s
Ηλιακή επιστροφή - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 91 to 100 of 134
    Όνομα:
    Ligero

Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)

Καλησπέρα και από μένα!

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το θέμα αυτό!
    Μία μικρή βοήθεια όμως....
    Όταν στην Ηλιακή Επιστρόφή, η ακμή του πρώτου οίκου είναι στην 00μοίρα του Σκορπιού και στο γενέθλιο χάρτη το μεσουράνημα βρίσκεται στην 00 μοίρα του Σκορπιού, τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Τι άλλο πρέπει να εξετάσω πριν θεωρήσω (ή ίσως και όχι) κάποια ενεργοποιηση του 10ου οίκου?

Ευχαριστώ

Αγαπητή φίλη, σύμφωνα με τα γραφόμενά σου ο ετήσιος ωροσκόπος σου είναι στον Σκορπιό.

Συνεπώς ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής κάνει σύνοδο με το γενέθλιο μεσουράνημα.
    ¶ρα στην φετινή χρονιά αν συνηγορούν και τα υπόλοιπα προγνωστικά συστήματα, ενδεχομένως θα εκφραστείς στο χώρο της κοινωνική σου καταξίωσης (γάμος? επάγγελμα?) με τρόπο που υποδυκνύει το ζώδιο του Σκορπιού.
    Κατά την ταπεινή μου άποψη, όπου παίζει Σκορπιός και Πλούτωνας χρειάζεται κοντά στο νου κι η γνώση, διότι διπραγματεύονται σκληρά θέματα αλλαγών, συμβολικών ή κυριολεκτικών.

Κοίτα επίσης που πέφτει ο Πλούτωνας της ηλιακής επιστροφής και τι όψεις κάνει.

Σημαντικό επίσης, είναι να έχεις ορθή ώρα γέννησης, γιατί αλλιώς χάνεται η αξία της οικοθεσίας που αναφέρεις, λόγω επιπροσθέτως της μηδενικής μοίρας που έχεις.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Καλησπερα!Εχω κολλησει με την ηλιακη επιστροφη προσπαθω βεβαια να καταλαβω διαβαζοντας οτι γραφεται εδω μεσα αλλα η εμπειρια μου δεν ειναι ικανοποιητικη ετσι ωστε να βγαλω ενα συμπερασμα.Στη φετινη ηλιακη ο ηλιακος ωροσκοπος ειναι ο ταυρος και η ακμη του πεφτει στον 10ο γενεθλιο οικο.Στον 10ο +9ο ηλιακο βρισκεται η ακμη του αιγοκερου με τον πλουτωνα,οπου η ακμη του 10ο πεφτει στον 6ο γενεθλιο οικο(ακμη αιγοκερου) και ο γενεθλιος πλουτωνας στον 3ο οικο στην παρθενο.Η ακμη του 6ου ηλιακου η παρθενος βρισκεται στον 2ο+3ο γενεθλιο οικο μου.Στον 3ο γενεθλιο εχω τον κρονο και τον πλουτωνα στην παρθενο.Αν κρινω σωστα θα με απασχολησουν επαγγελματικα φετος αλλα δεν καταλαβαινω πως να τα συνδιασω ολα αυτα..Αν καποιος ειναι σε θεση και εχει την διαθεση επισης ας με βοηθησει να βγαλω καποια ακρη:embarrest

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Σχετικά με το θέμα του Αρη στο 12ο που ανέφερε το μέλος ARIMAN θα ήθελα να πω, ότι όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στην 29η μοίρα ζωδίου μας προϊδεάζει για χρονιά τελειώματος ενός κύκλου, το άτομο αφήνει κάτι πίσω του και θα υπάρξουν αλλαγές.
    Μersini 1, o ωροσκόπος ηλιακής στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει μια χρονιά που θα σε απασχολήσει η συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια και θα έχεις ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σου και στο 10ο γενέθλιο, θα προσπαθήσεις να το πετύχεις μέσα από επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση . Θα σε απασχολήσει η κοινωνική σου εικόνα και ίσως θέματα γονιών.
    Μετά μπορείς να δεις ο κυβερνήτης του ετήσιου ωροσκόπου σου η Αφροδίτη σε ποιο οίκο βρίσκεται και τι όψεις κάνει.
    Το ετήσιο μεσουράνημα στον 6ο γενέθλιο που ανέφερες μπορεί να δείχνει και μια ανησυχία για θέματα 10ου.

Τέλος στην ηλιακή επιστροφή είναι βασική η σημασία του Ηλιου, σε ποιο οίκο της ηλιακής πέφτει και οι όψεις του.

Eλπίζω να βοήθησα
    Καλό βράδυ:bigsmile:

Σας υπερευχαριστουμε που προσπαθειτε να μας βοηθησετε και εμας που θελουμε να κατανοησουμε καποια πραγματα στον χωρο!Κοιτωντας τις οψεις βλεπω ότι η ηλιακη αφροδιτη(29΄07)βρισκεται στον 4ο ηλιακο μαζι με τον ηλιο(στον λεοντα) στην ακμη του καρκινου.(η ακμη του ηλιακου 5ου λεων είναι το ζωδιο μου).Η ακμη του καρκινου βρισκεται στον 12ο γενεθλιο και εκει βρισκεται ο γενεθλιος ηλιος μου(ηλιος στον λεων)Στον 4ο γενεθλιο οικο εχω τον δια που κανει τριγωνο με τον ηλιο και ενεργοποιει την γενεθλια οψη ηλιου-δια.Οσον αφορα τις οψεις τις αφροδιτης κανει συνοδο με ηλιο,τριγωνο με δια του 4ου ,τετραγωνο με κρονο του 3ου,τετραγωνο με πλουτωνα 3ου,τετραγωνο με γενεθλιο mc(πολλα τετραγωνα βλεπω και με ανησυχει…)χιαστι με ποσειδωνα 5ου κ χιαστι με βερτεξ 5ου.Βεβαια δεν υπαρχει καμια οψη στον γενεθλιο που να ενεργοποιει τις οψεις αφροδιτης.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Αρα έχεις την ετήσια Αφροδίτη στην 29η μοίρα, κυβερνήτη ετήσιου ωροσκόπου στον 4ο ετήσιο. Αυτό δείχνει ανάγκη για θετικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια ή ακόμα ότι θες να διακοσμήσεις, να βελτιώσεις το περιβάλλον του σπιτιού. Μπορεί ακόμα να σημαίνει και βοήθεια ακόμα και οικονομική από γονείς. Το ότι ο ετήσιος Ηλιος βρίσκεται στον 4ο ετήσιο, ενισχύει τα παραπάνω.
    Τα τετράγωνα δείχνουν δυσκολίες αλλά αν δεν ενεργοποιούν γενέθλιες όψεις συνήθως δεν φέρνουν γεγονότα.
    Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.:bigsmile:

Όνομα:
    Ligero

Ευχαριστώ πολύ Parkat για την άμεση απάντηση!
    Θα τα εξετάσω όλα αυτά. Μπορείς να εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα τι εννοείς: "διαπραγματεύονται σκληρά θέματα αλλαγών, συμβολικών ή κυριολεκτικών". ;;;;
    Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον με στήριξη για επαγγελματική καταξίωση! Και βέβαια η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ενώ μέχρι πέρυσι ήμουν σε ένα άλλο "επαγγελματικό πεδίο" φέτος επέλεξα κάτι διαφορετικό και νοιώθω ήδη καλά με την απόφαση αυτή! Παίζουν όμως και άλλες αλλαγές;

Καλή σου μέρα!

Quote Originally Posted by ligero View Post
    Ευχαριστώ πολύ Parkat για την άμεση απάντηση!
    Θα τα εξετάσω όλα αυτά. Μπορείς να εξηγήσεις πιο συγκεκριμένα τι εννοείς: "διαπραγματεύονται σκληρά θέματα αλλαγών, συμβολικών ή κυριολεκτικών". ;;;;
    Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον με στήριξη για επαγγελματική καταξίωση! Και βέβαια η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ενώ μέχρι πέρυσι ήμουν σε ένα άλλο "επαγγελματικό πεδίο" φέτος επέλεξα κάτι διαφορετικό και νοιώθω ήδη καλά με την απόφαση αυτή! Παίζουν όμως και άλλες αλλαγές;

Καλή σου μέρα!
    Ο Σκορπιός και ο Πλούτωνας επιδρούν πάνω μας φέρνοντας εσωτερική δύναμη, αλλαγές και μεταμορφώσεις, αθέατες συμπεριφορές και βαθιά κι έντονα συναισθήματα.
    Τα αποτελέσματα δεν είναι ακαριαία.
    Ξεκινούν μία εσωτερική διεργασία τα αποτελέσματα της οποίας διαφαίνονται όταν η ζύμωση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί....
    Κάνε αναζήτηση στις έννοιες και της λέξεις κλειδιά του Σκορπιού και του Πλούτωνα για να πάρεις μία γεύση τι μπορεί να ταιριάζει στη δική σου περίπτωση.
    Το τι γεγονότα θα σου έρθουν εξαρτάται από το παρελθόν σου και την τωρινή σου εξέλιξη σαν πρόσωπο.
    Οι χάρτες πρόγνωσης δείχνουν τάσεις, το τι πράγματι θα συμβεί έχει σχέση με το γενέθλιο χάρτη σου αλλά και τις αλληλεπιδράσεις που έχεις με τα άλλα άτομα γύρω σου.
    Σκέψου μετά πώς συνέβη αυτή η αλλαγή στα επαγγελματικά σου, πώς έδρασες και κράτα τις προσωπικές σου παρατηρήσεις.
    Αν ανησυχείς για παραπέρα αλλαγές, απλά να είσαι σε εγρήγορση, γιατί ούτως ή άλλως οι καιροί είναι δύσκολοι....

Τέλος να θυμάσαι ότι μία μεμονωμένη ερμηνεία δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της.....

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις......
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Ligero

Ευχαριστώ Πολύ!!!

Ευχαριστω και για ακομη μια φορα για την βοηθεια σας.Οντως,σε 2 μηνες σκεφτομαι να κανω μια μετακομηση(και θα στηριξουν και οικονομικα και οι γονεις).Αρα σιγουρα θα με απασχολησουν θεματα κατοικιας..Εχω μια απορια σχετικα με τον γενεθλιο ηλιο.Το ζωδιο μου είναι λεων και ο ωροσκοπος το ιδιο.Ο γενεθλιος ηλιος βρισκεται στην ακμη του καρκινου στον 12ο γενεθλιο.Αυτο που θα ηθελα να καταλαβω είναι αν πρεπει να υπολογιζω τον γενεθλιο ηλιο από τον 12ο οικο η αν πρεπει να τον υπολογιζω στον 1ο οικο.πχ στην φετινη ηλιακη ο ουρανος βρισκεται στον 12ο ηλιακο(αντιστοιχει στον 7ο γενεθλιο(ακμη υδροχοου) και 5ο γενεθλιο βρισκεται ο ουρανος)και βλεπω ότι ενεργοποιειτα η γενεθλια οψη ουρανου τριγωνου ηλιου.Αυτη η οψη που λεω ουρανου τριγωνου ηλιου ενεργοποιειται με τον τροπο που λεω η κανω λαθος?

Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)

Tags for this Thread