s
Ηλιακή επιστροφή - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 101 to 110 of 134

Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)

Εξαρταται ποσες μοιρες απεχει ο ηλιο σου απο την ακμη του ωροσκοπου .Αν παραδειγμα ο 12ος τελειωνει στις 8 μοιρες του λεοντα και εχει τον ηλιο σου δυο-τρεισ μοιρες πριν τοτε μπορεις να τον υπολογιζεις σαν μεσα στον ωροσκοπο. Εγω επειδη εχω στην 29ν μοιρα του σκορπιου τον ερμη μου και ξεκινα ο 5ος απο την 1 μοιρα του τοξοτη υπολογιζω τον ερμη στον 5ο (αν και μεταξυ μας βρισκω περισσοτερα κοινα στοιχεια με ενα σκορπισιο ερμη και στον 4ο οικο παρα με εναν τοξοτισιο στον 5ο).Δεν κανω ομως το ιδιο με τον ποσειδωνα που βρισκεται 7 μοιρες πριν την ακμη του 6 οικου ,δηλαδη στην 29η του τοξοτη .Αυτον τον τοποθετω μεσα στον 5ο και οχι στον 6ο μου .

Τωρα δεν καταλαβα το δευτερο μερος της ερωτησης .Θες να μαθεις αν ο ηλιος σου ανηκει στον ωροσκοπο και αν ενεργοποιειται το γενεθλιο τριγωνο ? .Μα το γενεθλιο τριγωνο ετσι και αλλοιως σε οποιο οικο και να πεφτει ο ηλιος θα ενεργοποιηθει ,αφου οι οψεις του ηλιου στην ηλιακη επιστροφη ειναι ιδιες καθε χρονια.Εννοειται οτι σε οποιους και αν πεσει το τριγωνο θα ενεργοποιηθει .

Σε ευχαριστω hattieH ακμη του καρκινου στον 12ο τελειωνει στις 8΄41.Η ακμη του 1ου οικου λεοντα αρχιζει στις 8'47 και ο ηλιος ειναι στις 4΄20.Συγνωμη και παλι αλλα μπερδευτηκα ειναι εντος ωροσκοπου η 12ο?Η αληθεια ειναι οτι στην ηλιακη κοιταζα μονο σε ποιον οικο βρισκεται ο ηλιος και οχι τις οψεις του ηλιου γιατι εβλεπα οτι ειναι ιδιες με αυτες του γενεθλιου και δεν εδινα σημασια.Τωρα καταλαβα πως λειτουργει...αργησα..π.χ τωρα στην ηλιακη εχω τον ηλιακο ηλιο στον 4ο και τον γενεθλιο ουρανο στον 7ο αρα ενεργοποιειτε το τριγωνο ηλιου-ουρανου(4ου-7ου)τριγωνο ηλιου- δια στον 4ο γενεθλιο κτλ..σε ευχαριστω!!

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Ευχαριστω και για ακομη μια φορα για την βοηθεια σας.Οντως,σε 2 μηνες σκεφτομαι να κανω μια μετακομηση(και θα στηριξουν και οικονομικα και οι γονεις).Αρα σιγουρα θα με απασχολησουν θεματα κατοικιας..Εχω μια απορια σχετικα με τον γενεθλιο ηλιο.Το ζωδιο μου είναι λεων και ο ωροσκοπος το ιδιο.Ο γενεθλιος ηλιος βρισκεται στην ακμη του καρκινου στον 12ο γενεθλιο.Αυτο που θα ηθελα να καταλαβω είναι αν πρεπει να υπολογιζω τον γενεθλιο ηλιο από τον 12ο οικο η αν πρεπει να τον υπολογιζω στον 1ο οικο.πχ στην φετινη ηλιακη ο ουρανος βρισκεται στον 12ο ηλιακο(αντιστοιχει στον 7ο γενεθλιο(ακμη υδροχοου) και 5ο γενεθλιο βρισκεται ο ουρανος)και βλεπω ότι ενεργοποιειτα η γενεθλια οψη ουρανου τριγωνου ηλιου.Αυτη η οψη που λεω ουρανου τριγωνου ηλιου ενεργοποιειται με τον τροπο που λεω η κανω λαθος?
    Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Σε ευχαριστω hattieH ακμη του καρκινου στον 12ο τελειωνει στις 8΄41.Η ακμη του 1ου οικου λεοντα αρχιζει στις 8'47 και ο ηλιος ειναι στις 4΄20.Συγνωμη και παλι αλλα μπερδευτηκα ειναι εντος ωροσκοπου η 12ο?
    Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω..... Πές μου σε παρακαλώ.
    Που είναι η ακμή του 12ου σου; Σε ποιό ζώδιο και ποιά μοίρα;
    Που είναι ο γενέθλιος ωροσκόπος-ακμή 1ου σου; Σε ποιό ζώδιο και σε ποια μοίρα;
    Που βρίσκεται ο ήλιος σου; Σε ποιό ζώδιο και σε ποιά μοίρα;

Αν ο ήλιος φαίνεται να βρίσκεται στον 12ο σου και απέχει μέχρι και πέντε μοίρες από τον ωροσκόπο σου, με φορά αντίθετη των ρολογιών, τότε λειτουργεί στον 1ο οίκο σου.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Αν ο ήλιος φαίνεται να βρίσκεται στον 12ο σου και απέχει μέχρι και πέντε μοίρες από τον ωροσκόπο σου, με φορά αντίθετη των ρολογιών, τότε λειτουργεί στον 1ο οίκο σου.
    Ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση απεχει 4 μοιρες ο ωροσκοπος απο τον ηλιο.Ετσι λειτουργει στον 1ο οικο μου!

Πρεπει η ωρα γεννησης σου ομως να ειναι ακριβης γιατι διαφορετικα μπορει να σου δωσει μεγαλυτερη αποσταση απο την ακμη του ωροσκοπου.

Καλησπέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να διατυπώσω μια απορία για την ηλιακή επιστροφή.
    Έχει σημασία αν οι όψεις που σχηματίζονται είναι συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες;
    Ή όλες θα ενεργοποιηθούν μες στη χρονιά;

Στην ηλιακή επιστροφή δεν παίζει ρόλο αν οι όψεις είναι συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες.

Όνομα:
    Μυρτώ

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, παρότι το θέμα έχει γίνει αρκετά μεγάλο... Το να προοδεύουμε τον ωροσκόπο, το μεσουράνημα και τη Σελήνη (ενδεχομένως και τους υπόλοιπους πλανήτες) του χάρτη της ηλιακής επιστροφής πόσο έγκυρη μέθοδος είναι στην πρόβλεψη της ημέρας (ή της κατά προσέγγιση ημέρας) που θα γίνει ένα γεγονός?

πχ Η Σελήνη της ηλιακής 10μέρες μετά τα γενέθλια του ατόμου, προοδεύοντάς την, κάνει σύνοδο με το ετήσιο ωροσκόπο. Κατά πόσο αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω με ασφάλεια, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη και τα λοιπά προγνωστικά συστήματα και κυρίως το Ηλιακό Τόξο.

Και μια ακόμη απορία. Όταν ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής είναι ο ίδιος με τον γενέθλιο (όπως πχ συμβαίνει γύρω στα 33 μας χρόνια, αλλά όχι αποκλειστικά τότε), πέφτει δηλαδή στο ίδιο ζώδιο, αλλά μερικές μοίρες πριν τον γενέθλιο, θεωρώ ότι ο ωροσκόπος ηλιακής πέφτει στο 12ο γενέθλιο κι έτσι τον ερμηνεύω ή θεωρώ ότι επειδή είναι στο ίδιο ζώδιο με το γενέθλιο ενεργοποιείται το σύνολο του γενέθλιου χάρτη?
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Στην ηλιακή επιστροφή υπάρχουν 3-4 μέθοδοι εντοπισμού του χρόνου που θα συμβεί ένα γεγονός αλλά καμμιά απ' αυτές δεν είναι ασφαλής και σίγουρη. Δεν λειτουργούν με συνοχή και συνέπεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι εντοπίζοντας τον χρόνο από τον προοδευτικό χάρτη, όσο μπορούμε, και από τους τράνζιτς, να κοιτάμε τις μεθόδους αυτές στην ηλιακή επιστροφή για κάποια επιβεβαίωση.

Όταν ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής πέφτει μέχρι 5ο πίσω από την ακμή του γενέθλιου ωροσκόπου μπορούμε να την θεωρήσουμε επανάληψη ακμών, διαφορετικά θεωρούμε ότι βρίσκεται στον 12ο οίκο.

Τι ωραιο θεμα η ηλιακη επιστροφη. Αν ειχατε την καλοσυνη μηπως καποιος γνωριζει
    τι μπορει να ειναι στην ηλιακη η συνοδος μαυρης σεληνης με τον β. δεσμο γεννεθλιο
    ο β. δεσμος ειναι στο 8 οικο γεννεθιο και στην ηλιακη πεφτει στη ακμη 7 οικου σε
    συνοδο με την λιλιθ.Να χαρειτε δεν ξερω πως να το παρω αυτο.Σας ευχαριστω
    πολυ.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread