- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 38
Thread: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη
-
03-08-2011, 01:31 AM #21
Re: Ήλιος τετράγωνο Σελήνη
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου καλη μου . καταλαβα αχαχχχαχαχα αστα να πανε. εγω? ναι καααπως αντιδρω παραξενα χιχιχι σαν καποιοσ να μη με αφηνει να το κανω . γιατι οταν θελω κατι πρεπει να γινει!! κακο αυτο ε ? :P
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
04-09-2011, 05:36 PM #22
γεια σας παιδια!
κι εγω με τετραγωνο ηλιου(ταυρος 12ο) σεληνης (λεων 3ο)
αφηστε τα...ειναι και ο ωροσκοπος μου που δεν βοηθαει(διδυμοι) και εχω τρελαθει απο τις αντιθεσεις...αλλα θελω κι αλλα κανω...το τετραγωνο αυτο εκτος απο τις εσωτερικες διαμαχες επιρρεαζει και εργασιακα η υγεια?
-
05-09-2011, 02:43 PM #23
Μα δεν εχει καλυτερο τετραγωνο απο αυτο! Που λεει ο λογος.......Η σεληνη εχει εξαρση στον ταυρο και ο ηλιος ειναι κυβερνητης του λεοντα. Αυτο λεγεται αμοιβαια υποδοχη και σημαινει οτι
τα φωτα συνενοουνται μια χαρα μεταξυ τους. Μην σε προβληματιζει αυτη η οψη.
Μαλλον καπου αλλου πρεπει ν αναζητησεις το προβλημα.
Ο ωροσκοπος στους διδυμους, ετσι κι αλλιως δειχνει ενα αιωνιο παδακι...........:bigsmile:
-
10-09-2011, 09:47 PM #24
Κι εγω τετραγωνο ήλιου στον καρκινο/ σελήνης στον ζυγο.... όντως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2 χρονών και ποτέ δεν είχαν καλή σχέση, πάντα κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον. Οσο για τις σχέσεις μου δύσκολα βρήκα ισορροπία, από τη μία το γούτσου γούτσου του καρκίνου και από την άλλη η κοινωνικότητα του ζυγού και μια τάση για ελευθερία...τελικά θυσίασα την σελήνη μου για τον ήλιο μου. Το αποτέλεσμα θα το δείξει η ιστορία....αλλά πέρασαν ποοοολά χρόνια για να γίνει αυτό, πολύ αίμα δάκρυ και ιδρώτας
Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
12-09-2011, 11:30 AM #25
savigi αυτό δεν είναι το αντίθετο απ αυτό που είπε???
ταιριάζει σε μένα όμως που έχω ήλιο στο λιοντάρι και σελήνη στον ταύρο :bigsmile:
αν και ο ωροσκόπος στον σκορπιο ξανατετραγωνίζει την κατάσταση(νομίζω σχηματίζω Ταυ-Τετράγωνο)....
δεν ξέρω αν έιναι επειδή δεν έχω εστιάσει στην συγκεκριμένη όψη αλλά δεν την έχω κατατάξει σε ''μπελαλίδικη''....πόσο μπορεί να συγκρούεται ένας ταύρος μ ένα λιοντάρι σ αυτό το επίπεδο..?ψάχνω τόση ώρα να εκφράσω αυτό που νιώθω και τελικά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν λόγια....<3
-
12-09-2011, 12:00 PM #26
Αυτο που εγραψε η savigi και ισχυει στην περιπτωση της freya ονομαζεται αμοιβαια υποδοχη. Αν παρατηρησεις γραφει πως ο ενας πλανητης βρισκεται στο ζωδιο εξαρσης του αλλου. Συγκεκριμενα ο ηλιος βρισκεται στο ζωδιο εξαρσης της σεληνης και η σεληνη στο ζωδιο εξαρσης του ηλιου. Σε αυτη την περιπτωση οι πλανητες μπορουν και συνεργαζονται. Μπορεις να κανεις αναζητηση "αμοιβαια υποδοχη" και να διαβασεις το σχετικο αρθρο.
-
13-09-2011, 03:44 PM #27
τωρα που ξαναδιαβασα ολα οσα ειπατε παρατηρησα και τα λογια τησ κατιας
Όταν κάποιες στιγμές νιώσεις πολύ οικεία και χαλαρώσεις, μπορεί να αφήσεις να φανεί αυτό που λες «αγαπο-συναισθηματισμός», με ίσως λίγο αδέξιο ή υπερβολικό τρόπο, ακριβώς επειδή δεν αισθάνεσαι ποτέ απόλυτα χαλαρή όταν εκφράζεις συναίσθημα. Αν οι αντιδράσεις των γύρω σου είναι αποκαρδιωτικές, σκέψου πως ίσως τους αιφνιδιάζεις και τους μπερδεύεις με αντιδράσεις ασυνήθιστες για την ιδιοσυγκρασία σου.
αυτο το εχω και εγω. εχω χασει τα πιο αγαπητα μου ατομα για αυτον τον λογο γιατι φαινοταν αλλο κ αλλο ενιωθα. δυσκολια εφρασης με λαθος τροπο. το τετραγωνο φταιει η ο αιγοκερως σαν ζωδιο ?η και τα 2? γιατι οπως εχω γραψει πιο κατω ηλιος ταυρος 3ος σεληνη λεων 7ος και ωροσκοπος αιγοκερω. γιατι για τον λεωντα δεν νομιζω να εχεικαπου δυσκολια :toung::toung:Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
05-10-2014, 03:05 AM #28
-
05-10-2014, 03:50 AM #29
Γιατί να μην έχει και "ύψωμα" και "ταπείνωμα" δηλαδή ο Ήλιος; (όροι των αρχαίων για τις εξάρσεις και τις πτώσεις). Και μάλιστα όπως και όλοι οι πλανήτες (φώς ο Ηλιος) αλλά για χάρην συντομίας τον λέμε και "πλανήτη" ΄έχει και αυτός την "απόλυτη" έξαρσή του. Το "απόλυτη" είναι αυτός ένας όρος που χρησιμοποιούμε για να ορίζουμε που έχει το "μεγιστο ενεργειακό του πεδίο".
Στην περίπτωση του Ηλίου λέγεται ότι η έξαρση είναι στον Κριό και η "απόλυτη έξαρση" στην 19η μοίρα. α κ ρ ι β ω ς. Και είναι λογικό διότι είναι ζώδιο που συνδέεται με την άνοιξη (αστρολογία - εποχολογία), η μέρα μεγαλώνει άρα και το φωτεινό τμήμα της σε σχέση με τη νύχτα.
Η αστρολογία ή κάποιοι αστρολόγοι αν θέλεις μάς λένε ότι πλανήτες ή σημεία που βρίσκονται σε απόλυτες εξάρσεις λειτουργούν κάπως διαφορετικά. Δεν το έχω δει στην πράξη προσωπικά, να δίνεται δηλαδή κάτι συγκλονιστικό αλλά για να το λένε; Μάλλον θα γίνονται συνδέσεις με δωδεκατημόρια, μονομοιρίες Α Β Γ Δ Ε βαθμού και λοιπά.
Ο Δημήτρης Αντωνιάδης θα μας πει φαντάζομαιDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
05-10-2014, 04:01 AM #30
Σε ευχαριτω για την απαντηση!!!!!!!!Δεν το γνωριζα καθολου γιατι στις θεμελιωδεις δυναμεις δεν το αναφερει, μενει κενο το κουτακι της εξαρσης.
Οποτε για να κλεισει το θεμα:
Ηλιος στον Ταυρο (τετραγωνο) Σεληνη στον Λεοντα ΔΕΝ ειναι αμοιβαια υποδοχη, σωστα?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.