s
Αστρολογικές ενδείξεις για σύνταξη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10

    Αστρολογικές ενδείξεις για σύνταξη

    Καλή σας μέρα. θα ήθελα να με συμβουλέψετε πώς μπορώ να ανιχνεύσω στο χάρτη της μητέρας μου τις όψεις για την συνταξιοδότησή της.
    Επίκαιρο θέμα δεν νομίζετε?
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Σύνταξη

    Μάλλον αυτή είναι ερώτηση για ωριαία αλλά αν θες να δοκιμάσεις το γενέθλιο χάρτη, νομίζω θα πρέπει να δεις
    τι συμβαίνει στον άξονα 2ου – 8ου που σχετίζεται (ανάμεσα στα άλλα) με τα οικονομικά. Επίσης ο 6ος οίκος της εργασίας είναι σημαντικός, φυσικά με τους κυβερνήτες όλων αυτών. ¶λλα είναι τόσοι οι παράγοντες, που δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη.

    Επειδή το να βγει στη σύνταξη είναι ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου, θα περίμενα να δω κάποιον κύκλο να κλείνει σε σχέση με τον 6ο οίκο ή / και τον κυβερνήτη του και τον 2ο – 8ο σε καλή κατάσταση.

    Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένες όψεις γιατί είναι πραγματικά πολλά τα ενδεχόμενα.

  3. #3

    Re: Σύνταξη

    Η συνταξιοδότηση φαίνεται βασικά από το 4ο σπίτι και τον κυβερνήτη του ή από όψεις του Κρόνου προς τον ωροσκόπο, το 10ο ή το 4ο σπίτι. Θα πρέπει όμως να κοιτάξεις για τέτοιες όψεις στα προγνωστικά συστήματα για να δεις τι λένε για φέτος. Ίσως σε βοηθήσει και ο τράνζιτ Κρόνος.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Αθήνα
    Posts
    10

    Re: Σύνταξη

    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Σύνταξη

    Καλά κάνεις και ευχαριστείς stnk αλλά μη μου πεις πως κατάλαβες αν θα πάρει σύνταξη η μητέρα σου.

    Κοραλλία, θες να μας εξηγήσεις τη σχέση του 4ου οίκου με τη σύνταξη; Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα είναι ότι μιλάς για όψεις του Κρόνου και μετά κάνεις μια σύσταση ότι ίσως βοηθήσει ο transit Κρόνος. Οι όψεις που αναφέρεις αρχικά είναι στο γενέθλιο; Θέλεις να πεις ότι μια γενέθλια όψη του Κρόνου με τον Ωροσκόπο για παράδειγμα μπορεί να δείξει τη σύνταξη;

  6. #6

    Re: Σύνταξη

    Δημήτρη μου,

    πώς μπορούμε μόνο από το γενέθλιο να δούμε πότε θα πάρει κάποιος την σύνταξη του; Κι αν κάποιος έχει γενέθλιο τρίγωνο του Κρόνου με τον ωροσκόπο θα πάρει σύνταξη και κάποιος που δεν έχει δεν θα πάρει; Το λέω καθαρά: "θα πρέπει να κοιτάξεις για τέτοιες όψεις στα προγνωστικά συστήματα".

    Η χρονιά που βγαίνουμε στην σύνταξη φαίνεται στα προγνωστικά συστήματα εκείνης της περιόδου, δηλαδή στο ηλιακό τόξο, τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις, την ηλιακή επιστροφή και μερικές φορές μπορεί να φανεί και από τους τράνζιτ, ειδικά από τον τράνζιτ Κρόνο.

    Στα προγνωστικά συστήματα η σύνταξη φαίνεται από το 4ο σπίτι γιατί το 4ο σπίτι είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μας που ξεκινά από την περίοδο της συνταξιοδότησής μας. Είναι η στιγμή που αποσυρόμαστε από την ενεργή επαγγελματική δράση (10ος οίκος) και επιστρέφουμε στο σπίτι μας (4ος οίκος). Επίσης, ο Κρόνος είναι σημειοδότης της σύνταξης και όψεις του Κρόνου προς τον ωροσκόπο, το 4ο σπίτι ή το 10ο σπίτι ή τους κυβερνήτες τους ή ακόμα προς τον Ήλιο μπορεί να σημειοδοτούν την χρονική στιγμή που παίρνουμε την σύνταξή μας.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Σύνταξη

    Χαίρομαι που διευκρίνισες για τις όψεις στο γενέθλιο. Μπερδεύτηκα από αυτό το «ίσως» στο πρώτο σου ποστ. Αν τις διελεύσεις transit του Κρόνου τις κοιτάμε προαιρετικά, στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις κινείται πολύ αργά (οπότε αν δεν έχει γενέθλια όψη δύσκολα θα σχηματίσει με αυτές) τελικά μας μένει μόνο το ηλιακό τόξο. Δεν ξέρω γιατί θεωρείς το ηλιακό τόξο σημαντικότερο από μια διέλευση transit αλλά μπορώ να το δεχτώ σαν προσωπική οπτική.

    Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι για τον 4ο οίκο. Λες ότι η σύνταξη φαίνεται από το 4ο σπίτι και σημειοδότης της σύνταξης είναι ο Κρόνος. Αυτό το έχεις διαβάσει κάπου ή προκύπτει από προσωπική μελέτη;

    Η σύνταξη πρώτα απΆ όλα είναι λεφτά στην τράπεζα, κάτι που δεν φαίνεται από τον 4ο οίκο. Είναι επίσης το τέλος του εργασιακού βίου (αν και στις μέρες μας αυτό παίζεται) κάτι που επίσης δεν φαίνεται από τον 4ο, επέτρεψε μου να πω ούτε από τον 10ο. Θα πρέπει να ξέρουμε τι σημαίνει η σύνταξη για κάποιον. Αν κάποιος μου πει ότι θέλει να βγει στη σύνταξη για να κάνει το γύρω του κόσμου που πάντα ονειρευόταν (λέμε τώρα) θα κοιτάξω τον 9ο οίκο. Αν κάποιος θέλει να βγει στη σύνταξη για να αφοσιωθεί στο γκολφ με τους φίλους του θα κοιτάξω τον 11ο. Πέρα όμως από τις όποιες προοπτικές και όνειρα έχει κάποιος, κάτι θα πρέπει να φαίνεται στον 6ο οίκο αφού εκεί είναι η περιοχή της εργασίας μας (όχι της καριέρας ή του κοινωνικού μας προσώπου που είναι στο 10ο).

  8. #8

    Re: Σύνταξη

    Δημήτρη μου,

    στο πρώτο ποστ μου είπα "ίσως σε βοηθήσει και ο τράνζιτ Κρόνος". Αυτό δεν το είπα επειδή τους τράνζιτ τους κοιτάμε προαιρετικά αλλά επειδή συχνά φαίνονται γεγονότα στα προγνωστικά συστήματα ενώ δεν υπάρχουν αντίστοιχα τράνζιτ που να δείχνουν τα γεγονότα αυτά. Έτσι, οι τράνζιτ δεν μας βοηθούν πάντα να προβλέψουμε γεγονότα.

    Στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις, ο Κρόνος μπορεί να κινείται αργά αλλά υπάρχουν άλλοι πλανήτες που κινούνται πιο γρήγορα και κάνουν όψεις μαζί του. Η συνταξιοδότηση στο τόξο και στις δευτερεύουσες μπορεί να φανεί είτε από όψεις του κυβερνήτη του 4ου ή της ακμής του 4ου ή από όψεις του Κρόνου που είναι σημειοδότης της σύνταξης. Έτσι, γίνεται στα προγνωστικά συστήματα με τους κυβερνήτες και τους σημειοδότες. Για παράδειγμα, ένα συναισθηματικό γεγονός μπορεί να φανεί από όψεις του 5ου ή του 7ου ή από όψεις της Αφροδίτης που είναι σημειοδότης των συναισθηματικών θεμάτων.

    Το ότι ο 4ος οίκος είναι ο οίκος της σύνταξης στα προγνωστικά συστήματα το διδάχτηκα, το διάβασα και το διαπίστωσα στην πράξη. Έτσι, προσωπικά, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Δεν μπορούμε να δούμε την σύνταξη στον οίκο που σχετίζεται με το τι θα κάνει τα λεφτά του κάποιος. Γιατί με την ίδια λογική κι αυτό που λες εσύ ότι η σύνταξη φαίνεται στον 8ο οίκο γιατί είναι λεφτά στην τσέπη αναιρείται και θα πρέπει να κοιτάξεις τον 9ο αν θα τα φάει κάποιος στα ταξίδια ή στον 5ο αν θα τα φάει στα μπουζούκια ή αν θα τα δώσει στα παιδιά του. Ή αντίστοιχα, αν κάποιος περιμένει μια κληρονομιά δεν θα τον ρωτήσουμε τι θα κάνει τα λεφτά της κληρονομιάς για να δούμε σε ποιο οίκο θα κοιτάξουμε. Αν περιμένει κληρονομιά για να αγοράσει αυτοκίνητο ή για να παντρευτεί δεν θα δούμε την κληρονιμιά στον 3ο οίκο ή στον 7ο αλλά στον 8ο οίκο που είναι ο οίκος των κληρονομικών θεμάτων. Μπορεί να πάρει την κληρονομιά και να μην αγοράσει το αυτοκίνητο ή να μην παντρευτεί όταν την πάρει.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads