s
[Συζήτηση] Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Όνομα:
    Ligero

Re: Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας!

Σαφής προσέγγιση και πολύ εκπαιδευτική!
    Μπορώ να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι;;;;

Η θέση ενός πλανήτη στην Ηλιακή Επιστροφή μπορεί να ενεργοποιήσει και μεσοδιάστημα;
    Αν για παράδειγμα αν ένας πλανήτης βρίσκεται σε μοίρα όπως υπάρχει natal midpoint ακριβώς στην ίδια μοίρα τότε έχουμε ενεργοποίηση αυτού; Μελετάμε και τον οίκο όπου βρίσκεται το μεσοδιάστημα σε γενέθλιο;.....(ή μήπως είμαι εντελώς εκτός θέματος;

Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by angelina4 View Post
    Καλησπέρα! Έχω ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο ζυγό ακριβώς στον γενέθλιο ωροσκόπο μου (ούτε μια μοίρα διαφορά) κ όλοι οι οίκοι και οι ακμές είναι όπως στο γενέθλιο. Να προετοιμαστώ για μια ιδιαίτερη χρονιά;
    Στα 33 μας χρονια έχουμε περιπου στην ιδια γενεθλια μοιρα τον Ωροσκόπο μαςμε τον γενέθλιο μας.
    Σημαντικη πιθανόν χρονιά για σένα αγαπητο μέλος αφου βγαίνουν στην επιφάνεια οι γενέθλιες προδιαγραφες ,αυτο φυσικα δεν σημαινει οτο θα ειναι μια δύσκολη χρονια για σενα.

Κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by ligero View Post
    Σαφής προσέγγιση και πολύ εκπαιδευτική!
    Μπορώ να ρωτήσω όμως και εγώ κάτι;;;;

Η θέση ενός πλανήτη στην Ηλιακή Επιστροφή μπορεί να ενεργοποιήσει και μεσοδιάστημα;
    Αν για παράδειγμα αν ένας πλανήτης βρίσκεται σε μοίρα όπως υπάρχει natal midpoint ακριβώς στην ίδια μοίρα τότε έχουμε ενεργοποίηση αυτού; Μελετάμε και τον οίκο όπου βρίσκεται το μεσοδιάστημα σε γενέθλιο;.....(ή μήπως είμαι εντελώς εκτός θέματος;

Ευχαριστώ!

Η θεωρια λεει οτι πραγματι μπορει να ενεργοποιηθει το μεσοδιαστημα. Ωστοσο αυτο πρεπει να επιβεβαιωνεται και απο το γενεθλιο και το προοδευτικο.(δηλ. να υπαρχουν καποιες οψεις που να υποστηριζουν αυτο που φαινεται με την ενεργοποιηση του μεσοδιαστηματος).

Ας μελετήσω λοιπόν ακόμη καλύτερα το σύνολο του γενέθλιου χάρτη μου..
    Δέσποινα Κουκι, ευχαριστώ :-)
    Για την ιστορία, είμαι 29...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by angelina4 View Post
    Ας μελετήσω λοιπόν ακόμη καλύτερα το σύνολο του γενέθλιου χάρτη μου..
    Δέσποινα Κουκι, ευχαριστώ :-)
    Για την ιστορία, είμαι 29...
    Αγαπητη φιλη ο Ηλιος απο την πρωτη Ηλιακη μας επιστροφη μεταφερεται 3 ζωδια πισω π.χ αν εχεις τον Ηλιο σου στον 11ο στον γενεθλιο σου στην 1η επιστροφη πηγαινει στον 8ο οικο την επομενη ηλιακη πεφτει στον 5ο οικο κ.τ.λ..
    επισης ο Ωροσκοπος μεταφερεται 3 ζώδια μπροστα .
    Αυτη η περιφορα του Ηλιου στους οικους ολοκληρωνεται στα 33 μας χρονια για αυτο εχουμε και περιπου τον ιδιο Ωροσκοπο και ακμες .
    Τωρα εσυ εισαι 29 ετων για αυτο θα ρωτησουμε την δασκαλα μου

Αν μπορει η Αστρολογος Τινα Ζαχαριαδου που ειναι και δασκαλα στην Ηλιακη επιστροφη να μας δωσει τα φωτα της.
    Εχεις ακριβη ωρα γεννησης ετσι;

ΚΟΥΚΙ:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Αυτη την απορια ειχα κι εγω αλλα εχω την εντυπωση πως μπορει να προκυψει στα 29 γιατι αν ο τοπος ειναι ιδιος με τον γενεθλιο η διαφορα οικοθεσιας της συγκεκριμενης χρονιας εχει μικρη αποκλιση [λιγες μοιρες πιο μπροστα ο ωροσκοπος της ηλιακης].
    Αν η περιοχη που εκανε γενεθλια την συγκεκριμενη χρονια διαφερει απο τον τοπο γεννησης νομιζω πως μπορει να προκυψει ιδια οικοθεσια.

Εχω την εντυπωση πως στα 29 ο ωροσκοπος της ηλιακης ειναι πιο μπροστα απο τον γενεθλιο παραπανω απο 1 μοιρα............ εκτος αν υπαρχει διαφορα στον τοπο.
    Δεν ειμαι σιγουρη ομως. Ας δωσει απαντηση καποιος πιο εμπειρος:bigsmile:.

Όνομα:
    Τίνα

Angelina4 τα προσωπικά μηνύματα είναι εκτός λειτουργίας :bigsmile:

Ο τόπος διαμονής είναι ίδιος με τον τόπο γέννησης, μένεις δηλαδή στην πόλη την οποία γεννήθηκες;

Ηθελα να το γραψω και το μεσημερι . Ειχα ηδη ιδια οικοθεσια με το γενεθλιο το 2009 σε ηλικια 25 ετων και θα ξαναεχω την ιδια οικοθεσια με την γενεθλια το 2013 . Δεν συμβαινει μονο στην ηλικια των 33 ετων .Μαλλον η μια μοιρα διαφορα απο την γενεθλια οικοθεσια "παιζει " τοτε .Αλλα γενικα ειναι συχνο φαινομενο να επαναλαμβανεται μεσα στα χρονια η γενεθλια οικοθεσια με μερικες μοιρες διαφορα .

Και να συμπληρωσω οτι η γεωγραφικη θεση παιζει σημαντικο ρολο οπως ειπε και η κυρια Ζαχαριαδου.

Όνομα:
    Τίνα

Κάθε νέα χρονιά ο Ήλιος "μεταφέρεται" 3 ζώδια προς τα πίσω, αντίθετα ο ωροσκόπος προχωρά μπροστά τρία ζώδια, το ίδιο και το Μεσουράνημα. Να το δούμε λίγο πρακτικά αυτό. Έστω ότι κάποιος έχει ωροσκόπο στον Κριό, Ήλιο στον Υδροχόο, στον 11ο οίκο και Μεσουράνημα στον Αιγόκερω. Στην 1η του ηλιακή επιστροφή, θα δούμε πως ο Ήλιος ενώ δεν αλλάζει ζώδιο ή μοίρες, από τον 11ο γενέθλιο μεταφέρεται στον 8ο οίκο, ο Ωροσκόπος στον Καρκίνο και το Μεσουράνημα στον Κριό. Στην επόμενη ηλιακή χρονιά, ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο γενέθλιο, ο Ωροσκόπος στον Ζυγό και το Μεσουράνημα στον Καρκίνο. Αυτό έχει το εξής αποτέλεσμα, τον Ήλιο κάθε χρόνο να μεταφέρεται στον επόμενο διαδοχικό οίκο. Αφού καλύψει τους τέσσερις διαδοχικούς, προχωρά στους κατιόντες κι εν συνεχεία στους γωνιακούς. Όλα αυτά με γνώμονα πως το άτομο του οποίου μελετάμε τον χάρτη διαμένει στον τόπο γέννησης. Για να ολοκληρωθεί η περιφορά του Ήλιου σΆ όλους τους οίκους, χρειάζονται περίπου 33 χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος που στα 33 μας χρόνια περίπου έχουμε ίδιο ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής με γενέθλιο. Και γιατί λέω περίπου, στην ετήσια κίνηση του ο Ήλιος δεν αλλάζει μοίρες, ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα όμως, αλλάζουν. Ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα "χάνουν" κάποιες μοίρες Αν λοιπόν μέσα στα 33 χρόνια «χαθούν» κάποιες μοίρες, τότε ενδέχεται στα 33 μας αντί για ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες του Κριού (που θα έπρεπε να έχουμε στο παράδειγμα που έχω αναφέρει), ο Ωροσκόπος να βρίσκεται στις τελευταίες του προηγούμενου ζωδίου ή στις πρώτες μοίρες του επόμενου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τη θέση του Ήλιου, ενώ θα έπρεπε να είναι στον 5ο οίκο (σε κατιόντα ) ενδέχεται να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του 4ου οίκου. Αυτό εξαρτάται από τις μοίρες των ακμών, από το αν βρίσκονται δηλαδή σε οριακά σημεία των ζωδίων και απΆ το αν υπάρχει εμπεριεχόμενος οίκος.

Για να το καταλάβετε καλύτερα πάρτε ένα χάρτη και σημειώστε τη θέση του Ήλιου. Αφήστε τον Ήλιο σταθερό και "μετακινήστε" τον ωροσκόπο τρία ζώδια μπροστά. Κάθε φορά που θα μετακινείτε τον χάρτη προς τα εμπρός, ο Ήλιος θα πηγαίνει προς τα πίσω.

Στην περίπτωση που ο τόπος διαμονής έχει αλλάξει τότε η οικοθεσία είναι διαφορετική, δεν μοιάζει δηλαδή καθόλου με τη γενέθλια.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Tags for this Thread