Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο myHoroscope.gr!

Στα άρθρα που θα δημοσιεύονται από εδώ και στο εξής, δε θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίου και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε εκ νέου τη θεματική ενότητα «Συζητήσεις αστρολογίας επί των άρθρων», όπου τα μέλη έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού, με μόνη προϋπόθεση να αφορά αποκλειστικά τη θεματολογία των άρθρων.

Τα μέλη οφείλουν αρχικά να ελέγξουν –μέσω της Μηχανής Αναζήτησης- αν υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα (thread) σχετικό με το σχόλιο ή την ερώτηση που θέλουν να θέσουν, πριν προβούν στη δημιουργία νέου θέματος. Για τη διευκόλυνση όλων, οι τίτλοι πρέπει να σχετίζονται με το ανάλογο άρθρο που θα ήθελαν να σχολιάσουν. Γράφουμε πάντα με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες. Ο σκοπός αυτής της θεματικής ενότητας είναι η ανταλλαγή πληροφοριών αστρολογικού ενδιαφέροντος. Όλα τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν και να καταθέτουν την άποψή τους ώστε να γίνεται γόνιμος διάλογος προς όφελος όλων των συμμετεχόντων, στα πλαίσια πάντα μιας διαδικτυακής κοινότητας.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να μην αποπροσανατολίζουν τις συζητήσεις με ερωτήσεις προσωπικού χαρακτήρα.
Σε αυτή την περίπτωση, τα μέλη που συμμετέχουν στη συζήτηση καλούνται να μη σχολιάσουν ή να μην υποκινήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση δημοσιεύσεων που παραβαίνουν τους όρους χρήσης. Απαντήσεις που περιέχουν προσωποποίηση ή ανούσια σχόλια που δεν εξυπηρετούν τη συζήτηση, θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους διαχειριστές, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Το myHoroscope.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απαντήσεις και τα σχόλια επί των θεμάτων, καθώς αντικατοπτρίζουν την προσωπική γνώμη κάθε μέλους που απαντά. Επίσης δε θίγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως θέματα υγείας και δεν κάνουμε δημοσιεύσεις θρησκευτικού ή πολιτικού χαρακτήρα ή άλλα προσωπικά θέματα όπως αντιδικίες ή διαμάχες. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος ή τη σημαντικότητά του.


Καλές συζητήσεις!



Σημείωση: Η ανακοίνωση μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή,
αναλόγως των αναγκών του forum