- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 31
Thread: Kρόνος και Ωριαία.
-
05-09-2011, 08:48 PM #11
Re: Kρόνος και Ωριαία.
Η Αφροδίτη είναι το μελανό σημείο του χάρτη γιατί βρίσκεται σε δύσκολο ζώδιο αλλά και οίκο. Είναι εμπεριεχόμενη και μετά το τετράγωνο με τη Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ¶ρη μέσα από τον 7ο οίκο.
Και ο Κρόνος δεν κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο; (εδώ όμως θα συμφωνήσω με την άποψη της Έφης παραπάνω ότι ο Κρόνος δεν θα "βλάψει" τον εαυτό του)
Ομολογώ πάντως ότι η αμοιβαία υποδοχή Δία Σελήνης μου είχε διαφύγει τελείως της προσοχής...:embarrest:embarrest:embarrest όπως και δεν αξιολόγησα το ότι η Αφροδίτη είναι εμπεριεχόμενη (ευτυχώς που έρχεται και η Τίνα και σώζει καταστάσεις...)
-
06-09-2011, 01:11 AM #12
Πολύ σωστή η ερώτησή σου wind μου.
Όχι δεν μας ενδιαφέρει η 2η όψη της Αφροδίτης, μας ενδιαφέρει η πρώτη του ¶ρη κι αυτή είναι με την Αφροδίτη. Ο ¶ρης είναι επικυριάρχος πλανήτης του ερωτόντα γιατί εκεί που βρίσκεται ο ωροσκόπος, ο ¶ρης έχει έξαρση και επιπλέον βρίσκεται στα πρόσωπα του. Επομένως ο ¶ρης είναι συγκυβερνήτης του 1ου οίκου, άρα μας ενδιαφέρει.
Για να μην βιαστείτε να κρίνετε το αποτέλεσμα να προσθέσω πως ο ¶ρης είναι ο πιο αποδυναμωμένος πλανήτης (πτώση, σε αδυναμία από οίκο και δυτικά του Ήλιου) και ύστερα η Αφροδίτη (πτώση, αδυναμία από οίκο και εμπεριεχόμενη).
ΥΓ Εχεις δίκιο τετράγωνο κάνει ο Κρόνος με τον ωροσκόπο, για τον 9ο ως οίκο ήθελα να γράψω πως κάνει τρίγωνο με τον 1ο για να αιτιολογήσω τον λόγο που ως κατιόντας οίκος είναι πιο ευνοικός από τους άλλους αλλά κάπου εκεί τα έμπλεξα. Και φυσικά ένα τετράγωνο δεν δείχνει απαγόρευση αλλά δυσκολίες οι οποίες είναι φανερό μέσα στον χάρτη πως ταλαιπωρούν το φίλο του Γιάννη.
-
06-09-2011, 02:37 AM #13
[Aρχικά δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη καθώς εδώ είμαστε όλοι για να μάθουμε :bigsmile: ]
Φυσικά και δίνουμε σημασία στην ανάδρομη κίνηση ενός πλανήτη. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο πλανήτης λειτουργεί ως σημειοδότης του θέματος. Σίγουρα στις περισσότερες των περιπτώσεων αναγγέλει μια "ανωμαλία" μεσα στο χάρτη. Είναι λίγες και σπάνιες οι περιπτώσεις που επωφελούμαστε από την ανάδρομη κίνηση ενός πλανήτη στον ωριαίο χάρτη (π.χ. επιστροφή/εύρεση αντικειμένου - ανθρώπου).
Θα δείς πια είναι η δική μου άποψη πάνω στην ανάδρομη κίνηση του Δια στον συγκεκριμένο ωριαίο σε μια παρακάτω ανάρτηση...
-
06-09-2011, 02:46 AM #14
Συμφωνώ απόλυτα με την αποψή σου που αναφέρεις στην αρχή της ανάρτησής σου η οποία μάλιστα ταιριάζει αρκετά στο "ψυχολογικό" προφιλ του ερωτώντα.
Τα πράγματα για αυτόν είναι εξαιρετικά σοβαρά και έχει αποφύγει να πάρει το θέμα ελαφρά την καρδία. Η αλήθεια είναι πως προσπαθεί αρκετά μέσα από τη μελέτη του καθημερινά.
Το άτομο ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα. Οι εξετάσεις αφορούν ένα και μόνο συγκεκριμένο τμήμα. Και για άλλη μια φορά έχεις πέσει μέσα. Ο ερωτών , νιώθει πως δεν θα τα καταφέρει. Είναι σχεδόν απαισιόδοξος (εξού και σχημάτησα τον χάρτη) Σχεδόν μέρα παρα μέρα μου αναφέρει το άγχος του όταν του μιλάω στο τηλέφωνο. Και για να το ελαφρύνω λίγο μια μέρα μου είπε πως παραμιλούσε στον ύπνο του εξετάζοντας τον εαυτό του (ερμης αντ. ποσειδώνας ? :bigsmile: )
-
06-09-2011, 03:01 AM #15
Αγαπητή μου Τίνα,
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι σε αυτό τον ωριαίο ο Κρόνος δεν λειτουργεί ανασταλτικά. Ωστόσο με μπερδεύει αρκετά καθώς ενώ την μια στιγμή βρίσκω κάτι θετικό, μου ακυρώνεται από κάτι άλλο, αρνητικό αυτή τη φορά. Και τούμπαλιν.
Το μελανό σημάδι είναι όντως η Αφροδίτη. Εμπεριεχόμενη, στον 8ο και σε πτώση. Όχι τόσο καλή εμφάνιση για την κυβερνήτρια του 9ου και του Κρόνου.
Εδώ θέλω να σημειώσω κάτι. Προσπάθησα να εξετάσω διεξοδικά και τον 10ο. Θα μου πεις ποιος ο λόγος ;
Aν ο 9ος αφορά την ανώτερη εκπαίδευση την ανώτερη μόρφωση, ο δέκατος δεν θα αφορά τα κέρδη από τη γνώση ως 2ος του 9ου ?
Όπου και εδώ η απάντηση είναι "λίγα κέρδη" (¶ρης σε πτώση)
Η ανάδρομη κίνηση του Δια στον 4ο νομίζω πως έχει κάτι πολυ σπουδαίο να πει από μόνη της. Ίσως είναι σημάδι επανεξέτασης. Ίσως δηλαδή ο ερωτών να μην πετύχει την πρώτη φορά και να χρειαστεί να προσπαθήσει δεύτερη φορά.
Όχι, Τίνα ο φίλος μου δεν σπουδάζει ήδη και θέλει να μεταγραφεί. Ωστόσο αν πετύχει στις εξετάσεις δεν έχει τη μέγιστη οικονομική δυνατότητα για να φύγει για σπουδές και είναι ένα από τα πράγματα που αυξάνουν το άγχος του στην περίπτωση που θα περάσει.
-
06-09-2011, 03:09 AM #16
Ακριβώς Τίνα μου !
Το άτομο που έκανε την ερώτηση δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλούς στρεσογόνους παράγοντες. Αρχικά εγκατέλειψε τη δουλειά του για να συγκεντρωθεί στις σπουδές του πράγμα που τον έφερε αντιμέτωπο με μύρια ανθρώπους, όπως γονείς και συγγενείς οι οποίοι από ότι ξέρω τον αποθαρύνουν προσπαθώντας να του κόψουν τα φτερά. Δυστυχώς αλλά ισχυεί καθώς ήμουν μάρτυρας σε μια τέτοια συζήτηση που είχε με τους γονείς του. Δυστυχώς η οικογένεια του τον χλευάζει που θέλει να δώσει και να περάσει ξανά στο πανεπιστήμιο λες και πάει να κάνει κάποιο έγκλημα....
Δυστυχώς το συγκεκριμένο τμήμα βρίσκεται σε μεγάλη χλμ απόσταση από τον τόπο διαμονής του και έτσι αναγκάζεται να σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο.
Παρόλα αυτά όμως δεν το βάζει κάτω. Περνάει καθημερινά πολλές ώρες στο να διαβάζει παρ' όλο τα παραπάνω. Είναι εξαιρετικά αγχωμένος για όλα αλλά όπως προείπα δεν το βάζει κάτω με τίποτα ! :bigsmile:
-
06-09-2011, 03:20 AM #17
Γι αυτό Γιάννη μου είναι τόσο "χτυπημένη" η Αφροδίτη, επίσης και ο ¶ρης. Η Αφροδίτη εκτός από κυβερνήτρια του 4ου που δείχνει την τελική έκβση, κυβερνά την οικογένεια του. Επιπλέον ο Αρης δείχνει πως αυτή την περίοδο είναι εξαρτημένος από τους άλλους. Όσο για τον Δία στον 4ο λόγω αναδρομής πιθανόν οι γονείς του να αλλάξουν γνώμη όταν τον δουν να περνά τις εξετάσεις.
Το γεγονός πως δεν το βάζει κάτω, μας το δείχνει ο Κρόνος που εκτός από επίμονο και μεθοδικό, τον κάνει και ιδιαίτερα ανθεκτικό.
Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αν είναι τόσο μελετηρό παιδί όπως μας λες, του αξίζουν.
-
06-09-2011, 05:43 PM #18
Γεια σας!!!
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με την ωριαια αν και βρισκω πως παρουσιαζει πολυ ενδιαφερον. Δεν ξερω κατα ποσο το ερωτημα μου στεκει............. οι οικοι που μας ενδιαφερουν για την συγκεκριμενη απαντηση ειναι ο τεταρτος και ο ενατος, το οτι εχουν τον ιδιο κυβερνητη σημαινει κατι ιδιαιτερο? Ταυτοχρονα ο κυβερνητης τους ειναι στον 8 οικο. Θα μπορουσε αυτο να μας δινει πληροφοριες για την εκβαση της υποθεσης ή καλυτερα να επικεντρωθουμε στο ζωδιο και τις οψεις του συγκεκριμενου πλανητη?
-
06-09-2011, 05:54 PM #19
Να θυμάσαι πάντα κάτι στην ωριαία. Η ερώτηση που τίθεται θα μας δώσει και τους οίκους που μας ενδιαφέρουν στον χάρτη. Εδώ η ερώτηση αφορά την επιτυχία ή όχι στις εξετάσεις. ¶ρα ο οίκος που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι ο 9ος (εξετάσεις που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση) στην συνέχεια ο οίκος του ερωτώντα και η σχέση μεταξύ των στοιχείων του 1ου και του 9ου. Ο τέταρτος οίκος πάντα αναφέρεται στην έκβαση της υπόθεσης.
Φυσικά και θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για την έκβαση ή την περιγραφή του θέματος καθώς η τοποθέτηση του σημειοδότη πλανήτη που αφορά το θέμα, έχει εξαιρετική σημασία. Όπως επίσης το ζώδιο και οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες.
-
06-09-2011, 05:56 PM #20
Ktisila, βασικά ο 1ος μας ενδιαφέρει σε σχέση με τον 9ο΄καθώς και η Σελήνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι επιπρόσθετα στοιχεία για την ανάλυση του χάρτη. Για παράδειγμα τον 4ο (ως τελική έκβαση) θα μπορούσαμε να τον παρακάμψουμε. Συνήθως όταν δίνεται η απάντηση από τους σημειοδότες δεν μελετάμε τον 4ο εκτός κι αν δεν είμαστε σίγουροι για την απάντησή μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.