s
Kρόνος και Ωριαία. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31
    Όνομα:
    Πόπη

Re: Kρόνος και Ωριαία.

Cancerian, αγαπώ πολύ τα άρθρα σου. Τα έχω ξεζουμίσει σχεδόν όλα.:bigsmile:

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τον Κρόνο. Σε ερώτηση που έκανα εγω για φίλο μου ο -ωροσκοπος Κρόνος κι εκείνος Ερμής - για τυχόν χωρισμό από το γάμο του οι πιο ενδιαφέρουσες όψεις είναι αυτές της Σελήνης. Τρίγωνο με Κρόνο και τετράγωνο με τον έρμο τον Ερμή. Υπερισχύει το τρίγωνο του Κρόνου ότι ναι θα χωρίσει ή το τρίγωνο Ερμή ότι όλα θα πάνε καλά που είναι μετέπειτα όψη? Έκανα και αρνητική ερώτηση, τρομάρα μου!
    Tabula rasa

Όνομα:
    cancerian

Καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ περι άρθρων. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο και για ακόμα περισσότερα.
    Δυστυχώς δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου (τώρα πίνω την πρώτη γουλιά καφέ...). Από τα γύρω γύρω όμως αν (πάλι) κατάλαβα καλά, αφού πρόκειται για φίλο σου και αφορά τον γάμο του θα κοιτάξεις τον 11ο και τον απέναντι οίκο (γάμος φίλου ).
    Και επειδή έχω την εντύπωση πως δεν σε βοήθησα (λόγω τσίμπλας.... :toung: ) επαναδιατύπωσε το ερώτημά σου .....

Καλημερα !Πρωτον,πρεπει να διατυπωνουμε σωστα τις ερωτησεις που κανουμε στην ωριαια. Δηλαδη τι παει να πει αρνητικη ερωτηση ? Αν υποθεσουμε οτι το ερωτημα σου ηταν "Δεν θα χωρισει ο Στελιος? " Ακομα και ετσι να την εχεις διατυπωσει ενα τριγωνο μεταξυ κρονου και σεληνης ,δεν νομιζω οτι δειχνει χωρισμο .Καθε αλλο που σε οτι αφορα την αστρολογια περα απο την τεχνικη της ωριαιας δειχνει σταθεροτητα και διαρκεια.
    Τωρα στην ωριαια με αρνητικη διατυπωση ερωτηση δεν ξερω πως μπορει να ερμηνευτει ενα τριγωνο κρονου-σεληνης:toung:Γι αυτο την επομενη φορα ρωτα "Θα χωρισει ο Στελιος? " ετσι ωστε να εχεις πιο ξεκαθαρο αποτελεσμα.Γενικοτερα ,δεν πρεπει να "χρωματιζουμε" εξ αρχης την ερωτηση μας . Μια ερωτηση παραδειγμα του στυλ " Δεν θα κανουμε σχεση ? " ειναι λιγο παρακινδυνευμενη γιατι ηδη την εχεις "φορτισει" με απαισιοδοξια,φοβο,"οτι μπορει και να μην γινει ".

Οσο πιο απλη και ξεκαθαρη η ερωτηση τοσο πιο ξεκαθαρη θα ειναι και η απαντηση

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ περι άρθρων. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο και για ακόμα περισσότερα.
    Δυστυχώς δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου (τώρα πίνω την πρώτη γουλιά καφέ...). Από τα γύρω γύρω όμως αν (πάλι) κατάλαβα καλά, αφού πρόκειται για φίλο σου και αφορά τον γάμο του θα κοιτάξεις τον 11ο και τον απέναντι οίκο (γάμος φίλου ).
    Και επειδή έχω την εντύπωση πως δεν σε βοήθησα (λόγω τσίμπλας.... :toung: ) επαναδιατύπωσε το ερώτημά σου .....
    Τώρα θα είσαι σίγουρα στον 2ο καφεδάκο.. :bigsmile:

Τους σημειοδότες τους βρήκα εκείνου και της συζύγου αλλά μεταξύ τους είναι... καμία σχέση και όψη.

Εκείνο που ρωτώ -Θα χωρίσει ο φίλος μου?- είναι αν η απάντηση από τη σελήνη (συγκυβερνά τον 4ο) θα την πάρω από το τρίγωνο με τον Κρόνο που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου (δηλαδή ''ναι θα χωρίσει'') ή από την μετέπειτα μαζί της όψη τετραγώνου που κάνει με τον Ερμή ως σημειοδότη του φίλου μου(Όχι, δεν θα χωρίσει)
    Ποια όψη της Σελήνης μας δίνει τελικά την απάντηση?
    Tabula rasa

Όνομα:
    cancerian

Eίμαι στον δεύτερο και θα πάω στον τρίτο τώρα... :bigsmile:

Αφού βρήκες τους σημειοδότες είσαι σίγουρη ότι τους έχεις τσεκάρει καλά ; Eννοώ πως πέρα από την κλασσική "οψη"-λογία :bigsmile: τους έχεις τσεκάρει και από αποδοχές κτλ κτλ ; (just asking)

Η Σελήνη όπως έχουμε χιλιοματαπεί δείχνει τις καταστάσεις (παρελθοντικές-μελλοντικές-παρούσες). Αν το τρίγωνο με τον Κρόνο της είναι ακριβείας δείχνει την τωρινή κατάσταση, αν είναι αποκλίνων παρελθοντική κατάσταση. Το μετέπειτα όμως τετράγωνο με τον Ερμή σίγουρα δείχνει την μελλοντική έκβαση της κατάστασης.

Αλλά προσοχή! Τσέκαρε αν το τετράγωνο σχηματίζεται από πολύ καλά τοποθετημένους πλανήτες. Αν συμβαίνει αυτό τότε θα υπάρξει κάποιο είδος συμβιβασμού. Αν όμως το τετράγωνο δεν υποστηρίζεται από καλή τοποθέτηση τότε σκούρα τα πράγματα φιλενάδα (ελπίζω να είχε υπογράψει προγαμιαίο :toung: )

Τώρα έπιασα την απορία σου. Να θυμάσαι πως μερικές φορές άσχετα από την ερώτηση που κάνεις (που στην εν λόγω ήταν "Θα χωρίσει ο φίλος μου ? " ) ο χάρτης θα δεις πως θα μιλήσει με θετικούς "συνδιασμούς" που θα σου λένε "Όχι δεν θα χωρίσει ... " αν όμως ο χάρτης δεν βοηθά πουθενά τότε είναι σημάδι " Ναι, θα χωρίσει". Έχεις σκαλώσει στην απάντηση σε σχέση με την ερώτηση... Σε καταλαβαίνω.

Δυστηχώς στην ωριαία τα πράγματα είναι συνθετα. Δεν μπορείς από μια μόνο όψη να πάρεις μια απάντηση. Δηλαδή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από μόνο του μπορεί να θέλει να μας πει πως τα πράγματα (Σελήνη) θα κυλήσουν ομαλά (τρίγωνο) και δεν θα χωρίσουν (Κρόνος = Δεσμευση) άρα "Όχι δεν θα χωρίσει".
    Και το τετράγωνο με τον Ερμή (ναι θα χωρίσει εις βάρος του φίλου σου =Ερμής )... Το έπιασες ?

Απορία : Γιατί χρησιμοποιείς τον Κρόνο του Ωροσκόπου ? Τον ωροσκόπο τον χρησιμοποιούμε στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε προσωπικά το άλλο άτομο....

Όνομα:
    ΕΦΗ

Η τελευταια φραση με μπερδεψε.:unsure:

Κι εγω τον 1ο οικο θα εδινα στον φιλο μου.

Μηπως θα μπορουσες να το εξηγησεις λιγο?

Όνομα:
    Πόπη

Τις ευχαριστίες μου Cancerian! :bigsmile:
    Κατάλαβα... Ωστόσο οι δύο σύζυγοι είναι ο ένας στα πρόσωπα και όρια του άλλου.
    Ο Ερμής είναι στην Παρθένο σε κυριαρχία και ''ταιριάζει'' με τη Σελήνη στους Διδύμους.
    Μάλλον θα γίνει αυτό που προανέφερες, κάποιο είδος συμβιβασμού.
    Υ.Γ. Toν Κρόνο τον κοίταξα για να βοηθηθώ μήπως και πάρω κάποια επιπλέον πληροφορία
    αφού εγώ είμαι που ρωτώ.
    Tabula rasa

Αφου ρωταμε για δικο μας φιλο ,οι φιλοι τοποθετουνται γενικα στον 11ο οικο .Ωστοσο εγω χρησιμοποιω και τον κυβερνητη του 7ου για να δω ερωτηματα κολλητων μου ,μια που ο 7ος αφορα τις πιο κοντινες σχεσεις που αναπτυσσουμε με τους αλλους ενω ο 11ος εχει σχεση με φιλους αλλα με την ευρυτερη εννοια.Ακομα και με καποιον που συμμετεχεις σε ενα κομμα η σε μια ομαδα μπορει να θεωρηθεις στα πλαισια αυτα "φιλος".

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Η τελευταια φραση με μπερδεψε.:unsure:

Κι εγω τον 1ο οικο θα εδινα στον φιλο μου.

Μηπως θα μπορουσες να το εξηγησεις λιγο?
    H τελευταία φράση ήταν άκυρη γιατί δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Φυσικά και θα στο εξηγήσω.

Εγώ ρωτάω για τον φίλο μου = Εγώ (1ος - αφού κάνω το ερώτημα...) για τον φίλο μου (11ος φίλος μου - αυτόματα ο 11ος γίνεται 1ος )

Ο φίλος μου ρωτάει = Ο φίλος μου - 1ος οίκος

Όνομα:
    Πόπη

Σκεφτόμενη τη σύζυγο του φίλου είπα πως για μένα την τοποθετώ στον 11ο μου
    και το φίλο μου που είναι ''παιδικός'' φίλος και τον έχω συνδέσει με χαρούμενα γεγονότα
    τον κοίταξα από τον 5ο. Δεν πήρα δηλαδή για την κοπέλα τον 7ο του φίλου μου αλλά της βρήκα σπίτι από την αρχή. :nutsΣε κάποιο ποστ είχα διαβάσει ότι παίρνουμε τον οίκο που έχουμε σκεφτεί από πριν, αλλά δεν ξέρω αν στέκει κι εδώ. Ωστόσο ο 11ος είναι ο 7ος του 5ου και τούμπαλιν. ¨Αρα οι σημειοδότες του ζευγαριού είναι σωστοί αν και αντίστροφοι.
    Λάθος θα μου πείτε η επιλογή οίκων αλλά έτσι κι αλλιώς ακόμα μαθαίνω και
    πειραματίζομαι. ¨Αλλωστε όποιο συμπέρασμα το κρατώ για τον εαυτό μου κι εσάς :bigsmile:
    Δεν παίρνω κόσμο στο λαιμό μου.:bigsmile:
    Tabula rasa

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)