s
Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast
Results 91 to 100 of 133
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Γράφω αυτό που έχω να πω εδώ, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα και ο μόνος λόγος που το κάνω, είναι για να μην νομίζουν τα μέλη ότι έγινε κάτι που δεν το γνωρίζουν. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσα σε μένα και τον Σωκράτη, την διαχείριση ή κάποιο άλλο μέλος.

Οικιοθελώς παίρνω την απόφαση να αποχωρίσω από το forum του site για δικούς μου λόγους (Σωκράτη το πρόγραμμα των χαρτών είναι το καλύτερο και θα εξακολουθήσω να το χρησιμοποιώ ...:bigsmile

Ήταν χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και ειδικά με κάποια μέλη περάσαμε πάρα πολύ καλά. Ξέρουν ποια είναι

Την αγάπη μου.
    Βρε Κατια μου γιατι κοριτσι μου;γιατι;
    εδωσες ζεστασια,χαρα,γνώση ,εδωσες την ψυχη σου σε εμας,το γελιο σου,τα ποιηματα ,εδωσες τοσα ομορφα πραγματα,εμαθα ομορφες λεξεις απο σενα με νοημα βαθυ..
    γιατι καλη μου ;
    Σκεψου το ξανα εμεις εδω θα ειμαστε

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Κάτια... Σαν να μας κάνεις νάζια, μου φαίνεται...και θέλεις στοργή και χάδια... :bigsmile:

Όπως και να έχει πάρε το χρόνο σου, να δείς τα πράγματα πιο καθαρά.

Υ.Γ.: Πόσο αυτοκαταστροφική είσαι, εν τέλει; (Δε χρειάζεται να απαντήσεις)

Όνομα:
    Δεσποινα

Μια κακιά στιγμη ήταν,μια παρεξήγηση πιστευω οτι ολα θα περασουν:bigsmile:
    Η Κοραλλια μου ειναι ενας ζεστος ανθρωπος ας μου επιτραπει να το πω γιατι την εχω γνωρισει απο κοντα ,οπως και μια τρυφερη με κατανοηση δασκαλα σε αυτα που μας μαθαίνει

Και εσυ Κατια μου μπηκες σαν σίφουνας μεσα στο σαιτ και μας συνεπηρες με τον ενθουσιασμο σου και την αγαπη που εδειξες σε ολους μου ,οπως και τα αρθρα σου τα τοσα υπεροχα [θυμασαι τον Αρη:bigsmile: ]

Κουκακι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σωκράτης

Ο τίτλος του θέματος είναι άλλος.

Αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς και επικοινωνούμε με προσωπικά μηνύματα εντός φόρουμ ή με e-mail
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Σωκράτης

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να αλλάξω την κωδικοποίηση των χαρακτήρων στη κεντρική βάση δεδομένων αρχικά.

9 φορές σχεδόν το προσπάθησα χωρίς επιτυχία. Η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, όπως πιστεύω ότι έγινε μέχρι σήμερα και έτσι για να αποφύγω να κλείσω το φόρουμ για μερικές ημέρες ολοκληρωτικά, θα απενεργοποιήσω κάποιες από τις λειτουργίες του σταδιακά.

Τα δημόσια μηνύματα
    Τα προσωπικά μηνύματα
    Τις εγγραφές νέων χρηστών
    Και μάλλον τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων και μηνυμάτων.

Παρακαλώ να δείξετε κατανόηση γιατί δουλεύω παράλληλα σε δυο διαφορετικές βάσεις δεδομένων και κάθε φορά που έχουμε δραστηριότητα στο φόρουμ (άρθρα, απαντήσεις, μηνύματα και άλλα) είμαι αναγκασμένος να ανανεώνω και την δεύτερη βάση. Κάποιοι πίνακες της είναι τεράστιοι και μου τρώει πολύ χρόνο, χώρια το γεγονός ότι δεν γίνεται πάντα με επιτυχία.

Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Είναι δική μας η ευχαρίστηση για όλα αυτά που αθόρυβα, ανάργυρα και πλουσιοπάροχα μας προσφέρεις.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να αλλάξω την κωδικοποίηση των χαρακτήρων στη κεντρική βάση δεδομένων αρχικά.

9 φορές σχεδόν το προσπάθησα χωρίς επιτυχία. Η δουλειά αυτή δεν μπορεί να γίνει βιαστικά, όπως πιστεύω ότι έγινε μέχρι σήμερα και έτσι για να αποφύγω να κλείσω το φόρουμ για μερικές ημέρες ολοκληρωτικά, θα απενεργοποιήσω κάποιες από τις λειτουργίες του σταδιακά.

Τα δημόσια μηνύματα
    Τα προσωπικά μηνύματα
    Τις εγγραφές νέων χρηστών
    Και μάλλον τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων και μηνυμάτων.

Παρακαλώ να δείξετε κατανόηση γιατί δουλεύω παράλληλα σε δυο διαφορετικές βάσεις δεδομένων και κάθε φορά που έχουμε δραστηριότητα στο φόρουμ (άρθρα, απαντήσεις, μηνύματα και άλλα) είμαι αναγκασμένος να ανανεώνω και την δεύτερη βάση. Κάποιοι πίνακες της είναι τεράστιοι και μου τρώει πολύ χρόνο, χώρια το γεγονός ότι δεν γίνεται πάντα με επιτυχία.

Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    Έλα, μωρέ, σιγά τη δουλειά, αφού κουμπάκια και πλήκτρα πατάς, πού είναι το ζόρι
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα pm/visitor messages ή απλά γίνονται εργασίες συντήρησης?:blink:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρύσα

ναι έχουν απενεργοποιηθεί προσωρινά, είχε γίνει και ανακοίνωση (post #95)

Δεν το είδα :embarrest, ευχαριστώ πολύ.

Ειχα κολλήσει και ένα blaster και κάποιο διάστημα ήμουν απούσα!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 10 of 14 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 50 users browsing this thread. (0 members and 50 guests)