβαστο πνεύμα]. Εικάζω οτι η συγκεκριμένη θέση {σελήνη στο λέοντα} ίσως "με φτιάχνει" στο οτι ο τοξότης , γενικά, μπορεί να δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά ενώ ο λέοντας στη σελήνη τον διεκολύνει στο συναισθηματικό κόσμο.
όπως και να έχει θα μπορούσαμε να συζητήσουμε διαφορετικές ερμηνείες, εφόσον κάποιοι βλέπετε κάποιο ένδιαφέρον σε αυτό το χάρτη, στο θέμα που άνοιξε η φίλτατη gold soul
cheers
-
08-10-2011, 05:32 PM #64
btw βρήκα και άλλη θέση που [προφανώς] διορθώνει το χαρακτηριστικό υπενθουσιώδης-υπερβολικός Τοξότης .
Κρόνος στο 10o οίκο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.