- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 70
Thread: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
-
09-09-2011, 02:20 PM #51
Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
Ο σχηματισμός των 4 πλανητών που αναφέρεις είναι γνωστός σαν «χαρταετός» λόγω του σχήματός του. Καταλαβαίνω ότι το Μεγάλο Τρίγωνο είναι σε ζώδια της Γης κάτι που σε βοηθάει να πατάς γερά τα πόδια σου στο έδαφος, αλλά όπως κάθε Μεγάλο Τρίγωνο θέλει μια δύσκολη όψη για να ενεργοποιηθεί, ειδικά επειδή είναι στη Γη και ακόμα πιο ειδικά επειδή συμμετέχουν Σελήνη και Ποσειδώνας που δεν είναι οι πιο δυναμικοί πλανήτες. Ο Πλούτωνας προσφέρει αυτήν την όψη, οπότε η ενέργεια του τριγώνου ουσιαστικά συγκεντρώνεται γύρω από την αντίθεση ¶ρη – Πλούτωνα και τα θέματα κυρίως 1ου – 7ου οίκου.
Προφανώς, έχοντας τον Πλούτωνα σε κυριαρχία και στον 1ο σου οίκου είναι ένα μεγάλο θέμα για σένα. Ακόμα περισσότερο με τις όψεις που σχηματίζει. Αν είναι και ο ωροσκόπος σου Σκορπιός, μιλάμε για μεγάλη τραγωδία (πλάκα κάνω:bigsmile
Γενικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί να δουλέψεις τα θέματα του «εγώ» σε σχέσεις με το «εμείς» και να βρεις μια ισορροπία. Σελήνη και Ποσειδώνας βοηθάνε, ίσως δημιουργώντας υπερβολικές προσδοκίες, αλλά το ότι μιλάμε για ζώδια της Γης βοηθάει ακόμα περισσότερο ώστε να μην ξεφύγεις.
Αλλά νομίζω θα πρέπει να σταματήσω εδώ γιατί θα μου πουν ότι κάνω προσωπική πρόβλεψη.
-
09-09-2011, 03:04 PM #52
γιατι το μεγαλο τριγωνο θελει δυσκολη οψη για να ενεργοποιηθει;
-
12-12-2011, 01:27 AM #53
Re: Ο μύθος για το μεγάλο τρίγωνο
τι ωραια θεματα! μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο! σε χαρτη φιλης μου, υπάρχει τριγωνο ως εξης: στον 1 οικο στον υδροχοο έχω το βορειο δεσμο, στος διδυμους στον 5 οικο το δια και στον ενατο στο ζυγο, τη σεληνη. Ειναι αυτο μεγαλο τριγωνο, μιας και η τριτη γωνια σχηματιζεται απο σημειο...? για την ιστορια, μεχρι τωρα δεν εχει και την ευκολοτερη ζωη, εχει ευνοια σε θεματα σπουδων και ταξιδια, αλλα καταβαλλει μεγαλη προσπαθεια ταυτοχρονα. Εχει ευνοια απο γηραιοτερα ατομα, αλλα πολλες δυσκολιες στα συναισθηματικά.
-
12-12-2011, 09:32 AM #54
Re: Ο μύθος για το μεγάλο τρίγωνο
Όχι, δε τον θεωρώ μεγάλο τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό.
-
12-12-2011, 05:47 PM #55
-
12-12-2011, 08:32 PM #56
Το μεγάλο τρίγωνο λειτουργεί από μόνο του, δεν χρειάζεται άλλη όψη για να το ενεργοποιήσει.
-
13-12-2011, 01:10 AM #57
Φαίνεται ότι χρωστάω μια απάντηση ή μάλλον μια διευκρίνιση. Όπως αναφέρει το άρθρο, τα Μεγάλα Τρίγωνα είναι σημεία στα οποία μπορούμε να επαναπαυτούμε με εμπιστοσύνη. Θα πρόσθετα ότι είναι κάποια δώρα που εύκολα μπορούμε να τα πάρουμε σαν δεδομένα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά καμιά φορά όταν ο άνθρωπος καλομαθαίνει στα εύκολα χρειάζεται κάτι να τον ταρακουνήσει. Έτσι οι δύσκολες όψεις δείχνουν τα σημεία στα οποία απαιτείται η προσωπική μας προσπάθεια.
Στο παράδειγμα στο οποίο είχα απαντήσει έχουμε ένα Μεγάλο Τρίγωνο στη Γη, κάτι όχι ιδιαίτερα δυναμικό. Πιστεύω ότι η αντίθεση που δημιουργεί το σχηματισμό του «χαρταετού» είναι κάτι παραπάνω από θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο συνδυασμός των εύκολων και δύσκολων όψεων δίνει το απαραίτητο ταρακούνημα, έχοντας όμως δεδομένα και τα δώρα των Τριγώνων. Έτσι, ούτε ανυπέρβλητα εμπόδια δημιουργεί αλλά ούτε αφήνει την ενέργεια να μείνει στάσιμη, να επαναπαυτεί (για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του άρθρου).
Συνεπως, μπορώ να συμφωνήσω βέβαια ότι το Μεγάλο Τρίγωνο λειτουργεί από μόνο του, όπως και κάθε όψη άλλωστε, αλλά πιστεύω ότι σε συνδυασμό με μια δύσκολη όψη, ο σχηματισμός είναι πολύ πιο δημιουργικός αφού καλούμαστε να προσθέσουμε την προσωπική μας προσπάθεια στα όποια δώρα του Τριγώνου.
-
13-12-2011, 08:11 PM #58
Δημήτρη,
συμφωνώ μ' αυτά που λες αλλά αυτό που προσπαθώ να δείξω στο άρθρο μου είναι ότι δεν χρειάζεται οι δύσκολες όψεις να είναι πάνω στο μεγάλο τρίγωνο. Κάθε χάρτης έχεις τα δύσκολα σημεία του και κάθε άνθρωπος στην ζωή του έχει να παλέψει με δυσκολίες και προβλήματα, συχνά πολύ σοβαρά. Το μεγάλο τρίγωνο δεν δείχνει απαραίτητα εύκολη και βολεμένη ζωή. Ας υπάρχει λοιπόν και κάτι που μας βγαίνει εύκολα και είναι το σημείο που μπορούμε να στηριχτούμε για να αντεπεξέλθουμε στα άλλα προβλήματά μας. Δεν χρειάζεται να παλεύουμε για όλα.
-
16-12-2011, 06:32 PM #59
Καλησπέρα και από μένα!Έχω ένα μεγάλο τρίγωνο με Δία (11ο 28 υδροχόου) Κρόνο (3ο 28 διδύμων) και Ουρανό (7ο 28 Ζυγού). Ο διελαύνων κρόνος είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο ουρανό.Θεωρείται όψη που ενεργοποιεί το γενέθλιο τρίγωνο;
-
16-12-2011, 06:43 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.