- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία
-
11-09-2011, 09:30 PM #11
Re: Σημειοδότης εκπαιδευτικού στην ωριαία
Αντισκιές και Κόντρα - Αντισκιές ειναι ενα αρθρο του Κυριου Παιζη νομιζω
Και εγω με αυτες στο ψαξιμο ειμαι μην νομιζεις :toung:. Βαλε το ονομα οπως το δινω στην αναζητηση πανω
-
12-09-2011, 02:53 PM #12
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
25-09-2011, 02:34 PM #13
Καλημερα σας! Εχω μια απορια... οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγακι... η ερωτηση ειναι θα ξανα βρεθουμε;
Ο ωροσκοπος ειναι στο σκορπιο 23 μοιρες αρα κυβερνητης ο Αρης.. Στον 1 οικο υπαρχει και ο Β.Δεσμος στον τοξοτη αναδρομος 17 μοιρες.
Πηρα την ακμη του 5 οικου και ειναι στο κριο 4 μοιρες αρα κυβερνητης ο Αρης. Δεν υπαρχει καποιος πλανητης στο 5 οικο..
Τωρα θα δω πια ειναι η πρωτη οψη που θα σχηματισει ο Αρης... Ο Αρης ειναι στον λεοντα στις 3 μοιρες στον 9 οικο.. Και δεν ξερω αν ειμαι σωστη θα σχηματισει εξαγωνο με το ηλιο οποιος τωρα ειναι στις 00 μοιρες του ζυγου στον 10 οικο..
Η σεληνη ειναι στον Λεοντα στις 17 μοιρες και οι οψεις που θα κανει πριν φυγει απο αυτο το ζωδιο ειναι:
Εξαγωνο με το κρονο 17 μοιρες
Τριγωνο με τον Β.Δεσμο 17 μοιρες
Ο ερμης ειναι στην παρθενο 27 μοιρες στον 10 οικο...
Δεν ξερω αν ειναι σωστη η σκεψη μου ελπιζω να μπορει καποιος να με διαφωτισει και να μου πει αν αυτες οι οψεις ειναι θετικες για την ερωτηση που εκανα....
Ευχαριστω!
-
16-11-2012, 06:54 PM #14
Γεια χαρά! Κρύο σήμερα!
Δώστε μου μια βοήθεια.
Σε ερώτηση που αφορά στο αν μία επιχείρηση που πρόκειται να δημιουργηθεί -είναι ακόμα ύπο συζήτηση- θα είναι κερδοφόρα παίρνουμε για σημειοδότη τον 2ο οίκο και ίσως και τον 8ο? Ή μήπως κάτι σαν αυτό που έχει να κάνει με ''καριέρα'' μας στέλνει στον 10ο?
Αλλά όπως λέει και Τίνα εκείνος ο οίκος που έχουμε εξ αρχής ορίσει στο μυαλό μας για σημειοδότη αυτόν παίρνουμε. Εγώ π.χ. σκέφτηκαν τον 2ο.
Επίσης οι ανάδρομοι σημειοδότες μας δίνουν αρνητικό κλίμα επί του θέματος?
Και ένα τελευταίο -συγνώμη για το μακρινάρι- ο 8ος που σχετίζεται με το χρήμα, σε μία τέτοια ερώτηση λειτουργεί βοηθητικά όταν έχει π.χ. μέσα τη Σελήνη ή τον Πλούτωνα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα ευγενικά φιλαράκια που θα με ξεστραβώσουν.
Υ.Γ. Tonis1989 Για να πούμε ότι έχουμε συνάντηση πρέπει να έχουμε, κυρίως όψη των σημειοδοτών πλανητών. Όταν οι ακμές των οίκων ενδιαφέροντος μας δίνουν κοινό σημειοδότη, όπως στο δικό σου χάρτη, τον Άρη, συνήθως -τουλάχιστον εμείς οι αρχάριοι- παίρνουμε σαν δικό μας σημειοδότη τη Σελήνη. Ψάξε για όψεις και γενικά ψάξτο το όλο θέμα γιατί σημασία στην ωριαία έχει το ταξίδι του ν' ανακαλύπτεις μόνη σου. Στο site, τα αφεντικά έχουν προσθέσει επιλογή δημιουργίας, ενός σούπερ χάρτη της ωριαίας, με όλα τα κομφόρ και θα σε βοηθήσει να μάθεις πιο γρήγορα.Tabula rasa
-
20-11-2012, 12:39 PM #15
Πόπη την επιχείρηση που πρόκειται να δημιουργηθεί την κοιτάς από τον 10ο και τα κέρδη της από τον 11ο, τον 2ο παράγωγο δηλαδή. Ο 2ος οίκος του χάρτη δείχνει τα χρήματα που βάζει ο ερωτών για να στηθεί το ολο εγχείρημα και ο 8ος τα χρήματα που ενδεχομένως βάλουν οι συνεργάτες.
-
28-11-2012, 07:26 PM #16
Ευχαριστώ Τινάκι.
(Σκούρα μάλλον τα πράγματα...)Tabula rasa
-
11-01-2013, 11:31 PM #17
Έχω την εξής απορία. Είμαι έξω, πίνω κρασάκι με τους φίλους μου και ξάφνου μου έρχεται στο μυαλό ένα ερώτημα για ωριαία! Φυσικά δεν μπορώ να φτιάξω χάρτη εκείνη τη στιγμή αλλά μετά από δυο μερες βρισκω το χρόνο να το κάνω! Ποιος ειναι τότε ο χάρτης της ωριαίας; Η μερα/ώρα που μου γεννήθηκε στο μυαλό το ερώτημα ή η στιγμή που θα κάτσω στον υπολογιστή να φτιάξω το χάρτη;
-
12-01-2013, 12:40 AM #18
Re: Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία
Η στιγμή που γεννήθηκε στο μυαλό σου
-
13-01-2013, 06:27 PM #19
Ευχαριστώ πολύ Τίνα!
-
14-01-2013, 02:38 PM #20
καλημέρα και απο μένα,
διαβάζω τον χάρτη ωριαίας για ενδείξεις εγκυμοσύνης και έχω μπερδευτεί λίγο. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο πρώτος οίκος έχει κυβερνήτη τον Ηλιο. Η Σελήνη μου είναι στον 8ο οικο όπου κάνει εξάγωνα με τον Δια και τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον κρόνο που βρίσκονται στον 5ο οίκο των παιδιών . Ο Ήλιος του 1ου κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον 3ο και τρίγωνο με τον Δια που είναι στον 5ο. Επίσης ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τόσοι πλανήτες στον 5ο θα μπορούσαν να σημάνουν μια πιθανή εγκυμοσύνη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.