- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 26
Thread: Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία
-
05-09-2011, 09:51 PM #1
Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία
Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο! :bigsmile:
Θέλω μία μικρούλα βοήθεια όσον αφορά στην ανεύρεση του σημειοδότη ενός ωριαίου χάρτη.
Ρώτησα αν θα έχει μία συγκεκριμένη νηπιαγωγό που εκτιμώ ιδιαίτερα το παιδάκι μου. Η νηπιαγωγός προκύπτει
από τον 3ο παράγωγο του 5ου δηλ. τον 7ο ή από κάποιο άλλο οίκο?
Τα φώτα σας :embarrestTabula rasa
-
06-09-2011, 12:39 AM #2
Re: Σημειοδότης εκπαιδευτικού στην ωριαία
Πόπη δεν είναι λάθος η σκέψη σου, απλά θα μπορούσες να κοιτάξεις και τον 3ο οίκο του χάρτη, μιας και οι νηπιαγωγοί/δάσκαλοι σημειοδοτούνται από τον 3ο οίκο.
-
06-09-2011, 03:01 AM #3
Ευχαριστώ πολύ.
Tabula rasa
-
06-09-2011, 09:17 AM #4
καλημερα μια διευκρινηση...στην ωριαια αστρολογια ποτε εχουμε μεικτη υποδοχη?:toung:
-
07-09-2011, 10:21 AM #5
Καλημέρα Στέλλα.
Μεικτή αμοιβαία υποδοχή έχουμε όταν ο ένας πλανήτης βρίσκεται στην κυριαρχία του άλλου και ο άλλος στην έξαρσή του. Για παράδειγμα, όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη είναι στην κυριαρχία του Δία, βρισκόμενος ο Δίας στον Ταύρο είναι στην έξαρση της Σελήνης. Αυτό λέγεται μεικτή υποδοχή αμοιβαία και είναι λιγότερο ισχυρή από την αμοιβαία υποδοχή κυριαρχίας πλανητών.
-
11-09-2011, 02:25 PM #6
Καλημερα !Εχω καποιες αποριες λιγο πιο προχωρημενες απο οτι συνηθως.
Πρωτον,τι ανοχη δινουμε στις οψεις μεταξυ των σκιων και των αντισκιων ? Δευτερον, αν υπαρχει οψη μεταξυ σκιας του ενος δεικτη με την αντισκια του αλλου και η σκια του δεικτη του αλλου σε οψη με την αντισκια του πλανητη του αλλου ( μιλαω για συνοδο οποτε κατ επεκταση η σκια του ενος κανει αντιθεση με την σκια του αλλου και η αντισκια του ενος σε αντιθεση με την αντισκια του αλλου με ανοχη 0,30 ).
Επειτα κοιταμε και τις οψεις παραλληλιας και αντιπαραλληλιας ..Ισχυει να κοιταξουμε αν δημιουργουν τετοιες οψεις οι οικοι με τους δεικτες του ερωτων και του ζητουμενου?
Σχετικα με τους απλανεις αστερες .Κοιταμε οπως ακριβως κοιταμε για οψεις μεταξυ των πλανητων? Θελω να πω οτι πιανετα μονο η πρωτη οψη που θα σχηματισει με καποιον απλανη αστερα και οχι οι υπολοιπες ? Επισης αν ο δεικτης κανει πρωτα οψη με εναν αστερα και επειτα με εναν πλανητη ,πιανεται η οψη του αστερα σαν πρωτη οψη ? η προσμετραται και αυτη η οψη με την πρωτη του πλανητη?
Κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει η σεληνη με τους απλανεις αστερες μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο ?
Και τελος:toung:,περιπου τις ιδιες αποριες εχω και για τους κληρους . Αν δηλαδη κοιταμε ολες τις οψεις που σχηματιζει μαζι τους η σεληνη μεχρι να αλλαξει ζωδιο και αν προσμετρουνται η οχι σαν πρωτη οψη οταν κανουν οψη με τον πλανητη πριν εκεινος κανει οψη με τον καποιον αλλον πλανητη.
Και κατι ακομα .Υπαρχουν διαφοροι κληροι ,οι πιο "γνωστοι" ειναι της τυχης ,του θαρρους ,της αναγκης,του ερωτα ,της τιμωριας και του πνευματος . Ωστοσο αν η ερωτηση εχει να κανει με παιδια η διαζυγιο μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι αντιστοιχοι κληροι η δεν ειναι απαραιτητο επειδη ,προφανως θα δωθουν οι πληροφοριες μεσω χαρτη και χωρις τοση εξιδικευση ???
-
11-09-2011, 03:05 PM #7
Γεια σου hattie.
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες σκιά και αντισκιά; Μήπως εννοείς αντισκιά και κόντρα αντισκιά;
Ως προς την ανοχή πρέπει να είναι στην ίδια μοίρα και να "παίζει" η ανοχή στα δεύτερα.
Για τις παραλληλίες τώρα, αν κατάλαβα καλά ρωτάς τι γίνεται στην περίπτωση που βρίσκονται σε παραλληλία ή αντιπαλληλία ο ερωτών με το ζητούμενο; Στην πρώτη περίπτωση οι κυβερνήτες λειτουργούν σαν να βρίσκονται σε σύνοδο ωστόσο η ισχύς της είναι μικρότερη. Το ίδιο ισχύει για την αντιπαραλληλία, λειτουργεί σαν αντίθεση αλλα με λιγότερη ισχύ. Αυτά όμως είναι τα στοιχεία τα οποία μελετάμε όταν δεν παίρνουμε απαντήσεις από τα βασικά ή για δική μας προσωπική έρευνα. Αν δω δηλαδή όψη μεταξύ των κυβερνητών δεν θα ψάξω να βρω αν υπάρχει παραλληλία ή αντιπαραλληλία.
Σχετικά με τους απλανείς, τους μελετάμε μόνο στη σύνοδο και κυρίως για τον ωροσκόπο και τη Σελήνη. Αν τώρα ο κυβερνήτης του ερωτόντος ή του ζητούμενου βρίσκονται σε απλανή που "βγάζει" μάτι όπως για παράδειγμα είναι ένας βασιλικός αστέρας, είναι ένα στοιχείο ανάμεσα στα άλλα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πιάσω την όψη (σύνοδο) με απλανή πιο σημαντική απ' ότι με πλανήτη. Το ίδιο θα κάνω και με τον κλήρο τύχης. Οι μόνοι κλήροι τύχης που κοιτάζω είναι της τύχης και κάποιοι που σχετίζονται με την υγεία όταν θέλω να δω για ωροσκόπια αποκλειστικά και μόνο δικών μου ανθρώπων.
Για ότι δεν κατάλαβα σωστά ή όπου δεν ήμουν κατανοητή, είμαι στην διάθεσή σου :bigsmile:
-
11-09-2011, 04:04 PM #8
Ευχαριστω πολυ ! Ειμαι πολυ βουρλο τελικα .Βγαζω και δικες μου ονομασιες οταν δεν μου ερχονται οι κανονικες .Γι αυτο εψαχνα και δεν εβρισκα που βρισκονται και πως βρισκονται " οι σκιες":toung: στο χαρτη και το εβλεπα "αντισκια -κοντρααντισκια " και ελεγα οτι θα υπαρχει και καπου "η σκια " ..Καταξανθη οντως η ατιμη
Σε οτι αφορα τις παραλληλιες -αντιπαραλληλιες .Οχι οι πλανητες δεν κανουν αλλες οψεις .Ομως ο δεικτης του ζητουμενου ειναι σε αντιπαραλληλια με τον κρονο .
Αν καταλαβα με τους απλανεις αστερες εχει σημασια οι συνοδοι τις οποιες κανει η σεληνη μεσα στο ζωδιο που βρισκεται .Ολους τους απλανεις ? Γιατι μεσα σε ενα ζωδιο υπαρχουν εξισου "τυχεροι " και "ατυχοι " αστερες.Υπολογιζουμε το αποτελεσμα απο την τελευταια οψη που κανει με αυτουςη με οποιον βρισκεται πιο κοντα της οταν γινεται η ερωτηση ?
-
11-09-2011, 04:57 PM #9
Στην περίπτωση της αντιπαραλληλίας με τον Κρόνο (κι αν φυσικά δεν σχηματίζει καμία άλλη όψη "το ζητούμενο") θα κοιτάξεις να δεις από πού έρχεται ο Κρόνος για να δεις από που δοκιμάζεται,εμποδίζεται κτλ ο κυβερνήτης του ζητούμενου.
hattie μου, δεν κοιτάζω τους απλανείς όσο τις όψεις. Πιστεύω πως κάτι πολύ εντονα τυχερο ή άτυχο μέσα στον χάρτη θα φανεί από τις θέσεις των πλανητών και τις όψεις, αν συνηγορεί και ο απλανής....
καλοδεχούμενος.
Η κίνηση της Σελήνης δείχνει τη ροή της κατάστασης μέσα στον χρόνο, επομένως, αν ολοκληρώνοντας την πορεία της η Σελήνη σχηματίσει μια τελευταία σύνοδο με απλανή, θεωρητικά δείχνει με τι "γεύση" μένει ο ερωτών. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω τσεκάρει αυτό που ρωτάς.
Για να σου δώσω να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ απλανών και όψεων θα σου πω το εξής. Σ' ένα ωριάιο που έβαλε μια κοπέλα για θέμα υγείας, (δεν το έβαλε σε εμένα) ο ωροσκόπος ήταν επάνω στον απλανή Spica. O Srica θεωρείται πολύ ευνοϊκός αρκεί να μην βρίσκεται σε σύνοδο με "δύσκολους" πλανήτες. Το ωριάιο θεωρήθηκε θετικό με βασικό δείκτη, απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων, τη σύνοδο του ωροσκόπου με τον απλανή. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς μόνο καλά δεν πήγε γι αυτό, πρώτα οι θέσεις των πλανητών, ύστερα οι όψεις και έπειτα όλα τα άλλα :bigsmile:.
-
11-09-2011, 06:43 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.