s
Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 65
  1. #51

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    ωραιο αρθρο κοραλια. πολυ χρησιμο. προσπάθησα να κανω κατά βήμα αυτα που αναφαίρεις. κ κολλησα στα λεπτα που εβγαλες οταν τις μοιρες τις προχωριμενης θεσης με της γεννεθλιας. εμενα δεν μου εβγαλε 13. εκανα κ στο δικο χαρτη κ παλι βγενει πολυ. επισης η εικονα που εχεις βαλει δεν μπορω να την δω ωστε να καταλαβω καλυτερα τι λες.

    με εκτιμηση

    ειρηνη!!!
    Ειρήνη, δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανες. Μου εξηγείς λίγο καλύτερα τι δεν σου βγήκε για να το δούμε μαζί;

  2. #52
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Αθηνα
    Posts
    75

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Καλησπερα!Θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε πανω στην ερμηνεια του ηλιακου τοξου και να μου πειτε αν καταλαβα τον σωστο τροπο που χρησιμοποειται.Διαβασα για την εγκυροτητα των αποτελεσματων και την πιθανη εκδηλωση των γεγονοτων με την βοηθεια των εκαστοτε διελευσων που αγγιζει έναν γενεθλιο πλανητη μας.Αυτη τη φορα κοιταω το ηλιακο τοξο της αδερφης μου.Αυτο το διαστημα χωρισε μετα από 5 χρονια σχεσης και εχασε και την πολύ καλη δουλεια ,και προσπαθω να καταλαβω ποιοι αστρολογικοι παραγοντες συντελεσαν για αυτό.Ειναι διδυμος με τον γενεθλιο ηλιο(02.57) στον 9ο οικο και ουρανο(02.56) στον 3ο της οικο.Στο ηλιακο τοξο ο ηλιος της προχωρησε στο 10ο οικο(1΄καρκινου) και ο ουρανος στον 4ο(οο.39αιγοκερου)..Στον γενεθλιο της χαρτη εχει μια αντιθεση ουρανου-αρη.Αυτο το διαστημα βλεπω ότι γινεται από διελευση αυτή η αντιθεση και ενεργοποιεισαι και αυτή την γενεθλια.Ειναι σωστη η εξηγηση που δινω για τον ουρανο ότι συνεβαλε?Επισης στο ηλιακο τοξο της βγαζει τετραγωνο ηλιου-γενεθλιου αρη.Στο γενεθλιο της ο ηλιος της είναι σε τριγωνο με τον αρη της(1ος οικος).Τωρα από διελευση βλεπω ότι σε λιγες μερες γινεται απο τις διελευσεις η συνοδος μεταξυ ηλιου αρη.Αν είναι ετσι και καταλαβα σωστα την ερμηνεια μπορει αυτή η συνοδος που αναφερω παραπανω να φερει κατι καλο οσον αφορα επανασυνδεση η κατι σχετικο με δουλεια η ειμαι τελειως λαθος και εκτος?

  3. #53
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Γεια σου Μυρσίνη,
    Είμαι σίγουρος ότι η Κοραλλία θα σου απαντήσει αφού «το ΅χει» το θέμα αλλά θα πρέπει να σου πω να ξαναδείς τις όψεις που αναφέρεις. Τουλάχιστον εγώ δεν βγάζω άκρη.
    Ξεκινάς με μια γενέθλια αντίθεση ακριβείας Ήλιου – Ουρανού. Μετά αναφέρεις γενέθλια αντίθεση Ουρανού – ¶ρη. Προφανώς ο ¶ρης θα έπρεπε να είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο. Μετά όμως λες ότι ο γενέθλιος ¶ρης είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο.
    Ύστερα αναφέρεις ότι αυτό το διάστημα γίνεται αντίθεση Ουρανού – ¶ρη και σε λίγες μέρες θα γίνει σύνοδος Ήλιου-¶ρη. Όμως ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, ο ¶ρης στον Καρκίνο και ο Ήλιος στην Παρθένο. Δεν μπορώ να δω τις όψεις που αναφέρεις.

  4. #54

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Αγαπητή Mersini1,

    είναι σωστό το σκεπτικό σου ότι κοιτάμε τις όψεις στο ηλιακό τόξο και αυτές μπορούμε να τις συνδυάσουμε με τις πλανητικές διελεύσεις. Όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που κάνεις επειδή δεν είναι σωστά τα στοιχεία για τις όψεις που δίνεις.

    Η αδερφή σου λες ότι έχει Ήλιο στους Διδύμους σε αντίθεση με Ουρανό κι ότι ο γενέθλιος ¶ρης της κάνει επίσης αντίθεση με τον Ουρανό. Επειδή η αντίθεση Ήλιου/Ουρανού είναι ακριβείας αυτό σημαίνει ότι ο ¶ρης κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της. Επομένως, ο ¶ρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο της στο τόξο όταν η αδερφή σου θα είναι περίπου 90 χρόνων.

    Τώρα ο τράνζιτ ¶ρης ετοιμάζεται να μπει στον Λέοντα και να κάνει τρίγωνο με τον τράνζιτ Ουρανό στον Κριό. Ο τράνζιτ Ήλιος είναι στην Παρθένο. Εννοείς ότι ο τράνζιτ Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη της;

  5. #55
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Αθηνα
    Posts
    75

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Σας ευχαριστω πολυ κ.Μοραζα για την απαντηση σας.!Εχετε απολυτο δικιο εκανα λαθος στα γενεθλιακα στοιχεια που προανεφερα.Αυτο που ηθελα να καταλαβω ηταν ποτε περιπου μεσω της μεθοδου ηλιακου τοξου υπαρχει η πιθανοτητα να πραγματοποιηθει ενα συμβαν.θα αναφερω ενα παραδειγμα του δικου μου ηλιακου τοξου.Στο ηλιακο τοξο εχω π.χ τον ερμη του τοξου(2ος οικος παρθενος) σε εξαγωνο με γενεθλιο αρη(12ος οικος καρκινος).Αυτο που καταλαβα εγω ειναι πως οταν δω καποια διελευση εξαγωνου του ερμη προς τον γενεθλιο αρη μου,τοτε θα πραγματοποιηθει το συμβαν.?Παρατηρωντας τις τρανζιτ διελευσεις των τρεχουσων ημερων,βλεπω τον ερμη να κανει εξαγωνο με τον γενεθλιο αρη.Δηλαδη θα συμβει ενα γεγονος εντος των προσεχων ημερων,η πρεπει να λαβω υποψη και αλλα στοιχεια που να συνηγορουν σε αυτο?

  6. #56

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Mersini1,

    τώρα κατάλαβα τι ρωτάς. Όχι, δεν ισχύει αυτό που λες για επανάληψη της όψης από τράνζιτς. Μια όψη στο τόξο ισχύει για ένα χρόνο περίπου. Η όψη αυτή δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί από κάποιο τράνζιτ αλλά συχνά συμβαίνει. Όμως όχι με επανάληψη της όψης από τους ίδιους πλανήτες σε διέλευση. Οι όψεις του τόξου δεν ενεργοποιούνται συνήθως από τους γρήγορους πλανήτες αλλά από τους αργούς, από τους πλανήτες από τον Δία και μετά. Το θέμα με τις διελεύσεις όμως είναι πιο πολύπλοκο, η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει από κάποιο τράνζιτ στο γενέθλιο ή στο ίδιο το τόξο ή ακόμα στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις.

    Για παράδειγμα, έχεις στο τόξο Ερμή σε εξάγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη και περιμένεις ένα θετικό οικονομικό γεγονός ή μια βελτίωση των οικονομικών σου μέσα στην χρονιά. Μπορεί μέσα στην χρονιά εκείνη να διαπιστώσεις ότι ο Δίας, για παράδειγμα, θα μπει στον 2ο οίκο σου ή ότι θα κάνει μια θετική όψη με τον κυβερνήτη του 2ου σου. Είναι πιο πιθανόν το γεγονός που λέει η όψη του τόξου να ενεργοποιηθεί όταν θα υπάρχει παράλληλα κι αυτό το τράνζιτ. Μπορεί όμως ένα τράνζιτ να ενεργοποιεί τον Ερμή του τόξου. Ακόμα, μπορεί να έχεις στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις μια όψη που να σημαίνει πάλι ένα θετικό οικονομικό γεγονός (για παράδειγμα μπορεί να έχεις τον προοδευμένο Ερμή σε θετική όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα) και η ενεργοποίηση από κάποιο τράνζιτ να γίνει στον χάρτη των δευτερευουσών κατευθύνσεων.

    Το θέμα της πρόγνωσης στην αστρολογία είναι πολύπλοκο και χρειάζεται μελέτη, γνώση και εμπειρία. Καλά κάνεις και το ψάχνεις και ρωτάς αλλά πρέπει να έχεις υπομονή, να μελετάς και να δουλεύεις συστηματικά. Η μελέτη του χάρτη σου και του χάρτη στενών σου προσώπων θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις την λειτουργία των προγνωστικών συστημάτων. Είναι δύσκολο όμως να μάθεις τα προγνωστικά συστήματα αν δεν ξέρεις πρώτα καλά γενέθλια αστρολογία. Για παράδειγμα, ο τράνζιτ Ερμής αύτό το διάστημα βρίσκεται στην Παρθένο. Αν ο γενέθλιος ¶ρης σου βρίσκεται όντως στους Δυδύμους τότε θα τον τετραγωνίσει, δεν κάνει εξάγωνο όπως λες.

  7. #57
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Αθηνα
    Posts
    75

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Σας ευχαριστω θερμα κα.Μοραζα.!Απολυτα κατανοητα και ακρως κατατοπιστικα ολα οσα μου αναφερατε.Ειχα διαβασει ενα πολυ ωραιο αρθρο σας στο ιντερνετ για το ηλιακο τοξο και αυτο μου κινησε την περιεργεια να ασχοληθω για να καταλαβω μεσα σε ακρες πως περιπου λειτουργει.Νομισα προς στιγμη οτι βρηκα τον μαγικο τροπο... ετσι τοσο ευκολα και ανωδυνα να προβλεψω την χρονικη εκδηλωση των μελλουμενων!!Δεν πτοουμαι ομως..θα προσπαθησω να ξεδιπλωσω ολο αυτο το κουβαρι της αστρολογιας...(η καλυτερα ενα μερος)θεληση και ορεξη να υπαρχει και ευχαριστουμε επισης ολους εσας που μας καθοδηγειτε με τον δικο σας μοναδικο τροπο!Verneigung

  8. #58
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Αθηνα
    Posts
    75

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Καλησπεραθα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει να καταλαβω πως λειτουργουν τα μεσοδιαστηματα στο ηλιακο τοξο.Διαβασα οτι μπορει να σου δωσουν περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την φυση του γεγονοτος που ενδεχεται να συμβει.Θα φερω ενα παραδειγμα.Στο ηλιακο τοξο εχω την οψη δια εξαγωνο με κρονο.Ο διας του τοξου βρισκεται στον 5ο οικο στον τοξοτη στις 28΄05 και ο κρονος στον 3ο γενεθλιο οικο στην παρθενο στις 28΄18.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι ποια μεσοδιαστηματα λαμβανουμε υποψη,τα transit η natal?To transit μεσοδιαστημα δια/κρονου τωρα βρισκεται στον καρκινο 28'34 οπου αντιστοιχει στην ακμη του 12ου γενεθλιου οικου.Τωρα βρισκεται απο οτι βλεπω το transit μεσοδιαστημα σε ιδιομοιρια με τον διελαυνων ποσειδωνα.Επισης παρατηρωντας τα μεσοδιαστηματα παρατηρησα οτι π.χ εχω μια οψη στο ηλιακο αφροδιτη εξαγωνο με ουρανο.Τα μεσοδιαστηματα αλλαζουν καθε περιπου μηνα ζωδιο δηλαδη δεν ειναι σταθερα.Ενω αυτη η οψη που δια με κρονο παραμενει στο μεσοδιαστημα καρκινου για πολλους μηνες.Αυτο τι σημαινει?η μηπως λαμβανουμε υποψην μονο τα γενεθλια μεσοδιαστηματα?:unsure:

  9. #59

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Καλησπερα ! Γι ανα δουμε αν καταλαβα τι ρωτας . Ρωτας αν στο ηλιακο τοξο εξεταζουμε τα γενεθλια η τα transits μεσοδιαστηματα . Θα ελεγα οτι εφοσον κοιτας το ηλιακο τοξο σαν χαρτη απο μονο του και οχι σε συνδυασμο με τον γενεθλιο,κοιτας αν οι πλανητες του ηλιακου τοξου ερχονται σε επαφη οχι περισσοτερο απο 1 μοιρα συν πλην με τα transits μεσοδιαστηματα.Μια που το ηλιακο τοξο διαμορφωνεται με τις τωρινες συνθηκες .
    Οταν συγκρινεις το ηλιακο τοξο με τον γενεθλιο κοιτας αν οι πλανητες του ηλιακου τοξου σχηματιζουν οψη με τα γενεθλια μεσοδιαστηματα .Μιλαμε παντα μονο για "σκληρες " οψεις .Τετραγωνο,αντιθεση και συνοδος.

    Για να συμβει ενα γεγονος πρεπει να υπαρχει επαφη του πλανητη του ηλιακου τοξου με γενεθλιο μεσοδιαστημα. Τα τρανζιτ τα κοιταμε ως προσθετο στοιχειο .Οπως για παραδειγμα θα εχεις δει οτι υπαρχει στον προοδευτικο χαρτη και διευλευσεις για τους προοδευτικους πλανητες .

  10. #60
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Αθηνα
    Posts
    75

    Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

    Σε ευχαριστω πολυ hattie για την απαντηση σου,να σαι καλα!:nuts::nuts:

 

 
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads